ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

29/10/09

Νέα τουρκική πρόκληση εναντίον αεροσκάφους της FRONTEX

Προσηλωμένη στην πάγια τακτική της να προκαλεί και να «υπενθυμίζει» πως αμφισβητεί την εθνική μας κυριαρχία επί των εδαφών μας, η Τουρκία προέβει σε νέα παρενόχληση αεροσκάφους επιτήρησης θαλασσίων συνόρων της αποστολής FRONTEX της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

Συγκεκριμένα, το τουρκικό ραντάρ της DATCA ξεκίνησε χθες από τις 23:31 έως τις 23:33 να εκπέμπει στη διεθνή συχνότητα κινδύνου προς το φιλανδικό αεροσκάφος που περιπολούσε ανατολικά του Φαρμακονησίου και εντός του Εθνικού Εναερίου Χώρου, να αποχωρήσει διότι βρισκόταν εντός του τουρκικού εναερίου χώρου, διαφορετικά θα εκτελούσε η τουρκική αεροπορία αποστολή αναχαίτισής του.

Οι φιλανδοί χειριστές εκτέλεσαν κανονικά την αποστολή τους και στις 02:15 σήμερα τα ξημερώματα επέστρεψαν στο αεροδρόμιο της Κω.

απο defencenet.gr

Τηλεφωνική επικοινωνία και αυριανή συνάντηση Παπανδρέου – Γκρούεφσκι

Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν σήμερα ο Νίκολα Γκρούεφσκι και ο Γιώργος Παπανδρέου, κατά τη διάρκεια της οποίας κανονίστηκε και αυριανή άτυπη συνάντηση των δύο ανδρών. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, ο Γκρούεφσκι συνεχάρη τον Παπανδρέου για την εκλογή του.

πηγη

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες