ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

18/2/11

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η Ελληνική πραγματικότητα θέλοντας να ευχαριστήσει και τους φίλους του στοιχήματος καθιερώνει την εβδομαδιαία αναρτηση "ΠΑΜΕ ΤΑΜΕΙΟ???''.

Παίζοντας λοιπόν ένα σύστημα 3-4-5  και παίζοντας 1 ευρω και κάτι...(πολλαπλασιαστη στο σημειο 4) έχουμε να διεκδικησουμε ενα αρκετα καλό ποσό (64 στήλες)
Μαζεύοντας λοιπόν ότι καλύτερο σας πετάμε στην μούρη τους εξής αγώνες:

Κυπριακό-Σκοπιανό στο επίκεντρο της συνάντησης Δ. Δρούτσα - Μπαν Κι Μουν

Το Κυπριακό, το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ και η κατάσταση στη Μέση Ανατολή βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε ο υπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Δρούτσας, με τον γενικό γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μπαν Κι Μουν, στην έδρα του διεθνούς οργανισμού.
Σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση, ο κ. Δρούτσας ανέφερε πως τόνισε στο συνομιλητή του ότι η ελληνική πλευρά επιθυμεί απ' όλους αντικειμενικότητα στους χειρισμού για την επίλυση του προβλήματος της Κύπρου.
«Επιμένουμε σε μια διαδικασία η οποία είναι κυπριακή, από τους Κυπρίους

Το Ισραήλ πρόλαβε την Ελλάδα για την ΑΟΖ

Χάρτη στον οποίο αποτυπώνεται η ΑΟΖ της Ελλάδας δημοσιοποίησε το Ισραήλ, πριν η χώρα μας προχωρήσει σε μια τέτοια αναγνώριση, εξαιτίας της ελληνοτουρκικής διαφωνίας για την υφαλοκρηπίδα στο Καστελόριζο.
Οι συγκεκριμένοι χάρτες αποτυπώνουν την πορεία του αγωγού μεταφοράς φυσικού αερίου από το Λεβιάθαν, όπου και θα παράγεται, στην Ευρώπη, μέσω υποθαλάσσιου

Παραιτήθηκε ο γενικός γραμματέας Λιμένων Γ. Βλάχος


Την παραίτησή του, η οποία έχει δεκτή, υπέβαλε το απόγευμα στον υπουργό Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας Γιάννη Διαμαντίδη, ο γενικός γραμματέας Λιμένων Γιώργος Βλάχος.
Ο κ. Διμαντίδης σε χθεσινή συνέντευξη τύπου είχε υποστηρίξει ότι δεν υπήρχε πνεύμα καλής συνεργασίας μεταξύ τους και είχε ζητήσει την παραίτηση του γενικού γραμματέα, ο οποίος, όμως, αρνείτο να παραιτηθεί και να προβεί σε οποιαδήποτε

Στέλνουν για παλιοσίδερα υποβρύχια και πυραυλακάτους γιατί το ζήτησε η τρόϊκα!

Το πρόγραμμα οικονομικών περικοπών και περιορισμού των λειτουργικών δαπανών των E.Δ. που επέβαλε η τρόϊκα, στέλνει στα παλιατζίδικα τέσσερα υπερπολύτιμα σκάφη του Π.Ν., τo υποβρύχιο ΓΛΑΥΚΟΣ S110 Type 209/1100, για το οποίο δαπανήθηκαν εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ για τον εκσυγχρονισμό του μόλις δέκα χρόνια πριν και άλλες τρεις πυραυλακάτους κλάσης S148 (La Combattante IIA) που είχαν παραληφθεί δωρεάν ως αντισταθμιστικά οφέλη για την πρώτη αγορά των "αμαρτωλών" υποβρυχίων Type 214!

Φαίνεται ότι το Πολεμικό Ναυτικό είναι αρκετά ισχυρό για να

Γεγονός το πρώτο αντι-λέιζερ


Φυσικοί κατασκεύασαν το πρώτο αντι- λέιζερ, συσκευή που μπορεί να ακυρώσει μια εισερχόμενη ακτίνα, απορροφώντας την εντελώς. Δε θα μπορεί να λειτουργήσει κατά των όπλων μαζικής καταστροφής. Θα χρησιμοποιηθεί στους υπερυπολογιστές της επόμενης γενιάς.
Ένα αντι-λέιζερ, που απορροφά το φως αντί να το εκπέμπει, δημιουργήθηκε από ερευνητές στις ΗΠΑ. Αντί να απορροφά ηλεκτρική ενέργεια και να εκπέμπει ακτίνες φωτός όπως ένα λέιζερ, το αντι-λέιζερ κάνει το αντίστροφο, απορροφώντας φως και μετατρέποντάς το σε θερμότητα, η οποία εύκολα μπορεί στη συνέχεια να μετατραπεί σε ηλεκτρική ενέργεια.

Έρευνες με ελληνικό ενδιαφέρον


Δύο ελληνικές περιλαμβάνονται μεταξύ των εταιρειών που διεκδικούν παραχωρήσεις έρευνας για κοιτάσματα πετρελαίου στο Μαυροβούνιο. Σε συγκεκριμένες περιοχές θεωρείται ότι υπάρχουν εμπορικά κοιτάσματα. Μεγάλος ο ανταγωνισμός

Επιστολή ενδιαφέροντος για έρευνα κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου στο Μαυροβούνιο απέστειλαν δύο ελληνικές εταιρείες, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters.
Πρόκειται για τον όμιλο Ελληνικών Πετρελαίων και την Ενεργειακή Αιγαίου.

Αρνητική απάντηση στην ΕΤΕ


H Alpha Bank με ανακοίνωσή της το απόγευμα της Παρασκευής, απάντησε αρνητικά στην πρόταση της Εθνικής Τράπεζας για φιλική συγχώνευση. Οι όροι της προσφοράς κρίθηκαν ασύμφοροι. Δείτε τι αναφέρει η Alpha στην ανακοίνωσή της
Στην απόρριψη της προσφοράς της Εθνικής Τράπεζας για φιλική συγχώνευση, προχώρησε το απόγευμα της Παρασκευής η Alpha Bank.

Βίντεο σοκ στην Τουρκία


Σε θανάσιμο κίνδυνο εξέθεσε Τούρκους στρατιώτες ένας λοχαγός στην Τουρκία. Τους τοποθέτησε δίπλα από στόχο και πυροβόλησε πέντε φορές με πραγματικά πυρά. Δείτε το βίντεο που κόβει την ανάσα (Vid)
Θύελλα αντιδράσεων προκαλεί στην Τουρκία βίντεο που δείχνει λοχαγό να θέτει σε κίνδυνο Τούρκους στρατιώτες, χωρίς λόγο και αιτία.

Τον απείλησε με το όπλο


ΕΔΕ διατάχθηκε εις βάρος αστυνομικού, ο οποίος μάλιστα τέθηκε και σε διαθεσιμότητα, καθώς αρχικά εξύβρισε νεαρό ενώ στη συνέχεια έκανε απειλητική κίνηση, δείχνοντάς το όπλο που είχε πάνω του.

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε αστυνομικός στην Καλαμάτα επειδή αρχικά εξύβρισε και στη συνέχεια απείλησε νεαρό, επιδεικνύοντας και το υπηρεσιακό όπλο του.

Πώς θα αφιερώσεις όλη την ημέρα σου στο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, χωρίς ενοχλήσεις και γκρίνια!

Γυναίκα που δεν θα σου γκρινιάζει επί μια βδομάδα για πέντε ώρες Σαββάτου που δικαιωματικά σου ανήκουν, δεν γεννήθηκε ακόμη. Μουράτες απαντήσεις του στυλ «ο έξυπνος άντρας διαλέγει γυναίκα που βλέπει ποδόσφαιρο και παρακολουθεί με πάθος ακόμη και το σοβάντισμα στα αποδυτήρια της Ελπίδας Χορτερού» θεωρούνται άκυρες γιατί σε τέτοια περίπτωση ελλοχεύει πάντα ο κίνδυνος να την ακούσεις να σου λέει -την ώρα που η Ελπίδα Χορτερού κέρδισε πέναλτι- «τράβα φέρε μια μπίρα απ’ το ψυγείο». Τέτοια γυναίκα θες ; Δεν θες.

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: ΟΙ ΞΑΝΘΙΕΣ

Τρεις ξανθιές αποφασίζουν να γίνουν αστυνομικίνες. Πάνε λοιπόν στη σχολή και τους λένε ότι για να γίνουν δεκτές στη σχολή πρέπει να περάσουν πρώτα από ένα τεστ.
Πηγαίνει λοιπόν η πρώτη ξανθιά στον εξεταστή και της δίνει μια φωτογραφία και τη ρωτάει τι καταλαβαίνει από τον άνθρωπο που απεικονίζει η φωτογραφία:
- Έχει ένα μάτι, λέει η ξανθιά.
Κοιτάζει τη φωτογραφία ο τύπος και της λέει: 
- Κοπέλα μου η φωτογραφία είναι προφίλ, τι ένα μάτι μου λες; Πάρε δρόμο.
Πηγαίνει η δεύτερη ξανθιά, της δίνει ο τύπος τη φωτογραφία και τη ρωτάει τι καταλαβαίνει από τη φωτογραφία: 

Η θέα από .....................πίσω

Δύο κορίτσια τοποθέτησαν κρυφές κάμερες στα... οπίσθιά τους θέλοντας να καταγράψουν τις -αναμενόμενες- αντιδράσεις των ανδρών, αλλά και των γυναικών, στη θέα των ζουμερών γλουτών τους. Απολαύστε το βίντεο
Είναι νέες, καλλίγραμμες με υπέροχα καμπυλωτά οπίσθια και το γνωρίζουν

Νέες στάσεις εργασίας


Οι εργαζόμενοι σε τρόλεϊ και ΗΣΑΠ, όπως αναμενόταν ακολούθησαν τους συναδέλφους τους στα λεωφορεία, εξαγγέλλοντας κινητοποιήσεις. Δείτε πώς διαμορφώνεται το απεργιακό δελτίο για τις επόμενες μέρες

Μετά την απόφαση των εργαζόμενων στα λεωφορεία της ΕΘΕΛ για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων στα μέσα μαζικής μεταφοράς, ακολούθησαν οι εργαζόμενοι σε τρόλεϊ και ΗΣΑΠ. Αντίστοιχες αποφάσεις αναμένονται και στο Μετρό.

Ανοιχτά τα κλειστά επαγγέλματα


Και επί των άρθρων ψηφίστηκε, όπως άλλωστε αναμενόταν, το νομοσχέδιο για την απελευθέρωση των κλειστών επαγγελμάτων.

Νόμος του κράτους είναι πλέον το νομοσχέδιο για την απελευθέρωση των κλειστών επαγγελμάτων, το οποίο ψηφίστηκε και επί των άρθρων στην Ολομέλεια της Βουλής.

Ελληνική εκκλησία στην Αλάσκα


Φέτος το καλοκαίρι για πρώτη φορά στην ιστορία του Ελληνισμού της Αλάσκας, οι ορθόδοξοι θα έχουν την δική τους εκκλησία στο Άνκορατζ, την μεγαλύτερη πόλη της πολιτείας.
Ελληνική εκκλησία στην Αλάσκα
Ο Ναός οικοδομήθηκε ολοκληρωτικά από δωρεές πιστών, αλλά και έσοδα του ετήσιου φεστιβάλ που διοργανώνεται στην πόλη, όπου περίπου πενήντα ελληνικές οικογένειες δίνουν το δικό τους παρόν, όπως αναφέρει η ελληνική υπηρεσία της «Φωνής της Αμερικής». Οι περισσότεροι εξ αυτών ασχολούνται με τα εστιατόρια.

ΔΝΤ: Σχέδιο της Ελλάδας η αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας

«Η ελληνική κυβέρνηση έχει σχεδιάσει ένα πρόγραμμα προκειμένου να μεγιστοποιήσει τις αποδόσεις από το μεγάλο χαρτοφυλάκιο των δημοσίων επιχειρήσεων και της δημόσιας περιουσίας της χώρας» δήλωσε ο David Hawley, ανώτερος σύμβουλος για εξωτερικές σχέσεις του ΔΝΤ, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου. Ο ίδιος συμπλήρωσε ότι «οι Ευρωπαίοι εταίροι και το ΔΝΤ το υποστηρίζουν προσφέροντας την τεχνογνωσία στην κυβέρνηση για τη χάραξη του σχεδίου».
ΔΝΤ: Σχέδιο της Ελλάδας η αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας
Επιπλέον, απαντώντας σε ερώτηση αν θα καταργηθούν οι συνεντεύξεις Τύπου της τρόικα, στο πλαίσιο των αξιολογήσεων, και αν θα αντικατασταθούν από γραπτές ανακοινώσεις επεσήμανε ότι η επικοινωνία είναι σημαντική και θα πρέπει να είναι αποτελεσματική, σημειώνοντας ωστόσο ότι δεν υπάρχουν περιορισμοί στον τρόπο που θα πραγματοποιείται.

Έκκρυθμη η κατάσταση στο αραβικό τόξο



Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από το «ντόμινο» λαϊκών εξεγέρσεων στις χώρες του αραβικού κόσμου. Μπαχρέιν και Λιβύη βρίσκονται "πήραν τη σκυτάλη" από Τυνησία και Αίγυπτο, ενώ "στο κόκκινο" βρίσκονται οι Υεμένη, Ιράν, Ιράκ, Μαρόκο, Αλγερία, Ιορδανία, Σαουδική Αραβία και Συρία.
Έκκρυθμη η κατάσταση στο αραβικό τόξο
Μπαχρέιν: Συνιστάται ψυχραιμία
Η Ουάσινγκτον προέτρεψε τις Αρχές του Μπαχρέιν να επιδείξουν αυτοσυγκράτηση στον τρόπο που αντιμετωπίζουν τους εξεγερμένους διαδηλωτές και τις κάλεσαν να βοηθήσουν προς την «εποικοδομητική αναδόμηση» της χώρας. Ο δυνάμεις ασφαλείας του Μπαχρέιν διέλυσαν χθες τα ξημερώματα τους διαδηλωτές που είχαν συγκεντρωθεί στην κεντρική πλατεία του Μαργαριταριού στην πρωτεύουσα της χώρας, Μανάμα, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τέσσερις άνθρωποι και να τραυματιστούν εκατοντάδες άλλοι.

ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ : ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ ΣΤΙΦΑΔΟ


1 μεσαίο κουνουπίδι
½ κιλό κρεμμυδάκια στιφάδου
1-2 σκελίδες σκόρδο
2 φύλλα δάφνης
1 κουταλάκι γλυκού ξύδι

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ 18/02/2011

Η ήττα φέρνει… πρόστιμο

Η ήττα φέρνει… πρόστιμο 
Το φετινό εντός έδρας αήττητο στην Τούμπα σε ότι αφορά τους ευρωπαϊκούς αγώνες έχασε ο ΠΑΟΚ μετά την ήττα 1-0 από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Οι Θεσσαλονικείς, που είχαν τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες ως τώρα, καλούνται να στρέψουν το ενδιαφέρον τους στο πρωτάθλημα, ενώ θεωρείται βέβαιο πως θα κληθούν να πληρώσουν πρόστιμο για τα καπνογόνα που έπεσαν στο ματς με τους Ρώσους. Αγωνία για Χαλκιά.

Και στο βάθος... σπίτι



Δεν σταματάνε να χτυπούν τα τηλέφωνα μεσιτικού γραφείου στην Αυστραλία. Αιτία, η διαφήμιση για ένα σπίτι, η οποία θυμίζει περισσότερο ταινία με... υπόθεση. Το βίντεο αποδεικνύει ότι πρόκειται για διαμέρισμα με εξαιρετική θέα (Vid+Pic)

Μια ξανθιά δίμετρη σεξοβόμβα περιπλανιέται σε μια πολυτελή βίλα, αισθάνεται μοναξιά και αποφασίζει να απελευθερωθεί αρχίζοντας να βγάζει τα ρούχα που τη βαραίνουν μένοντας μόνο με  τα σέξι εσώρουχά της ενώ το κοινό τη παρακολουθεί να κινείται στο χώρο.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες