ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

12/2/11

Εκτός λειτουργίας λόγω Siemens


Αιχμάλωτο της Siemens είναι το επιβατικό κοινό, εξαιτίας των κακών χειρισμών της ελληνικής Πολιτείας. Επτά σταθμοί του Μετρό είναι έτοιμοι αλλά κανείς δεν ξέρει πότε θα παραδοθούν. Η εμπλοκή μετά το σκάνδαλο και το πρόγραμμα που αποκλείεται να τηρηθεί

Έτοιμοι να λειτουργήσουν είναι επτά νέοι σταθμοί του Μετρό και όμως κανείς δεν ξέρει πότε θα παραδοθούν στο επιβατικό κοινό.

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ 1821 ΤΟΥ ΣΚΑΙ!!!

ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΠΕΤΡΟΥΛΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ......ΑΡΧΙΣΕ!!!

Nitroula

Απόφαση για νέες απεργίες


Ταλαιπωρία αναμένεται για το επιβατικό κοινό και την ερχόμενη εβδομάδα. Νέες κινητοποιήσεις προανήγγειλαν οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Σε 24ωρη απεργία θα προχωρήσουν την ημέρα ψήφισης του νομοσχεδίου

Σε νέες κινητοποιήσεις θα προχωρήσουν και την επόμενη εβδομάδα, οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Αυτό ανακοίνωσαν, μετά από τη μηχανοκίνητη πορεία που πραγματοποίησαν την Παρασκευή (11/02) στο κέντρο της Αθήνας και τη συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Υποδομών.

Το σπίτι έγινε άπιαστο όνειρο



Το 92% των Ελλήνων αδυνατούν να προχωρήσουν σε αγορά κατοικίας. Αιτία φυσικά η κρίση και οι οικονομικές δυσχέρειες τις οποίες αντιμετωπίζουν τα ελληνικά νοικοκυριά. Ο ρόλος των τραπεζών. Δείτε τα στοιχεία της έρευνας

Οι δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επιβαρύνουν οικονομικά ολοένα και περισσότερο τα ελληνικά νοικοκυριά ευθύνονται για την πτώση στην αγορά ή την κατασκευή κατοικίας εντός του τρέχοντος έτους.

"Εντολές παίρνουμε από τον λαό"


Για παρέμβαση στα εσωτερικά της χώρας κατηγόρησε τους αξιωματούχος της τρόικας η κυβέρνηση, μετά την πρόταση για άμεσες αποκρατικοποιήσεις. Δήλωση σε υψηλούς τόνους από τον Γ. Πεταλωτή, που χαρακτήρισε "απαράδεκτη" τη συμπεριφορά των αξιωματούχων

Σε σκληρή δήλωση προχώρησε η κυβέρνηση τα ξημερώματα του Σαββάτου, μετά τη συνέντευξη των αξιωματούχων της τρόικας και την πρόταση για αποκρατικοποιήσεις 50 δισεκατομμυρίων ευρώ μέχρι το 2015.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής χαρακτήρισε "απαράδεκτη" τη συμπεριφορά των εκπροσώπων της ΕΕ, του ΔΝΤ και της ΕΚΤ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου, που παραχώρησαν το μεσημέρι της Παρασκευής.

Μεγάλες αλλαγές στα δρομολόγια


Αλλαγές στις τιμές εισιτηρίων του Προαστιακού και στα δρομολόγια του Σιδηροδρόμου. Μέχρι και 50% πάνω τα εισιτήρια. Αυξήσεις και στις κάρτες και στα μειωμένα. Νέα πλέγματα δρομολογίων στον ΟΣΕ από την Κυριακή

Αυξήσεις στα εισιτήρια του Προαστιακού έως και 50% από τη Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου, ανακοίνωσε η διοικούσα εταιρεία, στα πλαίσια του νομοσχεδίου της κυβέρνησης για τις συγκοινωνίες.

Χιλιάδες πανηγυρίζουν στην πλατεία Ταχρίρ και σήμερα


Χιλιάδες Αιγύπτιοι παραμένουν σήμερα στην πλατεία Ταχρίρ του Καΐρου και πανηγυρίζουν την πρώτη ημέρα μετά την παραίτηση του προέδρου Χόσνι Μουμπάρακ.  Στη γέφυρα που οδηγεί σε μια από τις εισόδους στην πλατεία Ταχρίρ ομάδες νέων χορεύουν υψώνοντας αιγυπτιακές σημαίες και σταματούν τα αυτοκίνητα για να συγχαρούν τους οδηγούς για την απομάκρυνση του Μουμπάρακ.
Χιλιάδες πανηγυρίζουν στην πλατεία Ταχρίρ και σήμερα
Οι νέοι χειροκροτούν τους στρατιώτες καλώντας τους να συνεχίσουν τη "μάχη" για μια "δημοκρατική" Αίγυπτο.

6.700 ευρώ το τραπέζι του Γιώργου στους φίλους του Εβραίους!



Καλή η φιλοξενία οι φιλίες και τα λόμπι, αλλά από τη στιγμή που ζούμε με δανεικά, τα κουβαρνταλίκια περισσεύουν. Ο λόγος για το... τραπέζωμα στους προέδρους των αμερικανοεβραϊκών οργανώσεων που ήρθαν στη χώρα μας, προσκεκλημένοι του πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου.
6.700 ευρώ το τραπέζι του Γιώργου στους φίλους του Εβραίους!
Οι αμερικανοεβραίοι φίλοι, αφού συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Πρωθυπουργό, το βράδυ της Πέμπτης απόλαυσαν ένα πολυτελές δείπνο στο εστιατόριο του Μουσείου της Ακρόπολης με φόντο τον φωταγωγημένο Παρθενώνα.

Οι 10 πιο αμφιλεγόμενοι χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων. Share3

Όλοι τους γνωρίζουμε από τα παιδικά μας χρόνια. Μεγαλώσαμε μαζί τους καθηλωμένοι στην τηλεόραση για να δούμε τις απίστευτες περιπέτειες τους.


Τι κρύβονται όμως πίσω από αυτά τα κινούμενα σχέδια;



1. Bugs Bunny


χαρακτήρες σε κινούμενα σχέδια
“Eh… What’s up, doc? Φωνάζει μασώντας ένα καρότο.

Ποιος δεν αγαπά τον Bugs Bunny; Όλοι τον λατρεύουμε!
Bugs σημαίνει «Λάθος» και έτσι έχει ονομαστεί ένας από τους πλέον σημαντικότερους χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων που δημιουργήθηκε ποτέ.
Όμως, κρυμμένο κάτω από το φιλικό, πολύ εγκάρδιο αυτό κουνέλι, υπάρχει μια πιο σκοτεινή άποψη του χιούμορ.
Ο Bugs Bunny δείχνει μια προτίμηση στον ρατσισμό από την αρχή του. Οι Ιάπωνες, οι Εσκιμώοι και νέγροι τον έχουν στο στόχαστρο.





2. Tom and Jerry


χαρακτήρες σε κινούμενα σχέδιαΚάθε παιδί που παρακολούθησε τους Τομ και Τζέρι, αγαπά τις περιπέτειες τους.
Κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου, πολλά κινούμενα σχέδια δημιουργήθηκαν έτσι ώστε να «προσβάλουν τους εχθρούς» (ήταν μόδα τότε) και έφτιαξαν πολλά κινούμενα σχέδια και κόμικς που ήταν ρατσιστικά. Οι Τομ και Τζέρι δεν ήταν διαφορετική σειρά.
Ήδη από το 1942, μια ταινία χαρακτήρισε τον Tom ως μια καρικατούρα ενός Κινέζου.
Έχετε δει τον Τζέρι που πέφτει μέσα στη φιάλη με το μελάνι ή σε βερνίκι παπουτσιών; Και ο Tom τον χρησιμοποιεί για να καθαρίσει τα παπούτσια; Αυτές οι σκηνές είναι κατευθείαν

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Ο Μαμάκιας

Είναι ένας τύπος, εντελώς μαμάκιας. Και κάποια στιγμή αποφασίζει να παντρευτεί.. Η γυναίκα του, τού μαγειρεύει, και όταν αυτός γυρίζει από το γραφείο και δοκιμάζει το φαγητό λέει:- Καλό το φαγητό που μαγείρεψες, γυναίκα, αλλά της μαμάς είναι καλύτερο!Η γυναίκα του σιδερώνει αλλά όταν αυτός γυρίζει από το γραφείο λέει:- Καλά σιδερώνεις, γυναίκα, αλλά η μαμά μου τα ρούχα τα κολλάριζε!Η γυναίκα του συγυρίζει το σπίτι αλλά όταν αυτός γυρίζει από το γραφείο λέει:- Ωραία έχεις τακτοποιήσει το σπίτι, αλλά η μαμά μου όταν συγύριζε το διακοσμούσε κιόλας...!

ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ : Ορτύκια ψητά στη σχάρα

Υλικά για 4 άτομα


* 4 ορτύκια

* λίγο βούτυρο λιωμένο

* 1 κούπα τριμμένη φρυγανιά

* αλάτι

* πιπέρι


Προετοιμασία

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ : 12/02/2011

Εφέσιμο σχήμα

Εφέσιμο σχήμα Την εκδίκαση της έφεσης για την ποινή των δύο αγωνιστικών που επιβλήθηκε στον

Δημοσία δαπάνη η κηδεία του Μ. Έβερτ

Δημοσία δαπάνη θα τελεσθεί η κηδεία του Μιλτιάδη Έβερτ, με απόφαση του πρωθυπουργού...
 
Δημοσία δαπάνη η κηδεία του Μ. Έβερτ
Γιώργου Α. Παπανδρέου.

Ο Μιλτιάδης Έβερτ, ο οποίος απεβίωσε την Τετάρτη σε ηλικία 72 ετών, κηδεύεται το Σάββατο, στη μία μετά το μεσημέρι από το Α΄Νεκροταφείο Αθηνών.

Από την οικογένειά του απευθύνεται παράκληση, αντί

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η Ελληνική πραγματικότητα θέλοντας να ευχαριστήσει και τους φίλους του στοιχήματος καθιερώνει την εβδομαδιαία αναρτηση "ΠΑΜΕ ΤΑΜΕΙΟ???''.

Παίζοντας λοιπόν ένα σύστημα 3-4-5  και παίζοντας 1 ευρω και κάτι...(πολλαπλασιαστη στο σημειο 4) έχουμε να διεκδικησουμε ενα αρκετα καλό ποσό (64 στήλες)
Μαζεύοντας λοιπόν ότι καλύτερο σας πετάμε στην μούρη τους εξής αγώνες:

Αποκρατικοποιήσεις 50 δισ. - νέο πακέτο 30 δισ. στις τράπεζες

Πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων συνολικού ύψους 50 δισ. ευρώ για την περίοδο 2011-2015 ανακοίνωσαν οι επικεφαλής της τρόικας, παρουσιάζοντας σε κοινή συνέντευξη Τύπου τα βασικά συμπεράσματα της τρίτης αξιολόγησης της εφαρμογής του προγράμματος οικονομικής πολιτικής. Εν τω μεταξύ, η τρίτη επικαιροποίηση του μνημονίου προβλέπει την παροχή 30 δισ. ευρώ σε επιπλέον εγγυήσεις για την άντληση ρευστότητας από τις τράπεζες μέσω τραπεζικών ομολόγων, ώστε να μπορέσουν να συνεισφέρουν στη χρηματοδότηση της οικονομίας.

Το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων, είπε ο κ Ντερούζ, θα έχει ως "πηγή" εισηγμένες και

200 ευρώ πρόστιμο και αφαίρεση της άδειας...

του Δημήτρη Γκόλια

Με πρόστιμο 200 ευρώ και αφαίρεση της άδειας κυκλοφορίας για 20 ημέρες θα τιμωρούνται όσοι δεν πληρώνουν διόδια, ενώ η μη πληρωμή εισιτηρίου στις συγκοινωνίες ποινικοποιείται και γίνεται πλημμέλημα που επισείει ποινή φυλάκισης έως και τριών μηνών εξαγοράσιμη, σύμφωνα με τροπολογία που κατέθεσε το υπουργείο Υποδομών στο νομοσχέδιο για την εξυγίανση των συγκοινωνιών.
Επιπλέον, η Τραμ ΑΕ κατέθεσε μήνυση κατά των ομάδων πολιτών, που παροτρύνουν το επιβατικό κοινό να μην πληρώνει εισιτήριο.
Με «Δρακόντειους» νόμους επιχειρεί το υπουργείο Υποδομών να τιθασεύσει το κίνημα «Δεν Πληρώνω» στα διόδια και τα μέσα μαζικής μεταφοράς.
Η άρνηση ή αποφυγή πληρωμής διοδίων τελών σε αυτοκινητόδρομους εντάσσεται στο

Πολύ ισχυρή δύναμη των ΗΠΑ με σκάφη και Πεζοναύτες κατέπλευσε τη νύχτα στην Διώρυγα του Σουέζ...

"Για καλό και για κακό", όπως λέει η λαϊκή παροιμία από χθες το βράδυ ισχυρή μοίρα του αμερικανικού 6ου Στόλου και μεγάλη δύναμη Αμερικανών πεζονταυτών,  για την ακρίβεια το 26ο Εκστρατευτικό Σώμα των US Marines προσέγγισαν την Διώρυγα του Σουέζ, για να διασφαλίσουν την κρίσιμη για την παγκόσμια γωστρατηγική επικοινωνία περιοχή, σε περίπτωση που χρειαστεί. Αυτό σημαίνει ότι οι ΗΠΑ εκτιμούν πως η κρίση στην Αίγυπτο μπορεί να βρεθεί σύντομα εκτός ελέγχου. Η αμερικανική δύναμη αποτελείται από τη δύναμη μάχης του USS Kearsarge – συνολικά έξι

Λίστες με καταθέτες εξωτερικού

Με τους ελέγχους το υπ. Οικονομικών επιχειρεί να εντοπίσει όσους δεν μπορούν μέσω του «πόθεν έσχες» να δικαιολογήσουν την προέλευση των χρημάτων Φοροφυγάδες με καταθέσεις εκατομμυρίων ευρώ στο εξωτερικό «κυνηγάει» το υπουργείο Οικονομικών, βάζοντας τώρα στο στόχαστρο τα εμβάσματα με τα ποσά που μετέφεραν από τις ελληνικές τράπεζες στις τράπεζες της Ελβετίας, της Κύπρου, της Αγγλίας και άλλων χωρών της Ευρώπης και της Αμερικής.

Οπως αποκάλυψε χθες ο γενικός γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων Διομ. Σπινέλλης, μιλώντας στον ΑΝΤ1, το υπουργείο συνεργάζεται με την Ελληνική Ενωση Τραπεζών για να εξασφαλίσει τα στοιχεία που αποτυπώνονται στα εμβάσματα.
Σύμφωνα με τον κ. Σπινέλλη, ο στόχος δεν είναι εκείνοι οι οποίοι μετέφεραν χρήματα στο

Πρόταση-σοκ του αντιπροσώπου του ΔΝΤ στην Αθήνα: «Ανταλλάξτε χρέος με ακίνητα»

Την ανταλλαγή του ελληνικού χρέους με κρατικούς πόρους και ακίνητα πρότεινε ο επικεφαλής της αντιπροσωπίας του ΔΝΤ στην Αθήνα Μπομπ Τράα.
Ο Μπομπ Τράα, σε παρέμβασή του στο Συνέδριο της Τραπέζης της Ελλάδος, τόνισε ότι δεν είναι δυνατόν να υπάρξει περαιτέρω μείωση των συντάξεων προκειμένου να αντιμετωπιστεί το δημόσιο χρέος, επισημαίνοντας ότι το κράτος θα πρέπει να προχωρήσει σε αποκρατικοποιήσεις και

Οι καταληψίες δικηγόροι του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών θα παραμείνουν καθ΄ όλη τη διάρκεια της νύκτας στο ΔΣΑ

Eλλάδα: Οι καταληψίες δικηγόροι του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών θα παραμείνουν καθ΄ όλη τη διάρκεια της νύκτας στο ΔΣΑ
Καθ΄ όλη τη διάρκεια της νύκτας, περίπου 30 δικηγόροι της Αθήνας, οι οποίοι πραγματοποιούν κατάληψη στο Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών, θα παραμείνουν εντός του κτιρίου του Συλλόγου, μέχρι αύριο το πρωί, Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011.
      Το μεσημέρι ξεκίνησε συμβολική κατάληψη στο ΔΣΑ από 200 περίπου δικηγόρους της Αθήνας και της περιφέρειας, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το νομοσχέδιο που αφορά το λεγόμενο άνοιγμα των ελευθέρων επαγγελμάτων και για τη μη συμμετοχή του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών στην τελευταία Ολομέλεια των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας κατά την οποία αποφασίστηκε η Πανελλαδική αποχή των δικηγόρων.
   Στη συνέχεια οι δικηγόροι της περιφέρειας αποχώρησαν και

Αναγνωρίστηκαν τα πρώτα πτυχία franchise

Τα πρώτα πτυχία franchise, δηλαδή αποφοίτων κολεγίων που συνεργάζονται με άλλα ιδρύματα σε κράτη-μέλη της Ε.Ε. μέσω δικαιόχρησης, αναγνώρισε το Συμβούλιο Αναγνώρισης Επαγγελματικών Προσόντων (ΣΑΕΠ).
Μεταξύ των εν λόγων πτυχίων που αναγνωρίστηκαν είναι και το "Maitrise", το οποίο απονέμεται από το Δημόσιο Γαλλικό Πανεπιστήμιο PARIS13. Η περίπτωση αναγνώρισης αφορά σε φοιτήτρια, φοίτησε σε αθηναϊκό Κολέγιο, το οποίο λειτουργεί ως παράρτημα

Το ιστορικό της προεδρίας του Χόσνι Μουμπάρακ

Σχεδόν τριάντα χρόνια έμεινε στην προεδρία της Αιγύπτου, ο Χόσνι Μουμπάρακ, που παραιτήθηκε την Παρασκευή ύστερα από 18 ημέρες διαδηλώσεων. Ακολουθεί το ιστορικό της θητείας του:
6 Οκτωβρίου 1981: Ο αντιπρόεδρος Χόσνι Μουμπάρακ αναλαμβάνει τα ηνία της χώρας μετά τη δολοφονία του προέδρου Ανουάρ Σαντάτ από ισλαμιστές κατά τη διάρκεια στρατιωτικής παρέλασης στο Κάιρο. Το Νοέμβριο εγκρίθηκε με δημοψήφισμα και επανεκλέχθηκε τον Οκτώβριο του 1987 και τον Οκτώβριο του 1993 στη θέση του προέδρου.
Ιούνιος 1995: Ομάδα ενόπλων επιτίθενται στο αυτοκίνητο του Μουμπάρακ κατά την άφιξή του στη σύνοδο της Αφρικανικής Ένωσης στην πρωτεύουσα της

Παραιτήθηκε ο Μουμπάρακ

Αλλάζει σελίδα η Αίγυπτος με την παραίτηση του Χόσνι Μουμπάρακ από την προεδρία της χώρας, ύστερα από τριάντα χρόνια διακυβέρνησης.
Με ζωντανή εικόνα από το προεδρικό Μέγαρο στο Κάιρο η αιγυπτιακή τηλεόραση μετέδωσε την ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία ο παραιτηθείς πρόεδρος μεταφέρει όλες τις εξουσίες στον στρατό. «Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που ζει η χώρα, ο πρόεδρος Χόσνι Μουμπάρακ αποφάσισε να εγκαταλείψει τη θέση του και όρισε το Ανώτατο Στρατιωτικό Συμβούλιο να αναλάβει τις υποθέσεις του κράτους» ανακοίνωσε ο αντιπρόεδρος κ. Όμαρ Σουλεϊμάν.


Πανηγύρι στο Κάιρο
Ένα απέραντο πανηγύρι συνεχίζει να αποτελεί ολόκληρο το Κάιρο, με τον κόσμο να έχει ξεχυθεί στους δρόμους, τα κλάξον να χτυπάνε ασταμάτητα, τον κόσμο να χορεύει και να τραγουδά για την Αίγυπτο, τα πυροτεχνήματα να συνεχίζουν να φωτίζουν τον ουρανό, την πόλη να αποκτά ξανά το γνώριμο χρώμα της.
Με το άκουσμα του νέου της αποχώρησης του Χόσνι Μουμπάρακ από την
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες