ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

8/2/11

Kyocera Echo: Ανακοινώθηκε επίσημα το πρώτο Android smartphone με δύο οθόνες!




Συνήθως δε μας ενδιαφέρουν ιδιαίτερα οι συσκευές που κυκλοφορούν αποκλειστικά στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, από διάφορους παρόχους, αλλά δε γίνεται να μη κάνουμε μια αναφορά στο πρώτο dual-screen Android smartphone του κόσμου!
Η Sprint παρουσίασε το Kyocera Echo με δύο οθόνες touchscreen 3.5” WVGA, οι οποίες μπορούν να λειτουργήσουν αυτόνομα ή να συνδυαστούν δημιουργώντας μία οθόνη 4.7” (σε διαγώνιο), μετατρέποντας έτσι τη συσκευή σε μικρό tablet. Υπάρχει μάλιστα και Tablet Mode, με το οποίο χρησιμοποιείται μία εφαρμογή (π.χ. browser) ανοιγμένη και στις δύο οθόνες.

ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ( Τριάντα ένα χρόνια χωρίς τον Νίκο Ξυλούρη )

ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΣΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Πέντε λόχοι αυτοκτόνησαν
Πικρή παραδοχή από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας που ανακοίνωσε πως στο διάστημα 2005-2010 αυτοκτόνησαν 408 στρατιώτες : Πήραμε μέτρα και μειώθηκαν οι αυτοκτονίες.

Με βάση τα επίσημα στοιχεία που έδωσε το υπουργείο Εθνικής Άμυνας τα τελευταία 5 χρόνια 408 στρατιώτες έχασαν τη ζωή τους αυτοκτονώντας. Παρά την θλιβερή αυτή εικόνα ο υπουργός άμυνας ανακοίνωσε πως « Yπήρξε μείωση στις αυτοκτονίες που συνέβησαν στις Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις» .
Αποκαλύφθηκαν τα στοιχεία σχετικά την μεγάλη αύξηση στους θανάτους σε στρατόπεδα. Ο υπουργός άμυνας Βετζντί Γκιονούλ απαντώντας σε επερώτηση της βουλευτού του BDP Φατμά

Άντληση 390 εκ. ευρώ με χαμηλότερο επιτόκιο, στο 4,6%

Με χαμηλότερο επιτόκιο ολοκληρώθηκε η σημερινή δημοπρασία έντοκων γραμματίων εξάμηνης διάρκειας του ελληνικού Δημοσίου, από τα οποία αντλήθηκαν από την αγορά 390 εκ. ευρώ.
Το επιτόκιο διαμορφώθηκε στο 4,64%, από το 4,90% της προηγούμενης παρόμοιας

Δημοτική αστυνομία με ποδήλατα

Δημοτική αστυνομία με ποδήλαταΗ πρόταση «έπεσε» στο τραπέζι του δημοτικού συμβουλίου.


Την αναδιοργάνωση των φορέων του δήμου αποφάσισε το πρώτο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Αθηναίων. Η νέα δημοτική αρχή, βάσει των «Καλλικρατικών» της υποχρεώσεων προχωράει στη σύμπτυξη των 18 φορέων σε 12, ενώ στο άμεσο μέλλον πρόκειται να συγχωνευτούν και οι νομικές και οικονομικές υπηρεσίες του

Αστείες Φιγούρες σε Γαμήλιες Τούρτες

Πόσα λεφτά πήρε η Τζούλια για το hot dvd!

Αποκάλυψη σοκ: Πόσα λεφτά πήρε η Τζούλια για το hot dvd! Αστρονομικά ποσά είχαν ακουστεί πως εισέπραξε η Τζούλια Αλεξανδράτου προκειμένου να κάνει… στροφή στην καριέρα της και να γίνει πρωταγωνίστρια σε ροζ dvd!

Πού τελειώνει όμως η αλήθεια και πού ξεκινά ο μύθος;

«Τα καθαρά λεφτά που πήρε η

ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ

Έναν πρωτότυπο τρόπο για να «γλιτώσει» από την… κρεβατομουρμούρα βρήκε ένας βρετανός αστυνομικός, που εργαζόταν στο τμήμα αλλοδαπών.

Βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία, όταν η σύζυγός του ταξίδεψε ως το Πακιστάν για να δει τους συγγενείς της.

Εφόσον είχε τα μέσα, έβαλε το όνομά της σε μία λίστα υπόπτων για συμμετοχή σε τρομοκρατικές οργανώσεις, κάτι που την εμπόδιζε να επιστρέψει πίσω στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Mirror, όταν η γυναίκα πήγε στο αεροδρόμιο, με

Η ΟΛΓΑ ΦΑΡΜΑΚΗ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΠΟΖΕΣ!!!!


Με 7 μέτρα μειώνονται οι μισθοί και αυξάνεται η εργασία

Του Γιώργου Γάτου

Με 7 μέτρα μειώνονται οι μισθοί και αυξάνεται η εργασία Τρίμηνη πίστωση χρόνου δίνει η τρόικα στην ηγεσία του υπουργείου Εργασίας για να επιτύχει μειώσεις μισθών, ανά επιχείρηση, να επεκτείνει, αλλάζοντας τη νομοθεσία, τα ελαστικά 10ωρα (αντί της πληρωμής υπερωριών) και τις συμβάσεις ορισμένου χρόνου (εργασία χωρίς αποζημίωση) και, τέλος, να ελαχιστοποιήσει την επέκταση των κλαδικών συμβάσεων στους μη συνδικαλισμένους. Τα παραπάνω συμφωνήθηκαν στη χθεσινή συνάντηση της υπουργού Λ. Κατσέλη, του αναπληρωτή υπουργού Γ. Κουτρουμάνη και της γ.γ. Α. Δρέττα με τους επικεφαλής της τρόικας που έδωσαν 7 εντολές για τις αλλαγές στα εργασιακά, στις συντάξεις και τα εφάπαξ.
1. Η εφαρμογή των μέτρων «παρακολουθείται και αξιολογείται» και θα υπάρξουν «βελτιωτικές ρυθμίσεις, εάν και όποτε αυτές χρειασθούν». Μολονότι δηλαδή αναγνωρίστηκε ότι τα μέτρα για τη μεταρρύθμιση του Ασφαλιστικού διασφαλίζουν, όπως έδειξαν οι αναλογιστικές μελέτες, τη μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα του συστήματος, το ενδεχόμενο νέων

ΑΝΕΚΔΟΤΟ :Μαθήματα κολύμβησης

 Τίτλος:   Μαθήματα κολύμβησης Από:   Ανώνυμος


- Μήπως ξέρεις πως μπορώ να μάθω σε μια κοπέλα κολύμπι;
- Λοιπόν... αγκαλιάζεις προσεκτικά με το αριστερό σου χέρι την μέση της. Ύστερα πιάνεις τρυφερά το αριστερό της χέρι και το σφίγγεις λιγάκι, και ύστερα...

Απόλυση λόγω Facebook


Που να το φανταστεί η 24χρονή δασκάλα Άσλει Πέιν ότι ανεβάζοντας φωτογραφία στο Facebook όπου καταναλώνει αλκοόλ με φίλους σε διακοπές στην Ευρώπη θα έβρισκε τον μπελά της και θα απολυόταν από το σχολείο στο οποίο δίδασκε

Λογικά για το χειρότερο πράγμα για το οποίο θα έπρεπε να κατηγορηθεί θα ήταν μπέρδευε τα ποτά, καθώς στο ένα  χέρι να είχε μπύρα και στο άλλο κρασί… αλλά απολύθηκε από το σχολειό στο οποίο δίδασκε!

Η γέφυρα της ενέργειας


Ιταλοί αρχιτέκτονες σχεδίασαν γέφυρα που είναι εξοπλισμένη με φωτοβολταϊκά για την ηλιακή ενέργεια και με 26 ανεμόμυλους για την αιολική ενέργεια. Σύμφωνα με υπολογισμούς μπορεί να τροφοδοτεί με ενέργεια μια πόλη 15.000 σπιτιών για ένα χρόνο (Pics)

Εάν έχεις φαντασία και οικολογική συνείδηση μπορείς να σχεδιάσεις τα πάντα. Κάτι τέτοιο σκεφτήκαν τρεις Ιταλοί  σχεδιαστές, ο Φραντζέσκο Κολαρόσι, η Τζοβάνα και η Λουίσα Σαρακίνο και έτσι δημιούργησαν την γέφυρα "Solar Wind".

Αδιαφορία για τα κόμματα


Ανήσυχοι για το μέλλον και καχύποπτοι απέναντι σε κόμματα είναι οι πολίτες σύμφωνα με έρευνα της GPO. Προβάδισμα ΠΑΣΟΚ κατά 5,1% από τη ΝΔ. Καταρρέουν τα ποσοστά των κομμάτων εξουσίας. Οι απόψεις για τις κινητοποιήσεις, για το φόβο απώλειας εργασίας και μείωσης εισοδήματος. Διαφωνούν με τις συνεχείς απεργίες
Ο φόβος για την απώλεια θέσης εργασίας, η ανασφάλεια που δημιουργεί η μείωση του εισοδήματος, τα μέτρα λιτότητας που επιβάλλει το μνημόνιο και η διάχυτη αντίληψη ότι κυριαρχεί ανικανότητα των πολιτικών προσώπων για τη χάραξη μιας αποτελεσματικής πολιτικής που θα μας βγάλει από το αδιέξοδο, οδηγούν στην απαξίωση των πολιτών απάνεντι στα πολιτικά κόμματα.

Ο "άνθρωπος του ΠΑΣΟΚ"


Για αδράνεια σε κρίσιμα θέματα κατηγορεί τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, ο μητροπολίτης Αμβρόσιος. Του χρεώνει υποχωρητικότητα απέναντι στην κυβέρνησης και τον χαρακτηρίζει "άνθρωπο του ΠΑΣΟΚ". Κριτική για την κάρτα του πολίτη και τα Θρησκευτικά

Μαίνεται ο πόλεμος στο εσωτερικό της εκκλησίας της Ελλάδος, με τα πυρά κατά του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου να πολλαπλασιάζονται.
Ο μητροπολίτης Αιγιαλείας  Αμβρόσιος, μέσα από το προσωπικό του ιστολόγιο κατηγόρησε τον Αρχιεπίσκοπο για αδράνεια στα θέματα της κάρτας του πολίτη του μαθήματος των θρησκευτικών και των προσλήψεων κληρικών.

Μέτρα πίσω από τη κουρτίνα

Ενώ η τρόικα κατέγραψε πρόοδο της Ελλάδας πιέζει για σκληρότερα μέτρα και ευελιξία στην αγορά εργασίας. Ζητά δραστικά μέτρα με κυλιόμενα ωράρια και μειώσεις μισθών
Ψαλίδι σε μισθούς του ιδιωτικού τομέα και κυλιόμενα οκτάωρα για να κοπούν μαχαίρι οι υπερωρίες είναι μερικά από τα θέματα που τέθηκαν επί τάπητος στη συνάντηση της τρόικας με τη Λούκα Κατσέλη 
Οι δανειστές πιέζουν για μεγαλύτερη ευελιξία στην αγορά εργασίας ενώ προειδοποιούν πως δεν μπορεί να καθυστερήσει η υπογραφή επιχειρησιακών συμβάσεων.

Αίθριος καιρός


Γενικά αίθριος καιρός με σχετικά υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα το πρωί και τη νύχτα κυρίως στα δυτικά

Αναλυτική πρόγνωση
Αττική: Αίθριος.
Άνεμοι: βόρειοι 3 με 5 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από το μεσημέρι.
Θερμοκρασία: από 4 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Το απεργιακό δελτίο στα ΜΜΜ


Χωρίς Μετρό Τραμ και Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο θα παραμείνει σήμερα η πρωτεύουσα για πάνω από τέσσερις ώρες, προκειμένου οι εργαζόμενοι στα τρία αυτά Μέσα να πραγματοποιήσουν γενικές συνελεύσεις για να αποφασίσουν το μέλλον των κινητοποιήσεών τους.
Το απεργιακό δελτίο στα ΜΜΜ
Οι συρμοί του Μετρό και του Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου θα τραβήξουν χειρόφρενο από τις 11 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι, ενώ το Τραμ θα παραμείνει ακινητοποιημένο από τις 12 έως τις 4 το απόγευμα.

Θύρα 7... 30 χρόνια ατιμωρησίας!





Πέρασαν κιόλας 30 χρόνια, από την πιο μαύρη μέρα του ελληνικού αθλητισμού. Όταν 21 νέοι άνθρωποι έχαναν την ζωή τους στα σκαλιά της Θύρας 7 του σταδίου Καραϊσκάκη, μετά από έναν ποδοσφαιρικό αγώνα.

Θύρα 7... 30 χρόνια ατιμωρησίας!
Είναι γνωστό το τι έγινε εκείνο το μοιραίο Κυριακάτικο απόγευμα.
Εκείνο που δεν έγινε ποτέ γνωστό, είναι τί έγιναν ή αν υπήρξαν ένοχοι.
Αλήθεια, τι άλλο πρέπει να γίνει σ αυτή την χώρα για να πάει κάποιος φυλακή;
Έγιναν δικαστήρια αρκετά στα χρόνια που ακολούθησαν μετά την τραγωδία.
Φυλακή όμως δεν πήγε ποτέ κανένας.

ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ : Πέρκα στον φούρνο με πιπεριές

Πέρκα στον φούρνο με πιπεριές

Υλικά:

1 κιλό ψάρι πέρκα σε κομμάτια
3 χρωματιστές πιπεριές (πράσινη, κόκκινη, κίτρινη) σε ροδέλες
3 μεγάλα κρεμμύδια σε ροδέλες

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ 08/02/2011

«Να ξαναχτίσω του χρόνου τον Παναθηναϊκό» 

Την επιθυμία του να παραμείνει στον Παναθηναϊκό και να τον «ξαναχτίσει» από την αρχή, με δικές του επιλογές, εξέφρασε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο τεχνικός των «πρασίνων» δεν παρέλειψε να τονίσει την πίστη του για το φετινό πρωτάθλημα, αλλά και να αναφερθεί στα διοικητικά της ομάδας. Παίρνει ψήφο εμπιστοσύνης.

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΕΘΑΨΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ

Ευθύνες στη διακυβέρνηση Σημίτη καταλογίζει το ''ΠΑΡΟΝ'' για την εγκατάλειψη ενός σημαντικότατου σχεδίου, που θα κατοχύρωνε ακόμα ισχυρότερα τα ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα στο Αιγαίο. Συγκεκριμένα, το 1994, ο τότε υφυπουργός Άμυνας Μανώλης Μπεντενιώτης προχώρησε στην υλοποίηση ενός ολοκληρωμένου σχεδίου, που είχε εκπονήσει ο ίδιος, με την ενθάρρυνση του τότε πρωθυπουργού Ανδρέα Παπανδρέου και του τότε υπουργού Άμυνας Γεράσιμου Αρσένη.
Το σχέδιο προέβλεπε την τακτική επίσκεψη εθελοντών, μελών του Συνδέσμου Αποφοίτων Σχολών Υπαξιωματικών Πολεμικού Ναυτικού, με υλικά και γεννήτριες, σε βραχονησίδες του Ανατολικού Αιγαίου και των Δωδεκανήσων, προκειμένου να στήσουν σιδερένιο υψηλό κοντάρι όπου θα υψωνόταν μεγάλου μεγέθους ελληνική σημαία, να κτίσουν από ένα παρεκκλήσι σε κάθε νησί και να

H Tουρκία συνεργάστηκε με τις ΗΠΑ στην μεταφορά κρατουμένων στο Γκουαντάναμο

ImageΗ γερμανική εφημερίδα Die Welt δημοσιεύει σήμερα έγγραφο σύμφωνα με το οποίο η Τουρκία συνεργάστηκε με την Αμερική για μυστικές πτήσεις μεταφοράς κρατουμένων. Τουλάχιστον 24 πτήσεις πραγματοποιήθηκαν μέσω του τουρκικού αεροδρομίου του Ιντσιρλίκ από το 2002 μέχρι το 2006 παρά τις επίσημες διαψεύσεις της Τουρκικής κυβέρνησης. Στο διπλωματικό τηλεγράφημα με ημερομηνία 8 Ιουνίου του 2006 ο τότε

GPO: Στις 5,1 μονάδες η διαφορά του ΠΑΣΟΚ από την ΝΔ

Σύμφωνα με έρευνα της GPO που παρουσιάστηκε την Δευτέρα, για το MEGA, διευρύνθηκε ελαφρώς η ψαλίδα μεταξύ της κυβερνητικής παράταξης και του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην πρόθεση ψήφου.
Σύμφωνα με την έρευνα της GPO για την τηλεόραση του Mega, το ΠΑΣΟΚ προηγείται 5,1 ποσοστιαίες μονάδες της ΝΔ έναντι διαφοράς 4,9 μονάδων στην προηγούμενη δημοσκόπηση του Νοεμβρίου. Συγκεκριμένα στην πρόθεση ψήφου,αν αυτή την στιγμή διεξάγονταν εκλογές, το ΠΑΣΟΚ θα συγκέντρωνε το 25,2% των ψήφων έναντι 20,1% για τη Νέα Δημοκρατία.
Περίπου 29,4% των ερωτηθέντων δηλώνουν είτε αναποφάσιστοι ή ότι θα απέχουν από τις

WikiLeaks: Ο Όμαρ Σουλεϊμάν «εκλεκτός» του Ισραήλ

Ο Αιγύπτιος αντιπρόεδρος Όμαρ Σουλεϊμάν ήταν ο υποψήφιος που προτιμούσε το Ισραήλ ως αντικαταστάτη του προέδρου Χόσνι Μουμπάρακ και συνομιλούσε καθημερινά με το Ισραήλ μέσω ενός «κόκκινου τηλεφώνου», αποκαλύπτει ένα τηλεγράφημα του ιστότοπου WikiLeaks που δημοσιεύθηκε χθες από την εφημερίδα «Telegraph» του Λονδίνου.
Σε μια αμερικανική διπλωματική διακοίνωση του 2008, η οποία δόθηκε στη βρετανική
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες