ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

7/4/11

Ανάγκασαν τον Παπακωνσταντίνου να πάρει πίσω νομοσχέδιο - Βουλευτής: "Αν είχε σήμερα δελτία ειδήσεων



Το έλα να δεις έγινε στην ΚΤΕ Οικονομίας του ΠΑΣΟΚ μεταξύ των βουλευτών και του υπουργού Οικονομικών, Γ. Παπακωνσταντίνου.

Την ώρα που ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου παρουσίαζε το νομοσχέδιο για τα τυχερά παιχνίδια σύσσωμοι οι βουλευτές του κόμματός του ζήτησαν να το πάρει πίσω.

Αυτό αιφνιδίασε τον κ.Παπακωνσταντίνου ο οποίος ενημέρωσε για

75χρονη προκάλεσε διαδικτυακό χάος σε δύο χώρες!

Μια γυναίκα 75 χρονών συνελήφθη την Τετάρτη (6/4) στη Γεωργία, επειδή με έναν μαγικό τρόπο “έριξε” το Ίντερνετ στη χώρα της αλλά και στη γειτονική Αρμενία.

Και όχι δεν ήταν γιαγια – χάκερ.

Απλώς η συνταξιούχος από το Τμπιλίσι ένα μεσημέρι αποφάσισε να

Το Master Chef στην κινέζικη έκδοση του

Το Master Chef στην κινέζικη έκδοση του

Ζητούνται νέες εμφανίσιμες για ... κυλικείο υπουργείου!

Έγινε και αυτό... Πλέον ακόμα και για να δουλέψεις σε κυλικείο, πρέπει να είσαι νέα και εμφανίσιμη...


Εκτός κι αν αυτά τα επιπλέον προσόντα, χρειάζονται γιατί πρόκειται

Καταδικάστηκε ο Π. Ψωμιάδης- Εκπτίπτει από το αξίωμα του Περιφερειάρχη



Σε φυλάκιση ενός έτους με τριετή αναστολή καταδίκασε το Πενταμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτη Ψωμιάδη, κρίνοντάς τον ένοχο για παράβαση καθήκοντος. Ο κ. Ψωμιάδης, σύμφωνα με τη νομοθεσία, εκπτίπτει του αξιώματός του.

Συνεντεύξεις ζωής: Πώς είναι να μιλάς με τη Σάσα και την Φαρμάκη





Πως είναι να μιλάς με τη Σάσα Μπάστα; Με την Όλγα Φαρμάκη; Ποιες είναι οι άνετες και ποιες έχουν το φόβο του μικροφώνου; Το να μιλάς με τις ωραιότερες Ελληνίδες όποτε το θελήσεις είναι σίγουρα προνόμιο. Το να καταφέρνεις να τους πάρεις μια καλή συνέντευξη είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.
Συνεντεύξεις ζωής: Πώς είναι να μιλάς με τη Σάσα και την Φαρμάκη

 
Το να παίρνεις πρώτη φορά συνέντευξη από μια γυναίκα, είναι σαν να προσπαθείς να ανακαλύψεις πόσο βρώμικα σε παίρνει να της μιλάς και να της φέρεσαι στο κρεβάτι. Στέκεσαι στην άκρη της κουπαστής, ρίχνεις την απόχη και περιμένεις να δεις τι ψαριά θα πιάσεις.

Ιπτάμενες και σέξι


Οι Dudette 07 είναι η πρώτη ομάδα αεροπόρων γένους θηλυκού που γράφτηκε στην ιστορία σε επιχείρηση στο Αφγανιστάν. Από τους πιλότους μέχρι τους μηχανικούς το πλήρωμα ήταν όλο γυναίκες. Η πρώτη τους αποστολή στέφθηκε από πλήρη επιτυχία αφού κατάφεραν να προστατεύσουν από τους αιθέρες τις χερσαίες δυνάμεις των ανδρών (Pics+Vid)

Η πρώτη επιχείρηση στο Αφγανιστάν με 100% γυναικείο πλήρωμα είναι γεγονός αφού η θηλυκή ομάδα κατάφερε να γραφτεί στην ιστορία.

«Η λύση του Κυπριακού περνάει από τη Μόσχα»

ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΥ, ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ, ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ


Πρώην διπλωμάτης (1975-1981), ο Βρετανός λέκτορας του Ιονίου Πανεπιστημίου, Γουίλιαμ Μάλινσον, ο οποίος ζει μόνιμα στην Ελλάδα, στο εξαιρετικά ενδιαφέρον βιβλίο του «Πικρές Ελιές» -που κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες από τις εκδόσεις της Εστίας- ανατρέχει στην ιστορία της Κύπρου και τις ποικίλες περιπέτειες που ο λαός τής μαρτυρικής Μεγαλονήσου βίωσε, ενώ στη συνέντευξή του στην «Ε» μιλά και για το σήμερα, το Αιγαίο, το Καστελόριζο, τα πετρέλαια, την ελληνοκυπριακή προσέγγιση με το Ισραήλ και τις γεωπολιτικές ισορροπίες στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου.

Η απάντηση του Tevatron


Οι φυσικοί του αμερικανικού επιταχυντή Tevatron του Εργαστηρίου Fermilab του μεγάλου "ανταγωνιστή" του CERN, έχουν βρει "ύποπτες" ενδείξεις, στα στοιχεία των συγκρούσεων σωματιδίων, για ένα άγνωστο -μέχρι σήμερα- υποατομικό σωματίδιο

Αν οι υποψίες επιβεβαιωθούν, σύμφωνα με τους Τάιμς της Νέας Υόρκης, τότε θα πρόκειται για ένα θριαμβευτικό "κύκνειο άσμα" του αμερικανικού επιταχυντή, ο οποίος πρόκειται να "βγει στη σύνταξη" μέχρι φέτος το φθινόπωρο, λόγω έλλειψης χρημάτων.
«Αν αποδειχτεί πραγματική, θα αποδειχτεί η σημαντικότερη ανακάλυψη στη Φυσική εδώ και μισό αιώνα», δήλωσε ο θεωρητικός φυσικός Κρίστοφερ Χιλ, του Fermilab.

Δείτε το πρώτο ελληνικό ντοκιμαντέρ για την κρίση


Το πρώτο ελληνικό ντοκιμαντέρ για την οικονομική κρίση είναι γεγονός. Πρόκειται για το "Debtocracy", το οποίο πραγματεύεται το θέμα της κρίσης, το χρέος και αναζητά εναλλακτικές λύσεις που δεν παρουσιάζονται στα παραδοσιακά μέσα ενημέρωσης. Δείτε το στο NEWS 247 (Vid)

Το Dailymotion Greece σε συνεργασία με το debtocracy.gr   εξασφάλισε το Debtocracy//Χρεοκρατία, ένα ντοκιμαντέρ για την κρίση.
Από το βράδυ της Τετάρτης 6 Απριλίου στο debtocracy.gr, είναι διαθέσιμο το πρώτο ελληνικό ντοκιμαντέρ που στηρίχθηκε αποκλειστικά στην οικονομική ενίσχυση των θεατών και το οποίο θα διατίθεται χωρίς δικαιώματα χρήσης και αναμετάδοσης.

Α. Δημητρίου: "Δεν είμαι νονού"


Για πρώτη φορά μετά από τη στιγμή που έγινε γνωστή η υπόθεση με τους νονούς τη νύχτας, η Άντζελα Δημητρίου ξεσπά σε μια συνέντευξη ποταμό στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα (Vid)
Η γνωστή αοιδός τονίζει ότι το όνομά της μπλέχτηκε στην υπόθεση γιατί ήταν εύκολος στόχος και για να ξεχάσει ο κόσμος τη ραδιενέργεια στη Κίνα- εννοεί Ιαπωνία.
"Να μην μπλέξουμε και ένα όνομα που μπορεί να απασχολήσει λίγο παραπάνω τον Τύπο;...Δεν πρέπει να βγάλουμε και ένα τέτοιο μεγάλο όνομα;" λέει χαρακτηριστικά.

Τα ανταλλακτικά διασκέδασαν τους Τούρκους


Ο τουρκικός τύπος αντιμετωπίζει στο σύνολό του χαριτολογώντας, την είδηση ότι εξαρτήματα των αμερικανικών F-16 με τα οποία είναι εφοδιασμένη η τουρκική αλλά και η ελληνική πολεμική αεροπορία έχουν ελληνικά ανταλλακτικά. Δείτε τους τίτλους των εφημερίδων τους (Pic)

Mε χιούμορ υποδέχθηκαν τα ΜΜΕ της Τουρκίας την είδηση ότι τα F-16 της πολεμικής τους αεροπορίας, έχουν ανταλλακτικά που έχουν κατασκευαστεί στην Ελλάδα.
Η εφημερίδα Χουριέτ κυκλοφόρησε με τίτλο "Η Ελλάδα παράγει για την αμερικανική εταιρεία και η Τουρκία χρησιμοποιεί τα F-16".

Ύφεση σοκ κατά 4% του ΑΕΠ θα προβλέπουν τα stress tests τραπεζών



Ύφεση 4% του ΑΕΠ θα προβλέπουν τα πανευρωπαϊκά stress tests τραπεζών, που θα διενεργηθούν το επόμενο διάστημα από την Ευρωπαϊκή Τραπεζική Αρχή.

Γελούν στο ΝΑΤΟ με τους Τούρκους – Παγίδα οι αυτοκρατορικές φιλοδοξίες



Του Δημήτρη Μπεκιάρη
Η απόφαση της Τουρκίας να ναυλώσει το εμπορικό πλοίο “Ankara”, το οποίο συνοδευόταν από 12 τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη F-16 και από μία φρεγάτα του τουρκικού πολεμικού ναυτικού, με σκοπό να φθάσει στο λιμάνι της Βεγγάζης για τον απεγκλωβισμό 250 ατόμων από την Μισράτα και τη Βεγγάζη έχει προκαλέσει άκρως ειρωνικά σχόλια και ενόχληση στους κόλπους του ΝΑΤΟ.
Ειρωνικά σχόλια, διότι η Τουρκία επιχειρεί με κάθε τρόπο, αξιοποιώντας κάθε συγκυρία να καταστήσει σαφείς τις νέο- οθωμανικές βλέψεις της, λειτουργώντας καιροσκοπικά, και ενόχληση διότι η Άγκυρα στην απόφασή της αυτή αγνόησε πλήρως τους κανόνες ασφαλείας και δεν ειδοποίησε το ΝΑΤΟ, πραγματοποιώντας μία «θεατρική παράσταση» υπό τη μορφή εθνικής αποστολής με αντικειμενικό σκοπό να εμφανιστεί ως εγγυήτρια δύναμη στην περιοχή της ανατολικής λεκάνης της Μεσογείου.

Έφτασε η εποχή του εικονικού σεξ!


Η εποχή του εικονικού σεξ έφτασε. Την ώρα που διάσημοι σταρ της βιομηχανίας πορνό υπέγραφαν αυτόγραφα στην ετήσια έκθεση Προϊόντων για Ενηλίκους, εταιρεία παρουσίασε μια νέα, πρωτοποριακή συσκευή τεχνολογικού σεξ.
Έφτασε η εποχή του εικονικού σεξ!
Η συσκευή σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε από πρώην μηχανικό της NASA, και προσομοιάζει τη σεξουαλική επαφή με τη χρήση διαφόρων εξαρτημάτων. Η συσκευή είναι... κατασκευασμένη από το υλικό που χρησιμοποιείται στα μπιμπερό και συνδέεται μέσω USB με υπολογιστή. Μέσα από την ειδική υπηρεσία ερωτικών ταινιών, η συσκευή προσομοιάζει την κίνηση και τις πράξεις της εκάστοτε πρωταγωνίστριας, ώστε ο χρήστης να έχει την αίσθηση του πρωταγωνιστή.

Να ένας λόγος να πάρουν το Μουντιάλ!


Είναι από τα πιο δημοφιλή μοντέλα της Ινδίας και οι φωτογραφίες της «κατεβάζονται» σαν τρελές στο διαδίκτυο. Ο λόγος για την σέξι Poonam Pandey, που δήλωσε πως θα έκανε γυμνή φωτογράφιση αν η Εθνική ομάδα της χώρας της κερδίσει το παγκόσμιο κύπελλο ποδοσφαίρου.
Να ένας λόγος να πάρουν το Μουντιάλ!
Η Poonam Pandey, που είναι φανατική οπαδός του κρίκετ, έκανε πρόσφατα μια ειδική φωτογράφιση εμπνευσμένη από το αγαπημένο της άθλημα και τώρα βρήκε έναν καινούργιο τρόπο να εμψυχώσει τους παίκτες της εθνικής.

Κατά μάνα, κατά κύρη…


...κατά γιο και θυγατέρα! Έπρεπε να δούμε τη μαμά για να καταλάβουμε από πού πήρε τα σέξι γονίδια η Audrina Patridge… Μάνα και κόρη, βγήκαν βόλτα στην παραλία της Σάντα Μόνικα στο Μαϊάμι και τράβηξαν πάνω τους όλα τα βλέμματα.
Κατά μάνα, κατά κύρη…
Δεν ήταν όμως μια τυχαία βόλτα, αφού εκείνη την ώρα βρίσκονταν στα γυρίσματα του νέου σόου της 25χρονης, που θα ξεκινήσει στις 17 Απριλίου.

Οι αντάρτες ανακατέλαβαν εδάφη κοντά στην Μπρέγκα


Οι μάχες μεταξύ αντικαθεστωτικών και μισθοφορικού στρατού του Καντάφι συνεχίζονται στη Λιβύη, η οποία σε λίγες μέρες κλείνει ένα μήνα πολεμικών συγκρούσεων. Σύμφωνα ξένους ανταποκριτές διεθνών ΜΜΕ στην περιοχή, οι αντάρτες κατάφεραν να προελάσουν και πάλι μέχρι τα περίχωρα της πόλης Μπρέγκα, μιας από τις πόλεις-κλειδιά στον έλεγχο του πετρελαίου της Λιβύης.
Οι αντάρτες ανακατέλαβαν εδάφη κοντά στην Μπρέγκα
Τις προηγούμενες ημέρες οι αντάρτες έχασαν μεγάλο τμήμα των εδαφών που ήλεγχαν στα ανατολικά της χώρας, επειδή τα συμμαχικά αεροσκάφη δεν επιχείρησαν εξαιτίας της κακοκαιρίας και ο στρατός του Καντάφι, όντας πολύ ανώτερα εξοπλισμένος, δεν συνάντησε σοβαρή αντίσταση καθώς προέλασε ανατολικά.

Στο μηχανισμό και η Πορτογαλία



Τελικά ούτε η Πορτογαλία μπόρεσε να ξεφύγει από το μηχανισμό στήριξης. Απόψε σε τηλεοπτικό του διάγγελμα ο πρωθυπουργός της Πορτογαλίας Ζοζέ Σόκρατες τόνισε ότι η πορτογαλική κυβέρνηση «αποφάσισε από σήμερα ακόμη να απευθύνει αίτημα για χρηματοπιστωτική βοήθεια στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή».
Στο μηχανισμό και η Πορτογαλία
Ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός, Ζοζέ Σόκρατες, αιτιολόγησε το αίτημα αυτό για βοήθεια επικαλούμενος την απόρριψη από το πορτογαλικό κοινοβούλιο του νέου προγράμματος λιτότητας που είχε παρουσιάσει, η οποία, όπως σημείωσε «επιδείνωσε δραματικά την χρηματοπιστωτική κατάσταση της χώρας».

Την κεφαλή επί πίνακι των φοροφυγάδων απαιτεί η Τρόικα





«Ξετίναξαν» το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους και το Υπουργείο Οικονομικών οι τεχνοκράτες της Τρόικας, οι οποίοι έφτασαν εσπευσμένα στην Αθήνα, ώστε να καταλήξουν στα τελικά συμπεράσματα για την πορεία της οικονομίας, πριν την ανακοίνωση του νέου πακέτου μέτρων στις 15 Απριλίου.

ανεκδοτο... Διαθήκη!


Πεθαίνει ο θείος του Τοτού και πάνε στον συμβολαιογράφο για το άνοιγμα της διαθήκης.
Ανοίγει ο συμβολαιογράφος την διαθήκη και αρχίζει να διαβάζει:
- Στην θεία Μαρία αφήνω το εξοχικό μου. Στον ανηψιό μου τον Γιώργο αφήνω το διαμέρισμά μου στο Παρίσι. Στην γυναίκα που αγάπησα και στα παιδιά μου αφήνω την υπόλοιπη περιουσία μου αξίας 1.000.000 ευρώ. Στον αδερφό μου τίποτε.

Όλα δικά σου… Μάντσεστερ!


Όλα δικά σου… Μάντσεστερ!
Αποφασισμένη να μη σηκωθεί από την… τσόχα της φετινής σεζόν, αν δεν τα σηκώσει, όλα αποδεικνύεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Με τον αγέραστο Φαν Ντερ Σαρ να «κόβει» (ό,τι πήγαινε στην εστία του) και τον δαιμονισμένο Ρούνεϊ να «ράβει» (πλασέ στο 24'), η ομάδα του Φέργκιουσον επικράτησε 1-0 της Τσέλσι και -αλώνοντας μετά από δέκα ματς το «Στάμφορντ Μπριτζ»- έχει κάθε δικαίωμα να ονειρεύεται το τρεμπλ!

Ενα ευφυές μεταναστευτικό μάνατζμεντ

Το καυτό πρόβλημα των μεταναστευτικών ρευμάτων στην εποχή της παγκοσμιοποίησης απαιτεί διεθνείς συνεργασίες, αλλά και δικαιότερη κατανομή των παγκόσμιων πόρων.
Οταν ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών υποστηρίζει ότι μέσα στα προσεχή δέκα χρόνια θα μετακινηθούν σε παγκόσμιο επίπεδο περίπου 160 εκατομμύρια άτομα από τις φτωχές χώρες στις πιο πλούσιες, ίσως η εκτίμηση αυτή να είναι χαμηλή.
Διότι, σύμφωνα με εκτιμήσεις του αμερικανικού Ιδρύματος Brookings, δεν πρέπει να αποκλείεται καθόλου ένα παγκόσμιο μεταναστευτικό ρεύμα άνω των 200

Καμαρώστε τους μεγαλο-διαφημιστές!

Tου Παναγιώτη A. Μπόμη
Ολόκληρο το σύστημα των ΜΜΕ (τηλεοράσεις, ραδιόφωνα, εφημερίδες, περιοδικά, ηλεκτρονικός Τύπος - sites και portals) έχει διαβρωθεί και σαπίσει από την ανεξέλεγκτη πια βουλιμία των διαφημιστικών εταιρειών που δίνουν «διαφημιστικά πακέτα», παίρνοντας απίθανα «ανταλλάγματα» (αφορολόγητα ποσά) από τα μέσα που τους πουλάνε χρόνο (τηλεοράσεις - ραδιόφωνα) και χώρο (έντυπα, ηλεκτρονικές εφημερίδες).
Το newsbomb τολμά από σήμερα να ανοίξει το σκοτεινό φάκελο της αθέατης πλευράς των διαφημιστικών εταιρειών στην Ελλάδα, που εκμεταλλευόμενες την οικονομική κρίση καναλιών και εντύπων μπορούν και επιβάλουν:
• ποια τηλεοπτικά προϊόντα μπαίνουν στα ελληνικά σπίτια (σήριαλ, ριάλιτι, παιχνίδια, σόου, μεσημεριανά σκουπίδια κ.λπ.),
• ποια πρόσωπα πρέπει να παρουσιάζουν εκπομπές κατά τα γούστα
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες