ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

8/3/11

Γρήγορα και Μνημονιακά.....

Γιατί ο Πρωθυπουργός δε διαπραγματεύτηκε το Μνημόνιο….;
Γιατί η σωτηρία των.... Γαλλογερμανικών Τραπεζών είναι αδιαπραγμάτευτη…


Γιατί ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης είπε ότι μαζί τα φάγαμε;
Δεν άντεχε τις τύψεις….

Γιατί ο κ. Σαμαράς είναι αντιμνημονιακός…..;
Γιατί θα σεβαστεί την υπογραφή της Κυβέρνησης αν ποτέ ανέβει στην Εξουσία

Γιατί ο κ. Καρατζαφέρης στήριξε το Μνημόνιο….;
Γιατί τον ένοιαζε αν θα έχει το Κράτος να πληρώσει μισθούς και Συντάξεις και όχι αν θα έχει ο Μισθωτός ή ο Συνταξιούχος να πληρώσει το Κράτος….

Γιατί ο κ. Τσίπρας στην ώρα του Πρωθυπουργού συνέχεια έχει κόντρα με το κ.Παπανδρέου…;
Γιατί δεν έχει κάτι καλύτερο να κάνει….

Γιατί η κ. Παπαρήγα κάνει ξεχωριστές

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δείτε τη διχοτόμηση της Ελλάδας σε ευρωπαϊκό χάρτη

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δείτε τη διχοτόμηση της Ελλάδας σε ευρωπαϊκό χάρτηΤο USE Efficiency είναι η επίσημη ιστοσελίδα για τους μηχανολόγους της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Πάνω δεξιά έχει ένα χάρτη των χωρών που συμμετέχουν στο site, η χώρα μας εκπροσωπείται το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου η Ελλάδα φαίνεται μισή απ’ όση είναι. Για την ακρίβεια, ανατολική Μακεδονία και δυτική Θράκη έχουν περιέλθει στην Τουρκία! Θα πείτε ότι έγινε κάποιο «λάθος»! Ίσως να λέγαμε και εμείς «λάθος» εάν δεν ήταν επαναλαμβανόμενο αυτό το «λάθος» στα σύνορα της Ελλάδας σε χάρτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (έχουμε δει στο παρελθόν να μας λείπει η Κρήτη, η Ρόδος, η Χίος, όλο και κάτι μας… κόβουν οι… αγεωγράφητοι Ευρωπαίοι στους χάρτες τους). Και φυσικά το κωμικοτραγικό αυτή τη φορά είναι, ότι λείπει από τον ελληνικό χάρτη η μισή Μακεδονία και η Θράκη ενώ στο όλο θέμα εμπλέκεται το Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης! Μιλάμε για τρελά καραγκιοζιλίκια δηλαδή, εκτός εάν…
Επίσης, επειδή τελευταία (εδώ και ένα 8μηνο) ακούγονται

Τι θα μπορούσε να κάνει η Ελλάδα αν είχε πρωθυπουργό ηγέτη

Το έχουμε γράψει πολλές φορές: Εδώ που έφτασαν τα πράγματα η χώρα μας έχει μόνο μια επιλογή: να μετατρέψει την αδυναμία της σε δύναμη. Αδυναμία της είναι το μνημόνιο. Δύναμή της είναι η καταγγελία του! Μέγιστη πολιτική αρετή ενός ηγέτη είναι να μετατρέπει το στρατηγικό μειονέκτημα σε στρατηγικό πλεονέκτημα.

Αν αποσταθεροποιηθεί η Ελλάδα, θα αποσταθεροποιηθεί και η Ευρώπη. Κι επειδή η κρίση από την Ελλάδα πολύ εύκολα θα μεταδοθεί στα γειτονικά και πάντα εύθραυστα Βαλκάνια, θα φτάσει ένα βήμα από την καρδιά της Ευρώπης. Όπου υπάρχουν πολλοί μουσουλμάνοι. Και στη Γερμανία, και στην Αυστρία, και στη Γαλλία, και στο Βέλγιο και στην Ολλανδία και στην Ιταλία…

Ακόμα κι αν η ελληνική κοινωνία ήταν σταθερή, θα κινδύνευε να

Τα ΜΑΤ χτύπησαν την ομάδα ΔΙΑΣ

Σε δημιουργία εμφυλιοπολεμικού κλίματος προχωρά η κυβέρνηση, προκειμένου να μην υπάρξει από κανέναν αντίδραση στην ανικανότητα της παρέας των γελοίων που κυβερνούν την χώρα.

Ο κοινωνικός αυτοματισμός στο μεγαλείο του. Αστυνομικοί (σε διατεταγμένη υπηρεσία) χτυπούν αστυνομικούς και για την ακρίβεια, τους περιλούουν με χημικά!!! Η πρόφαση, είναι η παρακώλυση συγκοινωνιών, αλλά η ουσία του περιστατικού δεν αλλάζει. Η κυβέρνηση των ηλιθίων τοποθετεί σε αντίπαλα στρατόπεδα ακόμη και πολίτες που ανήκουν στην ίδια επαγγελματική ομάδα!!!

Βέβαια, οι άνδρες της ΔΙ.ΑΣ. βρέθηκαν στο Σύνταγμα για να

Υπουργείο κατά εργολάβων για το μπάχαλο στην εθνική οδό

Σκηνικό... θρίλερ και απίστευτης ταλαιπωρίας έζησαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης, χιλιάδες εκδρομείς που επέστρεφαν στην Αθήνα από την εθνική οδό Λαμίας Αθηνών, με ουρές χιλιομέτρων, καθηλωμένα εκχιονιστικά μηχανήματα, σειρήνες ασθενοφόρων και περιπολικών εν μέσω χιονιά, χωρίς να μπορεί κανένας να πει με βεβαιότητα τι είχε συμβεί! Η κατάσταση εξομαλύνθηκε λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα και ο «Γολγοθάς» για του χιλιάδες εκδρομείς έλαβε τέλος.  

Το αξιοπερίεργο είναι ότι η χιονόπτωση δεν ήταν τέτοιας έντασης που να δικαιολογεί το απίστευτο μπάχαλο που δημιουργήθηκε. Σε ανακοίνωσή του το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων βάλλει κατά των εργολάβων και της εταιρείας Νέας Οδού. Οπως αναφέρει: «Τα μεγάλα προβλήματα που προέκυψαν, με τον πολύωρο εγκλωβισμό εκατοντάδων αυτοκινήτων και

Στην Αθήνα ο Τούρκος ΥΠΕΞ, συναντήσεις εντός της ημέρας με Παπανδρέου και Δρούτσα

Από παλαιότερη συνάντηση του κ. Δρούτσα με τον κ. Νταβούτογλου στη ΡόδοΤριήμερη επίσκεψη στην Ελλάδα πραγματοποιεί από σήμερα, Τρίτη, ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου. Σε λίγη ώρα (11:45) συναντάται με τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, ενώ λίγο αργότερα θα συναντηθεί με τον ομόλογό του Δημήτρη Δρούτσα ενόψει του προγραμματισμού για τη διοργάνωση του 2ου Ανωτάτου Συμβουλίου Συνεργασίας τον Ιούλιο στην Τουρκία.

Από την Τετάρτη ο κ. Νταβούτογλου θα έχει εκτενές ιδιωτικό πρόγραμμα, με έμφαση στη Θράκη. Το μεσημέρι της Τετάρτης 9 Μαρτίου θα μεταβεί αεροπορικώς από την

Αλβανία: Πως ‘χάθηκαν’ 340 χιλιάδες όλμοι από τις στρατιωτικές αποθήκες

«Το αλβανικό υπουργείο Άμυνας είναι μπλεγμένο σε ένα ακόμη σκάνδαλο με λαθρεμπόριο όπλων και πυρομαχικών που είχαν προορισμό την Αρμενία», γράφει η αλβανική εφημερίδα ‘Gazeta Shqiptare’ και συνεχίζει:
Η υπόθεση για πρώτη φορά καταγγέλθηκε τον Ιούλιο του 2007 όταν ένα αλβανικό πλοίο απέπλευσε από το λιμάνι του Δυρραχίου φορτωμένο με εμπορευματοκιβώτια, γεμάτα πυρομαχικά με προορισμό την Αρμενία.
Δεν κατάφερε, όμως, να φτάσει εκεί αφού εμποδίστηκε από τις

Ψαλίδι σε ό,τι έμεινε

Εργασιακό μεσαίωνα, περικοπή κοινωνικών επιδομάτων, νέες αλλαγές στο ασφαλιστικό, ανατροπή των δεδομένων σε υγεία, παιδεία, επαγγελματικά προσόντα, αύξηση του κόστους κοινωνικών υπηρεσιών φέρνει το τέταρτο στη σειρά μνημόνιο.
Η κυβερνητική αδυναμία να παταχθεί η φοροδιαφυγή και η σπατάλη «αβγατίζει» το πακέτο των μέτρων που λήφθηκαν ή θα ληφθούν σε πάνω από 50 δισ. ευρώ, δημιουργώντας μια νέα πραγματικότητα.
Καθώς οι τεχνικά «εύκολες» λύσεις επιβολής νέων φόρων και πετσοκόμματος μισθών και συντάξεων αρχίζουν και στερεύουν (χωρίς να φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα, αφού νέες «τρύπες» δημιουργούνται), το μνημόνιο αγγίζει πλέον τον σκληρό πυρήνα του

Με τρόλεϊ την Τρίτη (08/03)


Η προγραμματισμένη για την Τρίτη στάση εργασίας σε τρόλεϊ δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω των κακών καιρικών συνθηκών , ενώ για την 24ωρη που έχει εξαγγελθεί σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς την Τετάρτη (09/03), εκτός των λεωφορείων, ακόμα δεν έχει υπάρξει απόφαση αναστολής

Την αναστολή της προγραμματισμένης για την Τρίτη στάσης εργασίας αποφάσισαν οι εργαζόμενοι στα τρόλεϊ.

Μηνύει Σισέ ο Μαρινάκης



Έτοιμος να περάσει στην αντεπίθεση είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος είναι διατεθειμένος να απαντήσει στον Τζιμπρίλ Σισέ με μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση μετά τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι. Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο πρόεδρος των «ερυθρολεύκων» δεν σκοπεύει
Μηνύει Σισέ ο Μαρινάκης

Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας



Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας για πρώτη φορά γιορτάστηκε το 1911 στη Γερμανία, την Αυστρία, την Ελβετία και τη Δανία ως ημέρα αλληλεγγύης των γυναικών στον αγώνα για ίσα με τους άνδρες οικονομικά και πολιτικά δικαιώματα.
Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας
Στη Ρωσία αυτή η Μέρα για πρώτη φορά τιμήθηκε στην Πετρούπολη το 1913 – ως Ημέρα του αγώνα κατά της ανισότητας και της εκμετάλλευσης. Ως γιορτή η 8η Μαρτίου άρχισε να γιορτάζεται στη χώρα μας από το 1918. Από τα πρώτα χρόνια της σοβιετικής εξουσίας η γιορτή θεσμοποιήθηκε ως κρατική και το Μαϊο του 1965 έγινε αργία.

Υπαρχιφύλακας με πλαστογραφημένες εξουσιοδοτήσεις



Από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων σχηματίσθηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος υπαρχιφύλακα, ο οποίος προσκόμισε πλαστογραφημένη υπεύθυνη δήλωση σε τράπεζα, με θεώρηση του γνησίου της υπογραφής.
Υπαρχιφύλακας με πλαστογραφημένες εξουσιοδοτήσεις
Το πρωί της Παρασκευής υπέβαλε σε υποκατάστημα Τράπεζας, πλαστογραφημένη εξουσιοδότηση στο όνομά του, ώστε να προχωρήσει στην ανάληψη χρημάτων, προκειμένου να εξυπηρετήσει υπέργηρο συγγενικό του πρόσωπο.

Το καρναβάλι που ζούμε κάθε μέρα!


Όλες αυτές οι εκδηλώσεις, που διοργανώνουμε με αφορμή τα ήθη και τα έθιμά μας, μας κάνουν να ξεφεύγουμε από την σκληρή καθημερινότητα, που το ίδιο το κράτος μας επιβάλλει.
Δυστυχώς, το καρναβάλι και τις ...πολιτικές μουτσούνες, τις βλέπουμε και τις νιώθουμε κάθε μέρα.
Το δύσκολο, έως και ακατόρθωτο, είναι να μπορέσουμε να τους αγνοήσουμε, αφού το πολίτευμά μας, τους επιτρέπει να μας κάνουν ότι θέλουν.
Όλοι μιλούν για την δημοκρατία του λαού, που αποφασίζει ο ίδιος για την τύχη του με το ...εκλέγειν κι εκλέγεστε, αλλά πόσο διαφορετικά είναι τα πράγματα.
Το ερώτημα είναι πότε θα αποφασίσουμε να ...τον κάψουμε τον καρνάβαλο.
Υπομονή σε όλους. Ή μάλλον καλό κουράγιο, που λέει και ο φίλος μας ο Στρος Καν.
Πάλι καλά που ξεκινάει η νηστεία από Δευτέρα κι έτσι δεν θα παραπονιόμαστε που δεν θα τρώμε πολύ!
Χρόνια πολλά σε όλους.
www.newsday.gr

Πολύνεκρη επίθεση στο ανατολικό Πακιστάν




Βόμβα εξερράγη σε πολυσύχναστο δρόμο του Φαϊζαλαμπάντ στο ανατολικό Πακιστάν, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 7 άνθρωποι και να τραυματιστούν τουλάχιστον 30, όπως ανακοίνωσαν οι τοπικές αστυνομικές αρχές.

Λιβύη: Τελειώνουν τα αποθέματα πετρελαίου στα ανατολικά




Τα αποθέματα πετρελαίου στην ανατολική Λιβύη, η οποία βρίσκεται υπό τον έλεγχο των αντικαθεστωτικών, κινδυνεύουν να εξαντληθούν εντός μίας εβδομάδας καθώς τα διυλιστήρια της περιοχής σταμάτησαν τη λειτουργία τους.

Κλειστά τα σχολεία λόγω κακοκαιρίας




Σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων.

Η "Οδύσσεια" της επιστροφής


Ακινητοποιημένα για περισσότερο από έξι ώρες παρέμειναν χιλιάδες αυτοκίνητα στη Μαλακάσα, με τους οδηγούς να βιώνουν μία απίστευτη ταλαιπωρία στην Εθνική Οδό καθώς οι υπεύθυνοι πιάστηκαν απροετοίμαστοι, ενώ γνώριζαν τη ραγδαία επιδείνωση του καιρού και τα ακραία καιρικά φαινόμενα.

ανέκδοτα...

Ανέκδοτα από το Asteiakia.gr


ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ : Σαρδέλες με κάππαρη και μουστάρδα στον φούρνο


Υλικά (για 6 άτομα):

1½ κιλό σαρδέλες φιλεταρισμένες
2 ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1 μικρό κρασοπότηρο λευκό κρασί
1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
2 κουταλιές της σούπας κάππαρη ξαλμυρισμένη
3 κουταλιές της σούπας απαλή μουστάρδα
1 ντομάτα περασμένη στον τρίφτη
1 φλυτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο

Μεταγραφές και τεχνικός διευθυντής


Μεταγραφές και τεχνικός διευθυντής 
Όσο πιο γρήγορα επικυρώσει και μαθηματικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, τόσο περισσότερο χρόνο θα έχει ο Ολυμπιακός για να σχεδιάσει το μεταγραφικό του πρόγραμμα ενόψει καλοκαιριού. Προέχει να καλυφθεί η θέση του τεχνικού διευθυντή, με την απόκτηση τερματοφύλακα να ακολουθεί. Το ταχύτερο πρωτάθλημα στην ιστορία τους κυνηγούν οι «ερυθρόλευκοι».
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες