ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

6/12/10

Ανατροπές στην αγορά εργασίας

Μετά από σχεδόν τρεις δεκαετίες, το υπουργείο Παιδείας προχωρά σε αναγνώριση επαγγελματικών δικαιωμάτων για 24 ειδικότητες των ΤΕΙ και 2 των ΑΕΙ. Δείτε σε ποιες επαγγελματικές δραστηριότητες αποκτούν πρόσβαση οι φοιτητές.


 
Τα σχέδια των Προεδρικών Διαταγμάτων για τα Επαγγελματικά Δικαιώματα που εκκρεμούσαν και για τα οποία είχε προηγηθεί δημόσια διαβούλευση και συζήτηση στην κοινή συνεδρίαση των Συμβουλίων Ανώτατης Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης και Ανώτατης Τεχνολογικής Εκπαίδευσης, εστάλησαν υπογεγραμμένα στην Γενική Γραμματεία της Κυβέρνησης για να προωθηθούν στο Συμβούλιο της Επικρατείας για τον απαραίτητο νομικό έλεγχο.
Αυτό ανακοινώθηκε από το γραφείο του υφυπουργού Παιδείας δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων Ι. Πανάρετου.

Σε κατάσταση πολιορκίας



Πρωτοφανή μέτρα ασφαλείας, λόγω των εκδηλώσεων για την συμπλήρωση δύο ετών από τον θάνατο του Α. Γρηγορόπουλου. Αποκλεισμένο το κέντρο της Αθήνας. Ειρηνική η μαθητική πορεία στις 12. Συγκρούσεις νεαρών με τα ΜΑΤ, ρίψεις μολότοφ και πετροπόλεμος στα Προπύλαια το απόγευμα. Επεισόδια έξω από τη Βουλή. Φωτιά σε περίπτερο ΜΚΟ στην Πλατεία Κοραή Δύο τραυματίες. Συνεχής ενημέρωση.

Πορείες και συγκεντρώσεις στο κέντρο της Αθήνας στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, που έπεσε νεκρός από τα πυρά του ειδικού φρουρού Επαμεινώνδα Κορκονέα στις 6 Δεκεμβρίου 2008 στα Εξάρχεια (Δείτε εδώ).
Λεπτό προς λεπτό τα επεισόδια

Όργιο μυστικής διπλωματίας στο Αιγαίο

051210-aigaioΥπάρχει μυστική διπλωματία; Ναι. Αυτό συνάγεται από τον έντονο εκνευρισμό που επιδεικνύει το ελληνικό ΥΠΕΞ, καθώς πλέον οι εφημερίδες συνθέτουν κομμάτι-κομμάτι το «ενεργειακό» πάζλ στο Αιγαίο. Όπως επίσης αποδεικνύουν οι δημόσιες τοποθετήσεις Τούρκων αξιωματούχων, η κατάληξη θα είναι, σύμφωνα με τα όσα «μαγειρεύει» η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, η συνεκμετάλλευση. Στο όνομα της «ειρήνης», που με αυτόν τον τρόπο θέλουν να υπογράψουν οι διεθνιστές και «κοσμοπολίτες» θιασώτες του ραγιαδισμού που κατοικοεδρεύουν στο Μέγαρο Μαξίμου και στη Ζαλοκώστα.

Κινούμαστε, αλλά για λογαριασμό ποιανού;
Μάθαμε λοιπόν ότι στη Βουλή, ο υφυπουργός περιβάλλοντος Γ. Μανιάτης ανακοίνωσε τη σύσταση φορέα που θα αναλάβει τις διαδικασίες παραχώρησης των δικαιωμάτων έρευνας και (συν)εκμετάλλευσης υδρογονανθράκων στην Ελλάδα. Κι όλα αυτά λίγο μετά τις ανακοινώσεις που κατέγραφαν την ύπαρξη μεγάλου κοιτάσματος φυσικού αερίου νότια της Κρήτης, αλλά και την ύπαρξη μεγάλων κοιτασμάτων υδρογονανθράκων, ανάλογων με αυτό του Πρίνου, σε πολλές περιοχές του Αιγαίου. Ο λόγος για πετρέλαια, η εκμετάλλευση των οποίων θα μπορούσε να λύσει τα οικονομικά προβλήματα της χώρας μας, αλλά και να προκαλέσει μια «έκρηξη» στην ανάπτυξή της. Το καλό είναι ότι υπάρχουν κοιτάσματα και σε περιοχές όπου η Άγκυρα δεν μπορεί να εγείρει απαιτήσεις (αν και με αυτούς που μας κυβερνούν, ποτέ δεν ξέρεις...), όπως είναι η Δυτική Ελλάδα και το Ιόνιο. Το Βόρειο Ιόνιο, η Ήπειρος, η Αιτωλοακαρνανία, ο Πατραϊκός Κόλπος, ο Μεσσηνιακός Κόλπος, η ευρύτερη περιοχή των Γρεβενών και της Θεσσαλονίκης, αλλά και η Δυτική Θράκη, είναι περιοχές όπου τα αποτελέσματα των πρώτων ερευνών, ήταν τουλάχιστον ενθαρρυντικά.

Η Αθήνα «φοβάται» την Άγκυρα
Φυσικά, το στοίχημα» είναι πολύ μεγαλύτερο στη γνωστή ως «λεκάνη του Ηροδότου» στην

ΟΡΓΗ ΚΑΤΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ

Μια Ελλάδα οργισμένη με το Μνημόνιο της ντροπής που εξαθλιώνει την τεράστια πλειοψηφία των πολιτών και μια αυτάρεσκα ικανοποιημένη κυβέρνηση για τις «προόδους» που σημειώνονται στην οικονομία θα βρει κατά την επίσκεψή του στη χώρα μας τις επόμενες μέρες ο διευθυντής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) Ντ. Στρος - Καν.
Και θα ανακαλύψει την Τετάρτη πλήρη παράλυση των συγκοινωνιών καθώς οι εργαζόμενοι σ' αυτές θα πραγματοποιήσουν 24ωρη απεργία σε όλα ανεξαιρέτως τα μέσα μεταφοράς, ενώ «απέναντι» θα βρει εκτός από τα κόμματα της αντιπολίτευσης και τα συνδικάτα: ενωμένη και αποφασισμένη την ΑΔΕΔΥ, τη ΓΣΕΕ σε κρίση για άλλη μια φορά μετά την πρωτοφανή γκάφα (;) του προέδρου της την Τετάρτη, να προετοιμάζουν γενική απεργία στις 15 Δεκεμβρίου, κατά των «επαχθών όρων» και δεσμεύσεων του Μνημονίου.
Ο κ. Στρος - Καν καταφθάνει με νέους όρους και τελεσίγραφα προς το επιτελείο της χώρας και τον «φίλο» πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου τόσο για την εξασφάλιση της 4ης δόσης του δανείου, όσο και για την επιμήκυνση του χρόνου εξόφλησης και επιτήρησης των κυβερνητικών οικονομικών, ασφαλιστικών και εργασιακών μέτρων.
Στο πρόγραμμα του επικεφαλής του ΔΝΤ είναι και η

Επιβεβαίωσε εμμέσως πλην σαφώς ο Ε.Βενιζέλος την εκδίωξη 15.000 ΕΠ.ΟΠ από τις Ε.Δ.!

Επιβεβαιώνει έμμεσα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας σήμερα σε δηλώσεις του στην Σχολή Ναυτικών Δοκίμων όπου βρέθηκε επί τη ευκαιρία του εορτασμού του Αγίου Νικολάου την μη ανανέωση των συμβάσεων 15.000 ΕΠΟΠ στους τρεις Κλάδους των Ε.Δ.. Συγκεκριμένα απαντώντας σε ερωτήσεις για την μείωση του προσωπικού των τριών Κλάδων που προβλέπεται στη Νέα Δομή απάντησε: "Ποτέ δεν μιλήσαμε για απολύσεις. Για απολύσεις μόνιμου προσωπικού στις Ένοπλες Δυνάμεις ουδέποτε μιλήσαμε". Με την μόνη διαφορά ότι δεν τέθηκε ποτέ θέμα απολύσεων μονίμου προσωπικού, αλλά των περίπου 15.000 ΕΠ.ΟΠ οι οποίοι δεν έχουν μονιμοποιηθεί. Άρα αποφεύγοντας να απαντήσει για τους ΕΠ.ΟΠ., ουσιαστικά επιβεβαίωσε ότι πάμε σε μείωση δύναμης κατά 15.000!

Ας δούμε ολόκληρη την στιχομυθία με τους δημοσιογράφους:

Δημοσιογράφος: Κύριε Υπουργέ υπάρχουν δημοσιεύματα για περικοπές στο έμψυχο δυναμικό των Ενόπλων Δυνάμεων. Ισχύει κάτι τέτοιο;

Ευ. Βενιζέλος: Και σήμερα, αλλά δυστυχώς και τις

Guardian: Με αποχώρηση της Γερμανίας από το ευρώ απείλησε η Merkel

Με την αποχώρηση της Γερμανίας από το ευρώ απείλησε η Angela Merkel όταν στα τέλη του Οκτωβρίου βρέθηκε να λογομαχεί με τον Γιώργο Παπανδρέου, σε Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως αποκάλυψε ο βρετανικός Guardian.

Σε δείπνο που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες στις 28 Οκτωβρίου, με τη συμμετοχή των 27 αρχηγών κρατών της ΕΕ, των προέδρων της Κομισιόν, του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και της Ευρωπαϊκή Κεντρικής Τράπεζας, ο Γ. Παπανδρέου χαρακτήρισε τις προτάσεις που προωθεί η Angela Merkel «αντιδημοκρατικές». Αναφερόταν στο σχέδιο για τη συμμετοχή των ιδιωτών επενδυτών στο κόστος της διάσωσης των χωρών.

«Εάν το ευρώ εξελίσσεται σε τέτοιου είδους κλαμπ, τότε ίσως η Γερμανία θα έπρεπε να αποχωρήσει», του απάντησε η Γερμανίδα καγκελάριος, σύμφωνα με μη γερμανικές πηγές τις οποίες επικαλείται η εφημερίδα.

«Ήταν η πρώτη φορά στους 10 μήνες αφότου το ευρώ βυθίστηκε σε

Κρίσιμες διαβουλεύσεις για τις συμβάσεις εργασίας

Σύμφωνα με πληροφορίες,στις ενδοκυβερνητικές διαβουλεύσεις το Σαββατοκύριακο, αποφασίστηκε να αρθεί η ρύθμιση για μείωση μισθών σε ποσοστό 12% στον ιδιωτικό τομέα, υπό το φόβο ότι θα προχωρούσαν καθολικά οι επιχειρήσεις σε αυτή τη μείωση...
Εβδομάδα έντονων παρασκηνιακών διαβουλεύσεων ξεκινά σήμερα με στόχο την οριστικοποίηση της ρύθμισης για τις συμβάσεις εργασίας, το περιεχόμενο της οποίας θα...συζητηθεί στο υπουργικό συμβούλιο της Πέμπτης.

Μέσα στο Σαββατοκύριακο υπήρξε έντονο παρασκήνιο, αλλά και συζήτηση του θέματος στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εργασίας στην οποία αποφασίστηκε να αρθεί η ρύθμιση για μείωση μισθών σε ποσοστό 12% στον ιδιωτικό τομέα, υπό το φόβο ότι θα προχωρούσαν καθολικά οι επιχειρήσεις σε αυτή τη μείωση. Έτσι, χωρίς ποσοστό, κάθε επιχείρηση θα έχει τη δυνατότητα να διαπραγματεύεται διαφορετικά και «μυστικά» τα ποσοστά μείωσης μισθών με «πάτωμα» τα 740 ευρώ που προβλέπει η ΕΓΣΕΕ.

Σήμερα, Δευτέρα η Λούκα Κατσέλη μεταβαίνει στις Βρυξέλλες με στόχο να συναντήσει στελέχη της Κομισιόν προκειμένου να βρεί υποστηριχτές στο σχέδιό της, ώστε να «πιεστεί» η τρόικα να δεχτεί τις προτεινόμενες ρυθμίσεις, τις οποίες το υπουργείο σκοπεύει να παρουσιάσει ως συμφωνία των των κοινωνικών εταίρων.

Ο πρωθυπουργός την Παρασκευή στήριξε το σχέδιο Κατσέλη, κάνοντας

TO ''ΟΡΑΜΑ'' ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

του Χρήστου Γιανναρά
O πολιτικός λόγος, στην ιστορική διαδρομή του ελλαδικού εθνικού κρατιδίου, είχε πάντοτε στοιχεία πατριωτισμού: Αναφορές στην Ιστορία, στην αδιάκοπη συνέχεια του Ελληνισμού, στον πολιτισμό που αυτός γέννησε, σε άθλους συλλογικούς, σε ονόματα σοφών και ηρώων. Ήταν αυτονόητος ο πατριωτικός χαρακτήρας του πολιτικού λόγου, δεν ξεχώριζαν οι «συντηρητικοί» από τους «προοδευτικούς» ως προς αυτό το γνώρισμα.
Εξάλλου το ίδιο συνέβαινε (και συμβαίνει) σε όλα τα «πεφωτισμένα και λελαμπρυσμένα της Εσπερίας έθνη» – με εξαίρεση μειονότητες παγιδευμένων στον ψυχαναγκασμό του μαρξιστικού διεθνισμού. Οι κοινωνίες που υιοθέτησαν τις αρχές του Διαφωτισμού για τη συγκρότηση έθνους – κράτους, διατηρούν στον πολιτικό λόγο, αυτονόητα, εμφατικές αναφορές στην εθνική τους ιδιαιτερότητα. Δεν είναι μόνο ορθολογική προϋπόθεση λειτουργικής συνοχής της συλλογικότητας, είναι και βασική ψυχολογική ανάγκη του ανθρώπου η βιωματική αίσθηση λώρου καταγωγής και συνέχειας η συνείδηση ριζών.
Το αυτονόητο πατριωτικό στοιχείο του πολιτικού λόγου στην Ελλάδα εξέλιπε το

Τι πραγματικά συμβαίνει


Αναμφίβολα η Ελληνική Αστυνομία σημείωσε μία επιτυχία εντοπίζοντας τουλάχιστον δύο χώρους αποθήκευσης οπλισμού με σημαντικά ευρήματα.

Αναμφισβήτητα οι δύο αυτές «γιάφκες» θα πρέπει λογικά να σχετίζονται με ένα τμήμα, ένα μέρος του γενικότερου συνόλου ομάδων που εντάσσονται στον κύκλο της ένοπλης βίας. Ωστόσο, και αρκετές ώρες μετά την δημοσιοποίηση των ευρημάτων, ο παρατηρητής είναι σε θέση να καταθέσει μία σειρά από σκέψεις.

Κύκλοι της Αστυνομίας -και όχι αναγκαστικά του στενού πυρήνα της Αντιτρομοκρατικής- έσπευσαν από την πρώτη στιγμή να διοχετεύσουν σωρεία πληροφοριών. Σε συνδυασμό με την γνωστή δίψα των ΜΜΕ για σενάρια και «διαρροές», αυτοί οι κύκλοι δημιούργησαν ένα περιβάλλον σιγουριάς περί εντοπισμού και εξάρθρωσης συγκεκριμένης οργάνωσης.

Έως και αυτήν την στιγμή, ο κατ’ εξοχήν αρμόδιος πυρήνας της ΕΛΑΣ που χειρίζεται την υπόθεση διατηρεί μία εξαιρετικά προσεκτική στάση, αποφεύγοντας τις «διαρροές» και τα γνωστά «μεγάλα λόγια». Αντιθέτως μάλιστα, παρατηρείται εκ μέρους αυτού του πυρήνα μία «φειδώ» στην διακίνηση πληροφοριών.

ΔΝΤ: Χρειάζονται και άλλα μέτρα στην ευρωζώνη


Στη σύνοδο του Eurogroup αλλά και στον πρόεδρο της ΕΚΤ, Ζαν-Κλοντ Τρισέ, παρουσιάζεται η έκθεση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου για την οικονομία των χωρών-μελών της ζώνης του ευρώ.

Σύμφωνα με το ΔΝΤ, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα θα πρέπει να επεκτείνει το πρόγραμμα αγοράς ομολόγων, για να αποτραπεί η πιθανότητα η κρίση χρέους να εκτροχιάσει την οικονομική ανάκαμψη.

Έξι συλλήψεις - Τρία κακουργήματα


Αντιμέτωποι με τρία κακουργήματα που αφορούν ένταξη σε τρομοκρατική οργάνωση, διακεκριμένη οπλοκατοχή, προμήθεια και κατοχή εκρηκτικών είναι οι έξι συλληφθέντες, τα ονόματα των οποίων ανακοίνωσε την Κυριακή η Αστυνομία.

Και οι έξι παραπέμφθηκαν στον 31ο τακτικό ανακριτή για να απολογηθούν, από τον οποίο ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν την Τρίτη, οπότε και δεν αποκλείεται να ζητήσουν και νέα προθεσμία.

Δύο εισαγγελείς που μελέτησαν τη δικογραφία τους κάλεσαν έναν-έναν για να τους απαγγείλουν τις κατηγορίες και όταν τους ρώτησαν για τη σχέση τους απάντησαν: «Δεν γνωρίζουμε τη δικογραφία, δεν έχουν τηρηθεί τα δικαιώματά μας».

Διαιτητής στους φόρους

Νέα ανεξάρτητη αρχή, που θα εξετάζει τις οικονομικές διαφορές των πολιτών με την εφορία σχεδιάζει να δημιουργήσει το υπουργείο Οικονομικών. Στόχος η επιτάχυνση της είσπραξης των εσόδων. Πώς θα λειτουργεί.

 
Έρχεται ο φορολογικός διαιτητής όπου θα μπορεί κάθε πολίτης να προσφύγει σε περίπτωση που αμφισβητεί τα αποτελέσματα των φορολογικών ελέγχων και την οικονομική ετυμηγορία των ελεγκτικών μηχανισμών.
Επί της ουσίας πρόκειται για μια νέα ανεξάρτητη αρχή η οποία θα διεκπεραιώνει τις οικονομικές διαφορές των φορολογούμενων  με την Εφορία και η οποία θα προβλέπεται στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο.

Συστάσεις Καν στην ΕΚΤ

Ποιές θα είναι οι συστάσεις του ΔΝΤ προς την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα στην έκθεση για τις οικονομίες της Ευρωζώνης που θα παρουσιαστεί τη Δευτέρα στο Eurogroup

 
Η πρόταση να περιορίσει η ΕΚΤ τις ενέσεις ρευστότητας στις ευρωπαϊκές τράπεζες θα περιέχεται στην έκθεση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου για την οικονομία των χωρών της Ευρωζώνης που θα παρουσιαστεί αύριο (6/12) στη Σύνοδο Κορυφής των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης, παρουσία του προέδρου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Ζαν Κλοντ Τρισέ.
"Η ανάκαμψη μπορεί να παραμείνει στο σωστό δρόμο, όμως τώρα είναι εύκολο να εκτροχιαστεί από τις νέες αναταράξεις στις χρηματαγορές", αναφέρει η έκθεση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, σύμφωνα με αντίγραφο που έχει στην κατοχή του το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters.

Άραβες δωρητές τρομοκρατών

Ιδιώτες δωρητές από τη Σαουδική Αραβία χρηματοδοτούν τρομοκρατικές οργανώσεις, σύμφωνα με την Ουάσιγκτον, όπως αναφέρει έγγραφο που διέρρευσε από το WikiLeaks.

 
 
Οι ΗΠΑ καταγγέλουν ότι ιδιώτες δωρητές από τη Σαουδική Αραβία αποτελούν "την κύρια πηγή παγκοσμίως της χρηματοδότησης σουνιτικών τρομοκρατικών οργανώσεων", σύμφωνα με αμερικανικό διπλωματικό τηλεγράφημα του 2009, το οποίο διέρρευσε μέσω του ιστότοπου WikiLeaks, το οποίο επικαλείται η γαλλική εφημερίδα Le Monde.
Σε άλλα έγγραφα αναφέρεται ο χαλαρός τρόπος με τον οποίο άλλες χώρες της περιοχής, κυρίως το Κατάρ και το Κουβέιτ, αντιμετωπίζουν τη μάχη κατά της χρηματοδότησης αυτών των οργανώσεων.
Η Ουάσινγκτον χαιρετίζει την αναγνώριση από τις αρχές της Σαουδικής Αραβίας της ανάγκης καταπολέμησης της τρομοκρατίας, κυρίως μετά τις επιθέσεις που σημειώθηκαν στη χώρα μετά το 2003 από την αλ Κάιντα, αλλά καταδικάζει το γεγονός ότι αυτή η μάχη δεν επεκτείνεται στα δίκτυα χρηματοδότησης.

Έπεσαν δορυφόροι

Τρεις ρωσικοί δορυφόροι βγήκαν εκτός τροχιάς και κατέπεσαν στη γη για άγνωστο λόγο.

 
 
Τρεις ρωσικοί δορυφόροι, που βρίσκονταν σε τροχιά για την ολοκλήρωση του ρωσικού συστήματος πλοήγησης GLONASS, εκτροχιάστηκαν σήμερα και κατέπεσαν στον Ειρηνικό Ωκεανό, κοντά στο Αρχιπέλαγος της Χαβάης, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Ria.

Ποιός πιστεύει τον Ταγίπ;

Αμφισβητεί τις προθέσεις του Τζούλιαν Ασάντζ ο Ταγίπ Ερντογάν που διατυπώνει την εκτίμηση ότι πρόκειται για κατευθυνόμενη επιχείρηση προπαγάνδας με συγκεκριμένους στόχους. Ποιος τον πιστεύει;

 
 
"Τα φαιδρά τηλεγραφήματα των Αμερικανών διπλωματών, που περιέχουν κουτσομπολιά, σκανδαλοθηρικές λεπτομέρειες, καταγγελίες και δυσφημιστικά σχόλια διασπείρονται παγκοσμίως μέσω του Διαδικτύου", σημείωσε ο πρωθυπουργός της Τουρκίας.
Εκτίμησε επίσης ότι η δημοσιοποίηση των τηλεγραφημάτων του Στέιτ Ντιπάρτμεντ από το Wikileaks, στα οποία κατηγορούνται για διαφθορά στελέχη της κυβέρνησής του και ο ίδιος σκιαγραφείται ως ισλαμιστής, μπορεί να αποτελεί "προπαγάνδα", με στόχο να πληγούν οι σχέσεις των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής με τους συμμάχους τους.

Απροσπέλαστο το κέντρο της Αθήνας σήμερα

Απροσπέλαστο το κέντρο αύριο

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την επέτειο του Δεκέμβρη του 2008

Ανακοινώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων από τις 10 το πρωί αύριο Δευτέρα, έως τις 7 το πρωί της Τρίτης σε οδούς στο κέντρο της πόλης. Συγκεκριμένα θα είναι κλειστές οι παρακάτω οδοί και θα απαγορεύεται η στάση και στάθμευση των οχημάτων, από 6 το πρωί αύριο έως 07.00 της Τρίτης, λόγω των εκδηλώσεων για την συμπλήρωση δύο ετών από τον θάνατο του Αλ. Γρηγορόπουλου. 

Οι ρυθμίσεις θα ισχύσουν για τις παρακάτω οδούς και λεωφόρους στο δήμο Αθηναίων:

Η Google δεν το βάζει κάτω

Η Google δεν το βάζει κάτω

Ο αμερικανικός κολοσσός θέλει να «φάει» το Facebook

Πριν από ενάμιση χρόνο, η Google παρουσίασε το Google Wave, μια υπηρεσία που βαφτίστηκε πρόωρα ως ο νέος κυρίαρχος της επικοινωνίας και της δικτύωσης. Τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως περίμενε η Google, ωστόσο η εταιρεία δε φαίνεται να το βάζει κάτω.


Ελάχιστα πράγματα έχουν γίνει γνωστά για τη νέα υπηρεσία που ετοιμάζει η Google. Δεν είναι καν γνωστό αν πρόκειται για μετεξέλιξη του Google Me
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες