ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

4/4/11

"Οι Έλληνες θα ανοίξουν μαντήλι για να ζητιανεύουν"



Σε ειρωνικά σχόλια για την οικονομική κατάσταση της Ελλάδας, προχώρησε ο υπουργός Επικρατείας της Τουρκίας Μπουλέντ Αρίντς. Έκανε λόγο για κλειστά εργοστάσια και πολύ μεγάλο χρέος, που θα οδηγήσει στη ζητιανιά. Σκληρή απάντηση από τη Νέα Δημοκρατία και αναφορά στην υπεράσπιση των εθνικών μας δικαίων

Με ιδιαίτερα προσβλητικό τρόπο αναφέρθηκε στην Ελλάδα, ο Τούρκος υπουργός Επικρατείας και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ερντογάν, Μπουλέντ Αρίντς.

H κούκλα που εξόργισε τη Σάιρους


Φουσκωτές κούκλες του σεξ κατ' εικόνα και ομοίωση της τραγουδίστριας Μίλεϊ Σάιρους κυκλοφόρησε εταιρεία στις ΗΠΑ. Ξεπούλησε σε δύο μέρες. Οργισμένη η σταρ απειλεί με μηνύσεις. Ομοιώματα και άλλων σέξι γυναικών (Pic)

Αηδιασμένη δηλώνει η ποπ σταρ Μίλει Σάιρους από μια φουσκωτή κούκλα ομοίωμά της, η οποία έχει βγει στην αγορά και κάνει θραύση.
Μάλιστα η νεαρή φημολογείται ότι είναι τόσο έξαλλη που σχεδιάζει να κινηθεί νομικά ενάντια στην εταιρεία.

«Καταφέραμε να μην σκοτωθεί κανείς στα Ίμια»!

«Καταφέραμε να μην σκοτωθεί κανείς στα Ίμια»!

Τι αποκάλυψε ο Θ. Πάγκαλος για τις συζητήσεις του με τον Ρ. Χόλμπρουκ

Σε νέες προκλητικές δηλώσεις προέβη ο αντιπρόεδρος Θεόδωρος Πάγκαλος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Crash. Ο άνθρωπος που κλήθηκε, πριν περίπου 16 χρόνια, να διαχειριστεί την κρίση στα Ίμια σχολιάζει με γλαφυρό τρόπο την τότε κατάσταση και τη συνομιλία που είχε αργότερα με τον Ρίτσαρντ Χόλμπρουκ, τον τότε ειδικό διαμεσολαβητή των ΗΠΑ για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις. Αυτό που προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση είναι η αναφορά που

ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΟΔΔΗΧ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΥΨΗΛΟΥ ΡΙΣΚΟΥ!


Σε μια μίνι επενδυτική τράπεζα υψηλού κινδύνου υπό τον έλεγχό του επιχειρεί να μετατρέψει ο Γ. Παπακωνσταντίνου τον Οργανισμό Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους, με το πρόσχημα ότι ο ΟΔΔΗΧ του «άφραγκου» Δημοσίου θα στηρίξει τα ομόλογα στη δευτερογενή αγορά, απέναντι σε κερδοσκόπους-καρχαρίες, που διαχειρίζονται τρισεκατομμύρια, με «διαστημική» τεχνογνωσία!
«Αναβαπτίζει» μάλιστα τον γενικό διευθυντή του ΟΔΔΗΧ, Πέτρο Χριστοδούλου, ο οποίος έχει διατελέσει χαμηλόβαθμο στέλεχος της Goldman Sachs και ήταν το δεξί χέρι του Τάκη Αράπογλου στην Εθνική, σε κρατικό επενδυτικό τραπεζίτη, με επίσημη άδεια από τη Βουλή για να… τζογάρει στη χρηματαγορά ή και στην αγορά παραγώγων, αλλά και να αναθέτει κατά το δοκούν, χωρίς διαγωνισμό, συμβουλευτικές συμβάσεις σε τράπεζες.

Ο ΟΔΔΗΧ έχει περιπέσει ουσιαστικά σε αδράνεια, μετά τον αποκλεισμό της

Μάστιγα η παχυσαρκία στην Ελλάδα



Ένα στα τέσσερα παιδιά κι ένας στους τέσσερις ενήλικες είναι υπέρβαροι, ενώ τα ποσοστά του σακχαρώδη διαβήτη τύπου δύο, τον μέχρι πρότινος χαρακτηριζόμενο ως διαβήτη των ενηλίκων, φτάνουν το 33% με 45% των νεοδιαγνωσθέντων περιστατικών στους εφήβους

Σύμφωνα με την κ. Γιωτοπούλου η παχυσαρκία στην παιδική και την εφηβική ηλικία συμβάλλει σ’ ένα εύρος άμεσων, αλλά και μακροχρόνιων προβλημάτων, όπως σακχαρώδης διαβήτης, υπερλιπιδαιμίες, υπέρταση, άπνοια ύπνου, μυοσκελετικά, γαστρεντερικά και ψυχολογικά προβλήματα.

Τυφλός βλέπει με βιονικά γυαλιά



Ένας 72χρονος Ελληνοαμερικανός μέσω μιας νέας καινοτομικής συσκευής "βιονικών" γυαλιών, που κατασκεύασε μια αμερικανική εταιρεία, έχει ανακτήσει λίγο από το χαμένο φως του και πλέον ελπίζει ότι ίσως μπορέσει μια μέρα να δει, για πρώτη φορά, το πρόσωπο τού αγαπημένου εγγονού του (Vid)
Ο Ηλίας Κωνσταντόπουλος, ο οποίος μετανάστευσε στις ΗΠΑ από την Ελλάδα, όταν ήταν ακόμα νέος, άρχισε σιγά-σιγά, μετά τα 43 του, να χάνει την όρασή του, ώσπου μετά από αργή πορεία 30 ετών, κατέληξε τυφλός πριν από περίπου πέντε χρόνια.

«Παράθυρο» για πλήρη ιδιωτικοποίηση του ΟΠΑΠ αφήνει ο Π. Γερουλάνος

“Αν είναι συµφέρον της πολιτικής ηγεσίας να πουλήσει το 34% του οργανισμού, τότε θα το κάνουμε. Με τον υπουργό Οικονομικών έχουμε συµφωνήσει ότι αν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προσφέρει ο ΟΠΑΠ στην ελληνική κοινωνία και στην ελληνική οικονομία, τότε πρέπει να τους αξιοποιήσουµε. Και για την ώρα µοιάζει να υπάρχουν”, τόνισε ο Π. Γερουλάνος.
Ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού πρόσθεσε ότι “η θέση µου για τον ΟΠΑΠ δεν εξαρτάται από το γεγονός ότι είναι εποπτευόμενος από το υπουργείο µας, όπως και η θέση µου για τη ∆ΕΗ δεν εξαρτάται από το γεγονός ότι δεν είναι. Τις αποφάσεις µας θα τις πάρουμε µε µόνο κριτήριο τη χρησιμότητα της όποιας ιδιοκτησίας του ∆ηµοσίου για το κοινό συµφέρον”.
Σημείωσε δε ότι αν και πιστεύει πως κάθε οικονοµική δραστηριότητα πρέπει

«φθοράς και αφθαρσίας»



Μεταξύ «φθοράς και αφθαρσίας» παραμένοντας εγκλωβισμένη στα εγχώρια δημοσιονομικά της αδιέξοδα συνεχίζει να κινείται η ελληνική χρηματιστηριακή αγορά την στιγμή που η σεναριολογία για την αναδιάρθρωση του χρέους ξαναφουντώνει.

Η ισπανική Gas Natural ετοιμάζει πρόταση για την ΔΕΠΑ



Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας El Economista, η ισπανική Gas Natural SDG SA αναμένεται να καταθέσει προσφορά για την ΔΕΠΑ στα πλαίσια της ιδιωτικοποίησης του ελληνικού μονοπωλίου φυσικού αερίου.

"Σίγουρη η μερική χρεοκοπία"


Επανέλαβε την διαπίστωση η γ.γ. του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα ότι θα υπάρξει μερική χρεοκοπία και ότι είναι προδιαγεγραμμένη αυτή η πορεία, μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega». Όπως διευκρίνισε, το ΚΚΕ δεν προτείνει την συγκεκριμένη λύση, αλλά την προβλέπει ως «διέξοδο του καπιταλιστικού συστήματος» από την κρίση (Vid)

Μάλλον απαισιόδοξη φαίνεται η γγ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, η οποία μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στον τηλεοπτικό σταθμό του Mega, εκτίμησε ότι η κυβέρνηση θα προχωρήσει σε μερική χρεοκοπία.. Όπως διευκρίνισε, το ΚΚΕ δεν προτείνει την συγκεκριμένη λύση, αλλά την προβλέπει ως «διέξοδο του καπιταλιστικού συστήματος» από την κρίση.

Κλάμα μετά το σεξ


Tο ένα τρίτο των γυναικών πάσχει από στιγμιαία κατάθλιψη μετά το σεξ αλλά οι ερευνητές δεν μπορούν να καταλάβουν που οφείλεται το φαινόμενο αυτό

Tο ένα τρίτο των γυναικών πάσχει από στιγμιαία κατάθλιψη μετά το σεξ αλλά οι ερευνητές δεν μπορούν να καταλάβουν που οφείλεται το φαινόμενο αυτό.

Η ροζ αφίσα της ΔΑΠ


Αντιδράσεις προκάλεσε στην τοπική κοινωνία των Χανιών στην Κρήτη διαφημιστική  "ροζ" αφίσα για το πάρτι της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ του ΤΕΙ (Vid)

Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ του ΤΕΙ Χανίων ισχυρίζεται πως δεν επρόκειτο για επικοινωνιακό λάθος αλλά πως ήταν μια εσκεμμένη απόπειρα για να προσελκύσουν θαμώνες στο πρωταπριλιάτικο πάρτι τους.
Για να διαφημιστεί καλύτερα οι διοργανωτές του δημιούργησαν αυτή την καυτή αφίσα για να προσελκύσουν όλο και περισσότερο κόσμο.

Άδειασμα Νίκου Παπανδρέου σε Παπακωνσταντίνου


Άδειασε πολιτικά το Γιώργο Παπακωνσταντίνου ο Νίκος Παπανδρέου. Καταλόγισε κρατικίστικη νοοτροπία στον "τσάρο", ενώ εξέφρασε και την ανησυχία του για την αναποτελεσματικότητα της τελευταίας του νομοθετικής πρωτοβουλίας για καταπολέμηση της φοροδιαφυγής
Σε άρθρο του στην Οικονομική Επιθεώρηση, ο αδερφός του πρωθυπουργού Νίκος Παπανδρέου "άδειασε" πολιτικά τον υπουργό Οικονομικών, Γιώργο Παπακωνσταντίνου, καταλογίζοντάς του κρατικίστικη νοοτροπία με αφορμή βασικές πτυχές της οικονομικής του πολιτικής.

Με μόρια οι μεταθέσεις των ένστολων


Με γνωμοδότηση των Συμβουλίων Μεταθέσεων θα γίνονται πλέον οι μεταθέσεις και αποσπάσεις στρατιωτικών. Σε θέσεις που σχετίζονται µε προµήθειες όπλων ή στρατιωτικά έργα δεν µπορεί να παραµείνει κάποιος περισσότερο από τρία χρόνια. Οι πίνακες μεταθέσεων καταρτίζονται με βάση υπηρεσιακά και κοινωνικά κριτήρια

Με µοριοδότηση που προκύπτει από σαφή και προσδιορισµένα υπηρεσιακά και κοινωνικά κριτήρια και υποχρεωτικά πλήρως αιτιολογηµένες, θα είναι στο εξής όλες οι αποφάσεις για τις µεταθέσεις και τοποθετήσεις αξιωµατικών και υπαξιωµατικών των Ενόπλων Δυνάµεων, σύμφωνα με απόφαση του υπουργού Άμυνας, Ευάγγελου Βενιζέλου.

Βρείτε 25 δισ. ευρώ σε 4 χρόνια


Τα νέα μέτρα, που θα αγγίζουν τα 25 δισεκατομμύρια ευρώ, θα υποβάλει η κυβέρνηση στα στελέχη της τρόικας που καταφθάνουν σήμερα στην Αθήνα.
Βρείτε 25 δισ. ευρώ σε 4 χρόνια
Μέχρι 4 δισεκατομμύρια θα είναι τα μέτρα που θα εφαρμοστούν μέσα στο 2011, ενώ τα υπόλοιπα θα εφαρμοστούν στο διάστημα 2012 - 2015.

ανεκδοτο... ΞΑΝΘΙΑ!

Ήταν κάποτε μια ξανθιά και χρειαζόταν χρήματα.
Σκέφτεται, σκέφτεται και απoφασίζει να απαγάγει ένα παιδί και να ζητήσει λύτρα. Τελικά βρίσκει ένα και το παίρνει μαζί της.

Εταιρείες express σε μία ώρα από σήμερα




Νέα ώθηση στην ανάπτυξη της αγοράς σκοπεύει να δώσει η κυβέρνηση, με τη λειτουργία από σήμερα της Υπηρεσίας μίας Στάσης, για τη σύσταση εταιρειών σε μόνο μία ώρα.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του Υπουργείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, πρόκειται για μία και μοναδική διαδικασία που διαρκεί περίπου μία ώρα και εξασφαλίζει τη σύσταση επιχείρησης και την άμεση έναρξη οικονομικής δραστηριότητας σε 1 ημέρα ή το αργότερο την επόμενη εργάσιμη.

Υπερχείλισε το φράγμα Πλαστήρα




Σε οριακό σημείο είναι οι αντοχές του φράγματος στη Λίμνη Νικολάου Πλαστήρα στην Καρδίτσα, το οποίο υπερχείλισε λόγω των ισχυρών βροχοπτώσεων των τελευταίων ημερών, με αποτέλεσμα να έχουν πλημμυρίσει ήδη περισσότερα από 3.000 στρέμματα με σιτηρά στα δημοτικά διαμερίσματα του Πέτρινου και της Ψαθοχώρας.

Ξεκαθαρίζει με Μαρινάκη


Ξεκαθαρίζει με Μαρινάκη 
Η άρνηση του Βαλβέρδε να απαντήσει ξεκάθαρα για το αν θα παραμείνει ή όχι στον Ολυμπιακό, μετά τη νίκη των «ερυθρόλευκων» με σκορ 3-1 επί της Καβάλας, άνοιξε θέμα προπονητή στους Πειραιώτες, το οποίο δεν πρόκειται να κλείσει πριν τη συνάντηση του Ισπανού με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Επιστρέφει ο Νινιάδης

Πρώτη διαδικτυακή συνέντευξη βελόπουλου

Το μεγαλύτερο σπυρί του κόσμου.

Οι βουλευτές το έχουν... δίπορτο

 Πολλοί κοινοβουλευτικοί εργάζονται στο ΔημόσιοΟι βουλευτές το έχουν... δίπορτο 
«Oχι ότι θα πήγαινα να χτυπάω κάρτα στη ΔΕΗ, αλλά δεν μπορώ να εργαστώόπως οι συνάδελφοί μου στον ιδιωτικό τομέαμετά την άρση του ασυμβιβάστου» λέει μιλώντας προς «Το Βήμα» ο βουλευτής Κοζάνης κ. Π. Κουκουλόπουλος, ο οποίος εξακολουθεί να διατηρεί την οργανική του θέση στη ΔΕΗ. «Θα μπορούσαν να μας αξιοποιήσουν σε κάποιο άλλο πόστο» συμπληρώνει. Από τη ΔΕΗ προέρχεται και άλλος ένας κοινοβουλευτικός, ο βουλευτής του ΚΚΕ κ. Ν. Αποστόλης. Αντίστοιχα παραδείγματα υπάρχουν και στον ΟΤΕ, όπως για παράδειγμα αυτό της βουλευτού Φθιώτιδας κυρίας Τόνιας Αντωνίου, αλλά και του βουλευτή Αρτας κ. Κ. Παπασιώζου, ενώ από το

Συγκρότημα Λαμπράκη εναντίον μπλόγκερς

Το συγκρότημα Λαμπράκη, αφού έλυσε ο εκλεκτός του, Γ. Παπανδρέου, τα προβλήματα όλης της χώρας και δεν υπάρχει με τίποτε άλλο να ασχοληθεί, αποφάσισε να τα βάλει και πάλι με τα blogs. Τι θα έκανε άλλωστε χωρίς βαρβάρους ο κ. Ψυχάρης, ο απηνής διώκτης του ψεύδους και της υπερβολής;
Το άρθρο του λοιπόν στο Βήμα της Κυριακής κάνει λόγο για μύθους, προπαγάνδα, ψέματα και υπερβολές που είτε από άγνοια είτε από στράτευση σε κάποιο ειδικό σκοπό, διαιωνίζονται στην ελληνική μπλογκόσφαιρα. Ανάφερει μάλιστα ορισμένα χαρακτηριστικά παραδείγματα, όπως το περίφημο e-mail της χρεοκοπίας που έστειλε ο τορναδόρος από την Κρήτη, μια επιστολή του Δ. Ρέππα στον δικτάτορα Παπαδόπουλο που δεν υπήρξε ποτέ και οι επικρίσεις κατά της Μ. Αποστολάκη ότι δήθεν πληρώνεται από τον Ολυμπιακή ενώ αυτή έχει φύγει εδώ και χρόνια.
Και καταλήγει στο συμπέρασμα ότι στα διάφορα blogs, ειδικά τις ημέρες

Νέο Παιχνίδι των ΜΜΕ ενάντια στο ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ

Το άρθρο του κ. Τέλογλου με τίτλο Δεν πληρώνεις, πληρώνω, ε, όχι, δεν πληρώνεις… στην Καθημεριν http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_ell_1_29/03/2011_437243 μας επιβεβαιώνει ότι η καινούρια τακτική των μέσων «Οι πολίτες έχουν συνετιστεί, κατανοούν το πρόβλημα χρηματοδότησης των έργων των ιδιωτικών εταιριών, δέχονται να τους χρηματοδοτήσουν θέλουν να πληρώσουν τα ‘δίκαια διόδια’ αλλά κάποιοι λίγοι ταραξίες τους εμποδίζουν».
Τα μόνα πλάνα που βλέπουμε και στην τηλεόραση τον τελευταίο καιρό

H KYΠΡΙAKH AMYNA ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

του Φοίβου Κλόκκαρη 
Η επιβίωση του Ελληνισμού στην Κύπρο βρίσκεται σε διαρκή κίνδυνο λόγω της επιθετικότητας της Τουρκίας σε όλα τα επίπεδα και σε όλους τους τομείς, εδώ και μισό αιώνα. Στον πολιτικό, τον στρατιωτικό, τον οικονομικό, τον πολιτιστικό και τον διπλωματικό τομέα. Η Κύπρος βιώνει βάναυσα την κατοχή, τον εποικισμό, την καταστροφή της θρησκευτικής και πολιτιστικής κληρονομιάς των Ελλήνων στις κατεχόμενες περιοχές, την εκμετάλλευση των περιουσιών των προσφύγων, την κατάφορη παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθεριών τους, την παρεμπόδιση της ανεύρεσης των αγνοουμένων.
Η Κυπριακή Δημοκρατία (ΚΔ) δέχεται την αφόρητη επιθετικότητα της

Θεσσαλονίκη: 30% κάτω τα ενοίκια μαγαζιών

Στο 30% φαίνεται ότι «κλειδώνει» η πτώση των ενοικίων επαγγελματικών ακινήτων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης σε σχέση με το τέλος του 2009, σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο του Συλλόγου Μεσιτών της πόλης, Αγγελο Πασαλίδη. Είτε πρόκειται για καινούργια μίσθωση, είτε για επαναδιαπραγμάτευση υπάρχουσας, ιδιοκτήτες και ενοικιαστές καταλήγουν στη συμφωνία το ύψος του μισθώματος να είναι κατά 1/3 χαμηλότερο.
Μπορεί να υπάρχει ακόμη μερίδα ιδιοκτητών επαγγελματικών ακινήτων που να αντιδρά στο εν λόγω -αρκετά υψηλό- ποσοστό πτώσης των ενοικίων, ωστόσο ο κ. Πασαλίδης σημειώνει ότι η λύση αυτή είναι μονόδρομος για τον εξορθολογισμό της αγοράς επαγγελματικών

Wikileaks για Τουρκία : μισαλλόδοξο Ισλάμ κατά ιεραποστολών

Οι Τούρκοι φαίνεται πως είναι πολύ υποκριτές όταν συζητούν σχετικά με τη θρησκεία, ανέφερε νέο έγγραφο των Wikileaks, αφού...
 
Wikileaks για Τουρκία  : μισαλλόδοξο Ισλάμ κατά ιεραποστολών
παρουσιάζονται εξοργισμένοι όταν κάποιος είναι ασεβής προς το Ισλάμ, την ίδια στιγμή που εκείνοι συνεχώς υπονομεύουν το Χριστιανισμό.

Ο Τζον Κούσταντερ, ο τότε Γραμματέας Πολιτικών Υποθέσεων στην αμερικανική πρεσβεία στην Άγκυρα, αναπαράγει χαρακτηριστικά σε έγγραφο του 2005 , μια φράση από αντιιεραποστολικό κήρυγμα που εκφωνήθηκε σε τζαμί : « αυτοί προσπαθούν να κλέψουν τη δική μας θρησκεία και αυτή των παιδιών μας».

 Το εν λόγω έγγραφο,  που  τιτλοφορείται ως

Το ΝΑΤΟ στη Λιβύη και οι τουρκικές στοχεύσεις

Του Νίκου Μούδουρου
Πριν από μερικές βδομάδες ο πρωθυπουργός της Τουρκίας, θέλοντας να υπογραμμίσει την «αντίθεση» της Άγκυρας σε πιθανή νατοϊκή εμπλοκή στον πόλεμο της Λιβύης, αναφωνούσε από το βήμα του Γερμανο-Τουρκικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου (με το δικό του χαρακτηριστικό τρόπο): «Τι δουλειά έχει το ΝΑΤΟ στη Λιβύη; Αυτά είναι σαχλαμάρες!». Όμως, τελικά φαίνεται ότι προέκυψε πολλή δουλειά για το ΝΑΤΟ στην περιοχή μας. Ο νέος πόλεμος που ξέσπασε, στο παρόν στάδιο τουλάχιστον, δεν δείχνει ότι θα τελειώσει εύκολα.

Πρόκειται για ακόμα μια περίπτωση επανασχεδιασμούτου χάρτη και

Το ΠΑΣΟΚ φοβάται «υποβρύχιες» δηλώσεις Άκη και Γιάννου και η Ν.Δ. καραδοκεί εφησυχασμένη

Του Μανώλη Κυπραίου
Τα… σόναρ των δικαστικών αρχών βρίσκονται πλέον σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα και αναζητούν όλους όσους εμπλέκονται στις παράνομες χρηματοδοτήσεις για τη προμήθεια των 4 υποβρυχίων Τ-214 για το Πολεμικό Ναυτικό.
H Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας εξετάζει την υπόθεση και θα κρίνει αν συντρέχουν λόγοι αποστολής της δικογραφίας για το σκάνδαλο των υποβρυχίων στη Βουλή προκειμένου να διερευνηθούν τυχόν ποινικές ευθύνες των πρώην υπουργών του ΠΑΣΟΚ Άκη Τσοχατζόπουλο και Γιάννου Παπαντωνίου.
Στην δικαιοσύνη έχουν κληθεί να καταθέσουν και οι διάδοχοί τους στο υπουργείο

Η τουρκική οικονομική διείσδυση στην Ελλάδα μέσω της Ziraat

ImageΗ τουρκική τράπεζα Ziraat που έχει διεισδύσει και ελέγχει τις καταθέσεις των μειονοτικών στην Θράκη και πολλών λαθρομεταναστών μουσουλμάνων στην Αθήνα, "Θα συνεχίσει να ανοίγει υποκαταστήματα στην Ελλάδα και να αναζητεί για να εξαγοράσει ελληνικές τράπεζες", δήλωσε ο γενικός διευθυντής της, Τζαν Ακίν Τσαγλάρ.«Δεν σκεφτόμαστε σε καμία περίπτωση να αποχωρήσουμε, διότι δεν υπάρχει κανένα σημείο στη δραστηριότητά μας, που να έρχεται σε αντίθεση προς την ελληνική νομοθεσία» σημείωσε, όταν ερωτήθηκε για την πορεία των εργασιών στην Ελλάδα.
Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων στο Άρμπιλ την πρωτεύουσα του Κουρδιστάν στο Βόρειο Ιράκ, όπου μετείχε στην τελετή εγκαινίων υποκαταστήματος, ο Ακίν

Νέες αποκαλύψεις εκθέτουν Ραπτόπουλο-Παπακωνσταντίνου

Για συνέργεια του υπουργού Οικονομικών κ. Γιώργου Παπακωνσταντίνου σε ζημιά του δημοσίου λόγω παραγραφής ασφαλιστικών και φορολογικών υποχρεώσεων του επιχειρηματία κ. Γιάννη Ραπτόπουλου κάνει λόγο σε νέο της δημοσίευμα η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα».
Όπως αναφέρει η εφημερίδα, ο κ. Παπακωνσταντίνου χωρίς να έχει συγκαλέσει την αρμόδια επιτροπή του άρθρου 14, που επιλαμβάνεται τέτοιων υποθέσεων έχει υπογράψει την άρση των δεσμεύσεων για τον επιχειρηματία.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο επιχειρηματίας προσέρχεται στην Αγροτική Ασφαλιστική και επιτυγχάνει τη μεταφορά χιλιάδων συμβολαίων που είχε κερδίσει με

Αυτή είναι καθηγήτρια!

Σάλο έχει προκαλέσει στη Βρετανία η καθηγήτρια τέχνης Joanne Salley του κολεγίου Harrow,ενός από τα μεγαλύτερα της χώρας.
Η Joanne, πρώην μοντέλο και τηλεοπτική παρουσιάστρια φωτογραφήθηκε σε τουλάχιστον δύο άκρως αποκαλυπτικές πόζες, φορώντας μόνο το τζιν της, σε αίθουσα του κολεγίου. Η ίδια ισχυρίστηκε ότι το έκανε για τις ανάγκες του μαθήματος.
Οι εν λόγω φωτογραφίες διέρρευσαν μέσω κινητών τηλεφώνων, καθώς τραβήχτηκαν από επαγγελματία φωτογράφο που εργάζεται στο σχολείο και κατέληξαν στα χέρια των μαθητών μετά από κλοπή, όπως τουλάχιστον υποστηρίζει ο ίδιος.
Ο ίδιος έχει την υποψία ότι οι φωτογραφίες εκλάπησαν από μαθητή

Σεισμός 4,3 Ρίχτερ τα ξημερώματα νοτιοδυτικά των Κυθήρων

Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 02.53 ανοικτά των Κυθήρων.
Συγκεκριμένα το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες