ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

5/2/11

Θα απολύονται οι επίορκοι δημόσιοι υπάλληλοι

Απόλυση των επίορκων υπαλλήλων, υποβιβασμό τους στη βαθμολογική πυραμίδα, πρόστιμα έως 100.000 ευρώ, επιμήκυνση του χρόνου παραγραφής των αδικημάτων από δύο σε πέντε ή επτά έτη, είναι οι σημαντικότερες από τις νέες ρυθμίσεις που προωθεί ο υπουργός Εσωτερικών κ. Ιω. Ραγκούσης για το Πειθαρχικό Δίκαιο των δημοσίων υπαλλήλων. Η ποινή του προστίμου των αποδοχών αυξάνεται από τρεις μήνες σε ένα έτος, ενώ θα απολύονται όσοι υπάλληλοι έχουν διαπράξει τρία παραπτώματα μέσα

ΑΝΕΚΔΟΤΟ...ΨΑΡΕΜΑ Η ΣΕΞ

4 παντρεμένοι άντρες πήγαν για ψάρεμα.

Μετά από λίγο άρχισαν να συζητούν μεταξύ τους... .
Λέει ο πρώτος: Δεν θα πιστέψετε τι έπρεπε να κάνω για να μπορέσω να έρθω για ψάρεμα αυτό το σαββατοκύριακο!

Υποσχέθηκα στην γυναίκα μου ότι θα βάψω όλο το σπίτι μέχρι το επόμενο σ/κ?.
Αυτό δεν είναι τίποτα! λέει ο δεύτερος.

Εγώ έπρεπε να της υποσχεθώ ότι θα χτίσω μια καινούρια πέργκολα για την πισίνα.

Καλά, με δουλεύετε? λέει ο τρίτος.

Εγώ της υποσχέθηκα ότι θα κάνω πλήρη ανακαίνιση στην κουζίνα, συμπεριλαμβανομένων και των ηλεκτρικών συσκευών..

Εσύ μεγάλε γιατί δεν μιλάς?? λένε στον τέταρτο.

Δεν νομίζεις πως πιστέψαμε ότι δεν της

Julia 2 on Twitter: Οι καλύτερες ατάκες για το 2ο DVD της Τζούλιας Αλεξανδράτου MEN 24 Ποιος έπρεπε να είναι ο πρωταγωνιστής της νέας τσόντας; Γιατί ζήλεψε η Τζούλια τη Σαρρή; Ερχονται όντως νέα δημοσιονομικά μέτρα; Οι απαντήσεις στο Twitter!

 
puretrif
στη μαύροι αγορά το νεο dvd

valiatheo
Στην τσόντα έπρεπε να πηδάει η Τζούλια τον Σισέ που είναι και επίκαιρο

nikisot
Τζούλια, έχω φοβερή ιδέα. Στο επόμενο να σπας τα διόδια και να σκάει ο Γκλέτσος με το τρακτέρ. Βουκολικό και επίκαιρο.

Ανατίναξαν αγωγό φυσικού αερίου


Άγνωστοι ανατίναξαν αγωγό στο βόρειο Σινά που τροφοδοτεί με φυσικό αέριο το Ισραήλ, μετέδωσε η αιγυπτιακή κρατική τηλεόραση. «Δολιοφθορείς εκμεταλλεύτηκαν την κατάσταση της ασφάλειας και ανατίναξαν αγωγό
Ανατίναξαν αγωγό φυσικού αερίου
φυσικού αερίου», τόνισε ο ανταποκριτής του τηλεοπτικού δικτύου, προσθέτοντας πως η έκρηξη ήταν μεγάλη.

Πρόκληση για χάκερ


Μεγάλα χρηματικά ποσά περιμένουν τους χάκερ που θα καταφέρουν να σπάσουν τον browser της Chrome. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στον Καναδά και ο εντοπισμός κενών ασφαλείας θα αποφέρει χιλιάδες δολάρια στους διαγωνιζόμενους

Είναι τόσο σίγουροι ότι δεν "σπάει" που προσφέρουν 20.000 δολάρια σε όποιον καταφέρει να εισβάλει στον browser της, Chrome, στα πλαίσια του διαγωνισμού hacking Pwn2Own που διεξάγεται στο Βανκούβερ του  Καναδά στις 9  Μάρτιου!

Ξανθός παράδεισος στη Λιθουανία


Ένας νέος τόπος διακοπών δημιουργείται στη Λιθουανία, στον οποίο θα απασχολούνται αποκλειστικά ξανθές κοπέλες

Με μεγάλη χαρά το ανδρικό κοινό υποδέχτηκε την πρωτοβουλία μιας εταιρείας με έδρα τη Λιθουανία που θέλει να δημιουργήσει έναν πανέμορφο τόπο διακοπών όπου θα εργάζονται αποκλειστικά ξανθές καλλονές.

Η συννεφιά του Τιτάνα


Μια λεπτή δεσμίδα σωματιδίων πάγου, που μοιάζει με τα σύννεφα της Γης, εντόπισε διαστημικό σκάφος στον Τιτάνα. Τι σημαίνει αυτό για την εξέλιξη των ερευνών σχετικά με τα αποθέματα υδρογονανθράκων στον δορυφόρο του Κρόνου
Ο δορυφόρος του Κρόνου έχει χαρακτηριστεί ως το πιο "γήινο" αστέρι του γαλαξία μας, και αυτό γιατί είναι το μοναδικό που μοιάζει εν μέρει με τη Γη.

Βελτίωση του καιρού


Γενικά αίθριο καιρό προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Παροδικές νεφώσεις στην Αττική. Σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα η θερμοκρασία

Βελτιωμένο καιρό στα ηπειρωτικά με χαμηλές θερμοκρασίες και νεφώσεις με τοπικές βροχές στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα, προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -4 έως 11 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από -1 έως 16 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από -1 έως 11 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 4 έως 12 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 6 έως 15 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Νέες στάσεις εργασίας


Ταλαιπωρία αναμένεται για το επιβατικό κοινό και την ερχόμενη εβδομάδα. Στάση εργασίας στα λεωφορεία τη Δευτέρα και στο Μετρό την Τρίτη. Κρίσιμες γενικές συνελεύσεις. Αλλάζει η μορφή των κινητοποιήσεων
Σε νέες κινητοποιήσεις προχωρούν από τη Δευτέρα οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς, λόγω γενικών συνελεύσεων

ΑΝΕΚΔΟΤΟ : Η ΞΑΝΘΙΑ

 Τίτλος:   Και το μικρό; Από:   JOKY FRED

Μια ξανθιά μπαίνει σε ένα ξενοδοχείο:
- Το όνομα σας παρακαλώ;
- Παπαδοπούλου.
5 Φεβρουαρίου




Γιορτάζουν: Αγαθή
  • Γεγονoτα
1597: Γιαπωνέζοι χριστιανοί («Κιρισιτάν» στα ιαπωνικά) σκοτώνονται με διαταγή των αρχών ως απειλή για την κοινωνία.

ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ : ΠΑΤΑΤΕΣ ΜΕ ΠΡΑΣΟ & ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ


ΥΛΙΚΑ

4-5 πατάτες
3 πράσα
1 ξερό κρεμμύδι
1 κουτί μαντιτάρια κονσέρβα
1 κόκκινη πιπεριά
Ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ 05/02/2011

Υποψηφιότητες για …όσκαρ ενδεκάδας

Υποψηφιότητες για …όσκαρ ενδεκάδας 

Τα προβλήματα τραυματισμών, σε συνδυασμό με τις επιστροφές παικτών έχουν «μπερδέψει» τον Ερνέστο Βαλβέρδε για το πώς να παρατάξει τον Ολυμπιακό κόντρα στην Skoda Ξάνθη αύριο, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Έτοιμοι να δώσουν απαντήσεις οι «ερυθρόλευκοι».

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ



Αφαιρούνται τα συνταγολόγια από τους γιατρούς του ΙΚΑ

Αφαιρούνται τα συνταγολόγια από τους γιατρούς του ΙΚΑΣτα άκρα εξωθείται η σύγκρουση του υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου με τους γιατρούς του ΙΚΑ, οι οποίοι...

Αφαιρούνται τα συνταγολόγια από τους γιατρούς του ΙΚΑ
κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους, με απεργία διαρκείας. Οι ηγεσίες των υπουργείων Εργασίας και Υγείας, καθώς και η διοίκηση του ΙΚΑ, αποφάσισαν να αφαιρέσουν από τα χέρια των γιατρών του ταμείου τα συνταγολόγια.

Από την ερχόμενη Δευτέρα οι πέντε εκατομμύρια ασφαλισμένοι στο ΙΚΑ – ΕΤΑΜ θα μπορούν να επιλέγουν ελεύθερα οποιονδήποτε γιατρό, από το σύνολο των περίπου 20.000, οι οποίοι παρέχουν υπηρεσίες πρωτοβάθμιας υγείας στον ΟΑΕΕ και στον ΟΠΑΔ. Έτσι, όταν επισκέπτονται τους γιατρούς στα ιδιωτικά τους ιατρεία, αρκεί να επιδεικνύουν το βιβλιάριο ασφάλισής τους, προκειμένου να τους παρασχεθούν υπηρεσίες πρωτοβάθμιας υγείας, όπως γινόταν και όταν πήγαιναν στους γιατρούς του ταμείου τους.

Η ρύθμιση εκτάκτου ανάγκης, που ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Υγείας κ. Α. Λοβέρδος, για να αντιμετωπιστούν οι επιπτώσεις από την συνεχιζόμενη απεργία των γιατρών του ΙΚΑ, ελπίζεται ότι θα θέσει τέλος στην ταλαιπωρία των ασφαλισμένων. Από την ημέρα που ξεκίνησαν οι

BBC: Ένα μάθημα από την Αθήνα για το Λονδίνο του 2012

Σπάνια, αν όχι ποτέ, οι Ολυμπιακοί Αγώνες αποφέρουν χρήματα στις διοργανώτριες χώρες. Αλλά η σπατάλη...
 
BBC: Ένα μάθημα από την Αθήνα για το Λονδίνο του 2012
που σημειώθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004, ξεπερνά κάθε προηγούμενο, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει σε άρθρο του το βρετανικό BBC.
Ακόμα και μέχρι σήμερα παραμένει μυστήριο το ακριβές κόστος της διοργάνωσης. Έτσι το BBC καλεί το Λονδίνο να δείξει ιδιαίτερη προσοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2012.

Απαριθμώντας τις υπερβολικές δαπάνες, το ρεπορτάζ ξεκινά από το εγκαταλελειμμένο Ολυμπιακό συγκρότημα του Ελληνικού, το οποίο περιλάμβανε ξεχωριστούς χώρους για σόφτμπολ, μπέιζμπολ και χόκεϊ.

Σήμερα, όπως τονίζει το βρετανικό δίκτυο, δεν χρησιμοποιείται και έχουν κάνει

Η ανιστόρητη Ιστορία του 1821

 του Κωσταντίνου Χολέβα

Εν αρχή ην η κ. Ρεπούση που προσπαθούσε να πείσει τα ελληνόπουλα ότι η Τουρκοκρατία ήταν μία ιδανική περίοδος για τους προγόνους μας. Στη συνέχεια ήλθε η τετράτομη ιστορία των Βαλκανίων που χρηματοδοτήθηκε από τον γνωστό χρηματιστή Τζορτζ Σόρος και κινείται στη ίδια γραμμή υπέρ των Οθωμανών. Μετά ήλθε στην επικαιρότητα η άποψη ότι πριν από το 1821 δεν υπήρχε συγκροτημένη ελληνική εθνική συνείδηση, αλλά οι Ευρωπαίοι Διαφωτιστές μάς έμαθαν να λέμε ότι είμαστε Έλληνες. Όλα αυτά τα ιδεολογήματα συγκεντρώνονται σήμερα στη νέα τηλεοπτική σειρά του ΣΚΑΪ για το 1821. Δεν προσχωρώ σε συνωμοσιολογίες, αλλά πολλοί συμπατριώτες μας ευλόγως διερωτώνται αν υπάρχει πολιτική σκοπιμότητα πίσω από την εργώδη αυτή προσπάθεια να ξαναγραφεί ή μάλλον να σβηστεί οριστικά η Ελληνική Ιστορία. Αφήνω την απάντηση στον κάθε νουνεχή αναγνώστη και θα ασχοληθώ με την αμιγώς ιστορική πλευρά της υποθέσεως.

Ερώτημα πρώτον. Έχει δίκιο η άποψη που προβάλλεται στη σειρά του ΣΚΑΪ ότι η

Η Τουρκία αγόρασε αεροπλανοφόρο! ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΤΟ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ Ε.Δ.

ImageΕλαφρύ αεροπλανοφόρο απέκτησε η Τουρκία και μάλιστα όχι ένα τυχαίο αεροπλανοφόρο, αλλά τον νικητή του πολέμου των Φώκλαντς το HMS Invincible. Όπως μεταδίδεται από την Βρετανία, το αεροπλανοφόρο κατακυρώθηκε σε μία τουρκική εταιρία που ανήκει στο ταμείο των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων και θεωρείται βιτρίνα του τουρκικού ΓΕΕΘΑ. Το 17.000 τόνων αεροπλανοφόρο HMS Invincible, μπορεί να μεταφέρει μέχρι και 22 μαχητικά αεροσκάφη του μεγέθους του F-35B της έκδοσης VSTOL και έχει πλήρωμα 1100 ανδρών. Παροπλίστηκε το 2005, δηλαδή σχετικά πρόσφατα και μπορεί μετά από κάποιες εργασίες που σίγουρα θα διαρκέσουν τουλάχισοτν τρία χρόνια να επανέλθει στην ενεργό δράση, όπως έκαναν και οι Κινέζοι με το παροπλισμένο παλαιο ρωσικό αεροπλανοφόρο Varyag, το οποίο υποτίθεται ότι το αγόρασαν για πλωτό καζίνο και εν συνεχεία το μετέτρεψαν σε κανονικό αεροπλανοφόρο!
Μάλιστα «κτύπησαν» και το HMS Invincible με πολύ υψηλή προσφορά ύψους

΄ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ" ΚΑΙ "ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ

Να... αγειάσει το στόμα σου άνθρωπε μου. Στον Δημήτρη Βαρνάβα, τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Νοσοκομειακών Γιατρών αναφερόμαστε, ο οποίος σήμερα το πρωί μιλώντας στο MEGA, απέδειξε ότι διαθέτει πολλά κιλά.... βαρίδια(για να μην χρησιμοποιήσω την άλλη φράση).
Όταν ο Δημήτρης Καμπουράκης άρχισε για άλλη μια φορά την κυβερνητική προπαγάνδα ως γνωστό κομματόσκυλο του ΠΑΣΟΚ που είναι, ο Βαρνάβας πήρε φόρα και τον... ξέσκισε. "Σταματήστε να κάνετε τον κυβερνητικό εκπρόσωπο και το πληρωμένο... παπαγαλάκι διαβάζοντας τα δελτία Τύπου του Λοβέρδου", τον κατακεράυνωσε.
Είναι χαρακτηριστικό ότι ο συμπαρουσιαστής Γιώργος Οικονομέας που συνήθως

Ανατίναξη αγωγού φυσικού αερίου στο βόρειο Σινά

Άγνωστοι ανατίναξαν αγωγό στο βόρειο Σινά που τροφοδοτεί με φυσικό αέριο το Ισραήλ, μετέδωσε η αιγυπτιακή κρατική τηλεόραση.
«Δολιοφθορείς εκμεταλλεύτηκαν την κατάσταση της ασφάλειας και ανατίναξαν αγωγό φυσικού αερίου», τόνισε ο ανταποκριτής του τηλεοπτικού δικτύου, προσθέτοντας πως η έκρηξη ήταν

WikiLeaks: "Έτσι πέθανε ο Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς"

ImageΦως στη ζωή μέσα στην φυλακή του πρώην ηγέτη της Γιουγκοσλαβίας, Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς μέσα στις φυλακές του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου της Χάγης, όπου δικαζόταν για "εγκλήματα πολέμου", ρίχνει απόρρητο τηλεγράφημα Αμερικανού διπλωμάτη που διέρρευσε από τον ιστότοπο WikiLeaks.
Το τηλεγράφημα περιγράφει τον Μιλόσεβιτς ως "παθιασμένο" αναγνώστη δικαστικών θρίλερ, ως άνθρωπο που, πάνω απ' όλα, του άρεσε να ακούει Φρανκ Σινάτρα στο κελί του και που έκανε τον περίπατό του στην αυλή της φυλακής, ό,τι καιρό κι αν έκανε. Επίσης αναδεικνύονται και οι ευθύνες των δεσμωτών του που τον άφησαν να πεθάνει αφού δεν έλαβαν υπ'όψιν τους τις προειδοποιήσεις των γιατρών

Η αμερικανική πρεσβεία στη Χάγη έστειλε το τηλεγράφημα αυτό τον Νοέμβριο του 2003, ενώ η
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες