ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

9/7/10

Ένταση στο Αγαθονήσι - Σε εξέλιξη επιχείρηση SAR

Σήμα κινδύνου, στις 13.25, που αυτή την φορά αποδείχθηκε γνήσιο, έθεσε σε κατάσταση ύψιστης ετοιμότητας ΓΕΕΘΑ και ΕΚΣΕΔ για άλλη μια φορά αφού επρόκειτο για σήμα από «καυτή» ζώνη: Το Αγαθονήσι. Ελληνικά και τουρκικά εναέρια και πλωτά μέσα έσπευσαν στην περιοχή, αλλά τα τουρκικά ελικόπτερα έμειναν μακριά, ενώ ένα σκάφος της τουρκικής ακτοφυλακής απλώς παρατηρούσε την όλη επιχερίσηση. Ελληνικό Super Puma τέθηκε σε ετοιμότητα για νσ σπεύσει στην περιοχή.

H φρουρά του Αγαθονησίου τέθηκε σε συναγερμό για την περίπτωση που το όλο επεισόδιο ήταν στημένο με προσάραξη σκάφους κλπ. Μετά από έρευνα που έγινε στο Αγαθονήσι δεν διαπιστώθηκε κάτι περίεργο, ενώ στο μεταξύ το ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας εντόπισε το ιστιοπλοϊκό.

Στο οποίο ιστιοπλοϊκό επέβαινε μία οικογένεια Βέλγων.

Περιπολικό σκάφος της FRONTEX

ΜΕΓΑΣ ΚΑΙ ΤΡΑΝΟΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ

Ο αριστερισμός της Νορβηγίας

Δεν θυμάμαι ποιος το είπε αυτό, αλλά είναι μια σοφή κουβέντα. Και ο καλύτερος τρόπος να χάσεις επαφή με την πραγματικότητα είναι να βλέπεις τηλεόραση. Αυτό το θαυμάσιο μέσο, που θα μπορούσε να ήταν πηγή γνώσης και πολιτισμού, είναι στην ουσία ο πραγματικός χωροφύλακας. Και μάλιστα σε μια περιοχή που δεν μπορεί να φτάσει ποτέ η αστυνομία: στο μυαλό του ανθρώπου. Από τα διαφημιστικά σποτ, τα σίριαλ, τις ειδήσεις και τα πάνελ είναι μια συνδυασμένη επίθεση κατά των ανθρωπίνων δικαιωμάτων με σκοπό να μετατρέψουν τον πολίτη σε καταναλωτή, όχι μόνο αγαθών αλλά και ιδεών. Η ιδεολογία της εξουσίας διανέμεται σαν δωρεάν πίτσα.

Η τηλεόραση σήμερα αντικαθιστά τη θρησκεία

ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ μου σας…ευγνωμονώ!



Του Καθηγητή ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΙΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ

Πανηγυρικά το ψήφισαν το Νέο Ασφαλιστικό Νομοσχέδιο που αφορά και τα εργασιακά μας 157 «καθαρόαιμοι» Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και δύο που συμπλεύσανε (;) ανεξάρτητοι βουλευτές δηλαδή η κ Ντόρα Μπακογιάννη και ο κ Κώστας Κιλτίδης!
      Και, έτσι, ευτυχώς ΣΩΘΗΚΑΜΕ!
      Φυσικά δεν μου επιτρέπεται δεοντολογικά να αφήσω έξω από το κάδρο της ευγνωμοσύνης μου τον κ Καρατζαφέρη και το Κόμμα του ΛΑ.Ο.Σ. οι οποίοι σύσσωμοι υπερψήφισαν το «μνημόνιο» επειδή (όπως δήλωσε σήμερα ο κ Καρατζαφέρης στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά όπου φιλοξενήθηκα και εγώ εάν ΔΕΝ το ψήφιζε θα είχε επέλθει ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ της Ελλάδας με άμεση διακοπή μισθών και συντάξεων!)
      Αυτά τα περί χρεοκοπίας, άμεσης διακοπής πληρωμών τα είπαν

Γ. Παπανδρέου στη Βουλή «Απαραίτητη η ενεργοποίηση των νέων και η συμμετοχή τους στα κοινά για να αλλάξει η χώρα»

ΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ OPENGOV.GR

Την ανάγκη ενεργοποίησης της νέας γενιάς και συμμετοχής της στα κοινά υπογράμμισε από το βήμα της Βουλής ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών για τις αλλαγές που πλήττουν τα εργασιακά και κοινωνικά δικαιώματα των νέων, η οποία πραγματοποιείται με πρωτοβουλία της γγ του ΚΚΕ, Αλέκας Παπαρήγα. «Πάρτε την Ελλάδα στα χέρια σας», τόνισε.

«Χωρίς την ενεργή παρουσία της νέας γενιάς, η Ελλάδα

Σενάριο περιορισμένης αναδιάρθρωσης χρέους

Aναπόφευκτη φαίνεται να είναι η αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους, που πολύ σύντομα θα ξεπεράσει το 135% του ΑΕΠ. Η εξυπηρέτησή του θα απαιτήσει τεράστια ποσά, υπονομεύοντας κάθε προσπάθεια εξυγίανσης της οικονομίας. Κατά πληροφορίες η ελεγχόμενη αναδιάρθρωση, σε συνδυασμό με την ανοδική κίνηση της οικονομίας, θα στηριχτεί από τους Ευρωπαίους εταίρους.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες