ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

6/10/10

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ

Σε κάποιες μεγάλες κυριακάτικες εφημερίδες διάβασα ότι μεγάλες ανατροπές ήρθαν. Ανατροπή…. Λέξη περιεργή γι' αυτόν που την ξεστομίζει. Ας το πιάσουμε όμως από την αρχή. Κοιτώντας το καινούργιο ωρολόγιο πρόγραμμα του Λυκείου διαπιστώνουμε πολλές  <<χημείες>> μεταξύ υποχρεωτικών και προαιρετικών μαθημάτων. Στα Υποχρεωτικά λοιπόν μαθήματα και των τριών τάξεων το καλό μας υπουργείο έχει εντάξει πέρα από την προβλεπόμενη Ν.Ε. γλώσσα (μην το δένουμε και κόμπο) τα Αγγλικά και και την Γυμναστική!!!!!!!. Τα υπόλοιπα μαθήματα θεωρούνται επιλεγόμενα. Ο λόγος γίνεται  γιατί  ότι μαθαίνοντας Αγγλικά ανεβαίνει ο δείκτης νοημοσύνης  ενώ  με τα Αρχαία (Πλάτωνας , Ηροδοτος) τον δείκτη το πατάμε στον δρόμο!!!!!. Πετάμε μια γλώσσα 7.600.000 λέξεων την πετάμε στα σκουπίδια.
Διόλου παράξενο ότι κάποιες χώρες της Ευρώπης έχουν εντάξη στην αντίστοιχη

Λιάνα 2

Λιάνα

Δημόσιοι Υπάλληλοι : Άνοιξε το κουτί της Πανδώρας

ΔΗΜΟΣΙΟ: ΕΝΑΥΣΜΑ ΓΙΑ ΕΝΙΑΙΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ - ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ

Το κουτί της Πανδώρας για περίπου 750.000 δημοσίους υπαλλήλους άνοιξε η κυβέρνηση.
Στο μικροσκόπιο μπαίνουν όλα τα επιδόματα καθώς καλύπτουν το 38% του μισθολογικού κόστους, με το επιχείρημα των υψηλών αμοιβών να πλανάται στον αέρα για τους δημοσίους υπαλλήλους που αμείβονται 40% περισσότερο από τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα.
Η κυβέρνηση έδωσε χθες το έναυσμα για το ενιαίο μισθολόγιο, που θα ισχύσει από το

Δορυφορικοί κοριοί εντοπίζουν τροµοκράτες...ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!

όλο το σχέδιο καταγραφης συνομιλιών
Οι βρετανικές µυστικές υπηρεσίες παρακολουθούν και καταγράφουν µέσω δορυφόρων συζητήσεις υπόπτων για τροµοκρατία στα σύνορα Αφγανιστάν - Πακιστάν, εντοπίζουν τις θέσεις τους και κατόπιν ενηµερώνουν τη CΙΑ, η οποία πραγµατοποιεί «χειρουργικές» αεροπορικές επιθέσεις.  Καθώς η αύξηση του αριθµού των ξένων στρατευµάτων στο Αφγανιστάν δεν φαίνεται να αποδίδει, οι ειδικοί αναλυτές στρέφονται στις ολοένα και πιο συχνές επιδροµές αµερικανικών µη επανδρωµένων αεροσκαφών στα σύνορα µεταξύ Αφγανιστάν και Πακιστάν, οι οποίες όπως έγινε γνωστό χθες είναι «στοχευµένες» και µπορεί να αλλάξουν την πορεία του πολέµου. Το θιν τανκ Νew Αmerica Foundation υπολογίζει ότι τα τελευταία χρόνια έχουν πραγµατοποιηθεί στην ορεινή περιοχή του Νότιου και Βορείου Ουαζιριστάν που κατοικείται κυρίως από φυλές περισσότερες από 172 επιθέσεις µε µη επανδρωµένα αεροσκάφη.

Οπως αποκάλυψε χθες η βρετανική εφηµερίδα «Σάντεϊ Τάιµς», η υπηρεσία GCΗQ της

Φάρμακα με δελτίο

Φάρμακα με… δελτίο και συνταγογράφηση με «αντικειμενικά κριτήρια» είναι δύο από τα μέτρα που προωθεί το υπουργείο Εργασίας για να τιθασεύσει τη σπατάλη και τις δαπάνες που πληρώνουν τα ασφαλιστικά ταμεία, πολλές φορές χωρίς να ανταποκρίνεται σε αληθινές ασθένειες και παθήσεις.
Ηδη, ξεκινά η ηλεκτρονική συνταγογράφηση στον ΟΑΕΕ από τις 18 Οκτωβρίου και παράλληλα διενεργείται δειγματοληπτικός έλεγχος στο 5% των συνταγών που πληρώνουν τα ταμεία. Στο ΙΚΑ μάλιστα βρήκαν γιατρούς που «υπερ-συνταγογραφούσαν», πέρα από κάθε όριο. Γιατρός είχε φτάσει μέσα σε

Με «πατρική» διάθεση ο Τ. Ερντογάν συμβουλεύει την Ελλάδα να αφοπλιστεί!

Έχοντας «λύσει» τα προβλήματα της Τουρκίας και ενεργώντας με την περιβολή της πάλαι ποτέ Υψηλής Πύλης αλλά και της νεο-οθωμανικής «πατρικής» αυτοκρατορικής διάθεσης, ο πρωθυπουργός της Τουρκίας επιχείρησε σήμερα να «καταδείξει» τα «λάθη» της Ελλάδας που οδήγησαν στην σημερινή κρίση προτρέποντάς την ουσιαστικά να τα θεραπεύσει.

Έτσι μιλώντας με την ευκαιρία της έναρξης του ακαδημαϊκού έτους του πανεπιστημίου Πιρί Ρέις στην Κωνσταντινούπολη, ο Ερντογάν αναφέρθηκε στα «λάθη» της Ελλάδας να ξοδέψει «ό,τι έχει και δεν έχει σε αμυντικούς εξοπλισμούς» και ο Τούρκος πρωθυπουργός συνέχισε λέγοντας:

"Πίσω από την

Με πράσινα, μπλε & πολύχρωμα…γυαλιά!


Του Καθηγητή ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΙΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ


        Πρόσφατες δημοσκοπήσεις που ΔΕΝ βλέπουν το φως της δημοσιότητας για λόγους…κατανοητούς ακόμη και από «χαχόλους» διαπιστώνουν πτώση του ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΥ κάτω από τα επίπεδα του 60%, και απογοήτευση των Ελλήνων με ΠΑΣΟΚ και ΝΔ πάνω από το 80% ενισχύοντας αυτό που όλοι μας πλέον διαπιστώνουμε με πίκρα και συζητάμε με αυξανόμενες εντάσεις φωνής σε παρέες, καφενεία, καφετέριες και στους δρόμους καθημερινά, δηλαδή το «μπάχαλο» της πολιτικής μας πραγματικότητας.
           Τις τελευταίες μέρες τα πρωτοσέλιδα που φορούν «πράσινα» γυαλιά ήλιου δηλώνουν συναισθηματική και πολιτική ανάταση επειδή ο Πρωθυπουργός μας «βραβεύτηκε» από τον
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες