ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

4/3/11

Σπατάλη 182.000 ευρώ για... μανικετόκουμπα


Πόρισμα - φωτιά έδωσε στη δημοσιότητα ο δήμαρχος Γιώργος Καμίνης. Με χρυσά κουτάλια έτρωγαν οι υπάλληλοι του δήμου, αφού αποκαλύφτηκε ότι σπαταλήθηκε 1 εκατομμύριο ευρώ σε δημόσιες σχέσεις και περίπου 182.000 ευρώ για αγορά δώρων, μεταξύ των οποίων μανικετόκουμπα, ζώνες, iPhone, λάπτοπ και κάμερες

Διασπάθιση δημόσιου χρήματος σημειώνεται τα τελευταία χρόνια στο δήμο Αθηναίων, ενώ σύμφωνα με δηλώσεις του νεοεκλεγέντα δημάρχου Γιώργου Καμίνη, οι οποίες προέκυψαν κατόπιν ερευνών και στοιχείων που συγκεντρώθηκαν από ελεγκτικούς μηχανισμούς, τα οικονομικά του δήμου κινδυνεύουν να τιναχτούν στον αέρα, λόγω υπέρμετρης σπατάλης.

Καυστική απάντηση Καστανίδη


Με μία φράση από τον Νίκο Καζαντζάκη, άκρως συμβολική κίνηση, ο υπουργός Δικαιοσύνης, Χ. Καστανίδης, απάντησε στην ακραία επίθεση που δέχτηκε από το μητροπολίτη Πειραιώς, Σεραφείμ.

"Άγιοι πατέρες της Εκκλησίας ελπίζω να πιστεύετε στο Θεό όπως και εγώ".

Παροχές προς επιβάτες


Με παροχές προς το επιβατικό κοινό έχει ξεκινήσει ο ΟΑΣΑ την νέα τιμολογιακή πολιτική του. Δίνει κίνητρα για την προμήθεια κάρτας για τις διαδρομές.

Κίνητρα για να προμηθευτεί το επιβατικό κοινό κάρτα απεριορίστων διαδρομών για όλα ή για επιλεγμένα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, παρέχει ο ΟΑΣΑ, στο πλαίσιο της νέας τιμολογιακής πολιτικής που εφαρμόζει από τις αρχές Φεβρουαρίου.

Τους κλείδωσε στο νεκροθάλαμο


Υπάλληλοι γραφείου τελετών πάρκαραν μπροστά από νοσοκομείο. Η ιατροδικαστής όμως φαίνεται πως δεν συμφώνησε με τη θέση πάρκινγκ και αποφάσισε να παρεμποδίσει την παραλαβή νεκρού, να ειδοποιήσει την αστυνομία και να δώσει εντολή να τους κλείσουν σε νεκροθάλαμο. Και όλα αυτά, επειδή έκρυψαν τη θέα του γραφείου της

"Ήρθε η αστυνομία και μας συνέλαβε χωρίς να ξέρουμε το γιατί", κατήγγειλε στο LamiaReport ο ιδιοκτήτης του γραφείου τελετών. Ανάλογο περιστατικό, σύμφωνα πάντα με τον ίδιο είχε γίνει παραμονές Χριστουγέννων, όπου και τότε η Ιατροδικαστής κ. Ακριβούση, είχε κλειδώσει άτομα από άλλο γραφείο, πάλι μέσα στον νεκροθάλαμο.

Διάσωση από αέρος


Σώοι περισυνελέγησαν από ελικόπτερο του λιμενικού σώματος, τρεις επιβαίνοντες φουσκωτού σκάφους, που προσέκρουσε χθες το βράδυ στη βραχονησίδα Πλατιά, βόρεια του Πόρου

Μέχρι στιγμής τα αίτια της πρόσκρουσης παραμένουν άγνωστα, ενώ οι τρεις επιβαίνοντες, ο χειριστής του σκάφους 43 ετών και άλλα δύο άτομα 21 και 34 ετών, μεταφέρθηκαν για προληπτικούς λόγους στο Τζάνειο Νοσοκομείο για εξετάσεις.

Προσλήψεις: 7.385 υποψήφιοι για 699 εποχικές θέσεις

Του Θοδωρή Βγενή
Κύμα αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους για τις εποχικές θέσεις στο Δημόσιο παρατηρείται το τελευταίο διάστημα. Συνολικά για 699 θέσεις σε δέκα φορείς του Δημοσίου υποβλήθηκαν 7.385 αιτήσεις! Οι θέσεις εποχικού προσωπικού είναι ιδιαίτερα περιζήτητες και τις περισσότερες φορές ο αριθμός των αιτήσεων είναι πολλαπλάσιος των θέσεων.

Προσλήψεις: 7.385 υποψήφιοι για 699 εποχικές θέσεις
Χαρακτηριστική περίπτωση αποτελούν τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, τα οποία δέχθηκαν 3.100 αιτήσεις για 374 θέσεις. Ρεκόρ αιτήσεων σημειώθηκε και στον Ελληνικό Οργανισμό Γάλακτος και Κρέατος, αφού για 106 θέσεις υποβλήθηκαν περίπου 1.000 αιτήσεις. Αυτό σημαίνει ότι στον ΕΛ.Ο.ΓΑ.Κ. θα προσληφθούν σχεδόν ένας στους δέκα ενδιαφερόμενους.

Ιδιωτικοποίηση της ΑΤΕ σημαίνει μαζικό ξεκλήρισμα


Συζητήθηκε στη Βουλή Επίκαιρη Ερώτηση του Κόμματος
Στην περαιτέρω ιδιωτικοποίηση της Αγροτικής Τράπεζας (ΑΤΕ) δηλώνει αποφασισμένη να προχωρήσει η κυβέρνηση σύμφωνα με όσα δήλωσε χτες ο υφυπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης, απαντώντας σε σχετική Ερώτηση της βουλευτού του ΚΚΕ, Διαμάντως Μανωλάκου.

# Καμιά εμπλοκή της Ελλάδας στους τυχοδιωκτισμούς


  • Καμιά εμπλοκή της Ελλάδας στους τυχοδιωκτισμούς
  • Δικαίωμα του λαού της Λιβύης να αποφασίσει ο ίδιος για τη χώρα του

Πίσω από το φερετζέ του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ οχυρώνεται η κυβέρνηση, επιδιώκοντας συμμετοχή στις επικίνδυνες εξελίξεις για ανάληψη στρατιωτικής δράσης κατά της Λιβύης. Για την ενεργή συμμετοχή της χώρας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς, συγκλήθηκε χτες στη Βουλή διυπουργική σύσκεψη, υπό τον Γ. Παπανδρέου, όπου τέθηκαν επί τάπητος οι «επιχειρησιακές δραστηριότητες στις ΝΑΤΟικές βάσεις της Σούδας και του Ακτίου», καθώς και η συμμετοχή της Ελλάδας στους πολεμικούς σχεδιασμούς. Για την επικίνδυνη για το λαό μας και το λαό της Λιβύης εμπλοκή, η κυβέρνηση λέει κυνικά: «Είμαστε παρόντες στις εξελίξεις, θέλουμε να είμαστε στο κεντρικό ρεύμα του ΝΑΤΟ, γιατί θέλουμε να προστατεύσουμε τα ιδιαίτερα συμφέροντά μας στην περιοχή». Δηλαδή, συμμετοχή στα ιμπεριαλιστικά πολεμικά σχέδια για τα συμφέροντα των μονοπωλίων.
http://www1.rizospastis.gr/

Επαφές Παπακωνσταντίνου με τους περιφερειάρχες




Συνάντηση με τη διοικούσα επιτροπή της ΕΝΠΕ έχει ο υπουργός Οικονομικών, Γιώργου Παπακωνσταντίνου.

High tech κλοπή στα ΑΤΜ





Μια απίστευτη μέθοδο παγίδευσης και κλοπής σε μηχανήματα αυτόματης ανάληψης μετρητών των τραπεζών (ATM) εφαρμόζουν, κατά τους τελευταίους τρεις μήνες, ομάδες επιτηδείων.

Όσο υπάρχουν άνθρωποι


Είμαστε οι Έλληνες, παράξενος λαός. Για το τίποτα τσακωνόμαστε, με το παραμικρό ψάχνουμε αφορμές για καβγά, ο κακός γείτονας, η δουλειά που δεν μας αρέσει, η ζήλεια για τον άλλο με το καλύτερο αυτοκίνητο ή σπίτι και όλα αυτά τα κουσούρια που κουβαλάμε αιώνες.
Σε όλα αυτά είμαστε πρώτοι.

Ο Γκιούλ στην Αίγυπτο



Το Ανώτατο Στρατιωτικό Συμβούλιο έχει αναλάβει την ευθύνη να υλοποιήσει τις προσδοκίες του αιγυπτιακού λαού, δήλωσε από την Αίγυπτο, όπου βρίσκεται για επίσημη επίσκεψη ο πρόεδρος της Τουρκίας Αμπντουλάχ Γκιουλ. Ο Γκιούλ συναντήθηκε με τον
Ο Γκιούλ στην Αίγυπτο
 Χουσείν Ταντάουι, ο οποίος ηγείται του Στρατιωτικού Συμβουλίου, ενώ εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο στρατός μπορεί να εγγυηθεί την ομαλή μεταβατική πορεία της Αιγύπτου, μέσω της υλοποίησης των μεταρρυθμίσεων, σε όλα τα επίπεδα.

Ανένδοτοι οι αντάρτες – Νέοι βομβαρδισμοί στην Μπρέγκα



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΕΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ - ΜΑΙΝΕΤΑΙ Η ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΡΕΓΚΑ - ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΝΤΑΦΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΕΙ, ΟΙ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ - ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΝΤΑΦΙ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΟΜΠΑΜΑ - Η ΧΑΓΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΤΕΝΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ
Ανένδοτοι οι αντάρτες – Νέοι βομβαρδισμοί στην Μπρέγκα

Οι τελευταίες εξελίξεις
(08:44) Υπέρ της εξεύρεσης διπλωματικής λύσης στη Λιβύη τάσσεται η Τουρκία, όπως προκύπτει από δηλώσεις του Εγκεμέν Μπαγκίς, υπουργού Προεδρίας και αρμοδίου για τις διαπραγματεύσεις μεταξύ της Τουρκίας και της ΕΕ. «Η διεθνής κοινότητα πρέπει να πάρει μαθήματ

Κυβέρνηση μπάχαλο



ΆΓΡΙΟΣ ΚΑΒΓΑΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ-ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. "ΑΝ ΜΑΣ ΠΕΘΑΝΕΙ ΕΝΑΣ, ΘΑ ΚΑΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ", ΛΕΝΕ ΠΟΛΛΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΛΥΣΗ.
Κυβέρνηση μπάχαλο
Ενδοκυβερνητικές κόντρες προκάλεσε η παρέµβαση του Ευάγγελου Βενιζέλου για το καυτό θέµατων µεταναστών στο Μέγαρο Υπατία. Ο υπουργός Εθνικής Αµυνας ανακοίνωσε σε επιτροπή της Βουλής ότι θα ασκήσει πιέσειςστους συναρµόδιους υπουργούς για να επιλυθεί το πρόβληµα, κίνηση που ενόχλησε τον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση, ο οποίος µε αιχµηρή ανακοίνωσή του καυτηρίασε τη δηµόσια παρέµβαση Βενιζέλου καλώνταςτον παράλληλα να διευκρινίσει αν προτείνει τη νοµιµοποίηση των παράνοµων µεταναστών.

ανεκδοτο... Το πέναλτυ !!

- Τι έκανε ο Καραγκούνης στον γάμο του όταν

ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ : Paella με θαλασσινά


Υλικά:
½ κιλό γαρίδες
½ κιλό καλαμαράκια
½ κιλό μύδια
½ κιλό ρύζι μπονέτ
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

Ιδιος προορισμός, διαφορετικό μονοπάτι...



Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έπραξαν τα αναμενόμενα και βρίσκονται από το βράδυ της Πέμπτης (3/3) και τυπικά στα προημιτελικά της Ευρωλίγκα.


Οι δύο αιώνιοι ήταν φαβορί για την 8άδα από την αρχή της σεζόν και δεν θα μπορούσαν (ούτε θα έπρεπε με βάση την ποιότητά τους) να χάσουν το ραντεβού, όπως είχαν κάνει πέρυσι οι πράσινοι.
Το θέμα ωστόσο είναι ο δρόμος που έχουν μπροστά τους, ώστε να δώσουν το παρών στο μεγάλο ραντεβού του Final 4 της Βαρκελώνης.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες