ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

8/4/11

Έρχονται ραγδαίες εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ - Διαψεύδει ο Κ. Παπούλιας τα περί κατεπείγουσας συνάντησης με τον πρωθυπουργό



Με ανακοίνωσή της η Προεδρία της Δημοκρατίας διαψεύδει τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας περί τηλεφωνικής επικοινωνίας του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια με τον πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου προκειμένου να υπάρξει κατεπείγουσα συνάντηση.

Στο σκαμνί ανώτερα στελέχη του Υπ. Οικονομικών




Ποινική δίωξη για το κακούργημα της ηθικής αυτουργίας σε ψευδή βεβαίωση εις βάρος της περιουσίας του Δημοσίου και των ΟΤΑ, ασκήθηκε σε βάρος του πρώην γενικού επιθεωρητή του Υπουργείου Οικονομικών (επί θητείας Γιώργου Αλογοσκούφη), Βασίλη Σαμέλη, ο οποίος φέρεται ως ο «εγκέφαλος» του κυκλώματος των διεφθαρμένων επιθεωρητών του υπουργείου Οικονομικών που διενεργούσαν «παράνομους» επανέλεγχους σε Δήμους και Κοινότητες αλλά και επιχειρήσεις… σβήνοντας πρόστιμα-«μαμούθ».

Εμπροσθοβαρές πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων ζήτησε η τρόικα


Ο Πόουλ Τόμσεν του ΔΝΤ εισέρχεται στο υπουργείο Οικονομικών για τη συνάντηση με τον υπουργό Γιώργο Παπακωνσταντίνου
Ο Πόουλ Τόμσεν του ΔΝΤ εισέρχεται στο υπουργείο Οικονομικών για τη συνάντηση με τον υπουργό Γιώργο Παπακωνσταντίνου   (Φωτογραφία:  Ευρωκίνηση )
Κατευθύνσεις για την επιτάχυνση της υλοποίησης των δεσμεύσεων του μνημονίου έδωσε η τρόικα στην συνάντησή της με τον υπουργό Οικονομικών και ζήτησαν εμπροσθοβαρές πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων κάνοντας μάλιστα σαφή αναφορά στον ΟΠΑΠ, επιλογή, ωστόσο, που η κυβέρνηση -προς το παρόν τουλάχιστον- απορρίπτει.

Κόντρα υπουργείου - ΤΕΕ για τα επαγγελµατικά δικαιώµατα




Ενα διευρυµένο Τεχνικό Επιµελητήριο (ΤΕΕ) που θα απονέµει επαγγελµατικάδικαιώµατα διαφόρων επιπέδων στους µηχανικούς - µέλη του οι οποίοι θα είναι από απόφοιτοι πανεπιστηµίων και ΤΕΙ µέχρι απόφοιτοι ΙΕΚ και κολεγίων επιχειρεί να δηµιουργήσει το υπουργείο Παιδείας.

Η... χυλόπιτα στον Μέσι


Videochat που δείχνουν τον Λιονέλ Μέσι να φλερτάρει έντονα το μοντέλο Σαμπρίνα Ραβέλι και να συνομιλεί μαζί της κάνουν τον γύρο του κόσμου. Τι είπε το μοντέλο για τον Αργεντίνο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα.
Η... χυλόπιτα στον Μέσι
«Είχα προωηθήσει τη συνομιλία μας σε μία φίλη μου και προφανώς ήταν εκείνη που το έδωσε. Τώρα θα σας εξηγήσω την αλήθεια ανάμεσα σε μένα και τον Λέο. Γνωριστήκαμε περίπου τρία χρόνια πριν μέσω του πρώην μου (σ.σ Νέρι Καρδόσο) και αρχίσαμε να βγαίνουμε όλοι μαζί, με την ίδια παρέα φίλων. Ο Μέσι άρχισε να μου μιλάει όλο και πιο συχνά και έκανε το πρέσινγκ ακόμα πιο πιεστικό όταν χώρισα με τον Νέρι. Κουβεντιάζαμε συχνά αλλά εγώ τον έβλεπα μόνο ως φίλο. Αυτός αντίθετα ξεκίνησε να προσπαθεί να με φλερτάρει, να με γεμίζει με κοπλιμέντα, όμως εγώ πάντα αρνιόμουν», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

Λένε για την Έλενα…αλλά δείτε την Marika!



Δύσκολα και σκούρα τα πράγματα για μια γυναίκα που δεν μπορεί ή δεν θέλει να μαζέψει και να κρατήσει για τον εαυτό της τα πλούσια ελέη της. Το μεγαλύτερο ζόρι το τραβούν οι καλεσμένοι της εκπομπής που τους πεταχτήκαν τα μάτια έξω….
Εκείνη… ατάραχη!

Λένε για την Έλενα…αλλά δείτε την Marika!

Ποιος πουλάει τα νησιά μας στο Internet;


Δεν είναι δύσκολο για τον οποιονδήποτε από εμάς να φέρει στο μυαλό του την κατηγορηματικότατη απάντηση του πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου αναφορικά με την πώληση ελληνικών νησιών, σε συνέντευξή του που δημοσιεύθηκε στη γερμανική εφημερίδα «Bild» πριν από λίγο καιρό.
Ποιος πουλάει τα νησιά μας στο Internet;
«Κάτι τέτοιο αποκλείεται. Πρέπει να καταλάβετε πόσο σημαντικά είναι αυτά τα νησιά για τους Έλληνες και για την ελληνική ιστορία. Έχουν διατεθεί τεράστια ποσά από τον προϋπολογισμό για την άμυνα, προκειμένου να προστατευτούν αυτά τα νησιά κοντά στις τουρκικές ακτές. Εκτός τούτου τα νησιά αποτελούν πολιτιστική κληρονομιά, την οποία εκτιμούν και οι Γερμανοί τουρίστες. Αν πουλούσαμε τα νησιά μας σε κάποιους πάμπλουτους, δεν θα είχε πια κανένας πρόσβαση σε αυτά. Θέλουμε να αναπτύξουμε με ευαισθησία και με οικολογικό τρόπο αυτά τα μοναδικά φυσικά τοπία. Αυτό θα μας αποφέρει πολύ περισσότερα», είχε δηλώσει ο πρωθυπουργός.

Economist: H αρχαία Ελλάδα, οι «άθλοι της λιτότητας» και το σχέδιο σωτηρίας που παραλύει



Στα οικονομικά προβλήματα στην Ελλάδα, στους άθλους της λιτότητας και στο διεθνές σχέδιο για τη διάσωσή της που αρχίζει να παραλύει αναφέρεται το οικονομικό περιοδικό Economist, που επισημαίνει για ακόμη μία φορά την δυσμενή θέση της Ελλάδας η οποία βιώνει μία κρίση χωρίς τέλος. Αναλύει βήμα προς βήμα τον οικονομικό γκρεμό που έχει οδηγηθεί η χώρα, η οποία είναι στο έλεος των αγορών, απουσία αποφασιστικής πολιτικής δράσης.

ανεκδοτο... δικηγόροι...


- Ήταν 4 δικηγόροι σε ένα αμάξι το οποίο έπεσε στον γκρεμό. Ποιό είναι το χειρότερο;

Ιβηρική... επέλαση!



Με το ενάμιση πόδι στα ημιτελικά του Europa League βρίσκονται από το βράδυ της Πέμπτης (7/4) Βιγιαρεάλ, Πόρτο και Μπενφίκα. Το "κίτρινο υποβρύχιο" διέσυρε την Τβέντε με 5-1, ενώ οι Δράκοι έκαναν επίδειξη δύναμης, επικρατώντας της Σπάρτακ Μόσχας με το εντυπωσιακό 5-1. Στη Λισαβώνα το γήπεδο... έγειρε κι η Μπενφίκα επιβλήθηκε με 4-1 της Αϊντχόβεν, ενώ η Μπράγκα απέσπασε σημαντική ισοπαλία 1-1 στο Κίεβο από την Ντιναμό.


Πόρτο - Σπάρτακ Μόσχας 5-1 (37', 84', 90+1' Φαλκάο, 65' Βαρέλα, 70' Μαϊκόν - 72' Κομπάροφ)
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι, χάνοντας μάλιστα σπουδαία ευκαιρία να πάρουν το προβάδισμα μόλις στο πρώτο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Ουέλινγκτον βρέθηκε σε πολύ καλή θέση μέσα στην περιοχή των πορτογάλων, όμως το σουτ που επιχείρησε κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Ελτον. Στην πρώτη ουσιαστικά μεγάλη της ευκαιρία, η Πόρτο ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ. Στο 36' ο Περέιρα έβγαλε τη σέντρα από τ' αριστερά κι ο Φαλκάο με κεφαλιά ψαράκι νίκησε τον Ντικάν κάνοντας το 1-0 για τους Δράκους.

Έξι εκατομμύρια για τη Στικούδη


Δείτε αποκλειστικά στο Dailymotion Greece το νέο βίντεο κλιπ της Κατερίνας Στικούδη με τίτλο "6 εκατομμύρια" (Vid)

Το Dailymotion Greece σε συνεργασία με τη Universal Music Greece, εξασφάλισε σε αποκλειστικότητα το νέο video clip της Κατερίνας Στικούδη με τίτλο “6 Εκατομμύρια”.

Φαβορί για χρεωκοπία


Πάνω από 50% πιθανότητες πτώχευσης έχει η Ελλάδα μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια, σύμφωνα με την έκθεση του CMA. Η χώρα μας βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας. Για πρώτη φορά η Πορτογαλία ξεπέρασε την Ιρλανδία. Ασφαλέστερη χώρα η Νορβηγία

Άκρως πιθανό σενάριο είναι το να υποχρεωθεί η χώρα μας σε χρεωκοπία τα επόμενα πέντε χρόνια, σύμφωνα με την έκθεση της CMA Datavision Bonds για το Κρατικό Χρέος στο πρώτο τρίμηνο της χρονιάς.

«Κατοχική Τουρκία άι... στον διάολο»




Σε κλίμα μαζικής εξέγερσης κατά της Άγκυρας εξελίσσεται το κύμα διαμαρτυρίας στα Κατεχόμενα της Κύπρου, με πρωταγωνιστές τα τουρκοκυπριακά συνδικάτα.

Οι διαμαρτυρίες αυτές κορυφώθηκαν την Πέμπτη, όταν οι διαδηλωτές Τουρκοκύπριοι επιχείρησαν να αναρτήσουν στην πρεσβεία της Άγκυρας, στον κατεχόμενο τομέα της Λευκωσίας, τη σημαία της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Έλληνες πίσω από λαθρεμπόριο όπλων και καυσίμων στον Καντάφι

ImageΕλληνική ανάμιξη σε λαθρεμπόριο όπλων και καυσίμων υπέρ του καθεστώτος του Μουαμάρ Καντάφι διακινούν πάλι δυτικές μυστικές υπηρεσίες. Όπως αναφέρουν ασφαλείς πηγές των ελληνικών υπηρεσιών πληροφοριών που έχουν ενημερωθεί σχετικά, υπάρχει αναφορά σε συγκεκριμένους Έλληνες εφοπλιστές και επιχειρηματίες οι οποίοι

56.000 διελεύσεις σε δύο χρόνια

Εν λευκώ άδεια στα αμερικανικά αεροσκάφη από το ελληνικό υπουργείο Αμυνας μετά την 11η Σεπτεμβρίου
Ερευνα - Επιμέλεια:Αγγελος Πετροπουλος - Μαριαννα Κακαουνακη - Ελενη Βαρβιτσιωτη
Ακρως απαραίτητη θεωρούν την ελληνική συμβολή τόσο στο Ιράκ όσο και στο Αφγανιστάν οι Αμερικανοί διπλωμάτες, ενώ οι περισσότερες ενέργειές τους ακόμη και στο πλαίσιο των ελληνοτουρκικών ζητημάτων είναι ιδωμένες υπό το ανάλογο πρίσμα, όπως αποκαλύπτει σειρά τηλεγραφημάτων της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα ήδη από το 2005

Απεργία στα ΜΜΕ. Πιέζονται οι εργοδότες;

Τώρα, όμως, που κλείνει η «κάνουλα» του δημοσίου, για πόσο καιρό άραγε θα μπορούν οι εκδότες-επιχειρηματίες να συντηρούν ζημιογόνες επιχειρήσεις;
Υποθέτω, ότι ίσως πρόκειται για μια από τις λίγες περιπτώσεις που ο λαός δεν θα στενοχωρηθεί ιδιαίτερα από τη διενεργούμενη δημοσιογραφική απεργία, αφού δεν είναι πλειοψηφικός ο αριθμός όσων παρακολουθούν ενημερωτικές εκπομπές. Δυστυχώς, μαζί με τους πολιτικούς απαξιώθηκε και ο δημοσιογραφικός κλάδος.
Όπως και να έχει όμως, υπάρχουν πράγματι σημαντικά αιτήματα που

Νέες πιέσεις από τη Ρωσία για τον αγωγό

Picture 0 for Νέες πιέσεις από τη Ρωσία για τον αγωγόΗ απόφαση για το μέλλον του Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολη πρέπει να ληφθεί όσο γίνεται πιο σύντομα, διαμήνυσε ο Ρώσος υπουργός Ενέργειας Σεργκέι Σμάτκο
Νέες πιέσεις προς τη Βουλγαρία προκειμένου να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να σπρώξει προς τα εμπρός το project για την κατασκευή του πετρελαιαγωγού Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολη, ασκεί η ρωσική κυβέρνηση, σε μια προσπάθεια να «ξεπαγώσει» την επένδυση που φαίνεται να οδηγείται στις ελληνικές καλένδες λόγω της στάσης των βόρειων γειτόνων μας.
Σε δηλώσεις του από τη Μόσχα το βράδυ της Τετάρτη και μετά τη

ΟΟΣΑ: «Αβάστακτη η φορολογία στην Ελλάδα»

Σοβαρή υποχώρηση των εισοδημάτων στην Ελλάδα προβλέπει έκθεση του ΟΟΣΑ, που εκτιμά ότι η χώρα μας θα χάσει σημαντικό έδαφος σε σύγκριση με άλλες χώρες.
«Η διαφορά εισοδήματος της Ελλάδας με άλλες χώρες που έχουν καλύτερες επιδόσεις, η οποία είχε μειωθεί τα τελευταία χρόνια, θα μεγαλώσει, ως αποτέλεσμα της κρίσης που βρίσκεται σε εξέλιξη στη χώρα» επισημαίνουν οι συντάκτες της έκθεσης «Στόχος η ανάπτυξη».
Επίσης, στην έκθεση αποδίδεται ζωτική σημασία στην συνέχιση των διαρθρωτικών αλλαγών με βάση τον προγραμματισμό, όσον αφορά στην αγορά εργασίας και προϊόντων,
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες