ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

25/9/10

Γιατί φωνάζεις νέο Έλληνα;

Είμαστε ένα μήνα και κάτι μέρες πριν από τις εκλογές και φυσικά δεν θα μπορούσαμε να μην κάνουμε ένα άρθρο για αυτήν την εκλογική αναμέτρηση που κάθε άλλο παρά ίδια θα είναι σε σχέση με τις παλαιότερες.
Όπως και πριν τις εθνικές εκλογές σας είχαμε πει με άρθρο μας ποιο θα ήταν το αποτέλεσμα και πέσαμε μέσα ακριβώς, έτσι και τώρα θα σας πούμε τι να περιμένει ο λαός σε αυτές τις εκλογές που για ακόμα μία φορά θα αποδείξουν τελικά πόσο χαζός λαός είμαστε και αυτοκαταστροφικός.
Έτσι ξεκινάμε με τον τίτλο γιατί φωνάζεις Έλληνα τόσο για αυτούς που σήμερα φωνάζουν για την κατάσταση της χώρας και της τσέπης τους (πάνω από όλα η τσέπη τους άλλωστε για αυτό πούλησαν την χώρα στους ξένους για την τσεπούλα τους) αλλά και για προλάβουμε τους αυριανούς φωνακλάδες όταν θα έρχονται νέα χαστούκια για την χώρα τον λαό και τον Ελληνισμό γενικότερα.
Εσύ δεν ήσουν Έλληνα που 30 χρόνια τώρα θρέφεις απατεώνες στην πολιτική σκηνή αρχής γενομένης από τον Ανδρέα ;
Εσύ δεν χάρισες τα σπίτια και τα ακριβά

Ελεγχόμενη Πτώχευση

του Ιωάννη Πηλιούνη(Τα όσα ακολουθούν είναι ένα συμπίλημα δεδομένων και εκτιμήσεων, οι οποίες πλέον εκπέμπονται από επίσημες πηγές ισχυρού ελληνικού οικονομικού κύρους...)
Να λάβουμε υπόψη ότι, από 01-01-2011, συναλλαγές με μετρητά θα επιτρέπονται μόνο μέχρι του ποσού των €1500. Άρα όλοι μάλλον θα υποχρεωθούν να αδειάσουν θυρίδες κλπ. και να τα ξανακάνουν κατάθεση, οπότε με τους καταθέτες δεμένους και το τραπεζικό σύστημα συγχωνευμένο σε τρεις τράπεζες, εξών η μια κρατική, πάνε πλέον ελέυθερα γραμμή για "ελεγχόμενη" πτώχευση κατά τον Μάιο του 2011, όπως το υπολογίζουν και οι διεθνείς σχολιαστές.
Έτσι το κράτος και η δοτή μας κυβέρνηση ΔΝΤ πληρώνει τους

Ενα Μνημόνιο στη φάση του παραλόγου

 του Μιχάλη Δημητρίου

Ναι, συμβαίνει κάτι, και σοβαρό πλέον, με το Μνημόνιο. Ιλαροτραγικό ίσως. Συνηθίζει να με ειρωνεύεται ένας ξένος φίλος για τις παράλογες συνέπειες του Μνημονίου στην πολιτική μας ζωή. Με συγκεκριμένα συμπτώματα και αιτίες. Το ΠΑΣΟΚ, λέει, πρωτοστάτησε να οδηγηθούμε στο Μνημόνιο, αλλά με πρώτο τον Γιώργο Παπανδρέου να δηλώνει ότι θα ήθελε να είναι ανάμεσα στους διαδηλωτές εναντίον του Μνημονίου.
«Βεβαίως και είμαι εναντίον του Μνημονίου, όπως κάθε

Η Τουρκία θα δημιουργήσει βιομηχανική ζώνη και άλλες υποδομές στο Sandžak της Σερβίας

Η Τουρκία πρόκειται να ιδρύσει βιομηχανική ζώνη στην νότια Σερβία στην περιοχή Sandžak, σύμφωνα με δηλώσεις του Τούρκου υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Omer Dincer.
Η Τουρκία σχεδιάζει να επενδύσει 30 εκατ. ευρώ για το συγκεκριμένο πρόγραμμα ενώ η τουρκική δημόσια υπηρεσία επενδυτικών σχεδίων στο εξωτερικό TIΚA από την προέρχεται και ο σημερινός Αρχηγός των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών (ΜΙΤ) Dr. Hakan Fidan, πρόκειται να κατασκευάσει ένα νοσοκομείο και ένα σχολείο στην περιοχή.
Επισημαίνεται ότι η περιοχή κατοικείται κατά 52% από μουσουλμάνου Βόσνιους, ενώ πρόσφατα η κυβέρνηση της Σερβίας αντιμετώπισε κύμα βίας και ταραχών στην επαρχία αυτή. Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι πριν από 100 χρόνια εκατοντάδες χιλιάδες μουσουλμάνοι Βόσνιοι έφυγαν από την περιοχή μετά την ήττα της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας στον πρώτο βαλκανικό πόλεμο και εγκαταστάθηκαν στην Τουρκία. Σήμερα πάνω από 1 εκατ. Τούρκοι έχουν τις ρίζες τους στην περιοχή Sandžak της Σερβίας.
Επομένως η τουρκική πρωτοβουλία κάθε άλλο παρά αδικαιολόγητη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αφού ο νέος μηχανισμός προώθησης των τουρκικών συμφερόντων στα Βαλκάνια και όχι μόνο είναι η οικονομική και η πολιτιστική διείσδυση (soft power) σε συνδυασμό με την επίδειξη της στρατιωτικής δύναμης της χώρας.

πηγη

Η Δαμασκός αναγνωρίζει τα Σκόπια με το Συνταγματικό τους όνομα!

Μετά το πολυετές «φλερτ» με τον «Αττίλα» στα κατεχόμενα της Κύπρου, η Συρία προχώρησε και στην αναγνώριση των Σκοπίων ως «Δημοκρατία της Μακεδονίας»!


Η αναφορά στις συναλλαγές του καθεστώτος Άσαντ στη Συρία (Αλαουίτες που αποτελούν το 11% περίπου του πληθυσμού και εκλέγονται με ποσοστό άνω του 90%...), γίνεται για να... προληφθούν γνωστά επιχειρήματα γραφικών, του τύπου «αποτελούν αντίποινα για τη σύσφιξη των σχέσεων Ελλάδας-Ισραήλ» που όλως τυχαίως ουδέποτε εντόπισαν την ανθελληνική δράση αραβικών καθεστώτων στον Οργανισμό Ισλαμικής Διάσκεψης (και όχι μόνο) την τελευταία δεκαετία...

Η συγκεκριμένη κίνηση της Συρίας, έλαβε χώρα κατά την

Κύριε Πάγκαλε, σας ευχαριστώ!


Του Καθηγητή ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΙΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ





     Ο τίτλος μου ΔΕΝ ενέχει ούτε σταγόνα ειρωνικής διάθεσης καθότι μετά την  προχθεσινή τοποθέτηση του «νούμερο 2» της Σοσιαλιστικής Κυβέρνησης της Ελλάδας εποχή της…τρόικας, αισθάνομαι ότι του οφείλω το ευχαριστώ!
      Και εξηγώ: Τρεις δεκαετίες τώρα αναρωτιόμουνα και εγώ όπως εκατομμύρια άλλων συμπατριωτών μας ΠΟΤΕ θα βρεθεί ο άνθρωπος που θα πει στον Ελληνικό Λαό την αλήθεια, Μόνο την Αλήθεια και Τίποτε άλλο εκτός από την αλήθεια και ΠΟΙΟΣ θα είναι αυτός ο άνθρωπος…
      Ο άνθρωπος βρέθηκε ΠΡΟΧΤΕΣ και ήσασταν ΕΣΕΙΣ κ Πάγκαλε καθότι δώσατε επί τέλους την απάντηση που όλοι ψάχναμε δηλαδή ότι ΕΣΕΙΣ (όλοι οι πολιτικοί) και μαζί σας ΕΜΕΙΣ (ο Ελληνικός λαός) ΜΑΖΙ τα φάγαμε αυτά που τώρα χρωστάμε και θα πληρώνουμε τα επόμενα τουλάχιστον ΔΕΚΑ (ίσως και βάλε) χρόνια!

      Βέβαια ΔΕΝ μας εξηγήσατε κ Αντιπρόεδρε, ίσως διέφυγε της
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες