ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

28/1/11

Νομική Αθηνών 2011: Σήμερα, ελέω Τουρκίας, "πεθαίνει" η ... Μεταπολίτευση

Με την βοήθεια της Τουρκίας η σημερινή νύχτα μπορεί να είναι μακρά αλλά και ιστορική. Όπως το 1974 η Τουρκία… βοήθησε να έρθει στην Ελλάδα η «μεταπολίτευση» σήμερα με τη… μεταναστευτική «υψηλή στρατηγική» της έχει φέρει την Ελλάδα στο σημείο να είναι αναγκασμένη να καταρρίψει ένα από τα μεγαλύτερα ταμπού της μεταπολιτευτικής περιόδου το οποίο και την σηματοδότησε, το πανεπιστημιακό άσυλο…

Έτσι, σήμερα, και ενώ η ασφάλεια στην Αθήνα, αλλά και στην Ελλάδα γενικότερα, βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού, η Τουρκία εμφανίζεται έτοιμη να… υπογράψει μία συμφωνία η οποία είναι για την ίδια ένα απλό «κουρελόχαρτο» ενώ για την Αθήνα μοιάζει ως μεγάλη διπλωματική επιτυχία. Στην πραγματικότητα η τουρκική πολιτική στην περίπτωση της

Από την Επιθεώρηση Εργασίας οι συμβάσεις μερικής απασχόλησης

Με απόφασή του, ο Άρειος Πάγος, έκρινε ότι οι συμβάσεις εργασίας μερικής απασχόλησης πρέπει να συντάσσονται εγγράφως από τον εργοδότη και τον εργαζόμενο.

Σύμφωνα με την αρεοπαγιτική απόφαση, η οποία ερμήνευσε τη νομοθεσία (Νόμοι 2639/1998 και 1892/1990), οι συμβάσεις αυτές πρέπει μέσα σε 15 ημέρες από την υπογραφή τους να

ΑΝΕΚΔΟΤΟ.. Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

Ήταν ένας Γερμανός ένας Αμερικάνος και ένας Έλληνας.
Λέει ο Γερμανός:
- Εμείς έχουμε την καλύτερη τεχνολογία! Πήραμε έναν άνθρωπο χωρίς πόδι και του βάλαμε πόδι.
Λέει ο Αμερικάνος:
- Όχι εμείς την έχουμε. Εμείς πήραμε έναν άνθρωπο χωρίς χέρια και του βάλαμε χέρια.
Λέει και ο Έλληνας:
- ΑΑΑΑΑ!!Εμείς έχουμε την καλύτερη, πήραμε έναν άνθρωπο χωρίς κεφάλι του βάλαμε ένα σταφιδόψωμο και τον κάναμε Πρωθυπουργό!

ΠΑΜΕ ΤΑΜΕΙΟ???

Η Ελληνική πραγματικότητα θέλοντας να ευχαριστήσει και τους φίλους του στοιχήματος καθιερώνει την εβδομαδιαία αναρτηση "ΠΑΜΕ ΤΑΜΕΙΟ???''.

Παίζοντας λοιπόν ένα σύστημα 3-4-5  και παίζοντας 1 ευρω και κάτι...(πολλαπλασιαστη στο σημειο 4) έχουμε να διεκδικησουμε ενα αρκετα καλό ποσό (64 στήλες)
Μαζεύοντας λοιπόν ότι καλύτερο σας πετάμε στην μούρη τους εξής αγώνες:

Αιγυπτιακό αεροσκάφος προσγειώθηκε στο "Ελ.Βενιζέλος" λόγω απειλής βόμβας - Χάος στο Κάϊρο

Θρίλερ στον ελληνικό FIR με αιγυπτιακό επιβατικό αεροσκάφος προερχόμενο από το Λονδίνο, του οποίου ο πιλότος βρήκε σημείωμα για ύπαρξη βόμβας στο αεροσκάφος ενημέρωσε τον πύργο ελέγχου του "Ελ.Βενιζέλος" και το προσγείωσε άμεσα. Αυτή την στιγμή η αντιτρομοκρατική υπηρεσία ερευνά  το αεροσκάφος. Στο μεταξύ χαοτική είναι η κατάσταση στο Κάιρο, με τους διαδηλωτές, που αψήφησαν την απαγόρευση της κυκλοφορίας, να πυρπολούν αστυνομικά τμήματα και γραφεία του κυβερνώντος κόμματος.

Η κατάσταση δεν έχει ξεφύγει ακόμα εκτός ελέγχου από την κυβέρνηση Μουμπάρακ, αλλά αν συνεχιστεί η αναταραχή μπορεί να συμβεί και αυτό. Με 80.000.000 πληθυσμό και ηγετική θέση στον μουσουλμανικό κόσμο τυχόν αύξηση της επιρροής των εξτρεμιστών μουσουλμάνων, μόνο άσχημες εξελίξεις θα μπορούσαν να φέρουν στην ευρύτερη περιοχή.

Είναι γεγονός ότι η κυβέρνηση Μουμπάρακ έχει κάνει ελάχιστα για την βελτίωση των

Sony NGP (PSP 2) “Next Generation Portable” παρουσιάστηκε επίσημα!



Μετά από πολύ καιρό αναμονής και συνεχιζόμενης (κουραστικής πολλές φορές) φημολογίας, το Sony PSP 2 παρουσιάστηκε επίσημα από τον CEO της εταιρίας Kaz Hirai σε σχετική εκδήλωση της Sony που έγινε στο Τόκιο!
Η κωδική ονομασία της συσκευής είναι “NGP” (Next Generation Portable) και έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να πληροί πέντε προϋποθέσεις Revolutionary User Interface, Social Connectivity, Location-based Entertainment, Converging Real and Virtual (augmented) Reality. Τα χαρακτηριστικά του, δε διαφέρουν από αυτά που είχαμε δει εχτές και είναι:

Υποδήματα τσέπης


Τα πρώτα παπούτσια μιας χρήσεως είναι πλέον γεγονός. Πρόκειται για ιδέα μια νεαρής Γερμανίδας με στόχο να προσφέρει ανακούφιση στις γυναίκες που ταλαιπωρούνται από τα τακούνια

Τέλος στα ψηλά τακούνια που παρά το γεγονός ότι κολακεύουν τα πόδια και αναδεικνύουν τη θηλυκότητα κάθε γυναίκας, δεν παύουν να προκαλούν πόνους στη μέση και τις γάμπες.

Χάσαμε τους Μεσογειακούς


Άλλο ένα πλήγμα δέχθηκε το προφίλ της χώρας, καθώς αφαιρέθηκε από την Ελλάδα η διοργάνωση των Μεσογειακών Αγώνων 2013. Αιτία οι μεγάλες καθυστερήσεις στην υλοποίηση των έργων από την Πολιτεία. Τι εξόργισε την επιτροπή

Οι Μεσογειακοί Αγώνες του 2013 που επρόκειτο να διεξαχθούν στον Βόλο και τη Λάρισα, δεν θα γίνουν τελικά, λόγω των μεγάλων καθυστερήσεων στην κατασκευή των έργων.

ΑΝΕΚΔΟΤΟ :Ο ΠΑΣΟΚΑΤΖΗΣ

http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcThXCMnrEJvL-X_o8q-qJ7uA9oQzrGI4db6VwX7su1ZkKo0lDVw&t=1
 
Σε ένα χωριό της Κρήτης ένας πατέρας συζητάει με τον γιό του. 
- Μωρέ Παναή, δεν νομίζεις πως ήρθε η ώρα να παντρευτείς; 
Θέλω και εγώ να χαρώ ένα εγγονάκι! 
- Ιντα λες μωρέ πατέρα; Και ποια να πάρω; 
- Ποία να πάρεις; Τόσες κοπελιές μωρέ έχει το χωριό μας! 
Δε σου αρέσει το Μαράκι; 
- Όχι είναι χοντρή σαν τη γελάδα μας! 
- Δεν σου αρέσει το Κατερινιό; 

Από τη Νομική στην Υπατία


Η λύση για την εκκένωση της Νομικής, δόθηκε με την εξασφάλιση του μεγάρου Υπατία, το οποίο βρίσκεται απέναντι από το Αρχαιολογικό Μουσείο. Πρόκειται για νεοκλασικό κτίριο 1.240 τετραγωνικών, που θα φιλοξενήσει τους μετανάστες για δύο εβδομάδες (Pic)

Στο μέγαρο Υπατία, φιλοξενούνται από τα ξημερώματα, οι μετανάστες που είχαν καταλάβει τη Νομική και τελικά πείστηκαν να αποχωρήσουν.

Πρόσεχε το χαντάκι!

Οδηγός ήταν μια 25χρονη δασκάλα




Το να παρκάρεις το αυτοκίνητό σου σε έναν πολύ στενό χώρο θεωρείται ικανότητα, το να καταφέρεις να το «παρκάρεις» μέσα σε ένα βαθύ χαντάκι, μάλλον όχι!

Επίσημα σήμερα Παρασκευή στην Ελλάδα το iPad - όλες οι τιμές για τα μοντέλα και τα αξεσουάρ

Σήμερα Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου θα ξεκινήσει επίσημα η πώληση του iPad στην Ελλάδα. Οι τιμές είναι πολύ κοντά με την υπόλοιπη Ευρώπη και ξεκινάνε από τα

Η ευθανασία «κερδίζει» τους Αυστραλούς

Τρεις στους τέσσερις Αυστραλούς πιστεύουν ότι η εθελοντική ευθανασία θα πρέπει να νομιμοποιηθεί, σύμφωνα με πρόσφατη σφυγμομέτρηση.
Εντούτοις, προς το παρόν, φαίνεται να υπερισχύει η άποψη των πολέμιων της ευθανασίας δεδομένου ότι απόπειρες τα τελευταία δύο χρόνια να νομιμοποιηθεί απέτυχαν.
Στην τελευταία σφυγμομέτρηση κοινής γνώμης από το Αυστραλιανό Ινστιτούτο, αποκαλύπτει ότι 75% των ερωτηθέντων συμφώνησαν στο ότι όταν κάποιος υποφέρει από ανίατη ασθένεια και ζητήσει να πεθάνει, ο γιατρός να έχει την άδεια από το νόμο να εκτελέσει την

Κακοκαιρία σε όλη τη χώρα

Σταδιακή επιδείνωση παρουσιάζει ο καιρός από τα δυτικά, με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές, τις καταιγίδες και την χιονόπτωση στα ορεινά. Από τον Πειραιά δεν γίνονται τα δρομολόγια των μικρών πλοίων για Σαλαμίνα.
Επιδείνωση παρουσιάζει -την Παρασκευή- ο καιρός στα δυτικά, με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες, τα χιόνια σε όλα τα ορεινά καθώς και σε περιοχές της Ηπείρου και δυτικής Μακεδονίας με χαμηλότερο υψόμετρο, και τους θυελλώδεις νοτιοανατολικούς ανέμους που στο Ιόνιο θα φθάσουν τα 9 μποφόρ.
Ήδη έχει ξεκινίσει πυκνή χιονόπτωσηστα ορεινά της ηπειρωτικής Ελλάδας καθώς και σε περιοχές της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας με χαμηλότερο υψόμετρο. Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στη Φλώρινα και την Κοζάνη.
Βροχές και καταιγίδες, τοπικά ισχυρές, θα σημειωθούν στις

Απαγορευτικό απόπλου λόγω ανέμων




Δεμένα μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι θα παραμείνουν τα πλοία λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στο Βόρειο, Νότιο Ιόνιο, το Νοτιοδυτικό, Ανατολικό, Δυτικό και Νοτιοανατολικό Κρητικό πέλαγος, τη Θάλασσα Κυθήρων, Σάμου, Πατραϊκό κόλπο και Καρπάθιο Πέλαγος.

Σε αναμονή η διεθνής κοινότητας εν όψει νέας αντικυβερνητικής διαδήλωσης στα Τίρανα

Ανυποχώρητος ο Έντι Ράμα

Ο ηγέτης των Σοσιαλιστών και δήμαρχος των Τιράνων Έντι Ράμα
Ο ηγέτης των Σοσιαλιστών και δήμαρχος των Τιράνων Έντι Ράμα   (Φωτογραφία:  Associated Press )

Τίρανα, Αλβανία
Το αλβανικό Σοσιαλιστικό Κόμμα θα προχωρήσει την Παρασκευή στην πραγματοποίηση αντικυβερνητικής διαδήλωσης, στη μνήμη των τριών νεκρών στη διαδήλωση της περασμένης Παρασκευής.

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ 28/01/2011

Δεν θα πας πουθενά

Δεν θα πας πουθενά 
Πρώτο μέλημά της έχει κάνει η διοικούσα επιτροπή του Παναθηναϊκού την ανανέωση του συμβολαίου του Λουκά Βύντρα, με τον οποίο αναμένεται να συναντηθεί εντός των ημερών ώστε να μιλήσουν με αριθμούς και να τελειώσουν την υπόθεση. Τον άλλον μήνα κατά πάσα πιθανότητα το επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο. Ενεργοποιείται για Μπλάνκο, Ντουγκλάο, Αμπντούν, Καραγκούνη ενόψει καλοκαιριού το «τριφύλλι».

ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ : Ρεβίθια στο πήλινο

Ρεβίθια στο πήλινο 


Υλικά:

1/2 κιλό ρεβίθια
2 μεγάλα κρεμμύδια σε φέτες
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
1 κουταλιά της σούπας σόδα
1 φύλλο δάφνης
6 φλιτζάνια νερό
Χυμό ενός λεμονιού
3 κουταλάκια του γλυκού αλάτι

Τέλος στο θρίλερ της Νομικής


Μετά από ολοήμερο θρίλερ οι μετανάστες αποχώρησαν τελικά από το κτίριο της νομικής λίγο πριν τις τέσσερις τα ξημερώματα. Είχαν προηγηθεί πολύωρες διαπραγματεύσεις, ενώ καταβλήθηκε μεγάλη προσπάθεια να πειστεί ο ιδιοκτήτης του κτιρίου όπου μεταφέρθηκαν (Pics)
Χρειάστηκαν μαραθώνιες κυριολεκτικά συζητήσεις, διαπραγματεύσεις επί διαπραγματεύσεων, μέχρι να πεισθεί ο ιδιοκτήτης του κτιρίου το οποίο θα φιλοξενήσει τους μετανάστες, να άρει τις τελευταίες αντιρρήσεις του.

Ανώνυμες συλλήψεις


Στη σύλληψη πέντε νεαρών, που φέρονται να σχετίζονται με την ομάδα "Anonymous" προχώρησαν οι βρετανικές αρχές. Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τους κυβερνοαντάρτες, που κήρυξαν πόλεμο μετά τη σύλληψη του Ασάνζ
Η βρετανική αστυνομία ανακοίνωσε χθες Πέμπτη ότι συνέλαβε πέντε φερόμενα ως μέλη της ομάδας κυβερνοπειρατών "Anonymous", ανάμεσά τους και δύο ανήλικους, στο πλαίσιο μίας έρευνας για κυβερνοεπιθέσεις εναντίον ιστοτόπων εταιρειών εχθρικών προς τον WikiLeaks.

ΟΟΣΑ: Αναδιάρθρωση χρέους


Από τον ΟΟΣΑ, στο ετήσιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός, επανήλθαν αυτή τη φορά οι εκτιμήσεις ότι η Ελλάδα θα προχωρήσει σε αναδιάρθρωση χρέους, με τον Όλι Ρεν και τον Ζ.Κ.Τρισέ να καθησυχάζουν για το ενδεχόμεν
Το σενάριο της πιθανής αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους, επανέφερε στο Παγκόσμιο Οικονομικό Συνέδριο στο Νταβός, ο επικεφαλής του ΟΟΣΑ Άνχελ Γκουρία, ενώ αντίθετα, εφησυχαστική ήταν η άποψή του για Ισπανία και Πορτογαλία.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες