ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

18/1/10

Σεξουαλική αγωγή και Ορθόδοξη Θεολογία

Τι θα διδάσκεται στο μάθημα της Σεξουαλικής Αγωγής; Είναι ένα βασικό ερώτημα που πρέπει να απαντήσουμε πριν συμφωνήσουμε ή διαφωνήσουμε με την εισαγωγή του στα σχολεία. Από όσα μέχρι στιγμής έχουν γίνει γνωστά είναι σαφές πως η εισαγωγή του μαθήματος στοχεύει στην αποφυγή εκτρώσεων, ανεπιθύμητων εγκυμοσύνων, σεξουαλικά μεταδιδόμενων νοσημάτων στα παιδιά. Για να επιτευχθούν αυτοί οι στόχοι προβλέπεται ενημέρωση των παιδιών για το σώμα τους και τη λειτουργία του, διδασκαλία για τη χρήση αντισυλληπτικών μέτρων (προφυλακτικών, αντισυλληπτικών χαπιών κλπ), ενημέρωση για τα σχετικά νοσήματα.

Πιστεύουμε ότι ένα τέτοιο μάθημα όχι μόνο δεν θα πετύχει το στόχο του αλλά μάλλον θα συμβάλλει περισσότερο στην εκτράχυνση των ηθών

Ο Κώστας .... κυβερνήτης της ακταιωρού που σήκωσε καρώ σημαία και ΕΚΟΨΕ ΣΤΑ 2

ΜΕ ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΓΚΑΖΙΑ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΚΑΦΟΣ!!!


ΕΙΝΑΙ ΗΡΩΑΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΥΠΕΡΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΤΑΝ ...δρούν αυτοβούλως!

ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ  ΗΡΩΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ

ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ

ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ή ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΣ ΤΟΥ

ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΝΑ ΕΙΣΗΓΗΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ!

ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ!

ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΘΕΩΔΟΡΑΚΗ


Πήρε 7 συνεντευξεις απο Αλλοδαπούς που λέγανε <<ναι>> στην  ιθαγένεια . Δεν φτάνει μόνο αυτό αλλά μία κοπέλα μας είπε ότι είμαστε και ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ. Καθώς παρακολουθούσα την εκπομπή (μόνο και μόνο για να δω τι θα πεί) ένας Αλβανός λέει ότι αγαπάει την πατρίδα του αλλά θέλει  και ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ...αυτό θέλω κάποιος να μου το εξηγήσει....?Δηλαδή  αν σε ένα περιστατικο όπως τα ΙΜΙΑ το '96 θα κρατησει το Ελληνικό ντουφέκι η θα πάει να κρατησει το ντουφέκι της πατρίδας που αγαπάει???? 
Και κάτι ακόμα ... στο τελευταίο μέρος  τη ς εκπομπής  ανέφερε τον ΤΣΕΝΤΑΙ , τον μαθητή εκείνον που αρνηθηκε να σηκώσει την Ελληνικη Σημαιά μόνο και μόνο να μην δημιουργήσει πρόβλημα στην Ελληνικη κοινωνία....Ξεχασε κάτι ασήμαντο να αναφέρει. Οτι αυτό το παιδάκι μεγάλωσε και είναι στο Harvard και σπουδαζει πολιτικές επιστήμες και έρχεται στην Ελλάδα να ιδρύσει κόμμα Αλβανοφώνων.
ΠΑΝΟΣ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες