ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

17/3/11

Η Σακίρα και ο... Σακίρο


Ένας μικροκαμωμένος Χιλιανός έχει κάνει πάταγο μετά την εμφάνισή του σε τηλεοπτικό σόου όπου μιμήθηκε άψογα τη φωνή της Σακίρα. Η φήμη του έχει εκτοξευτεί ενώ μετά από επιθυμία της Σακίρα συναντήθηκα. Ακούστε τον και δείτε πόσο πολύ μοιάζουν οι φωνές τους (Vid)


O 31χρονος Χιλιανός Ροδόλφο Μπούργκος έχει εξελιχθεί σε παγκόσμιο φαινόμενο μετά την εμφάνισή του στο τηλεοπτικό σόου για μιμήσεις της Χιλής "Yo soy" όπου μιμήθηκε άψογα τη φωνή της Σακίρα αφήνοντας άφωνους τους κριτές.

Χειραγώγηση των social media

Λογισμικό του αμερικανικού στρατού δημιουργεί ψεύτικες διαδικτυακές ταυτότητες με σκοπό να διαδώσει παντού την φιλοαμερικανική προπαγάνδα

Ο αμερικανικός στρατός αναπτύσσει ένα  λογισμικό  με το οποίο θα προσπαθήσει να  χειραγωγήσει  κρυφά  ομάδες ανθρώπων. Στο πλαίσιο αυτό προτίθεται να  προσλάβει  ειδικευμένους χειριστές   οι οποίοι θα πρέπει να διαδίδουν στο διαδίκτυο την φιλοαμερικανική προπαγάνδα.

Λευτεριά στην Τζούλια

Λευτεριά στην Τζούλια



Ότι η Τζούλια Αλεξανδράτου είναι μια γυναίκα ποινικά κολάσιμη, δεν χρειάζεται να το μαρτυρήσει κανένας εισαγγελέας, δικηγόρος ή δικαστικός. Αυτό για το οποίο δεν είμαι όμως σίγουρος, είναι αν τα ροζ DVD, τα γυμνά εξώφυλλα και οι εμπρηστικές δηλώσεις, αρκούν για να τη στείλει ο εισαγγελέας στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού.

























Ο εισαγγελέας του ΣΔΟΕ άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος κατά της Τζούλιας Αλεξανδράτου. Το MEN 24 σου δίνει πέντε λόγους για να προστεθείς κι εσύ στη λίστα των μαρτύρων υπεράσπισης και έναν για να την πας με το αμάξι σου μέχρι την πύλη των φυλακών.

Λίγο πριν την καταστροφή





Με μία δραματική δήλωση ο αρμόδιος επίτροπος της Κομισιόν για θέματα Ενέργειας προειδοποιεί για επερχόμενη καταστροφή μέσα στις επόμενες ώρες στην περιοχή του πυρηνικού σταθμού της Φουκουσίμα στη Βορειοανατολική Ιαπωνία.

«Αντιμετωπίζουμε το ενδεχόμενο μιας καταστροφής… ακόμη και μιας μεγάλης καταστροφής» επεσήμανε ο Guenther Oetinger, προσθέτοντας πως οι συνθήκες επιδεινώνονται στους αντιδραστήρες του πυρηνικού σταθμού.







Τα  επόμενο γράφημα δείχνει την πορεία της ραδιενέργειας πάνω από τον Ειρηνικό Ωκεανό αλλά και βορειοδυτικά της Ιαπωνίας

 

“Βουτιά” μέχρι και 25% στις τιμές των ακινήτων



Πτώση εμφανίζουν οι τιμές των ακινήτων από 20 έως και 25% τα τελευταία δύο χρόνια κυρίως σε περιοχές του κέντρου και ημιαστικές περιοχές και κυμαίνονται μεταξύ 85 τμ και 100 τμ. Παρά την πτώση στις τιμές δεν παρατηρείται αντίστοιχη κινητικότητα από πλευράς αγοραστών λόγω της κακής ψυχολογίας της αγοράς που έχει δημιουργήσει η κρίση.  Όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει στο Α.Π.Ε ο Πρόεδρος του Μεσιτικού Συλλόγου Αθηνών κ.Γ Ρεβύθης "Κάτι κινείται στην αγορά αλλά δεν υπάρχει συνέχεια γιατί ο κόσμος έχει κακή ψυχολογία και φοβάται την οικονομική κρίση".

Γιατί ο Παπακωνσταντίνου διάλεξε τον Καπελέρη για τη θέση του Γενικού Γραμματέα




Η ανασύνταξη του φοροεισπρακτικού μηχανισμού θα είναι ένας από τους πρώτους στόχους του νέου Γενικού Γραμματέα του υπουργείου Οικονομικών κ.Καπελέρη. Ο εν λόγω, προέρχεται από το χώρο τω εφοριακών, υπήρξε για χρόνια συνδικαλιστής του κλάδου και θεωρείται από τους βαθείς γνώστες του χώρου. Οι πληροφορίες του Newscode.gr αναφέρουν ότι στην τελευταία συνάντηση του με τον υπουργό Οικονομικών κ.Παπακωνσταντίνου, οπότε και κλείδωσε η τοποθέτηση του στο κτίριο της οδού Καραγεώργη Σερβίας, η εντολή που έλαβε ήταν σαφής: Να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα, για να αρχίσει να λειτουργεί και πάλι ο μηχανισμός.

Η Μέρκελ υποβαθμίζει την επίδραση της Ιαπωνικής καταστροφής στην παγκόσμια οικονομία



Η γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ δήλωσε σήμερα ότι δεν περιμένει πως η καταστροφή στην Ιαπωνία θα επηρεάσει σημαντικά την παγκόσμια οικονομία.
Η καγκελάριος, η οποία αυτή την εβδομάδα οπισθοχώρησε σε μια αντιλαϊκή περσινή της απόφαση να παρατείνει τη ζωή 17 πυρηνικών εργοστασίων της χώρας κατά 12 χρόνια, δήλωσε ότι η πυρηνική ενέργεια εξακολουθεί να αποτελεί "γέφυρα" πηγής ενέργειας σε προσιτές τιμές, ενώ οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας έχουν αναπτυχθεί περαιτέρω.

Τα νέα μέτρα με τα οποία σχεδιάζει η κυβέρνηση να βρει τουλάχιστον 22 δισ. ευρώ



"Η ελληνική οικονομία θα διέλθει το χειρότερο σημείο στη διάρκεια του δεύτερου εξαμήνου φέτος" σημειώνει το ΔΝΤ στην ενδιάμεση έκθεσή του για τον δανεισμό του προς την Ελλάδα. Στην ακριβώς προηγούμενη έκθεση, που δημοσιεύτηκε πέρυσι τον Δεκέμβριο, το ίδιο σημείο τοποθετείτο χρονικώς "μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2011".

Χειρόφρενο στα μέσα μεταφοράς



Μόνο τα λεωφορεία θα κινηθούν την Πέμπτη στην Αθήνα, καθώς οι εργαζόμενοι στα υπόλοιπα μέσα μεταφοράς έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν σε 24ωρη απεργία. Αναμένεται ταλαιπωρία για το επιβατικό κοινό

Σε 24ωρη απεργία προχωρούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς την Πέμπτη. Έτσι, χειρόφρενο σηκώνουν για όλη την ημέρα μετρό, ηλεκτρικός σιδηρόδρομος, τρόλεϊ και τραμ.
Τα αστικά λεωφορεία θα κινηθούν κανονικά, καθώς οι εργαζόμενοι αποφάσισαν να μη συμμετάσχουν στην απεργία.

Πιάνει λιμάνι


Την προσεχή Κυριακή θα εκτελεστεί το πρώτο δρομολόγιο από και προς στη Γαύδο από το ταχύπλοο Gavdos Express. Δικαιωμένοι οι κάτοικοι του νησιού, μετά τους συνεχείς αγώνες για ακτοπλοϊκή σύνδεση του νησιού

Εάν το επιτρέψει ο καιρός, την προσεχή Κυριακή, 20 Μαρτίου, θα καταπλεύσει στη Γαύδο το ταχύπλοο Gavdos Express 1 της εταιρείας GAVDOS LINES.

Εν ψυχρώ πυροβολισμός διαδηλωτή



Το γύρο του κόσμου κάνει το βίντεο του εν ψυχρώ πυροβολισμού διαδηλωτή από δυνάμεις του στρατού στο Μπαχρέιν. Μεγάλης κλίμακας επιχείρηση ξεκίνησε την Τετάρτη. Τουλάχιστον έξι διαδηλωτές έχουν σκοτωθεί. Οι εικόνες συγκλονίζουν. Δείτε το βίντεο (Vid)

Συγκλονιστικές είναι οι εικόνες ανδρών του στρατού να πυροβολούν εν ψυχρώ διαδηλωτή στο Μπαχρέιν που εδώ και ένα μήνα βρίσκεται σε "εμπόλεμη" ζώνη.

Διαγραφή προ των πυλών


Το αντάρτικο του Σωτήρη Χατζηγάκη ενδέχεται να τον οδηγήσει στην πόρτα της εξόδου από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Στήριξε Κώστα Καραμανλή και Ντόρα Μπακογιάννη. Σκληρά λόγια για την ηγεσία

Η ανοιχτή αμφισβήτηση των επιλογών του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά, από τον Σωτήρη Χατζηγάκη, έχει προκαλέσει τριγμούς στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας και αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο διαγραφής του από το κόμμα  της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Τα ονόματα των 3.421 ΕΠΟΠ που μονιμοποιούνται

ImageΑνακοινώθηκαν τα ονόματα 3421 ΕΠΟΠ, οι οποίοι μονιμοποιούνται. Oι περισσότεροι ανήκουν στο

Στραγγιστά γιαούρτια στον Θ.Πάγκαλο!

ImageΔεύτερο σοβαρό επεισόδιο σε βάρος του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Θεόδωρου Πάγκαλου μέσα σε 20 ημέρες: Μετά το Παρίσι, επίθεση με ύβρεις και ... γιαούρτια δέχθηκε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος σε μία ταβέρνα στα Καλύβια

Ίμια No2: Το έμαθαν με e-mail! (Ανανέωση) Ίμια No2: Το έμαθαν με e-mail!

Image"Ίμια νο2" και άρνηση υπεράσπισης από την κυβέρνηση των ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων στην ΑΟΖ, αλλά και ακόμα και στην υφαλοκρηπίδα (!) συνιστούν τα νεότερα στοιχεία που φέρνει στην δημοσιότητα το defencenet.gr για την τουρκική πειρατεία στο ιταλικό σκάφος το περασμένο Σάββατο. Η άρνηση αυτή της ελληνικής κυβέρνησης επιτρέπει στην Τουρκία να να δημιουργήσει de facto καταστάση με την χρήση όπλων και βίας στο επεισόδιο που διήρκεσε από την περιοχή νότια της Καρπάθου και διήρκεσε μέχρι το Καστελόριζο και να έχει προκαλέσει κάτι ανάλογο με αυτό που συνέβη με τις "γκρίζες ζώνες" στα Ίμια.
Ταυτοχρόνως επέτρεψε στην Άγκυρα να δηλώσει ότι "Δεν θα επιτρέψει το καθορισμό της ΑΟΖ Ελλάδος, Κύπρου και Ισραήλ, "αναίμακτα", σε ένα επεισόδιο ναυτικής πειρατείας που κρατήθηκε μυστικό, και το οποίο πραγματοποιήθηκε από τη

«Η δουλειά μας δεν τελείωσε...»


«Η δουλειά μας δεν τελείωσε...» 
Πανηγυρικό είναι το κλίμα στις τάξεις της ΑΕΚ μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα με 1-0 και την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου ΟΠΑΠ. Το ξέσπασμα χαράς στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα, αλλά και η αποθεωτική υποδοχή από περίπου 1.000 οπαδούς της ομάδας λίγο πριν τις 02:00 μαρτυρούν την ικανοποίηση για την επιτυχία, αλλά και την προσμονή για την κατάκτηση του πρώτου τίτλου του συλλόγου μετά το 2002.

Γιαούρτωσαν τον Θ.Πάγκαλο σε ταβέρνα!


Γιαούρτωσαν τον Θ.Πάγκαλο σε ταβέρνα!
Δεκάδες εξαγριωμένοι κάτοικοι της Κερατέας έσπευσαν σε ταβέρνα των Καλυβίων, όπου ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος συνέτρωγε μαζί με μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής για το θέμα του ΧΥΤΑ.

Μικρά ανέκδοτα για παντρεμένους

Περί γαμου λοιπόν ο λόγος
=========

- Αγάπη μου, δεν νομίζεις ότι μετά από δέκα χρόνια σχέσης είναι
καιρός να παντρευτούμε;
- Και ποιος θα μας πάρει;

---------------------------------------------------------------------

Μετά από 20 χρόνια γάμου, το ζευγάρι πάει κρουαζιέρα.
Μια νύχτα με πανσέληνο βρίσκονται

Πώς να τρομάξετε μέχρι θανάτου τον γείτονα σας

Αν θέλετε να τρομάξετε απίστευτα τον γείτονα σας δεν έχετε παρά να κάνετε ότι δείχνει η φωτογραφία. Δείτε παρακάτω το κομμάτι που έχουμε

Έλληνας Επιστήμονας Σε Παγκόσμιο Ιατρικό, Επιστημονικό Και Κοινωνικό Συνέδριο

Έλληνας Επιστήμονας Σε Παγκόσμιο Ιατρικό, Επιστημονικό Και Κοινωνικό ΣυνέδριοΤο τέλειο ανέκδοτο για τον κύριο Γεώργιο Παπανδρέου
Ήταν μια φορά ένας Αμερικάνος, ένας Ιάπωνας, ένας Γερμανός και ένας Έλληνας σε ένα παγκόσμιο ιατρικό - επιστημονικό - κοινωνικό συνέδριο.
Ανεβαίνει πρώτος ο Αμερικάνος στο έδρανο και λέει: "Εμείς είχαμε έναν πολίτη χωρίς εγκέφαλο. Βρέθηκε ένας εγκέφαλος, κάναμε τη μεταμόσχευση και ο άνθρωπος τώρα είναι υγειέστατος και ψάχνει για δουλειά". Έγινε χαμός από τα χειροκροτήματα του ακροατηρίου.
Ο επόμενος που ανέβηκε στο έδρανο ήταν ο Γερμανός και λέει: "Εμείς είχαμε έναν πολίτη χωρίς καρδιά. Βρήκαμε μια καρδιά, του κάναμε μεταμόσχευση και ο άνθρωπος τώρα είναι μια χαρά και ψάχνει για δουλειά". Για άλλη μαι φορά το ακροατήριο ξέσπασε σε χειροκροτήματα.
Ο επόμενος που ανέβηκε στο έδρανο

Φωτογραφίες ελληνικών σχολείων παλιότερων χρόνων

Όταν ο μαυροπίνακας είναι χαρακωμένος και μόλις διακρίνονται τα σημάδια επάνω του .. η σόμπα στη μέση της "αίθουσας" προσπαθεί να δώσει λίγο ζεστασιά στα μικρά

Πακιστανικές Διακοσμήσεις Αυτοκινήτων


Στο Πακιστάν έχουν ως συνήθεια να ζωγραφίζουν τα φορτηγά τους και με αυτόν τον τρόπο να τους δίνουν μια προσωπική νότα. Φυσικά η διακόσμηση δεν είναι απλή. Μια έκρηξη χρωμάτων, επιχρυσωμένα αντικείμενα παντού και διακοσμητικές επενδύσεις στην οροφή της καμπίνας που διπλασιάζουν το αρχικό της ύψος... Τα θέματα είναι συνήθως εμπνευσμένα από καθημερινά αντικείμενα, τοπία, θρησκευτικά έθιμα ή φυλαχτά. Δείτε μια συλλογή με τα πιο

Εσύ μπορείς να νικήσεις έναν υπολογιστή;

Οι New York Times δημιούργησαν ένα διαδικτυακό παιχνίδι, το οποίο χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να νικήσει την ανθρώπινη. Πρόκειται για το απλό και γνωστό σε όλους «πέτρα, ψαλίδι, χαρτί», με αντίπαλους έναν υπολογιστή και έναν άνθρωπο.

Ο υπολογιστής επιχειρεί να μιμηθεί την ανθρώπινη λογική με βάση απλούς κανόνες και στατιστικούς μέσους όρους. Έτσι, με βάση τους κανόνες του παιχνιδιού και τις προηγούμενες κινήσεις σου, ο υπολογιστής προσπαθεί να προβλέψει την επόμενη κίνησή σου.

Το παιχνίδι διαθέτει δύο επιλογές: η πρώτη είναι ο «Αρχάριος», όπου ο
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες