ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

13/2/11

Ακόμα 4 λουκέτα «πέρασε» το ΣΔΟΕ



Ακόμα τέσσερα μαγαζιά μπήκαν στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ, στις Σέρρες και στην Θεσσαλονίκη. Το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος έπειτα από ελέγχους που διενήργησε τα ξημερώματα σε 9 νυχτερινά κέντρα διασκέδασης, διαπίστωσε την μη εφαρμογή των διατάξεων του φορολογικού νόμου ενώ καταλογίσθηκαν συνολικά 245 παραβάσεις του Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων.
Ακόμα 4 λουκέτα «πέρασε» το ΣΔΟΕ
Οι παραβάσεις που διαπιστώθηκαν σε τέσσερις από τις έξι επιχειρήσεις επισύρουν και τις κυρώσεις που προβλέπονται από τις διατάξεις του άρθρου 13 παρ. 1 του Ν. 2523/97, όπως έχει συμπληρωθεί με τις διατάξεις του άρθρου 16 παρ. 6 του Ν.3888/2010, δηλαδή αναστολή λειτουργίας της επαγγελματικής εγκατάστασής τους για 48 ώρες.

1974 - 2011> Τριάντα επτά (37) χρόνια τζαμπατζής!

Ο υπουργος που αποκαλει τζαμπατζη τον συνταξιουχο, τον ανεργο, τον χαμηλομισθο......

Ειναι το λιγοτερο θρασος, ενας ανθρωπος που σε ολοκληρη τη ζωη του ζει παρασιτικα απο τον ελληνα φορολογουμενο, να τον αποκαλει τζαμπατζη! Ο ανθρωπος που αν καθησει να μετρησει καποια στιγμη τα ενσημα του, δεν θα του παρει περισσοτερο απο 30 δευτερολεπτα!!! Ολα πρασινα και με τον ηλιο του ΠΑΣΟΚ.



Για του λογου το αληθες διαβαστε το

Εκπληκτικά γκαράζ για εκπληκτικά αμάξια!

Cozy Homes For Cars

Πιστεύω τα παρακάτω γκαράζ είναι το όνειρο κάθε άνδρα! Με τα περιεχόμενα εννοείται!

ΑΝΕΚΔΟΤΟ :το παραμύθι!!

Ποιά η διαφορά μεταξύ κοριτσιών ηλικίας :

8, 18, 28, 38, 48, 58, 68?

Στά 8 - Τήν πηγαίνεις στό κρεββάτι και της λες ένα παραμύθι.

Στά 18 - Τής λές ένα παραμύθι και την πας στό κρεββάτι.

Στά 28 - Δεν χρειάζεται να της πεις παραμύθι για να την πας στο κρεββάτι.

Αποδοκιμάζει ο Γ.Παπακωνσταντίνου τις νέες συστάσεις Ντερούζ «πουλήστε παραλίες»

Αξιοποιούμε, δεν εκποιούμε»


«Τουλάχιστον άστοχες και ανακριβείς» οι δηλώσεις Ντερούζ, λέει ο Γ.Παπακωνσταντίνου
«Τουλάχιστον άστοχες και ανακριβείς» οι δηλώσεις Ντερούζ, λέει ο Γ.Παπακωνσταντίνου 
«Τουλάχιστον άστοχες» χαρακτηρίζει ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου τις δηλώσεις του εκπροσώπου της Κομισιόν Σ.Ντερούζ σε κυριακάτικες εφημερίδες, στην οποία συστήνει στην Αθήνα μεταξύ άλλων την πώληση παραλιών, του Ελληνικού και της ΔΕΗ.

Τα κορίτσια της Victoria’s Secret ξαναχτυπούν…



Η Victoria's Secret συνεχίζει την σέξι παράδοση παρουσιάζοντας άλλη μια αποκαλυπτική συλλογή με εσώρουχα για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Για ακόμα μια φορά μας έδειξαν τα καλλίγραμμα κορμιά τους, ενώ έκαναν τους άνδρες να παραμιλούν…
Τα κορίτσια της Victoria’s Secret ξαναχτυπούν…






Κυριαρχεί η ανασφάλεια


Καθόλου σίγουροι για το μέλλον τους δεν είναι οι Έλληνες πολίτες σύμφωνα με έρευνα της Public Issue. Αναμένουν επιδείνωση της οικονομικής τους κατάστασης. Μεγάλο προβάδισμα για το ΠΑΣΟΚ. Κοστίζει στον ΣΥΡΙΖΑ το μεταναστευτικό

Τον φόβο των πολιτών απέναντι στο μέλλον καταγράφει ακόμα μια δημοσκόπηση.
Σύμφωνα με το βαρόμετρο της Public Issue για την "Καθημερινή της Κυριακής" και τον ΣΚΑΪ, στο ερώτημα αν αισθάνονται σίγουροι για το μέλλον τους,  οι πολίτες απαντούν αρνητικά σε ποσοστό 83%.

Οι μίζες και ο συνεργάτης του Άκη


Το όνομα του Γ. Μπέλτσιου, επί χρόνια συνεργάτη του Άκη Τσοχατζόπουλου, αναφέρεται στη δικογραφία της εισαγγελίας του Μονάχου, ως αποδέκτη μίζας για τα υποβρύχια. Σύμφωνα με στοιχεία κυριακάτικης εφημερίδας πρόκειται για τον "αρχιτέκτονα" για τον οποίο έγραψε το "Der Spiegel". Η κατάθεση του εφοπλιστή. Τι απαντά ο ίδιος ο Μπέλτσιος

Στον στενό συνεργάτη του πρώην υπουργού Άμυνας Άκη Τσοχατζόπουλου, Γιάννη Μπέλτσιο έφτασε η έρευνα στη Γερμανία σχετικά με τις μίζες για την αγορά τεσσάρων υποβρυχίων από την Ελλάδα.

Χειρόφρενο στα μέσα μεταφοράς

Σε πεντάωρη στάση εργασίας προχωρούν τη Δευτέρα οι εργαζόμενοι σε μετρό και ηλεκτρικό σιδηρόδρομο. Την Τρίτη, ημέρα ψήφισης του νομοσχεδίου, αναμένεται μεγάλη ταλαιπωρία, καθώς θα πραγματοποιηθεί 24ωρη απεργία. Πορεία διαμαρτυρίας προς τη Βουλή

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς, ενόψει της ψήφισης του νομοσχεδίου για τις αστικές συγκοινωνίες.

Στον δρόμο της αναγνώρισης

Τη χορήγηση επαγγελματικών δικαιωμάτων 200 πτυχιούχων κολεγίων στην Ελλάδα, ενέκρινε το Συμβούλιο Αναγνώρισης Επαγγελματικών Προσόντων. Ακολουθούν χιλιάδες Έλληνες απόφοιτοι. "Αυτό δεν οδηγεί και σε ακαδημαϊκή αναγνώριση" διαμηνύει το υπουργείο Παιδείας

Οι πρώτες αναγνωρίσεις επαγγελματικών δικαιωμάτων των αποφοίτων κολεγίων στη χώρα μας είναι γεγονός. Πέρα από το ότι πλέον κλείνει ένα θέμα που είχε προκαλέσει τριβές μεταξύ της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ανοίγει πλέον ο δρόμος για να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους και άλλοι απόφοιτοι.

Ψάχνουν τον χρυσό του Μεγάλου Αλεξάνδρου

Ψάχνουν τον χρυσό του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Το υπουργείο Περιβάλλοντος ξεκινά έρευνες στο Αγκιστρο Σιντικής Σερρών, η οποία υπήρξε μια από τις περιοχές που με τον χρυσό της στήριξε οικονομικά την εκστρατεία του Μακεδόνα στρατηλάτη.

Με απόφαση του υφυπουργού Γιάννη Μανιάτη, το ελληνικό Δημόσιο δέσμευσε έκταση περίπου δέκα στρεμμάτων κοντά στο Αγκιστρο, στην περιοχή Μαύρα Λιθάρια, όπου το Ινστιτούτο Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών (ΙΓΜΕ) θα ψάξει για το πολύτιμο μέταλλο και

"Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ" ΕΙΠΕ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ

1617759Την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης να προχωρήσει στις μεταρρυθμίσεις και τις αλλαγές που χρειάζονται για να ξεπεράσει η χώρα την κρίση, παρά τις απεργιακές κινητοποιήσεις από ορισμένους κλάδους, εξέφρασε ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, κλείνοντας την ημερίδα που οργάνωσε το υπουργείο Εξωτερικών με τη διάσκεψη των προέδρων των αμερικανοεβραϊκών οργανώσεων που συνήλθε στην Αθήνα.

Ο κ. Παπανδρέου, τόνισε ότι παρά τις κοινωνικές αντιδράσεις όλοι γνωρίζουν ότι οι αλλαγές

Λ.Κατσέλη: Οι επιχειρησιακές συμβάσεις είναι για «το καλό σας»

Η ειδική επιχειρησιακή σύμβαση δίνει τη δυνατότητα σε εργαζομένους και εργοδότες να συζητήσουν για το πώς μπορεί να γίνει πιο ανταγωνιστική μια επιχείρηση, υποστήριξε με δηλώσεις της στον σταθμό «Αθήνα 9,84», η υπουργός Εργασίας, Λούκα Κατσέλη σήμερα, μία ημέρα μετά την προτροπή του μόνιμου αντιπροσώπου του ΔΝΤ στην Αθήνα, για απορρύθμιση της αγοράς εργασίας. 
Οι επιχειρησιακές συμβάσεις σύμφωνα με την υπουργό, είναι "ένα από τα εργαλεία που

Ευρώπη-ΗΠΑ-Ιαπωνία: Οικονομικοί γίγαντες με πήλινα πόδια

Του Ζάχου Αναστάσιου
Η οικονομική κρίση εν έτει 2011 έχει περάσει πλέον στην πραγματική οικονομία χωρών σε παγκόσμιο επίπεδο, κάνοντας πολλούς αναλυτές να χτυπήσουν «καμπανάκι» για την κρίση χρέους που ταλανίζει ακόμα και οικονομικούς κολοσσούς όπως οι ΗΠΑ , η Ιαπωνία και η Ευρώπη. Τα στοιχεία που έρχονται καθημερινά στο φως δεν είναι καθόλου ενθαρρυντικά , ταρακουνώντας όχι μόνο τις παγκόσμιες χρηματαγορές, που ένιωσαν πρώτες πρώτες την κρίση, άλλα την ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων που βλέπουν τα δεδομένα να μεταβάλλονται δραματικά σε σχέση με την εργασία, με τους μισθούς και με κεκτημένα που ισχύουν τα τελευταία χρόνια.
Ασφαλώς και θα πρέπει να βάλει σε σκέψεις τους παγκόσμιους οικονομικούς

Απεβίωσε ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κ. Κοσμόπουλος

Πέθανε αργά το απόγευμα από ανακοπή καρδιάς ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Κοσμόπουλος λίγο πριν την έναρξη της εκδήλωσης του ερασιτέχνη Ηρακλή, της ομάδας που αγάπησε και συνδέθηκε μαζί της, στο Καυτανζόγλειο στάδιο, για την ονομασία του προπονητηρίου αλμάτων και δρόμου σε «Νίκος Ζαχαριάδης».
Παρά το γεγονός ότι ήταν παρόντες στην εκδήλωση τρεις γιατροί και

Spiegel: 500 δισ. ευρώ θα διαχειρίζεται ο Μηχανισμός Σταθερότητας

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο μόνιμος μηχανισμός ΕΜS θα διαμορφωθεί κατά το πρότυπο του ΔΝΤ. Αποστολή του θα είναι να σταθεροποιεί το ευρώ. Τα σχέδια της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για έναν μόνιμο μηχανισμό διάσωσης του ευρώ αποκτούν συγκεκριμένη μορφή, σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό «Spiegel». Ο «Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας» (ΕΜS) θα διαχειρίζεται 500 δισ. ευρώ για τις χώρες της Ευρωζώνης, που θα χρειαζονται βοήθεια. Το αποθεματικό κεφαλαίων του ταμείου θα ανέρχεται σε 100 δισ. ευρώ. Τα ποσά θα καταβληθούν από τα κράτη-μέλη ανάλογα με το ποσοστό συμμετοχής τους στην

Έρχεται καταιγίδα στην αγορά ακινήτων

Των ΝΙΚΟΥ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗ, ΚΟΡΙΝΑΣ ΣΑΜΑΡΚΟΥ, ΧΡΗΣΤΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

Συνολική διόρθωση 20% περιμένει η Fitch στις τιμές των κατοικιών στην Ελλάδα, προειδοποιώντας ουσιαστικά ότι η αγορά θα σημειώσει περαιτέρω πτώση της τάξεως του 15% κατά τα επόμενα δύο χρόνια. Τα μέτρα λιτότητας μόλις τώρα αρχίζουν να επηρεάζουν τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια, με τον οίκο να προβλέπει περαιτέρω αύξησή τους αλλά και ζημιές για τις τιτλοποιήσεις στεγαστικών δανείων μέσα στο 2011.

Η Fitch χαρακτηρίζει «ηρεμία πριν από την καταιγίδα» τις πιστωτικές συνθήκες που επικρατούσαν έως τώρα στην αγορά των τιτλοποιήσεων στεγαστικών δανείων. Όμως τα μέτρα λιτότητας αναμένεται να προκαλέσουν επιδείνωση της αγοράς στεγαστικής πίστης.

Ήδη τα δάνεια σε τουλάχιστον 3μηνη καθυστέρηση στις τιτλοποιήσεις στεγαστικών που
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες