ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

9/4/11

Γιατί οι Αμερικανοί να ξαναψηφίσουν τον Ομπάμα


Από την "μαγεία" της νίκης του πρώτου αφροαμερικανού προέδρου στην ιστορία των ΗΠΑ στους συμβιβασμούς και την ισορροπία δυνάμεων. Με αφορμή την νέα υποψηφιότητα του Μπαράκ Ομπάμα για τις προεδρικές εκλογές του 2012, το NEWS 247 θυμάται τι υποσχέθηκε και τι κατάφερε να πετύχει (Vids+Pics)
Με αφορμή την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, για τις προεδρικές εκλογές του 2012, το NEWS 247 θυμάται την πορεία του και εξετάζει ποιες από τις βασικές δεσμεύσεις του κατάφερε να πραγματοποιήσει, κατά τη διάρκεια της θητείας του και σε ποιους τομείς απέτυχε.

«Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα» για τον πρωθυπουργό



Ο Γιώργος Παπανδρέου βρίσκεται πλέον αντιμέτωπος με το δίλημμα, ανασχηματισμός ή εκλογές. Η ανταρσία των βουλευτών του κόμματος που φοβούνται πλέον τις αντιδράσεις του λαού και τα άσχημα μαντάτα από το μέτωπο της οικονομίας δεν αφήνουν πολλά περιθώρια ελιγμών στον πρωθυπουργό.
Για αυτό το λόγο ο Γιώργος Παπανδρέου έχει συνεχείς τηλεφωνικές επαφές με συμβούλους του και κοντινούς σε αυτούς υπουργούς και βουλευτές, ώστε να καθορίσει την πορεία του τις επόμενες ημέρες.

Ελλάδα-Τουρκία: Μια αντιπαράθεση με αρχή και άγνωστο τέλος



Τον τελευταίο καιρό παρακολουθούμε την εξωτερική μας πολιτική να παλινδρομεί σε επικίνδυνες ατραπούς δείχνοντας έναν πρωτόγνωρο ερασιτεχνισμό. Ενώ το υπουργείο Αμυνας ακολουθεί τη μέθοδο της… «υπνοθεραπείας», ενώ σε συλλογικό επίπεδο η πολιτική ηγεσία ασχολείται αποκλειστικά με τα θέματα της οικονομίας, ανησυχώντας-που και που-για το συμβαίνει πέραν των συνόρων μας.

Εταιρία λογισμικού προσλαμβάνει μόνο γυμνούς προγραμματιστές (άντρες ή γυναίκες)!


Οι γυναίκες αναγνώστριες μπορεί να ταραχτούν/τσατιστούν/αφρίσουν με αυτή την είδηση, αλλά ο αρσενικός πληθυσμός θα αρχίσει να ψάχνει για δουλειά στην εταιρία Nude House. Για να τα κάνουμε πιο λιανά, η εν λόγω εταιρία ασχολείται με την δημιουργία λογισμικού και ψάχνει για γυναίκες που να ασχολούνται με τον προγραμματισμό, αλλά ταυτόχρονα να είναι προετοιμασμένες για εργασία σε ένα “ζεστό και ιδιωτικό” εργασιακό περιβάλλον γυμνιστών!
Η αγγελία έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα Craigslist ως “Nude Web Coders Wanted”, και αφορά πλήρη ή μερική απασχόληση, ενώ τονίζεται ότι δε θα έχουν καμία πρόσωπο-με-πρόσωπο επαφή με τους πελάτες της εταιρίας, ούτε βέβαια θα είναι γνωστό ότι δουλεύουν γυμνές. Παράλληλα, η εταιρία ψάχνει και γυμνούς πωλητές, αλλά και γυμνιστές που θα παρέχουν δωρεάν τεχνική υποστήριξη!

ΑΙΓΑΙΟ: Ξεκινούν οι τελικές συζητήσεις για όλα...

Ξεκινά στην Αθήνα ο 50ος κύκλος των διερευνητικών επαφών ανάμεσα σε Τουρκία και Ελλάδα που άρχισαν και συνεχίζονται από το 2002. Οι επαφές είχαν σχεδόν παγώσει μετά το 2004 και ξεκίνησαν το 2008 επί Ν.Μπακογιάννη πάλι. Στις επαφές αυτές οι διπλωμάτες και πολιτικοί που συμμετέχουν συζητούν για τις απαιτήσεις της Τουρκίας στο Αιγαίο και την Θράκη. Όπως αναφέρουν πηγές του υπουργείου Εξωτερικών  ο 50ος γύρος είναι αφιερωμένος αποκλειστικά στα θέματα του Αιγαίου.
Οι επαφές ξεκινούν την Δευτέρα. Μέχρι στγιμής ο

Παπαδήμoς: “Οχι” στην αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους



Ο σύμβουλος του πρωθυπουργού και πρώην αντιπρόεδρος της ΕΚΤ Λουκάς Παπαδήμος τάχθηκε σήμερα κατά της αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους, εφόσον αυτή θα περιείχε περικοπή για τους ομολογιούχους.  Μια αναδιάρθρωση τέτοιου τύπου δεν είναι ούτε επιθυμητή ούτε αναγκαία, δήλωσε ο κ. Παπαδήμος από την Ουάσιγκτον.

Συντρίμμια στον Ειρηνικό


Σπίτια, μπάζα, αυτοκίνητα και πλοία κατέληξαν στον Ειρηνικό Ωκεανό μετά το τσουνάμι που σάρωσε την Ιαπωνία. Κίνδυνος για τα πλοία. Δείτε φωτογραφίες (Pics)

Εφιάλτης για τον Ειρηνικό Ωκεανό και τις Δυτικές ακτές των Η.Π.Α είναι τα εκατομμύρια τόνοι συντριμμιών που παρέσυρε το τσουνάμι μετά τον φονικό σεισμό στην Ιαπωνία.

Διώκεται πρώην γενικός επιθεωρητής


Για το κακούργημα της ηθικής αυτουργίας σε ψευδή βεβαίωση εις βάρος της περιουσίας του Δημοσίου παραπέμπεται ο Βασίλης Σαμέλης, πρώην γενικός επιθεωρητής του υπουργείου Οικονομικών.

Ο κ. Σαμέλης φέρεται να είναι ο “εγκέφαλος” του κυκλώματος των ελεγκτών της εφορίας που διέγραφαν πρόστιμα και έκαναν επανελέγχους σε επιχειρήσεις. Μάλιστα, ο εισαγγελέας του απαγόρευσε την έξοδο από τη χώρα.

Αποδοκιμασία και στην Ελευσίνα


Είναι να μην εμφανιστεί κάπου ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης. Αυτή τη φορά το μενού δεν είχε γιαούρτια, αφού οι κάτοικοι της Ελευσίνας αρκέστηκαν μόνο στην ένταση των φωνητικών τους χορδών (Vid)

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος είπε να επισκεφθεί το Κέντρο Υγείας της Ελευσίνας.
Και αυτό διότι το Κέντρο Υγείας είχε εγκαίνια και ένας εκπρόσωπος της κυβέρνησης θα έπρεπε να είναι εκεί.

Η Eva Longoria μιλά για τον Tony Parker


Η Eva Longoria μίλησε για το διαζύγιό της από τον Tony Parker, για πρώτη φορά χθες το βράδυ και ξέσπασε σε κλάματα. «Μου σπάραξε την καρδιά», λέει η Eva καλεσμένη στον «Piers Morgan Tonight». «Απογοητεύτηκα γιατί είχα αποκτήσει μια ταυτότητα
Η Eva Longoria μιλά για τον Tony Parker
ως κυρία Parker, και ως σύζυγος και όταν αυτό στο αφαιρούν, χάνεσαι και ρωτάς τον εαυτό σου, ποια είμαι και τι κάνω… ήταν πολύ δύσκολο.»

Έτσι ανεβάζουν την τιμή της αμόλυβδης


Με 2 λεπτά το λίτρο την αμόλυβδη επιβαρύνουν οι επιπλέον αμοιβές και οι παροχές των εργαζομένων ων στα διυλιστήρια Ασπροπύργου την τελική τιμή του προϊόντος. «Τα διυλιστήρια πουλάνε πολύ ακριβά στην Ελλάδα και ουδείς θίγει το θέμα εντοπίζοντας
Έτσι ανεβάζουν την τιμή της αμόλυβδης
το πρόβλημα διαμόρφωσης της τιμής μετά την έξοδο του καυσίμου από αυτά», αναφέρει στην Καθημερινή επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στην αγορά πετρελαιοειδών.
Οι αμοιβές και οι παροχές στους εργαζομένους στα Ελληνικά πετρέλαια ξεπερνούν έως και το 22%, εκείνες αντίστοιχων εργαζομένων σε χώρες της δυτικής Ευρώπης με την παραγωγικότητα να υπολείπεται δραματικά.

Έλληνας ο καλύτερος εκπαιδευτής- πιλότος του ΝΑΤΟ


Μία ακόμα μεγάλη διάκριση για την Πολεμική Αεροπορία και την Ελλάδα στο πρόσωπο ενός ανθρώπου της, του επισμηναγού (Ι) Xαράλαμπου Εσκίογλου: Είναι ο μοναδικός πιλότος Αεροπορίας μέλους του ΝΑΤΟ που συμμετέχει στην ΤLP ως εκπαιδευτής, όπου εκλέχθηκε από τους συναδέλφους τους όλων των χωρών του ΝΑΤΟ, ως ο καλύτερος εκπαιδευτής σε αποστολές αέρος-αέρος (αερομαχίες) και ταυτοχρόνως, ο καλύτερος εκπαιδευτής σε αποστολές κρούσης αέρος-εδάφους!

Ιδρύω κόμμα εάν με καθαιρέσουν




«Αν αυτό δεν είναι πολιτική δίωξη και προσπάθεια φίμωσής μου τότε τι είναι πολιτική δίωξη;».

Με αυτά τα λόγια αντιδρά ο Παναγιώτης Ψωμιάδης στην καταδίκη του, σε δεύτερο βαθμό από το Εφετείο Θεσσαλονίκης.

ανεκδοτο... Θεέ μου, τι γυναίκα είσαι εσύ!!

Ο Τοτός την ώρα των θρησκευτικών είναι αφηρημένος.
Η δασκάλα του τον ρωτάει:
- Τοτό που είναι ο Θεός;
- Στην κρεβατοκάμαρη της υπηρέτριάς μας κυρία και μάλιστα είναι γένους θηλυκού.


Θέλει το 2x2 ο Βαλβέρδε 
Nα κάνουν ό,τι μπορούν για να κλείσει η σεζόν απόλυτα επιτυχημένα ζήτησε από τους παίκτες του ο Ερνέστο Βαλβέρδε σε ολιγόλεπτη ομιλία που είχε μαζί τους στη σημερινή προπόνηση.

Ο Ισπανός τεχνικός, επανέλαβε στους ποδοσφαιριστές του, την ανάγκη, αλλά και την επιθυμία του να πάρουν δύο νίκες στα ματς που απομένουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες