ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

8/2/10

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Παρουσιάζουμε έγγραφο της Ελληνικής Αστυνομίας, απο  το οποίο κυκλοφόρησε προ ολίγων μόλις ημερών, από το οποίο προκύπτει με σαφήνεια η απόφαση του κ Χρυσοχοΐδη να αφαιρέσει το Σταυρό από τις στολές των ανδρών και γυναικών που υπηρετούν στην ΕΛ.ΑΣ. Αν και το Υπουργείο προστασίας του πολίτη με επίσημη ανακοίνωση το αρνείται, ας διαψεύσει τώρα την ύπαρξη του εγγράφου που αποκαλύπτουμε. Μεταξύ των όσων άκρως αποκαλυπτικών περιλαμβάνονται στο έγγραφο αυτό, η παράγραφος που έχουμε υπογραμμίσει με κόκκινο χρώμα, είναι ανατριχιαστική:

«Παράλληλα θα πρέπει να εξετασθεί και το θέμα της αφαιρέσεως του Σταυρού, που αποτελεί το Ιερό Σύμβολο των Ελλήνων, από τα σήματα της στολής των Αστυνομικών, αφού στην Ελληνική Σημαία υπάρχει ο Σταυρός».
Ενημερώνουμε τους αρμοδίους Σταυρομάχους ότι οι Έλληνες Αστυνομικοί δεν θα υπακούσουν στην κατάπτυστη αυτή εντολή και το πράγμα θα πάρει διαστάσεις που κανείς δεν θέλει ούτε να φαντάζεται.






















ΑΠΟ ΦΙΛΟΤΙΜΙΑ

ΠΗΓΗ

O Σεφέρης για το Μακρυγιάννη: «Αν ο Μακρυγιάννης μάθαινε γράμματα…»

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhrjJ8d9v0if_jYxKGPwVpCQ7nGdkzUOkDACRgBRyUPIA_DkNst_5NgXbPdRpmJ8G_jU69lOVUGLxycVaTm5t64ilNXM5DNlPtHB5KplPT1qhqfCzwUKIoi6Yx-9X3mDk17RLp97HFc0HY/s320/%CE%9C%CE%B1%CE%BA%CF%81%CF%85%CE%B3%CE%B9%CE%AC%CE%BD%CE%BD%CE%B7%CF%82.jpgΑν ο Μακρυγιάννης μάθαινε γράμματα την εποχή εκείνη, πολύ φοβούμαι πως θα έπρεπε να απαρνηθεί τον εαυτό του, γιατί την παιδεία την κρατούσαν στα χέρια τους οι «τροπαιούχοι του άδειου λόγου», καθώς είπε ο ποιητής, που δεν έλειψαν ακόμη.

Δεν επαινώ τον Μακρυγιάννη γιατί δεν έμαθε γράμματα, αλλά δοξάζω τον πανάγαθο Θεό που δεν του έδωσε τα μέσα να τα μάθει.

Γιατί αν είχε πάει σε δάσκαλο, θα είχαμε ίσως πολλές φορές τον όγκο των Απομνημονευμάτων σε μια γλώσσα, όλο κουδουνίσματα και κορδακισμούς· θα είχαμε ίσως περισσότερες πληροφορίες για τα ιστορικά των χρόνων εκείνων, θα είχαμε ίσως ένα Σούτσο της πεζογραφίας, αλλά αυτή την αστέρευτη πηγή ζωής, που είναι το βιβλίο του Μακρυγιάννη, δε θα την είχαμε. Και θα ήταν μεγάλο κρίμα.

Γιατί έτσι όπως μας φανερώνεται ο Μακρυγιάννης, βλέπουμε ολοκάθαρα πως αν και αγράμματος, δεν ήταν διόλου ένας ορεσίβιος ακαλλιέργητος βάρβαρος. Ήταν ακριβώς το εναντίον: ήταν μια από τις πιο μορφωμένες ψυχές του ελληνισμού. Και η μόρφωση, η παιδεία που δηλώνει ο Μακρυγιάννης, δεν είναι κάτι ξέχωρο ή αποσπασματικά δικό του· είναι το κοινό χτήμα, η ψυχική περιουσία μιας φυλής, παραδομένη για αιώνες και χιλιετίες, από γενιά

ΤΟ ΕΤ3 ΚΛΕΙΝΕΙ ...Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ

http://entertainment.in.gr/ast/img/tvChannels/63310_b.jpg
ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΑΣ... ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΠΗΡΑΤΕ ΤΙΣ 160 ΕΔΡΕΣ ΚΑΤΗΡΓΗΣΑΤΕ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΘΝΙΚΟ ....ΑΣ ΜΗΝ ΑΝΑΘΕΡΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ... ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΤ3... ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΟΨΕΤΕ ΚΑΘΕ ΔΕΣΜΟ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ .ΣΥΜΦΩΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΜΠΕΙ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΗΝ ΕΤ3...ΧΑΛΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ ΚΑΣΤΕΛΙΟΥ ΚΑΙ ΣΚΥΡΟΥ.
ΕΛΛΗΝΕΣ   ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!!!!

6,5 δισ. ευρώ το χρόνο μόνο για... επιδόματα !

Σύμφωνα με την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ η δαπάνη για τα επιδόματα ανέρχεται για φέτος σε 6,5 δισ. ευρώ χωρίς να υπολογιστούν έξοδα για υπερωρίες, συμμετοχές σε επιτροπές, μετακινήσεις και άλλες πρόσθετες αμοιβές που αποτελούν μέρος του μισθού.

Η δαπάνη για την κάλυψη των μισθών των πολιτικών υπαλλήλων ανέρχεται σε 6,9 δισ. ευρώ και του προσωπικού των σωμάτων ασφαλείας σε 2,2 δισ. ευρώ....





Είναι χαρακτηριστικό ότι για τα ανώτερα στελέχη της δημοσιοϋπαλληλικής ιεραρχίας ο βασικός μισθός κυμαίνεται στις

Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΒΑΣΙΚΟ ΑΙΤΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ

Tου ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΔΙΖΕΛΟΥ
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhG2mtelFw3FkemlpXLKD4rhldDIneE9d1H79OxaMtd4waBeiOwyt-yfTVIMN_XLyP4sivHIOmqtL1ktACTazGmeZZvJTejqsOQ2NM78IfuJG1-5EUpEBPWrBbG7uqB8Kenl1wabcu9p0fN/s230/%CE%94%CE%99%CE%91%CE%A0%CE%9B%CE%9F%CE%9A%CE%97.jpgΤην περασμένη Δευτέρα πραγματοποιήθηκε στη Βουλή συζήτηση σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων με θέμα τη διαπλοκή και τη διαφάνεια. Δύο παράγοντες που επηρεάζουν αρνητικά τη λειτουργία του δημοκρατικού μας πολιτεύματος.
Το θέμα του περιορισμού της διαπλοκής και εκείνο της εξάπλωσης της διαφάνειας σε όλες τις εκδηλώσεις της δημόσιας ζωής αποτελούν πολύ σοβαρά θέματα, που εκείνοι που τα δημιούργησαν φυσικά δεν είναι σε θέση να τα χειριστούν και να τα συζητήσουν. Γι' αυτό σε όλες τις σχετικές συζητήσεις που έγιναν στη Βουλή οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, και κυρίως των δύο κομμάτων εξουσίας, ξέφυγαν από τα δύο σοβαρά θέματα της διαπλοκής και της διαφάνειας και ασχολήθηκαν με άλλα θέματα, που δεν είχαν καμία σχέση ή συνάφεια με αυτά. Και η συζήτηση της περασμένης Δευτέρας στη Βουλή δεν μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση. Η διαπλοκή μεταξύ εξουσίας και
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες