ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

20/7/10

To απόρρητο σήμα της κυπριακής Πρεσβείας στην Ελλάδα της 19ης Ιουλίου 1974

Στον ειδησεογραφικό ιστότοπο Sigmalive.com δημοσιεύθηκε το τηλεγράφημα το οποίο στάληκε στο υπουργείο Εξωτερικών από την κυπριακή Πρεσβεία στην Αθήνα τη νύχτα της Παρασκευής 19 Ιουλίου 1974, λίγες ώρες πριν ξεκινήσουν οι αποβατικές ενέργειες του Αττίλα στη Κύπρο.
Το σήμα με ημερομηνία 19 Ιουλίου 1974 φέρει διαβάθμιση “Άκρως Απόρρητο-Ειδικού Χειρισμού” και μεταβιβάζει πληροφορίες του κλιμακίου της ΚΥΠ, σύμφωνα με το οποίο το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Φρουράς (ΓΕΕΦ) έχει αναγνωρίσει 5 τουρκικά πλοία που πλέουν σε απόσταση 12 μιλίων βόρεια του Ακρωτηρίου Αποστόλου Ανδρέα και 10 αποβατικών σκαφών που πλέουν σε μεγαλύτερη απόσταση. Χαρακτηριστική είναι η τελευταία φράση “(το) ΓΕΕΦ δεν ανησυχεί”.
Το ντοκουμέντο αυτό όπως και το τηλεγράφημα του Βρετανού

Μήνυμα προς τις υπόλοιπες χώρες το «πάγωμα» της βοήθειας στην Ουγγαρία

«Πάγωσαν» το πρόγραμμα στήριξης της Ουγγαρίας το ΔΝΤ και η ΕΕ, λέγοντας ότι η Βουδαπέστη ότι θα πρέπει να λάβει περισσότερα μέτρα για να μειώσει το έλλειμμα της προκειμένου να συνεχίσει να έχει πρόσβαση στα κεφάλαια του δανείου.
Η εξέλιξη φαίνεται να επηρεάζει σήμερα την πορεία των αγορών και αποτελεί μία προειδοποίηση προς τις κυβερνήσεις της Ευρώπης ότι το ΔΝΤ και η ΕΕ δεν θα ανεχτούν υπαναχωρήσεις στους στόχους για τη μείωση των ελλειμμάτων.

«Αποτελεί έκπληξη ότι το ΔΝΤ θέλει να παίξει

Στα χέρια της «τρόικας» προσωπικά δεδομένα στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων!

Μετά τα κλειδιά της οικονομίας, τώρα η κυβέρνηση Παπανδρέου παραδίδει και τα κλειδιά της ασφάλειας και της άμυνας της χώρας στους δανειστές της!

Συγκεκριμένα, το who is who ενός εκάστου στελέχους των Ενόπλων Δυνάμεων, διπλωμάτη κ.ο.κ. θα παραδοθεί στην «τρόικα» μέσω της απογραφής των δημοσίων υπαλλήλων που είναι ήδη σε εξέλιξη. Και μέσω της «τρόικας» Κύριος οίδε πού μπορεί να φθάσουν τα στοιχεία αυτά... Η απογραφή μπορεί, λοιπόν, να έχει γενικώς θετική στόχευση, κρίσιμες όμως παράμετροι δεν έχουν προσεχθεί αρκετά, όπως θα φανεί και στη συνέχεια.

Εν πρώτοις η απογραφή των δημοσίων υπαλλήλων επιβλήθηκε από την «τρόικα» μέσω του Μνημονίου, με απώτερο σκοπό να προχωρήσουν σε περαιτέρω... ελάφρυνση των

Τότε «ανειδίκευτοι», τώρα επιστήμονες…ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!



Του Καθηγητή ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΙΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ


Το ανέφερα σε ραδιοτηλεοπτικές εκπομπές που συμμετείχα και το έγραψα στα αγαπημένα μου blogs:  Είτε επρόκειτο για πολύ καλά μελετημένο και αριστοτεχνικά μεθοδευμένο σχέδιο δράσης, ή για απότοκο της χρονικής καθυστέρησης που χαρακτηρίζει την ελληνική γραφειοκρατία το αποτέλεσμα τελικά ήταν το ίδιο!

      Αναφέρομαι, φυσικά, στο γεγονός ότι τα
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες