ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

7/7/10

Τουρκικά μαχητικά πάνω από το Αγαθονήσι

Μετά από ένα μικρό διάστημα «κόσμιας συμπεριφοράς» η Τουρκική Αεροπορία άρχισε πάλι τις υπερπτήσεις πάνω από ελληνικό έδαφος.
Συγκεκριμένα νωρίτερα σήμερα στις 7 Ιουλίου, στις 16:19 πραγματοποιήθηκε υπέρπτηση, άνωθεν του Αγαθονησίου, από σχηματισμό οκτώ τουρκικών μαχητικών (4 F-16 και 4 F-4 ).
Κατά τη διάρκεια της υπέρπτησης, τα 2 F-16 και τα

Μέχρι και 5.000 αξιωματικοί εκτός στρατεύματος μέχρι το τέλος της χρονιάς - Παραιτήθηκαν ήδη 2.000!

Παραιτήσεις 4.000-5.000 αξιωματικών μέχρι το τέλος του 2010 περιμένουν στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας μέχρι τοτ έλος του έτους με ότι αυτό συνεπάγεται στην αμυνιτκή ικανότητα της χώρας. Ήδη, όπως αναφέρουν πληροφορίες του defencenet.gr, σήμερα συμπλήρώθηκε ο – μέχρι τώρα – αριθμός ρεκόρ των 2.000 παραιτήσεων από τους οποίους οι 51 είναι πιλότοι! Δηλαδή το 8,5% του συνόλου των πιλότων, αλλά το 30% των πλέον έμπειρων και ικανών βγήκαν στην σύνταξη.

Ωθούμενοι από την κυβερνητική πολιτική στο ασφαλιστικό και συνταξιοδοτικό που έχουν παραλύσει τον κοινωνικό ιστό. Σημειώνεται ότι οι παραιτήσεις για όλο το 2009 ήταν

Σε γραμμή Ερντογάν ο... Σαμαράς!

Στρατηγική αντεπίθεσης στην κυβέρνηση εγκαινιάζει σήμερα ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Αντ. Σαμαράς, παρουσιάζοντας το πρωί στο Ζάππειο την πρότασή του για την παράκαμψη του μνημονίου και καταψηφίζοντας το απόγευμα στη Βουλή το ασφαλιστικό νομοσχέδιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα υποστηρίξει ότι η κυβέρνηση μπορεί να επαναδιαπραγματευθεί τους όρους του μνημονίου, εφόσον αποδώσουν τα πρώτα μέτρα που έλαβε, περιγράφοντας στην πραγματικότητα το «τουρκικό μοντέλο» έναντι του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ). Οπως τόνιζαν χαρακτηριστικά χθες συνεργάτες του, όταν το κόμμα του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ανήλθε στην εξουσία το 2002, ακολούθησε μεν τη συμφωνία με το ΔΝΤ, αλλά στη συνέχεια προχώρησε σε επαναδιαπραγμάτευση του «μνημονίου» της Τουρκίας, διασφαλίζοντας ηπιότερες ρυθμίσεις για τους τούρκους πολίτες.

Με την κίνηση αυτή ο κ. Σαμαράς επιχειρεί

Η ΛΙΑΝΑ Η ΚΑΝΕΛΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ......

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες