ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

19/2/11

General Motors :Μπόνους στο προσωπικό, «φέσι» στην κυβέρνηση

Μπορεί η αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία General Motors να μην έχει αποπληρώσει ακόμα τις οφειλές της προς την αμερικανική κυβέρνηση αλλά αποδεικνύεται συνεπέστατος εργοδότης προς τους 76.000 αμερικανούς υπαλλήλους της.
Όπως ανακοίνωσε η διασωθείσα με χρήματα αμερικανών φορολογουμένων αυτοκινητοβιομηχανία, θα καταβληθούν στο προσωπικό μπόνους που θα ανέρχονται σε 400 εκατ. δολάρια «ως επιβράβευση για τα θετικά αποτελέσματα της εταιρείας την περασμένη χρονιά».

«Όλοι μαζί σημειώσαμε τεράστια πρόοδο το 2010» αναφέρει στο ενημερωτικό του

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Ειλικρίνεια

Ένα πράγμα πρέπει να αναγνωρίσουμε στον πρωθυπουργό μας: Είναι ειλικρινής!

Χάσαμε το κορμί πατριώτη!



Mας την πήρανε από το marketing. Η playmate 2008 Σύλβια Παπαδάκη αποφάσισε να εγκαταλείψει το μόντελινγκ, λόγω της οικονομικής κρίσης. «Συνειδητοποίησα πως έρχονται δύσκολες μέρες και πρέπει κι εγώ να είμαι έτοιμη για το επόμενο βήμα.»,
Χάσαμε το κορμί πατριώτη!
στην Espresso και αποκαλύπτει πως εδώ και λίγους μήνες ξεκίνησε να σπουδάζει marketing καιεπικοινωνία σε γνωστό ιδιωτικό κολέγιο. «Το πρώτο εξάμηνο χρειάστηκε να διαβάσω και να κάνω κάποιες εργασίες κόντρα σε ό,τι έκανα μέχρι σήμερα, αφού ασχολιόμουν μόνο με την εμφάνισή μου λόγω των επαγγελματικών μου υποχρεώσεων», καταλήγει το μοντέλο.

Ρε, θα σας πάρουν με τις κοτρώνες. Γιατί παίζετε με τις αντοχές του πολίτη;


Οι άνθρωποι ή είναι ανίκανοι ή... είναι άχρηστοι! Βάζουν τον κοσμάκη να τακτοποιήσει τους ημιυπαίθριους, τρέχει αυτός σα μαλάκας να πληρώσει και νομίζει ότι ξεμπέρδεψε και είναι νόμιμος και μετά του λέει θα ξαναπληρώσεις και μάλιστα και πρόστιμο, επειδή έχεις παράνομο κτίσμα και το ομολογείς κιόλας με την τακτοποίηση!

Στην ΕΕ η «αποθήκη ψυχών»

ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ! ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΣΤΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΤΗΝ ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΟ ΚΕΠΕΠ ΛΕΧΑΙΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΑ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ --- Τόσα βρόμικα μυστικά δεν χωρούν κάτω από κανένα χαλί...
Στην ΕΕ η «αποθήκη ψυχών»
Η τόση δυσωδία δεν καλύπτεται με υποσχέσεις για ενίσχυση του προσωπικού στο ΚΕΠΕΠ Λεχαινών και, μοιραία, περνάει τα σύνορά μας, παρασυρμένη από τη θύελλα που σήκωσαν τα ΜΜΕ. Τα όσα τραγικά αποκαλύφθηκαν την περασμένη εβδομάδα για τις συνθήκες διαβίωσης (;) των παιδιών που φιλοξενούνται (;) στο ΚΕΠΕΠ Λεχαινών μας έκαναν όλους να νιώσουμε αρχικά αηδία, στη συνέχεια οργή και πλέον τίποτα άλλο από ντροπή. Ντροπή που αυτά τα πράγματα γίνονται στην Ελλάδα. Τη χώρα στην οποία κάποτε κατοικούσε ο Ξένιος Δίας. Γιατί μάλλον και αυτός έχει ξενοικιάσει το ρετιρέ στον Όλυμπο εδώ και καιρό…

Ραβασάκι από την Εφορία


Φορολογικές εκκρεμότητες εντόπισε το TaxisNet. Περίπου 590.000 φορολογούμενοι καλούνται άμεσα να τακτοποιήσουν τις οικονομικές τους υποθέσεις. Απειλούνται με αυτόφωρο και άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών

Κλήση από την Εφορία θα λάβουν 590.000 φορολογούμενοι οι οποίοι μαζί με το έντυπο της φορολογικής δήλωσης του 2011 θα πρέπει να εξοφλήσουν άμεσα τις οφειλές τους, διαφορετικά απειλούνται με άνοιγμα των τραπεζικών τους λογαριασμών, κατασχέσεις ακινήτων, ενώ πιθανόν να ενεργοποιηθεί ακόμη και το Αυτόφωρο, όταν θα ισχύσουν οι διατάξεις του νέου φορολογικού νομοσχεδίου.

Απεργιών συνέχεια


Οι εργαζόμενοι σε τρόλεϊ και ΗΣΑΠ, όπως αναμενόταν ακολούθησαν τους συναδέλφους τους στα λεωφορεία, εξαγγέλλοντας κινητοποιήσεις. Δείτε πώς διαμορφώνεται το απεργιακό δελτίο για τις επόμενες μέρες 
Συνεχίζεται ο γολγοθάς για το επιβατικό κοινό, καθώς στο χορό των κινητοποιήσεων από την ερχόμενη εβδομάδα εκτός από τα  λεωφορεία, τρόλεϊ μπαίνει και ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος.
Οι εργαζόμενοι σε μετρό και τραμ δεν έχουν λάβει ακόμη αποφάσεις για νέες κινητοποιήσεις, ωστόσο τη Δευτέρα συνεδριάζουν οι συνδικαλιστές από όλα τα μέσα σταθερής τροχιάς προκειμένου να επανεκτιμήσουν την κατάσταση.
Τη Δευτέρα, ακινητοποιημένα θα μείνουν από τις 11 το πρωί έως τις 4:30 το μεσημέρι τα αστικά λεωφορεία και από τις 11 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα τα τρόλεϊ.
Οι εργαζόμενοι στα τρόλεϊ θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας τις ίδιες ώρες και την Τρίτη, ενώ ακινητοποιημένοι από τις 12 το μεσημέρι έως τις 4 το απόγευμα θα μείνουν και οι συρμοί του ΗΣΑΠ.
news247.grΤρόλεϊ και λεωφορεία προσανατολίζονται να συμμετάσχουν στην 24ωρη απεργία της Τετάρτης, ενώ ο ΗΣΑΠ θα λειτουργήσει από τις 9 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα, ώστε να μπορέσουν να μετακινηθούν όσοι θα συμμετάσχουν στα συλλαλητήρια.

Η τρίτη πιο βρώμικη χώρα


Στην 3η χειρότερη θέση κατατάσσει κλιμάκιο της Ε.Ε. την Ελλάδα σε θέματα καθαριότητας και προστασίας του περιβάλλοντος. Στο επίκεντρο της αρνητικής κριτικής, οι παράνομες χωματερές και τα ελλιπή υγειονομικά μέτρα
Στην τρίτη χειρότερη θέση μεταξύ των 27 κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κατατάσσει την Ελλάδα η Κομισιόν στα θέματα που αφορούν τη διαχείριση του περιβάλλοντος.

Αυξήσεις έως και 100% στις πρώτες ύλες

Αυξήσεις φωτιά έως και 100% σημείωσαν το 2010 οι τιμές σε πολύτιμες πρώτες ύλες όπως τα σιτηρά, το καλαμπόκι...
 
Αυξήσεις έως και 100% στις πρώτες ύλες
και ο καφές, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Deutsche Welle. Συγκυριακό φαινόμενο ή αποτέλεσμα κερδοσκοπίας; Και τα δύο, υποστηρίζει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και καλεί την Κομισιόν να προτείνει μέτρα για την καταπολέμηση της αισχροκέρδειας.  
«Οι αυξήσεις οφείλονται σε πολλούς παράγοντες», επισημαίνει ο ευρωβουλευτής της Ν.Δ. καθηγητής Γιώργος Παπαστάμκος:

«Είναι ασφαλώς η αυξανόμενη ζήτηση για βασικά προϊόντα διατροφής σε χώρες πληθυσμιακά πάρα πολύ μεγάλες, όπως η Κίνα και η Ινδία. Δεύτερος παράγοντας είναι η δέσμευση γεωργικών εκμεταλλεύσεων για βιοκαύσιμα, δηλαδή

Στα… αζήτητα ευρωπαϊκά χρήματα για τους ανέργους

Μας περισσεύουν, ως χώρα και ως πολίτες, τα χρήματα; Μάλλον όχι! Τότε γιατί «σνομπάρουμε», από το 2007...
 
Αποκάλυψη: Στα… αζήτητα ευρωπαϊκά χρήματα για τους ανέργους
μερικές δεκάδες εκατομμύρια ευρώ για την ενίσχυση των ανέργων, τα οποία μας προσφέρονται από το αποκαλούμενο Ευρωπαϊκό Ταμείο Προσαρμογής στην Παγκοσμιοποίηση (ΕΤΠ); Πρόκειται για Ταμείο της Ευρωπαϊκής Ένωσης που συστάθηκε το 2007 για τη στήριξη στους εργαζόμενους οι οποίοι έχουν χάσει τη δουλειά τους εξαιτίας των αλλαγών στον τρόπο λειτουργίας του παγκόσμιου εμπορίου, με στόχο να ξαναβρούν εργασία το ταχύτερο δυνατό. Το ΕΤΠ, ωστόσο, δεν έχει λάβει ακόμα καμία αίτηση από την Ελλάδα για οικονομική βοήθεια, γεγονός που δημιουργεί ποικίλα ερωτηματικά. Πόσω μάλλον όταν κάθε άνεργος μπορεί να λάβει περίπου

Εισαγόμενες τοξικές βόμβες καταλήγουν στο πιάτο μας

Όργιο λαθρεμπορίας και παράνομης διακίνησης επικίνδυνων φυτοφαρμάκων εκτυλίσσεται καθημερινά στην ελληνική επικράτεια...
 
Αποκάλυψη: Εισαγόμενες τοξικές βόμβες καταλήγουν στο πιάτο μας
Χιλιάδες τόνοι απαγορευμένων σκευασμάτων εισάγονται λαθραία από γειτονικές χώρες και χρησιμοποιούνται αφειδώς στις αγροτικές καλλιέργειες. Ζιζανιοκτόνα, εντομοκτόνα και ένα σωρό τοξικά προϊόντα ρίχνονται κατά τόνους στην ελληνική γη, μόνο και μόνο επειδή κοστίζουν φθηνότερα, με τραγικές συνέπειες για τη δημόσια υγεία. Την ίδια

WikiLeaks: Ρωσόφιλος και συμφεροντολόγος, κατά τις ΗΠΑ, ο Μπερλουσκόνι

Νέα στοιχεία και αποκαλύψεις του WikiLeaks αναφορικά με το πώς κρίνει η αμερικανική διπλωματία τα “έργα και ημέρες” του Ιταλού πρωθυπουργού Σίλβιο Μπερλουσκόνι δημοσιεύει σήμερα σε διεθνή αποκλειστικότητα το ιταλικό περιοδικό L' Espresso.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι εκθέσεις της πρεσβείας των ΗΠΑ στη Ρώμη εμφανίζουν τον Μπερλουσκόνι να ενδιαφέρεται περισσότερο για τα προσωπικά του συμφέροντα αντί για τα κρατικά και να προκρίνει τις βραχυπρόθεσμες λύσεις από τις μακρόπνοες στρατηγικές, οδηγώντας τη χώρα σε αργή, αλλά σταθερά φθίνουσα οικονομική πορεία, χωρίς να λείπουν βέβαια  και οι αναφορές στην “ταραχώδη” προσωπική του ζωή.

Το ενδιαφέρον των Αμερικανών διπλωματών επικεντρώνεται κυρίως

«Μετωπική» Τσίπρα-Παπακωνσταντίνου για τη δημόσια περιουσία

«Πυρά» αντάλλαξαν στη Βουλή ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ και ο υπουργός Οικονομικών. Ο Αλέξης Τσίπρας κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «γελοιοποιείται με τις εξεγέρσεις της πιτζάμας που κρατάνε 24 ώρες και μετά συμφωνεί σε όλα», με τον υπουργό Οικονομικών να απαντά, καταλογίζοντας του «φτηνό λαϊκισμό που δεν είναι αντάξιος των περιστάσεων».
Σε ερώτηση που κατέθεσε ο Αλ. Τσίπρας για το "μηχανισμό ελεγχόμενης χρεοκοπίας και το σύμφωνο ανταγωνιστικότητας", κατηγόρησε τον υπουργό Οικονομικών ότι "έχει συνυπογράψει, κάτω από το τραπέζι, swap χρέους με δημόσια περιουσία, να επαναγοράσουμε, δηλαδή, 50 δισ. ομολόγων και να εκχωρήσουμε 50 δισ. δημόσιας περιουσίας".

Ο πρόεδρος του Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ ρώτησε τον υπουργό Οικονομικών αν

Ανακάλεσαν τον Γενικό Πρόξενο της Κορυτσάς γιατί παρότρυνε τους Βορειοηπειρώτες να δηλώσουν Έλληνες!

ImageΧωρίς επίσημη δικαιολογία, το υπουργείο Εξωτερικών ανακάλεσε τον Γενικό Πρόξενο Κορυτσάς Θεόδωρο Οικονόμου, λίγους μόλις μήνες πριν ολοκληρωθεί η θητεία του σε μία κίνηση που δείχνει την ένταση του φοβικού συνδρόμου της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΕΞ ακόμα και έναντι των Τιράνων. Αφορμή ήταν οι δηλώσεις του, πως στην επικείμενη απογραφή οι Ομογενείς θα πρέπει να δηλώσουν, ότι είναι Έλληνες και όχι Αλβανοί.

Μια παρότρυνση 100% νόμιμη αφού το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού και της

Σε τελική ευθεία το μισθολόγιο στο δημόσιο

Eντός 10 ημερών θα υποβληθεί  στους αρμόδιους υπουργούς Γ. Ραγκούση και Γ. Παπακωνσταντίνου,  το πόρισμα, που θα περιγράφει τις μισθολογικές διαφορές ανάμεσα στα υπουργεία, τους φορείς και τους οργανισμούς. Το πόρισμα θα περιέχει και συγκεκριμένες προτάσεις για την ανακατονομή του προσωπικού σε όλες τις υπηρεσίες του δημοσίου.
Ετσι, σύντομα θα ανακοινωθεί το νέο ενιαίο μισθολόγιο, αφού ο 

Οι γυναίκες είναι πολύπλοκα πλάσματα. Για όσους από εσάς δεν το πιστεύετε αυτό ΔΕΊΤΕ μια πολύπλοκη μαθηματική απόδειξη

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες