ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

2/3/11

Ερντογάν: "Με κορόιδεψε ο Γιώργος"


Για μη τήρηση του λόγου του Γιώργου Παπανδρέου, κάνει λόγο ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μιλώντας σε οικονομικό συνέδριο. Στη δυτική Θράκη, οι μουσουλμάνοι δεν έχουν το δικαίωμα να εκλέγουν μόνοι τους το μουφτή τους

Κατηγορίες προς τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου ότι δεν τήρησε την προεκλογική υπόσχεσή του, σχετικά με το δικαίωμα των μουσουλμάνων της δυτικής Θράκης να εκλέγουν τον μουφτή τους, απηύθυνε ο  πρωθυπουργός της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μιλώντας στο Ντίσελντορφ.

Δημήτρης Δρούτσας:Μαϊμού καθηγητής Πανεπιστημίου,χωρίς διδακτορικό;

Στην «Κυρικάτικη Ελευθεροτυπία διαβάζουμε από την Βασιλική Σιούτη: «O αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Δ.Δρούτσας, εμφανίστηκε στην πολιτική ως…καθηγητής

Σεραφείμ «Ντρέπομαι ως Επίσκοπος που πατώ στα ίδια χώματα με τον Υπουργό Δικαιοσύνης»

Βολές κατά του Υπουργού Δικαιοσύνης εξαπέλυσε σήμερα ο Σεβ. Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ, όσον αφορά το σχέδιο νόμου που αναρτήθηκε στο Διαδύκτιο "Για την καταπολέμηση ορισμένων μορφών και εκεδηλώσεων ρατσισμού και ξενοφοβίας μέσω του Ποινικού Δικαίου".
Ο Μητροπολίτης Σεραφείμ, μεταξύ άλλων αναφέρει: "Τίθεται λοιπόν το μέγιστο ερώτημα υπάρχουν πολλών ειδών γενετήσιοι σεξουαλικοί προσανατολισμοί ώστε

ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ Από το 2008 τα είχαμε συμφωνήσει με τον Νίμιτς

Ένταση προκαλεί στις σχέσεις Αθήνας-Σκοπίων η στάση του πρωθυπουργού της ΠΓΔΜ Ν. Γκρούεφσκι, ο οποίος, σε μια προφανή προσπάθεια να πείσει το διεθνές ακροατήριο ότι θέλει λύση του προβλήματος της ονομασίας, αποκάλυψε ότι αποδέχτηκε την πρόταση που είχε υποβάλει ο Μάθιου Νίμιτς μερικές ημέρες πριν από τη σύνοδο

Πενήντα Πενήντα | Από σήμερα ο 3ος κύκλος

Σήμερα επιστρέφει η γνωστή παρέα του «Πενήντα πενήντα» (21.50, Mega) με τον τρίτο κύκλο, ένα χρόνο μετά

Πετρέλαιο, ο καλύτερος σιγαστήρας!

Πριν από χρόνια, όταν ακόμα υπήρχε η μεγάλη ελληνική κατασκευαστική ΕΔΟΚ-ΕΤΕΡ, με δραστηριότητα και στη Λιβύη, γνώρισα νεαρό οδηγό φορτηγού τής ΕΔΟΚ-ΕΤΕΡ στη Λιβύη.
Στην παρέα δεν είχαμε την ελάχιστη εκτίμηση στον Καντάφι, την «πράσινη επανάσταση», την «τζαμαχιρία» (τώρα πληροφορούμαι ότι σημαίνει «κράτος μαζών») και τις «κλίκες» του. Καταλαβαίναμε όμως ότι πίσω από τα «καλοπιάσματα» Δυτικών, Σοβιετικών (τότε) και λοιπών συνεργαζομένων... ήταν το πετρέλαιο και οι αναπτυξιακές/επενδυτικές ευκαιρίες που δημιουργούσε ο πετρελαϊκός πλούτος της Λιβύης. Διαβάζουμε τώρα, που από το αίμα και τις αμέτρητες ζωές των νεκρών Λιβύων αποκαλύπτεται πόσες μεγαλοεταιρείες από πόσες χώρες έχουν επενδεδυμένα συμφέροντα στη Λιβύη, και φρίττουμε με τη δύναμη του χρήματος σε ανοχές, παρασιωπήσεις και ηθικές εκπτώσεις.
Τότε όμως δεν είχαμε ιδέα από «εσωτερικό» της Λιβύης: ποια τα

Νέοι διορισμοί από τον Καντάφι-Στη Μεσόγειο 2 πολεμικά αμερικανικά πλοία

Ο ηγέτης της Λιβύης Μουάμαρ Καντάφι αντικατέστησε δύο υπουργούς που έχουν προσχωρήσει στους αντικαθεστωτικούς, μετέδωσε σήμερα η κρατική τηλεόραση. Στη θέση του πρώην υπουργού Εσωτερικών Αμπντελ Φάταχ Γιούνες αλ Αμπίντι διόρισε τον Μασούντ Αμπντελ Χαφίζ στο υπουργείο Δικαιοσύνης ο Μοχάμεντ Αχμαμπάντ αλ-Καμούντι αντικατέστησε τον Μουστάφα Μοχάμεντ Αμπντούλ Αζλεΐλ. Επίσης, ο Μοχάμεντ Ακρι Αλ-Μαχγκούμπι διορίστηκε γενικός εισαγγελέας στη θέση του Αμπντούλ Ραχμάν αλ-Αμπάρ, ο οποίος παραιτήθηκε την περασμένη εβδομάδα και προσχώρησε στην αντιπολίτευση.
Το τηλεοπτικό δίκτυο Al Jazeera μετέδωσε ότι δυνάμεις πιστές στον Μουάμαρ

Καρχαρίες με ενσωματωμένο το... GPS της Φύσης

Φημίζονται για την εξαιρετική ακοή και την όσφρησή τους καθώς και την αντίληψη της κίνησης γύρω τους. Τα αποτελέσματα νέας μελέτης καταδεικνύουν ότι οι καρχαρίες είναι και δεινοί πλοηγοί, αφού μπορούν να καλύψουν μεγάλες διαδρομές με απροσδόκητη ακρίβεια.
«Πολύ απλά, γνωρίζουν πού πηγαίνουν», λέει ο Γιάννης Παπασταματίου από το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας της Φλόριντα, ο οποίος συμμετείχε στη μελέτη. «Πολλοί άνθρωποι θα μπορούσαν να περπατούν γνωρίζοντας τον προορισμό τους για έξι με οκτώ χιλιόμετρα, όμως φανταστείτε να κάνετε το ίδιο στο βυθό και κατά τη διάρκεια της νύχτας».
Οι επιστήμονες εστίασαν τις έρευνές τους σε τρία είδη καρχαριών

Η ΤΕΧΝΗ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ!!!


Art road markings

Το μυστήριο του ανθρώπου που έζησε 256 χρόνια

Μεγαλωσε 180 παιδια ενώ οι 23 γυναικες που είχε πέθαναν πολυ πριν απο τον ίδιο.

Διαβάστε την σύντομη ιστορία του ανθρώπου που έζησε περισσότερο απο καθε αλλο άνθρωπο πάνω στη γη Li-Ching-Yun γεννήθηκε σε ενα μικρο χωριό της Κίνας (Szchewan) και μέχρι τα 10 του χρόνια πηγε σχολείο. Τοτε ηταν υπεραρκετό. Μετα ταξιδέψε σε διάφορες περιοχές της Κινάς οπου δούλεψε και μάζευε ιατρικά φυτά...

Σύμφωνα με τους New York Times μετα απο αυτή την εμπειρία ο Λι πουλούσε τα ιατρικά φυτά για 100 χρόνια. Μια μέρα ο επικεφαλής της αυτοκρατορίας Pei Wu-Fu ταξιδέψε μέχρι το σπιτι του Λι να τον ρωτήσει ποιο ειναι το μυστικό της μακροζωίας του και εκείνος απάντησε:
«Κράτα ήρεμη την κάρδια, κάτσε σαν...
χελώνα, περπάτα χαρούμενος σαν περιστέρι, και κοιμήσου σαν σκύλος»
Οι άνθρωποι τοτε απορούσαν που ο Λι δεν έμοιαζε καθόλου με

Nέο συλλαλητήριο στα κατεχόμενα κυπριακά εδάφη

Νέο συλλαλητήριο στην πλατεία Ινονού, στο κατεχόμενο τμήμα της Λευκωσίας, πραγματοποιούν το μεσημέρι οι Τουρκοκύπριοι, την ώρα που πληθαίνουν οι φήμες για προβοκάτσια από ακραία εθνικιστικά στοιχεία.
Η νέα διαδήλωση πραγματοποιείται σε βαρύ κλίμα μετά τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσαν στην Αγκυρα οι πρώτες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στα κατεχόμενα στα τέλη Ιανουαρίου, αλλά και η γκανγκστερικού τύπου επίθεση κατά της εφημερίδας «Αφρίκα» και του εκδότη της Σενέρ Λεβέντ, ο οποίος κατάγγειλε ότι πίσω από αυτή βρίσκεται ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης Μπουλέντ Αρίντς.
Το κατοχικό καθεστώς έχει λάβει δρακόντεια μέτρα

Τελευταία μέρα για τις περιοδικές δηλώσεις ΦΠΑ

Τελευταία μέρα σήμερα για την υποβολή των περιοδικών δηλώσεων Φ.Π.Α. και των ανακεφαλαιωτικών πινάκων ενδοκοινοτικών αποκτήσεων αγαθών και λήψεων υπηρεσιών, καθώς και ενδοκοινοτικών παραδόσεων αγαθών και παρεχόμενων υπηρεσιών.
Με σχετική απόφαση παρατάθηκε η προθεσμία υποβολής των περιοδικών δηλώσεων ΦΠΑ (με καταληκτική ημερομηνία υποβολής τους την 28η Φεβρουαρίου 2011) μέχρι και την 2η Μαρτίου 2011. Η υποβολή των περιοδικών δηλώσεων αυτών καθώς και η καταβολή του

Τρία βήματα προστασίας από τη γρίπη



Η γρίπη είναι σοβαρή αρρώστια που μπορεί να οδηγήσει στο νοσοκομείο ακόμη και στον θάνατο. Κατά τη διάρκεια του 2009-2010 εμφανίστηκε ένας νέος ιός γρίπης, ο Α (Η1Ν1)2009, ο οποίος μεταδόθηκε σε όλο τον κόσμο και προκάλεσε την πρώτη πανδημία μετά από περισσότερα από 40 χρόνια. Η γρίπη είναι απρόβλεπτη και σύμφωνα με τα δεδομένα που έχει στη διάθεσή του το ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ., ο ιός Α(Η1Ν1)2009 κυριαρχεί κατά τη διάρκεια της περιόδου της εποχικής γρίπης 2010-2011.

ανεκδοτο...Τραβεστί!!!



Γυρίζει ο Κώτσος στο χωριό του μετά απο επίσκεψη στην Αθήνα. Η εμφάνιση του είναι κάπως περίεργη για το μικρό χωριο. Ο φίλος του ο Γιάννης απο περιέργεια πάει στο σπίτι του Κώτσου.
- Πώς ήταν Κώτσο η Αθήνα;
- Μια χαρά ήταν.
- Καλά και εσύ πως έγινες έτσι;
- Που να στα λέω Γιάννη μου. Πήγα προχτές στο Κολωνάκι που

ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ : Γιουβαρλάκια Αυγολέμονο (για 4 άτομα)


Υλικά:

½ κιλό κιμά μοσχαρίσιο ή αρνίσιο
150γρ ρύζι καρολίνα
1 αυγό
1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 λεμόνια

Το Fight Club του ΟΑΚΑ

The first rule of Fight Club is... Ας μιλήσουμε για μπάλα! Ο πρώτος ημιτελικός Κυπέλλου Ελλάδας, ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ απέχει μόνο λίγες ώρες από την έναρξη του και το Sport24 σας παρουσιάζει τα "όπλα" των δικεφάλων για την σημερινή αναμέτρηση (21:00 conn-x sport).
Οι στρατηγοί μετράνε δυνάμεις
 

Στην 8η θέση η Ελλάδα με την Στικούδη


Η Ελλάδα είναι στην 8η θέση στην λίστα των 25 πιο sexy χωρών. Φαίνεται λίγο μπερδεμένο, ωστόσο μπορούσε να σας εξηγήσουμε την είδηση που έρχεται από το guyism.com. οι αναγνώστες του εν λόγω site ψήφισαν για τις 25 πιο sexy χώρες στον κόσμο, βασιζόμενοι
Στην 8η θέση η Ελλάδα με την Στικούδη

Πρόκληση Τουρκοκυπρίων



Βαριές κατηγορίες εις βάρος της τουρκοκυπριακής πλευράς, εκτόξευσε ο ευρωβουλευτής του ΛΑΟΣ, Ν. Σαλαβράκος. Ο ευρωβουλευτής κάνει λόγο για προκλητική στάση απέναντι στην επιτροπή των ευροβουλευτών η οποία επισκέπτεται την Κύπρο.

Για προκλητική στάση σε βάρος Επιτροπής ευρωβουλευτών που επισκέπτονται επίσημα την Κύπρο κατηγορεί την τουρκοκυπριακή πλευρά ο ευρωβουλευτής του ΛΑΟΣ Ν. Σαλαβράκος, ο οποίος συμμετέχει στην Ομάδα Επαφής Υψηλού Επιπέδου της Ε.Ε. που επισκέπτεται την Κύπρο, με στόχο και σκοπό να ενημερωθεί για τις εξελίξεις των δικοινοτικών διαπραγματεύσεων.

Απροστάτευτοι οι αστυνομικοί



Μετά τον τραγικό θάνατο των δύο αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ το απόγευμα της Τρίτης στη λαχαναγορά του Ρέντη, πολλά είναι τα ερωτηματικά που ξεσκεπάστηκαν για τις επιχειρήσεις συντονισμού της αστυνομίας και την οργάνωση στο ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό δραστών. Καταγγελίες ότι οι ίδιοι οι αστυνομικοί αγοράζουν τον εξοπλισμό τους, καθώς δεν είναι επαρκής

Αναπάντητα παραμένουν τα ερωτήματα που αφορούν την προστασία και την κάλυψη των δύο αστυνομικών που άφησαν τη ζωή τους το απόγευμα της Τρίτης κατά τη διάρκεια καταδίωξης τζιπ, ύποπτου για ληστεία σε περίπτερο στο Μενίδι, ενώ πληθαίνουν οι καταγγελίες για ελλιπή συντονισμό του σώματος, ακόμα και για έλλειψη κατάλληλου εξοπλισμού των αστυνομικών, σε σημείο που τον αγοράζουν μόνοι τους.

Ύποπτο αντικείμενο έξω από το γραφείο του Χρυσοχοΐδη





Αποκλεισμένη είναι η οδός Σεμιτέλους καθώς βρέθηκε ύποπτο αντικείμενο προς τη κατεύθυνση της Μιχαλακοπούλου στο γραφείο του Χρυσοχοΐδη

Κανονικά τα λεωφορεία την Τετάρτη


Απόφαση για 24ωρη πανελλαδική απεργία στις 9 Μαρτίου σε όλα τα μέσα, αποφάσισαν οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς. Εκκρεμεί η απόφαση για την ΕΘΕΛ. Αναστέλλονται οι στάσεις εργασίας την Τετάρτη και την Παρασκευή

Οι στάσεις εργασίας που είχαν ανακοινωθεί για την Τετάρτη και την Παρασκευή στα λεωφορεία, δεν θα πραγματοποιηθούν τελικά.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες