ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

26/2/11

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Οργασμός

1.Ο Θετικός Οργασμός :
- Ναι....Ναι....Ναι.......

2.Ο Αρνητικός Οργασμός :
- Όχι...Όχι...Όχι....

3.Ο Χριστιανικός Οργασμός :
- Παναγιά μ'...Παναγιά μ'.....Παναγιά μ'.........

Υπολογιστής ενός χιλιοστού


Στο μάτι ασθενούς με γλαύκωμα εμφύτευσαν Αμερικανοί ερευνητές το μικρότερο ηλεκτρονικό υπολογιστή που δημιουργήθηκε ποτέ, με επιφάνεια μόλις ενός τετραγωνικού χιλιοστού
Αμερικανοί ερευνητές δημιούργησαν το μικρότερο ηλεκτρονικό υπολογιστή, με επιφάνεια μόλις ενός τετραγωνικού χιλιοστού, που εμφύτευσαν στο μάτι ασθενούς με γλαύκωμα.

"Σέντραλ Παρκ" στο Ελληνικό


Αισιόδοξος για συμφωνία με επενδυτές από το Κατάρ, εμφανίζεται ο υπουργός Επικρατείας Χ. Παμπούκης. Αναμένεται να δημιουργηθούν μέχρι και 35.000 μόνιμες θέσεις εργασίας. Σχέδιο δημιουργίας πάρκου εφάμιλλου του Σέντραλ Παρκ, αλλά και Διεθνούς Κέντρου Γνώσης και τεχνολογίας
Μέχρι το Φθινόπωρο θα παρουσιάσει η κυβέρνησή της την πρόταση αξιοποίησης του Ελληνικού, σύμφωνα με τον υπουργό Επικρατείας και αρμόδιο για θέματα Στρατηγικών Επενδύσεων Χάρη Παμπούκη.

Εξαγορά στρατιωτικής θητείας


Έκπτωση 15% επιπλέον της έκπτωσης του 30% προβλέπει ο νέος ασφαλιστικός νόμος σε όσους θεμελιώνουν συνταξιοδοτικό δικαίωμα από την 1/1/2011. Διαβάστε τους όρους και τις προϋποθέσεις που πρέπει να πληρούν οι στρατιωτικοί και το ανάλογο παράδειγμα

Οι ασφαλισμένοι που θεμελιώνουν συνταξιοδοτικό δικαίωμα από την 1/1/2011 δικαιούνται έκπτωση 15%, επιπλέον της έκπτωσης του 30% που προβλέπει ο νέος ασφαλιστικός νόμος.

Τουρκικός εκβιασμός στην ΕΕ


Να μην εφαρμόσει τη νέα Συμφωνία Επανεισδοχής λαθρομεταναστών, απειλεί η Τουρκία. Ζητά πλήρη ελευθερία μετακίνησης των Τούρκων πολιτών στην ΕΕ για να υπογράψει. Διαψεύδονται οι προσδοκίες της Ελλάδας για λήψη μέτρων από τη γείτονα χώρα

Άσχημα τα νέα από το μέτωπο της λαθρομετανάστευσης, καθώς η Τουρκία θέτει όρους και προϋποθέσεις για την εφαρμογή της νέας Συμφωνίας Επανεισδοχής λαθρομεταναστών.

Έξι άρθρα… αλλάζουν το ποδόσφαιρο


Έξι άρθρα… αλλάζουν το ποδόσφαιρο 
Έγιναν το περασμένο Σάββατο στο Καραϊσκάκη και μας απασχολούν μέχρι σήμερα. Ο «Κόσμος του Επενδυτή» φιλοξενεί άρθρα έξι ατόμων που έχουν άμεση σχέση με το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτά τοποθετούνται για την κατάσταση του και καταθέτουν τις απόψεις τους για ένα καλύτερο μέλλον. «Ήρθε η ώρα να ζητήσουμε τη συμβολή της UEFA», αναφέρει ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος. Διαβάστε τι γράφουν οι Δ.Γόντικας, Γ.Μώραλης, Στ.Αδαμίδης, Στ.Γιαννακόπουλος και Πατρίκ Κομνηνός.

Πάνω από 20.000 άστεγοι στη χώρα


Σύμφωνα με την μη κερδοσκοπική οργάνωση «Κλίμακα», ο αριθμός των αστέγων στην χώρα μας ξεπερνά τους 20.000.
Μέσα σε αυτούς δεν περιλαμβάνονται όλοι όσοι κοιμούνται στα παγκάκια, ή αντιμετωπίζουν επισιτιστικά προβλήματα ή ζουν κάτω από άθλιες συνθήκες.
Πάνω από 20.000 άστεγοι στη χώρα
Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου», η κρίση έχει δημιουργήσει μια νέα τάξη αστέγων, τους νεοάστεγους. Πρόκειται για ανθρώπους 28 έως 50 ετών, οι οποίοι είχαν ένα καλό βιοτικό επίπεδο και λόγω της οικονομικής συγκυρίας βρέθηκαν από τη μία στιγμή στην άλλη, στους δρόμους. Η Α. Αλαμάνου εξηγεί ότι πρόκειται ουσιαστικά για ανθρώπους που έχασαν τα σπίτια τους, λόγω των χρεών και λόγω της ανεργίας.

Έξαρση εξώσεων λόγω αδυναμίας πληρωμής


Σαν πανδημία που σκορπίστηκε παντού μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, μοιάζουν οι εξώσεις μόνο για το 2011. Οι ενοικιαστές είναι δεδομένο πλέον ότι δεν έχουν να πληρώσουν, με αποτέλεσμα οι ιδιοκτήτες να καταφεύγουν στα δικαστήρια για να λύσουν τις οικονομικές τους διαφορές. Τα στοιχεία που προέκυψαν από τις εφορίες είναι ενδεικτικά της δεινής κατάστασης που επικρατεί.
Έξαρση εξώσεων λόγω αδυναμίας πληρωμής
Τις πρώτες 40 μέρες του νέου έτους κινήθηκαν διαδικασίες για περισσότερες από 4.000 εξώσεις!

Επέμβαση του ΝΑΤΟ στη Λιβύη, με ελληνική εμπλοκή;


Είναι πολύ πιθανό πλέον το ενδεχόμενο, σύμφωνα με στρατιωτικές πηγές, η επέμβαση του ΝΑΤΟ στη Λιβύη, ενώ θεωρείται δεδομένη σε αυτή την περίπτωση η ελληνική εμπλοκή. Εδώ και λίγες μέρες AWACS του ΝΑΤΟ πετάνε εντός FIR Μάλτας και ουσιαστικά επιτηρούν τον εναέριο χώρο της Λιβύης.
Επέμβαση του ΝΑΤΟ στη Λιβύη, με ελληνική εμπλοκή;
Ο Γ.Γ.του ΝΑΤΟ συναντήθηκε νωρίτερα σήμερα στη Βουδαπέστη με τους υπουργούς Άμυνας της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Μεταξύ αυτών και με τον Έλληνα ΥΕΘΑ, Ευάγγελο Βενιζέλο.

«Φωτιά» το πόρισμα για την ΕΡΤ



ΑΝΕΘΕΣΑΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ...ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝ.
«Φωτιά»  το πόρισμα για την ΕΡΤ
Παραδόθηκε ήδη στην ηγεσία του Υπουργείου Πολιτισμού, στον Πρόεδρο της ΕΡΤ Α.Ε. Θανάση Παπαγεωργίου και κοινοποιήθηκε στον Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών, το τέταρτο πόρισμα του Σώματος Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης σχετικά με τα πεπραγμένα της προηγούμενης διοίκησης της ΕΡΤ.

Μαραθόπιτες


Μαραθόπιτες


Υλικά:

Για τη ζύμη:

½ κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις
¼ κούπας ελαιόλαδο

Εχθρική για Σαμαρά ιδιωτική και κρατική Τηλεόραση

Για κραυγαλέα μεροληψία εις βάρος της Ν.Δ. κατηγόρησε χθες την κρατική Τηλεόραση, αλλά και τα ιδιωτικά κανάλια ο εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γιάννης Μιχελάκης. Ειδικά για τη δημόσια Τηλεόραση, μεταξύ άλλων, καυτηρίασε την απόφαση της διοίκησης της ΕΡΤ να μην μεταδοθεί σε κεντρικό δελτίο η ομιλία του κ. Σαμαρά στην Κοινοβουλευτική Ομάδα με το επιχείρημα, μεταξύ άλλων, ότι ο χρόνος ήταν περιορισμένος λόγω αθλητικής μετάδοσης. Ο κ. Μιχελάκης τόνισε ότι η Ν.Δ. διαμαρτυρήθηκε στους πολιτικούς προϊσταμένους της ΕΡΤ και κατήγγειλε ότι σε πολλές περιπτώσεις οι θέσεις του προέδρου του κόμματος προβάλλονται σε συγκεκριμένα Μέσα Ενημέρωσης «κουτσουρεμένες» σε βαθμό, όπως είπε, που ουδείς καταλαβαίνει ποιο είναι το μήνυμά του. «Βγάζει μάτι. Η αδικία σε βάρος της Ν.Δ. είναι προκλητική. Το φαινόμενο ενός

«Άλλα λόγια ν΄αγαπιόμαστε» από τους Σκοπιανούς

Ο  υπουργός Εξωτερικών  των Σκοπίων κ.  Αντόνιο Μιλοσόσκι«Άλλα λόγια  να αγαπιόμαστε» από τον υπουργό  Εξωτερικών των Σκοπίων κ. Αντόνιο Μιλόσοσκι, για τα όσα κατήγγειλε πρόσφατα με επιστολή του στον ΟΗΕ ο Έλληνας ομόλογος του κ. Δημήτρης Δρούτσας, για την «αρχαιομακεδονική» φρενίτιδα στα Σκόπια, που διαστρεβλώνει την ελληνική ιστορία και πολιτισμό, με χαρακτηριστική αναφορά στον Ήλιο της Βεργίνας, σύμβολο των αρχαίων Μακεδόνων βασιλέων.

Με επιστολή του στον Γενικό Γραμματέα του  ΟΗΕ, ο Σκοπιανός

29 δισ. τα επιπλέον βάρη ώς το 2015

Ο δρόμος του Μνημονίου είναι μακρύς στην Ελλάδα, καθώς έρχονται μέτρα 25-29 δισ. ευρώ από φέτος μέχρι και (τη μετά Μνημονίου εποχή) το 2015. Το Δ' Μνημόνιο (2010-2013) και το Στρατηγικό Δημοσιονομικό Πλαίσιο (2012-2014) κρύβουν πλημμυρίδα μέτρων, μετά τα δύο πρώτα πακέτα της διετίας 2010 -2011 ύψους 9,3 δισ. ευρώ, που περιορίζουν το έλλειμμα στο 7,4%. Την πρόθεση της κυβέρνησης να συνεχίσει «αταλάντευτη» στον δρόμο του Μνημονίου, τηρώντας όλες τις δεσμεύσεις του μέχρι το τέλος της θητείας της, εξέφρασε ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου, ο οποίος επανέλαβε πως θα ζητηθεί η στήριξη του ελληνικού λαού, στον οποίο και θα εξηγήσουν τι μέλλει γενέσθαι...
Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε χθες ο υπουργός Οικονομικών:
* Το 2010 κλείνει με έλλειμμα 9,4% ή 9,5%. Το τελικό νούμερο θα

Μυτιληναίος: Διευκρινίσεις για την αποεπένδυση από την ΕΛΒΟ

 Αποκλειστικά από εκπρόσωπους του Ελληνικού Δημοσίου αποτελείται το διοικητικό συμβούλιο της ΕΛΒΟ, όπως αναφέρει η εταιρεία Μυτιληναίος ΑΕ Όμιλος Επιχειρήσεων, απαντώντας σε πρόσφατα δημοσιεύματα εφημερίδων, με θέμα την αποεπένδυση της εταιρείας από την ΕΛΒΟ.
Ειδικότερα, η ανακοίνωση της εταιρείας έχει, ως εξής:
Με την από 25/06/2010 ανακοίνωσή της, η εταιρεία γνωστοποίησε την απόφασή της να αποχωρήσει από τη διοίκηση της ΕΛΒΟ, η οποία ολοκληρώθηκε το Σεπτέμβριο του ίδιου έτους. Έκτοτε, το διοικητικό συμβούλιο της EΛΒΟ αποτελείται αποκλειστικά από εκπροσώπους του Ελληνικού Δημοσίου.
Παράλληλα και με σκοπό να συνδράμει τις προσπάθειες

Νέο «ποινολόγιο» για τους εργοδότες που παραβιάζουν την εργατική νομοθεσία

Δόθηκε στη δημοσιότητα η Υπουργική Απόφαση για την επιβολή προστίμων από το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας (Σ.ΕΠ.Ε.) στους εργοδότες όπου παραβιάζουν την εργατική νομοθεσία.
Με την απόφαση, που υπέγραψε η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Λούκα Κατσέλη στις 3/2/2011, θεσπίζεται η αναλογικότητα των ποινών και των κυρώσεων και η επιβολή των προστίμων στηρίζεται σε επιστημονική μεθοδολογία, με βάση ποιοτικά και αντικειμενικά κριτήρια, έτσι ώστε ο κάθε Επιθεωρητής Εργασίας να μην εισηγείται και επιβάλλει πρόστιμα με υποκειμενικά και εμπειρικά κριτήρια και επομένως λιγότερο αντικειμενικά.
Το νέο «ποινολόγιο» για προβλέπει πρόστιμα από 500 έως και 50.000 ευρώ τα οποία

Ρωσία: Επιστράφηκαν στη χώρα 21 κλεμμένα ιστορικής σημασίας έγγραφα 'ανυπολόγιστης' αξίας, που βρέθηκαν μετά από κοινές έρευνες με υπηρεσίες ασφαλείας των ΗΠΑ.

Οι Ρωσικές αρχές ανέκτησαν την Παρασκευή 21 κλεμμένα ιστορικά έγγραφα ανυπολόγιστης αξίας, περιλαμβανομένων ορισμένων υπογεγραμμένων από την Αικατερίνη την Μεγάλη και τον Τσάρο Νικόλαο τον δεύτερο. Τα κειμήλια παρέδωσε ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Μόσχα μετά την ανεύρεσή τους σε οίκους δημοπρασιών και την κατάσχεσή τους, σε μια ειδική τελετή.
Τα έγγραφα επέστρεψαν πλέον εκεί όπου ανήκουν, ανέφερε ο Αμερικανός πρεσβευτής Τζον Μπέιρλ. Σήμερα, εορτάζουμε την επιτυχία του αγώνα εναντίον της κλοπής και του λαθρεμπορίου αγαθών μεγάλης ιστορικής και πολιτισμικής αξίας, ο οποίος αποτελεί μέρος της κοινής μας προσπάθειας για την βελτίωση της σχέσης των χωρών μας, σημείωσε.
Τα έγγραφα είχαν κλαπεί από τα εθνικά αρχεία στην Μόσχα και
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες