22/1/10

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ


ΚΙΝΗΣΗ-ΜΑΤ στην κυβέρνηση, αλλά και στον ΛΑΟΣ, αποτέλεσαν οι θέσεις που διατύπωσε ο Αντώνης Σαμαράς για το μεταναστευτικό, και ειδικότερα η δέσμευσή του ότι όταν η Νέα Δημοκρατία έρθει στην εξουσία, θα καταργήσει τις ρυθμίσεις που προωθεί το ΠΑΣΟΚ. Παράλληλα, η στάση του προκάλεσε ικανοποίηση στους ψηφοφόρους της παράταξης, που έβλεπαν τον Γ. Καρατζαφέρη να... μονοπωλεί τον ρόλο της αντιπολίτευσης.
Στη δημόσια παρέμβασή του ο κ. Σαμαράς απηύθυνε εκ νέου πρόσκληση για διάλογο από μηδενική βάση, ζήτησε πιο αυστηρές προϋποθέσεις για τη χορήγηση ιθαγένειας και προειδοποίησε ότι οι ρυθμίσεις θα λειτουργήσουν ως «δούρειος ίππος» για την αθρόα είσοδο μεταναστών στη χώρα μας.
Οι δηλώσεις του προκάλεσαν εκνευρισμό

ΒΓΑΛΤΕ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΟΛΗ ΣΑΣ!! ΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ !!Με ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ , το Υπουργείο Προστασίας του πολίτη, -ΠΡΟ ΠΟ- (βλ.Χρυσοχοϊδης) ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ

Aλλαγές στην αλβανική υπηρεσία πληροφοριών


Στις 7 Φεβρουαρίου αναμένεται η ολοκλήρωση της θητείας του Bahri Shaqiri, διοικητή της αλβανικής υπηρεσίας πληροφοριών SHISH (Shërbimit Informativ të Shtetit). Παράλληλα, τα Τίρανα ενέκριναν απόφαση σύμφωνα με την οποία η θητεία του νέου αρχηγού της SHISH θα είναι 5ετής με δικαίωμα ανανέωσής της για μια ακόμα φορά.
H SHISH έχει τις ρίζες της στη περίφημη
Sigurimi, τη πανίσχυρη εσωτερική υπηρεσία ασφαλείας,
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες