ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

15/3/11

Προσγειώσεις για κλάματα

Προσγειώσεις για κλάματα

ΔΕΙΤΕ: Απίστευτες εικόνες

Audi A1: Urban Ego Racer

Audi A1: Urban Ego Racer

Πλούσιο τεχνολογικά και υπερπλήρες

Το Audi A1 είναι το απόλυτο προσωπικό μοντέλο, αφού μπορεί και μεταφέρει τον ιδιοκτήτη του, μέσα σε μία εξατομικευμένη κάψουλα σύγχρονης αυτοκίνησης. Όταν η Audi λάνσαρε το A1, ήξερε πολύ καλά τι ήθελε να πετύχει, αλλά και τι είχε στα χέρια της για να το πετύχει. Όσον αφορά στο πρώτο κομμάτι εκείνο που επιχειρήθηκε είναι το να χωρέσει το premiumness της Audi στη μικρότερη δυνατή συσκευασία. Αυτό σημαίνει τη δημιουργία ενός μικρού - προσωπικού, ιδιοσυγκρασικού αυτοκινήτου, που να μπορεί να περιλαμβάνει όλα τα στοιχεία της μεγάλης μάρκας. Από την τεχνολογία και την προσοχή στη λεπτομέρεια, μέχρι τη μεταπωλητική αξία και το premium feeling. Όλα αυτά τα είχε, έτσι κι αλλιώς, στα χέρια της και το να τα μεταλαμπαδεύσει σε ένα σύγχρονο μικρό μοντέλο δεν της ήταν δύσκολο.

Ευρήματα της νεολιθικής περιόδου ήρθαν στο φως

Ευρήματα της νεολιθικής περιόδου ήρθαν στο φως

Εντοπίστηκε οικισμός που τοποθετείται χρονικά στην 7η χιλιερία π.Χ.

Οι ανασκαφές της Λ' Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων στη θέση Ίσιωμα, στη Μαυροπηγή Εορδαίας του νομού Κοζάνης έφεραν στο φως πέντε ημιυπόγειες κατοικίες, που τοποθετούνται χρονικά στην 6η χιλιετία π.Χ.

Πρόκειται για ορύγματα, διαμέτρου 1,5 μέτρου, που διαμορφώνονταν σε μονόχωρες κατοικίες. Με τις κατοικίες αυτές συνδέονται και 27 λάκκοι, κυκλικοί, ημικυκλικοί και ακανόνιστοι παραλληλόγραμμοι, οι οποίοι φαίνεται πως αποτελούσαν βοηθητικούς χώρους και χώρους εργασιών των κατοικιών. Στην ίδια θέση εντοπίστηκαν και εννέα ταφές, οι πέντε από τις οποίες της νεολιθικής περιόδου.

Παρουσιάστηκε το πρώτο ελληνικό «ηχο – βιβλίο»

Παρουσιάστηκε το πρώτο ελληνικό «ηχο – βιβλίο»

Ιδανικό για άτομα με διαφορετικές μορφές αναπηρίας

Ένα πολύτιμο εργαλείο, το πρώτο ελληνικό «ηχο – βιβλίο», παρουσιάστηκε απόψε σε εκδήλωση που φιλοξενήθηκε στο Ευγενίδειο Ίδρυμα. Την εκδήλωση της πολυμεσικής παρουσίασης του βιβλίου «Ο δρόμος του φεγγαριού» άνοιξε η performance «Δέησις» ενώ ακολούθησε ενημέρωση από πάνελ ομιλητών, οι οποίοι αναφέρθηκαν στην σημασία της λειτουργικότητας και της εφικτής προσβασιμότητας των ηχο - βιβλίων σε άτομα με διαφορετικές μορφές αναπηρίας όπως κινητικά προβλήματα, προβλήματα όρασης αλλά και ηλικιωμένων. 

Νέες παραβιάσεις στο Αιγαίο

Νέες παραβιάσεις στο Αιγαίο

Από δεκαέξι τουρκικά αεροσκάφη

Facebook κατά... φοροδιαφυγής

Facebook κατά... φοροδιαφυγής

Τι σχεδιάζει το ιταλικό ΣΔΟΕ

Το ιταλικό δημόσιο σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει από την ερχόμενη εβδομάδα και τον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Facebook προς εντοπισμό νέων φοροφυγάδων.

Όπως δήλωσε ο αναπληρωτής διευθυντής της φορολογικής διεύθυνσης του ιταλικού υπουργείου Οικονομικών Μάρκο Ντι Κάπουα «αφήνοντας στην άκρη την μυθική, σχεδόν, εικόνα του μεγάλου αδελφού, αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να αξιολογήσουμε την χρηματική ισχύ του καθ' ενός.

Ορατός ο κίνδυνος υποβιβασμού του Ιωνικού για μόλις 22.580€

Το φάσμα του υποβιβασμού αντιμετωπίζει ο Ιωνικός για εξωαγωνιστικούς λόγους, καθώς το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, τον υποχρεώνει να τακτοποιήσει οφειλές στον Κώστα Μωραϊτη.
Σύμφωνα με το Δικαστήριο, η ομάδα της Νίκαιας οφείλει να καταβάλει το ποσό των 22.580 ευ- ρώ στον ποδοσφαιριστή, που κέρδισε την προσφυγή διαφορετικά θα μηδενίζεται και θα του α- φαιρούνται βαθμοί σε κάθε αγώνα.

Χαρακτηριστικά, η απόφαση του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου της

38.000 Ελληνες εντάχθηκαν στη γεωργία

Αύξηση της απασχόλησης στον αγροτικό τομέα της τάξης του 7% στην Ελλάδα τη διετία 2008 - 2009 καταγράφει έρευνα της ΠΑΣΕΓΕΣ. To ποσοστό αυτό αντιστοιχεί σε 38.000 άτομα που αποφάσισαν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο να ασχοληθούν με την αγροτική παραγωγή και να

Αν το Μνημόνιο ήταν καλό γιατί οι Ευρωπαίοι θέλουν να μας ξανασώσουν;

Σε χλωρό κλαρί δε μας αφήνει το ΔΝΤ το οποίο συνεχίζει τις πιέσεις στην Ελλάδα να λάβει ακόμη πιο σκληρά μέτρα και να μην ξεφύγει από το Μνημόνιο, παρ’ ότι αποδειγμένα αυτό έχει αποτύχει.
Τη Δευτέρα, λοιπόν, το Ταμείο επικύρωσε και τυπικά την εκταμίευση της τέταρτης δόσης, ύψους 4.1 δις ευρώ ενώ τα υπόλοιπα θα τα δώσουν τα άλλα μέλη της τρόικας.
Αυτό λίγο πολύ αναμενόμενο μετά τους ελέγχους στην Αθήνα που οδήγησαν στην περίφημη συνέντευξη όπου οι τροικάνοι ανακοίνωσαν το σχέδιο για τα 50 δις ευρώ.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει όμως η εξήγηση που δίνεται από το

Η χορευτική φιγούρα πήγε στραβά

 Η χορευτική φιγούρα πήγε στραβά






ΔΕΙΤΕ: Αλλά ανέβασε τις τηλεθεάσεις!



Τα πιο καυτά μπούστα του Hollywood



 
Κάποιες γυναίκες είναι απλά πιο προικισμένες από άλλες. Και ακόμα κι αν δεν είναι φροντίζουν να γίνουν. Το καλύτερο είναι ότι ξέρουν να μας το δείχνουν με κάθε ευκαιρία.

Lindsay Lohan



Είναι από το κορίτσια που το στήθος της εμφανίστηκε πριν καν γίνει γυναίκα. Και από τότε είναι πάντα μαζί της, στα καλά και στα άσχημα. Ακόμα και όταν έχασε κιλά, αυτό εκεί, δεν πήγε πουθενά. Και από ότι έχουμε καταλάβει, δεν χρειάζεται ανορθωτικό. Στο θεό από μόνο του.

ΔΕΙΤΕ!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΛΕΞΙΜΟ!!

Μπορεί το πλέξιμο να θεωρείται μια ξεπερασμένη απασχόληση, αλλά δε μιλάμε για πουλόβερ. Η Nicole Gastonguay πρωτοτυπεί δημιουργώντας από μαλλί διάφορα αντικείμενα. Perierga.gr - Δημιουργίες από μαλλί!

Θα ανοίγουν λογαριασμοί υπουργών


Το νέο νομοσχέδιο για την ευθύνη των υπουργών κατατέθηκε στη Βουλή κι αναμένεται να εισαχθεί στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή. Δείτε τι προβλέπει

Κατατέθηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο που τροποποιεί τον νόμο περί ευθύνης υπουργών και αναμένεται να εισαχθεί στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή.

Φονικό στήθος


Η Ισραηλίτισσα Όριτ Φοξ έκανε μία εμφάνιση για το ισπανικό τηλεοπτικό κανάλι "Telecino" όταν το φίδι κτύπησε διάνα στο πανέμορφο ντεκολτέ της. Φυσικά η Φοξ, που έχει το μεγαλύτερο στήθος στο Ισραήλ, πήγαινε γυρεύοντας αφού με τις απότομες κινήσεις της θύμωσε το ερπετό που έκανε την επίθεση. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες (Pics+Vid)

Πιέζοντας το ερπετό προσπάθησε να γλείψει το πρόσωπο του, αλλά το φίδι πιθανό να τρόμαξε βλέποντας τους ψεύτικους μπλε φακούς, τα φουσκωμένα χείλη και το πλατινέ ξανθό μαλλί και προτίμησε τα τεράστιο στήθος της δαγκώνοντας το αριστερό.

Η ξανθιά που κάνει την Κινέζα


Οργή έχει προκαλέσει στους υπευθύνους του πανεπιστήμιου UCLA των Η.Π.Α ένα ερασιτεχνικό ρατσιστικό  βίντεο που ανέβηκε στο διαδίκτυο την μέρα του φονικού σεισμού 9 ρίχτερ στην Ιαπωνία. Μια φοιτήτρια κοροϊδεύει τους Ασιάτες συμφοιτητές της τη στιγμή που σύσσωμη η χώρα θρηνεί (Vid)

Στο βίντεο εμφανίζεται μια ξανθιά φοιτήτρια του ιδρύματος και αναφέρεται απαξιωτικά για τους Ασιάτες φοιτητές του πανεπιστήμιου.

Πράσινο φως στην εκταμίευση 4,1 δις προς την Ελλάδα


Το ΔΝΤ ενέκρινε και τυπικά σήμερα, σε ειδική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ταμείου, την εκταμίευση της τέταρτης δόσης του δανείου προς την Ελλάδα, ύψους 4,1 δισ. ευρώ.
Η πλειοψηφία των μελών του Δ.Σ. εξέφρασαν μεν ικανοποίηση για την πρόοδο που έχει σημειωθεί μέχρι τώρα, αλλά επισήμαναν ότι θα πρέπει να επιταχυνθούν οι διαρθρωτικές αλλαγές ώστε να πετύχει η εφαρμογή του προγράμματος σταθεροποίησης της ελληνικής οικονομίας.

Λιγότερα πλοία στον ελληνόκτητο εμπορικό στόλο


Μειώθηκαν τα πλοία του ελληνόκτητου εμπορικού στόλου μέσα σε ένα χρόνο. Που αποδίδεται η "διαρροή". Διατηρεί τα πρωτεία η Ελλάδα στον κλάδο, με αύξηση της χωρητικότητας. Η ηλικία των πλοίων και ο κατακερματισμός των νηολογίων
Μείωση πλοίων στον ελληνόκτητο εμπορικό στόλο σημειώθηκε την τελευταία χρονιά, σύμφωνα με ετήσια έκθεση του Αγγλικού Νηογνώμονα (Lloyd’s Register of Shipping).

Η ντροπή του τάγματος


Όταν όλα πάνε στραβά θα πάνε μέχρι το τέλος. Από την αρχή το όπλο του στρατιώτη δεν έλεγε να συμμορφωθεί με τις επιταγές του και έκανε τα δικά μέχρι που...διαλύθηκε. Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε
Σε άγημα στρατιωτικής βάσης των Η.Π.Α τα έβαλαν με τα όπλα…
Την ώρα που ο φαντάρος απέδιδε τιμές το παράκανε και το όπλο από έναν λάθος χειρισμό αντί να βρεθεί στον συνάδελφό του απέναντι, έπεσε.

Ήταν Εβραίος ο Κεμάλ;

«Αγρότη» έκανε τον Κεμάλ  Ατατούρκ ο διευθυντής του Μουσείου του Τοπ Καπί, προκειμένου να αποφύγει μια «ενοχλητική ερώτηση»

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Τζουμχουριέτ ο Τούρκος καθηγητής και διευθυντής του Μουσείου του Τοπ Καπί κ. Ιλμπέρ Ορταϊλί συμμετείχε σε μια εκδήλωση που οργάνωσε το Τurkish Forum στο Λονδίνο.

Ο κ. Ορταϊλί στην ομιλία του ανέφερε ότι υπάρχουν δυο

Απέφυγε την δέσμευση προς την λιβυκή αντιπολίτευση η Κλίντον



Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 15 Μαρτίου 2011, 09:09
Η υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Χίλαρι Κλίντον, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο πολιτικής και οικονομικής βοήθειας στη λιβυκή αντιπολίτευση, στο πλαίσιο συνάντησής της στο Παρίσι με ένα μέλος του Λιβυκού Εθνικού Μεταβατικού Συμβουλίου, όπως ανακοίνωσαν Αμερικανοί αξιωματούχοι.

Η ΓΣΕΕ ετοιμάζει γενική απεργία



Η εκτελεστική επιτροπή της ΓΣΕΕ προχωρά στην κήρυξη νέας γενικής 24ωρης απεργίας, χωρίς ωστόσο να έχει αποφασιστεί το πότε.
Η ΓΣΕΕ ετοιμάζει γενική απεργία
Οι συνδικαλιστές διαμαρτύρονται για τα εργασιακά και ειδικά για ότι έχει να κάνει με τις συλλογικές συμβάσεις.

Εκκένωσαν τον σταθμό σε ακτίνα 30χλμ - Απομάκρυναν τους εργαζόμενους



Μόνο 50 εργαζόμενοι παραμένουν στον χώρο του πυρηνικού σταθμού της Φουκουσίμα και προσπαθούν να ψύξουν τους αντιδραστήρες - Ο άνεμος σπρώχνει το ραδιενεργό νέφος στο Τόκιο - Πανικόβλητοι οι κάτοικοι φεύγουν με κάθε τρόπο
Εκκένωσαν τον σταθμό σε ακτίνα 30χλμ - Απομάκρυναν τους εργαζόμενους


Τελευταίες εξελίξεις
(10:04) Ο άνεμος στην περιοχή όπου βρίσκεται το πυρηνικό εργοστάσιο της Φουκουσίμα κινείται με ταχύτητα περίπου δύο με τρία μέτρα ανά δευτερόλεπτο και έχει νοτιοδυτική κατεύθυνση, προς το Τόκιο, αλλά αργότερα μέσα στην ημέρα θα στραφεί προς τα δυτικά, δήλωσε αξιωματούχος. Αν αυτό δεν συμβεί, τότε το ραδιενεργό νέφος από την Φουκουσίμα θα φτάσει στο Τόκιο το απόγευμα.

Από πότε το «σφίξε κι άλλο το ζωνάρι», βαφτίζεται «βαθιά ανάσα»;


Αν θυμάμαι καλά, πάνε μήνες από τότε που ακούσαμε για πρώτη φορά για την επιμήκυνση του χρέους μας.
Φαντάζομαι ότι κανείς "υγιής" πολίτης αυτής της χώρας και όχι φανατικός οπαδός των κομμάτων, δεν πίστεψε ποτέ ότι η υποτιθέμενη συμφωνία, που μας περνάνε αρκετά ΜΜΕ ως μεγάλη νίκη, δεν ήταν προσυμφωνημένη.

Windows 8: Εμφανίστηκαν οι πρώτες εικόνες στο Internet

Όπως αναφέρουν πολλά site τις τελευταίες ώρες, στο Internet εμφανίστηκε πλειάδα εικόνων και πληροφοριών για το επερχόμενο λειτουργικό της Microsoft, τα Windows 8.
Windows 8: Εμφανίστηκαν οι πρώτες εικόνες στο Internet
Οι εικόνες δείχνουν μικρές βελτιώσεις στην taskbar του λειτουργικού, με προσθήκη της εικόνας του χρήστη που είναι logged in εκείνη τη στιγμή, επιβεβαιώνοντας τις φήμες πως στα Windows 8 θα είναι δυνατή η σύνδεση με ένα Windows Live ID, φανερώνοντας τις προθέσεις που έχει η Microsoft να εισάγει cloud-υπηρεσίες στη νέα έκδοση.
Οι τελευταίες πληροφορίες λένε πως στα Windows 8, εκτός από το νέο, πιο απαιτητικό UI για τα ισχυρά συστήματα, θα υπάρχει και ένα πιο ελαφρύ, που θα ονομάζεται "Aero Lite" και θα έχει στοιχεία απ' το "Metro UI" που η Microsoft έχει ενσωματώσει σε πολλές εφαρμογές της,

50 δισ. ευρώ για τους Έλληνες ή για τους παγκόσμιους τοκογλύφους;


Πενήντα δισ. ευρώ είναι ο στόχος από την εκποίηση της δημόσιας περιουσίας με βάση τις ανακοινώσεις της τρόικας παλαιότερα, αλλά και του Υπουργού Οικονομικών πρόσφατα.
Τα χρήματα αυτά, όπως διατείνονται σε όλους τους τόνους οι Υπουργοί και ο Πρωθυπουργός, θα πάνε στη μείωση του χρέους. Δηλαδή απευθείας στα χέρια των παγκόσμιων τοκογλύφων.

ανεκδοτο... Μπουγάτσες

Τρεις μπουγάτσες πάνε να παίξουν χαρτιά. Η μία με κρέμα, η άλλη με τυρί και η τρίτη με σπανάκι.
Ποιά θα κερδίσει;

Τα οφέλη της νηστείας

Τα οφέλη της νηστείαςΓράφει η κλινική διαιτολόγος-διατροφολόγος Ρούντου Αθηνά

Η νηστεία της Σαρακοστής είναι πολύ καλή ευκαιρία για υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή. Χαρακτηρίζεται από μηδενική κατανάλωση κρέατος, γαλακτοκομικών, αυγών και ψαριών, ενώ επιτρέπονται θαλασσινά, πατάτες, ρύζι, ζυμαρικά, φρούτα, λαχανικά και όσπρια.

Αναλυτικότερα, στη νηστεία της Σαρακοστής, η αποχή από το κρέας και τα ζωικά λιπαρά συμβάλλει στη μείωση των επιπέδων χοληστερίνης και τριγλυκεριδίων, καθώς επίσης και στη μείωση του σωματικού βάρους. Αντίθετα, η υψηλή κατανάλωση ξηρών καρπών και θαλασσινών αυξάνει την πρόσληψη μονοακόρεστων και πολυακόρεστων λιπαρών οξέων, τα οποία βελτιώνουν το λιπιδαιμικό προφίλ. Η λειτουργία του έντερου αποκαθίσταται και βελτιώνονται τα επίπεδα αρτηριακής πίεσης.

Η αναπλήρωση των αναγκών σε πρωτεΐνη λόγω

Ολυμπιακός 2011 – 2012


Ολυμπιακός 2011 – 2012
Το sport fm.gr και ο Μιχάλης Τσόχος αποκαλύπτουν τις προθέσεις – σκέψεις του Ολυμπιακού και του Ερνέστο Βαλβέρδε για την ομάδα της επόμενης σεζόν. Ποιοι είναι σίγουροι για παραμονή, ποιοι στον αέρα, τι θα γίνει με τους δανεικούς και σε ποιες θέσεις (και με ποιους…) θα υπάρξει ενίσχυση.

Στα 100.000 ευρώ το κόστος νοσηλείας των απεργών - πείνας

Στα 100.000 ευρώ το κόστος νοσηλείας των απεργών - πείνας

Κόντρα Λοβέρδου - Γεωργιάδη στη Βουλή για την περίθαλψη των λαθρομεταναστών

Στο ποσό των 100.000 ευρώ υπολόγισε ο υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ανδρέας Λοβέρδος το κόστος νοσηλείας στο ΕΣΥ των 300 μεταναστών απεργών πείνας που «φιλοξενήθηκαν» το προηγούμενο δίμηνο στο μέγαρο Υπατία της οδού Πατησίων.

Απαντώντας στη Βουλή σε σχετική ερώτηση του βουλευτή του ΛΑΟΣ

Κρίσεις Συνταγματαρχών: Αυτοί που μένουν και αυτοί που φεύγουν

ImageΤο Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνει ότι το Ανώτατο Στρατιωτικό Συμβούλιο, κατά τις τακτικές κρίσεις έτους 20112012, έκρινε τους παρακάτω Αξιωματικούς Όπλων Στρατού Ξηράς ως εξής:  α. Διατηρητέοι Συνταγματάρχες Όπλων

Μόνο το 10% των κτιρίων έχουν ελεγχθεί μετά το σεισμό του '99

Από τα 80.000 δημόσια κτίρια που θα έπρεπε να έχουν ελεγχθεί στην Ελλάδα μετά τον σεισμό της Αθήνας του 1999...
 
Μόνο το 10% των κτιρίων έχουν ελεγχθεί μετά το σεισμό του 99
έχουν ελεγχθεί έως σήμερα περίπου τα 8.000! Αυτό δηλώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο καθηγητής Αντισεισμικής Τεχνολογίας του Πολυτεχνείου Παναγιώτης, Παναγιώτη Καρύδης.

«Η επιθεώρηση των κτιρίων και των χώρων συγκέντρωσης κοινού, όπως είναι τα θέατρα, οι κινηματογράφοι και τα νοσοκομεία, είναι ιδιαίτερα σημαντική. Πρέπει να επιθεωρούνται πολύ τακτικά, ώστε το οποιοδήποτε πρόβλημα ακόμα και από την πολυκαιρία ή τη διάβρωση να επισημαίνεται και να διορθώνεται, προκειμένου το κτίριο να μην χάνει την αντοχή του», τονίζει ο κ. Καρύδης.

Σύμφωνα με τον καθηγητή, τα νέα κτίρια στην

Νέα τουρκική πρόκληση σε ελληνικά χωρικά ύδατα


Τουρκική κορβέτα εισήλθε σήμερα στα χωρικά ύδατα της Ελλάδας, μεταξύ Σκύρου και Εύβοιας, προερχόμενη...
 
Νέα τουρκική πρόκληση σε ελληνικά χωρικά ύδατα
από τη Σμύρνη.Πρόκειται για το πλοίο BARTIN που κινήθηκε νότια μεταξύ Χίου και τουρκικών παραλίων και στη συνέχεια στις 20:30 μπήκε στα χωρικά ύδατα της Ελλάδας μεταξύ Σκύρου και Εύβοιας από τα οποία εξήλθε στις 21:04.
Προς το παρόν, η κορβέτα δεν έχει

Ποιος είναι ο «εφιάλτης» της Μέρκελ

Tης Νατάσας Καντζάβελου
«Ο εφιάλτης της Μέρκελ: η εκδίκηση των ψηφοφόρων», είναι ο τίτλος σε άρθρο της Financial Times με σκοπό να δείξει τον ρόλο της πολιτικής στην επίλυση, στην καθυστέρηση ή στην αναβολή αποφάσεων σε σχέση με την κρίση χρέους στην ευρωζώνη, με τις αγορές να χάνουν την πίστη τους την τελευταία στιγμή.
«Μερικές φορές η αποτύπωση διαρκεί εδώ και μήνες, μερικές φορές για εβδομάδες, μερικές φορές μόνο για μέρες». Το γεγονός ότι η συμφωνία που επιτεύχθηκε το σαββατοκύριακο στις Βρυξέλλες επισκιάστηκε από τη φρίκη στη Λιβύη και την Ιαπωνία, είχε αποτέλεσμα να καθυστερήσει η επιφυλακτική αντίδραση στις αγορές της Ευρώπης για κάποιο χρονικό διάστημα. Δεν υπάρχει όμως, καμία αμφιβολία ότι η ευρωπαϊκή κρίση χρέους θα επιστρέψει.
Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το θεμελιώδες ευρωπαϊκό

«Βουτιά» 10,6% στο Τόκιο

Μαζικές ρευστοποιήσεις καταγράφηκαν σήμερα στο ιαπωνικό χρηματιστήριο, εν μέσω έντονων ανησυχιών για την έκλυση ραδιενέργειας από τους πυρηνικούς σταθμούς της Ιαπωνίας.
Οι δείκτες Nikkei [.N225] Σχετικά άρθρα και Topix σημείωσαν τη μεγαλύτερη ποσοστιαία πτώση από τις 16 Οκτωβρίου 2008 και την τρίτη μεγαλύτερη πτώση στην ιστορία τους.
Ειδικότερα, ο Nikkei υποχώρησε κατά 10,6% στις

Η Ιταλική Ιστορία σε 1 εικόνα

Πιστεύετε πως μπορεί να περιγραφεί όλη η ιταλική ιστορία σε
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες