ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

8/12/09

Παραβιάσεις από έξι τουρκικά μαχητικά πάνω από το Αγαθονήσι

Στο FIR Αθηνών εισήλθε στις 13:00 σχηματισμός έξι τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών τα οποία κατά την έξοδό τους από τον ελληνικό εναέριο χώρο πραγματοποίησαν υπέρπτηση πάνω από το Αγαθονήσι (δύο σε ύψος 5.000 ποδών και τέσσερα σε ύψος 1.000 ποδών). Τα τουρκικά αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν από ελληνικά μαχητικά. Σχετικά ενημερώθηκε το ΥΠΕΞ και οι αρμόδιες αρχές του ΝΑΤΟ. Nέες τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο Δύο σχηματισμοί τουρκικών μαχητικών, αποτελούμενοι συνολικά από 17 αεροσκάφη, από τα οποία τα έξι ήταν οπλισμένα, προκάλεσαν σήμερα στο βόρειο κεντρικό και νότιο Αιγαίο, πέντε παραβάσεις και επτά παραβιάσεις. Η τουρκική προκλητικότητα αναγνωρίστηκε και αναχαιτίστηκε από την Πολεμική μας Αεροπορία, σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια τακτική. Nαυτεμπορική

Στήριξη Α. Σαμαρά για δεύτερη θητεία του Κ. Παπούλια

Τη δέσμευσή του πως η Νέα Δημοκρατία θα υποστηρίξει τον Κάρολο Παπούλια για δεύτερη θητεία στο ύπατο αξίωμα της Ελληνικής Δημοκρατίας, επανέλαβε ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αντώνης Σαμαράς, εξερχόμενος από το Προεδρικό Μέγαρο.

Ο αρχηγός της ΝΔ συνάντησε εθιμοτυπικά τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ως είθισται μετά την ανάληψη της ηγεσίας ενός κόμματος που εκπροσωπείται στη Βουλή.

Η συνομιλία των δύο πολιτικών ανδρών διήρκησε 40 λεπτά και ο Α. Σαμαράς ενημέρωσε τον Πρόεδρο Κάρολο Παπούλια για τις θέσεις του κόμματός του επί των πολιτικών και οικονομικών εξελίξεων, καθώς και το συνέδριο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος που ξεκινά αύριο στη Βόννη.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Απίστευτη καταγγελία Σπύρου Χατζάρα : Τον Αλέξη Γρηγορόπουλο τον λέγανε... Αλιόσα και ήταν Χαζαρο - Εβραίος !

08/12/2009 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΙ, ΕΔΩ Η «Μαμά» Λοιπόν! Ο εκπρόσωπος τής «Οικογένειας», δηλαδή της mamas, δεν ήταν εκπρόσωπος, και δεν έβγαλε μεροκάματο. Εθελοντής ήταν. Το «εκπρόσωπος», ήταν «κουκούλα» για να πάρει μέρος, στο πάρτυ-μολότοφ, ο άνθρωπος που «βοήθησε» την mama να ξεπεράσει το «σοκ». Ο παρ΄ ολίγον πατριός. (Του νεκρού). Ιδού η Kurva Μαμά! Αλλά αυτή δεν ήταν η μόνη κουκούλα. Κουκούλα και το Αλέξανδρος ή Αλέξης. Το παιδί δεν το έλεγαν έτσι. Αυτό ήταν το "ελληνικό" του ψευδώνυμο. Ψάξτε, πως λένε, πραγματικά, τον... Χαζαροεβραίο Αλιόσα .Μπορεί,Alef /Aleph (Αρχηγός), Aksel (Πατήρ της ειρήνης ), Alameth (Κρυμμένος), Alian (Ψηλός). Oλα του κάνουν του Alyosa (SASA). Ας μην παίζουμε την κολοκυθιά. Να το πουν εκείνοι. Διότι υπάρχει Caucasian Juhuro connection. (Η Γεωργία είναι τόπος που ζούσαν και ζουν πολλές φυλές) . πηγη
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες