15/4/11

Έχει δύο μεγάλα… επιχειρήματα!


Έχει δύο μεγάλα…  επιχειρήματα!

Δύο νέες συλλήψεις για κατασκοπεία στη Θράκη!


Η είδηση δεν έχει δημοσιευθεί ακόμη επίσημα. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως η Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης προχώρησε στη σύλληψη δύο νεαρών μουσουλμάνων, μετά από έρευνα που τους έγινε από άνδρες της Υπηρεσίας Δίωξης Ναρκωτικών.

Πρωτότυποι κόπτες για πίτσα!!

Σούπερ ήρωες στα γεράματα


Απόκρυψη ταυτότητας στο InternetΑπόκρυψη ταυτότητας στο Internet

Όλη η ιστορία των web browsers σε ένα γράφημα

Κατεβάζεις από torrents...κόβεται η σύνδεση!

Νόμο κατά του παράνομου downloading επέβαλε την Πέμπτη (14/4) η Νέα Ζηλανδία, η οποία “απειλεί” τους κατ' εξακολούθηση παραβάτες ότι απλώς θα τους κόψει το Ίντερνετ!

Ο νέος νόμος προβλέπει χρηματικό πρόστιμο έως και 12.000 δολάρια από τον παραβάτη στον ιδιοκτήτη των πνευματικών δικαιωμάτων.

Εάν αυτό δεν λειτουργήσει έτσι ώστε να συνετιστεί ο παραβάτης, τότε ο εισαγγελέας διατάζει την άμεση διακοπή της παροχής του internet για

Καλπάζει η ανεργία, άγγιξε το 15,1%


Ξεπέρασαν τις 750.000 οι άνεργοι τον πρώτο μήνα του έτους, ενώ στους νεοεισεργόμενους στην αγορά εργασίας πάνω από τους μισούς δεν βρίσκουν δουλειά. Μειώθηκε ο συνολικός αριθμός των οικονομικά ανενεργών πολιτών

Συνεχίστηκε για έβδομο μήνα η εφιαλτικά ανοδική πορεία της ανεργίας στην Ελλάδα, σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που δημοσιοποίησε η Ελληνική Στατιστική Αρχή τον Ιανουάριο.

Τα λουκέτα φέρνουν μειωμένη εκπαίδευση στο στρατό


Τα κέντρα εκπαίδευσης νεοσύλλεκτων της Άρτας, των Ιωαννίνων, του Μεσολογγίου και της Σταυρούπολης Ξάνθης βάζουν “λουκέτο” το Μάιο, γεγονός που θα επηρεάσει την επόμενη σειρά κατάταξης. Η στρατολογία μάλιστα, δεν έχει στείλει δελτία κατάταξης για αυτά στους στρατεύσιμους, οι οποίοι θα κατανεμηθούν σε 14 - 15 από τα υπάρχοντα

Η σειρά κατάταξης (ΕΣΣΟ) που μπαίνει σε μερικές εβδομάδες, θα λειτουργήσει πιλοτικά: Αρχικά, τον Μάιο, θα παρουσιασθούν οι 11.700 πρωτοκαλούμενοι και τον Ιούνιο, οι περίπου 1.600 προερχόμενοι εξ αναβολής για λόγους υγείας.
Από την μεθεπόμενη σειρά, που τα Κέντρα θα είναι λιγότερα, οι μισοί νεοσύλλεκτοι θα πηγαίνουν τον ένα μήνα και οι άλλοι τον επόμενο (στη συγκεκριμένη περίπτωση Αύγουστο οι πρώτοι, Σεπτέμβριο οι δεύτεροι) κ.ο.κ.

Τα πασχαλινά αυγά τρομάζουν τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ

Δέκα χρόνια πριν ο Θ. Τσουκάτος σε μια σπάνια επίδειξη κοινωνικής ευαισθησίας (κατ΄ άλλους ήθελε να την “πει” στον Σημίτη) είχε καταθέσει πρόταση για θέσπιση ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος.
Η ίδια ιστορία επαναλαμβάνεται σήμερα με 27 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. Φοβούμενοι προφανώς τα πασχαλινά αυγά και γιαουρτάκια, κατέθεσαν πρόταση στη Βουλή με στόχο να διοργανωθεί ημερίδα με θέμα «Νέα Φτώχεια και καθιέρωση ενός ελαχίστου εγγυημένου εισοδήματος».
Την πρόταση για τη διοργάνωση της ημερίδας συνυπογράφουν οι

Καμένος στο πορνό


Ένας νεαρός άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με εγκαύματα 90% στο σώμα του καθώς έπιασε φωτιά το sex shop όπου βρισκόταν. Ήταν απασχολημένος βλέποντας πορνό του και...ξεχάστηκε
Η αστυνομία και η πυροσβεστική του Σαν Φρανσίσκο αναζητούν μέσα στα αποκαΐδια ενός sex shop τους λόγους της πυρκαγιάς που είχε έως αποτέλεσμα ένας άνθρωπος που βρισκόταν εκεί να κινδυνεύει να χάσει τη ζωή του.

Μείωση της τιμής των διοδίων μέχρι 30%


Ο λόγος στις κοινοπραξίες πλέον με την κυβέρνηση να προτείνει μείωση στις τιμές των διοδίων και να αναμένει την απάντησή τους. Εγγύηση 500 εκατ. ευρώ για να συνεχιστούν τα έργα στους αυτοκινητόδρομους. Το σχέδιο για την τιτλοποίηση μελλοντικών εσόδων από τα διόδια

Τη μείωση της τιμής όλων των διοδίων κατά 25% - 30% για τρία χρόνια, αλλά και τη μείωση στα υπό κατασκευή τμήματα κατά 50%, προτείνει το υπουργείο Υποδομών στις κατασκευάστριες κοινοπραξίες των πέντε αυτοκινητοδρόμων.

Η «μυστήρια» περίπτωση του Khalifa Hifter

Ο Khalifa Hifter νόμιζε πως θα είναι ο άνθρωπος των Αμερικανών στη Λιβύη. Πέρασε τα τελευταία 24 χρόνια ζώντας σε καθεστώς προστασίας από τους Αμερικάνους σε ένα προάστιο της Virginia. Πριν από ένα μήνα, οι υπεύθυνοι του State Department και της  CIA τον αναζήτησαν προκειμένου να τους βοηθήσει να πολεμήσουν τον Καντάφι.
Σήμερα όμως, δηλώνει αγανακτισμένος, αφού οι Αμερικάνοι τον αγνοούν, όπως λέει. Οι αντάρτες χάνουν έδαφος, και οι εκκλήσεις του για βοήθεια, συναντούν αδιαφορία.
Παράλληλα, υπάρχει και ένα μυστήριο όσον αφορά στη θέση του στην ηγεσία

Το ΣΔΟΕ ψάχνει την Μαριάννα, εκείνη απειλεί να αυτοκτονήσει


Το υπουργείο Οικονομικών απαιτεί 30.600 ευρώ από την Μαριάννα Ντούβλη για τη συμμετοχή της σε DVD. Όσα λεφτά δηλαδή εισέπραξε κινηματογραφώντας τις δύο ταινίες όπου συμμετείχε. «Θα αυτοκτονήσω. Μεγαλώνω ολομόναχη ένα παιδί. Είμαι
Το ΣΔΟΕ ψάχνει την Μαριάννα, εκείνη απειλεί να αυτοκτονήσει
καθ’ όλα νόμιμη. Πληρώνω στο κράτος τους φόρους και το ΦΠΑ που μου αναλογεί»., λέει έξαλλη η Μαριάννα Ντούβλη στην Espresso.

Ο mister ΑΠΟΤΥΧΙΑ 75 δισ. ευρώ!!!


Σήμερα ο Πρωθυπουργός με τον Υπουργό Οικονομικών θα ανακοινώσουν πρόσθετα μέτρα 23,5 δις ευρώ.
Πέρυσι τέτοια εποχή μας έλεγαν με στόμφο ότι με το μνημόνιο που έφτιαξαν και το δάνειο των 110 δις ευρώ από την τρόικα, τo δανειακό πρόβλημα της Ελλάδας λύθηκε, και ξεκινάμε την ανάπτυξη αρχές του 2011.
Ο mister ΑΠΟΤΥΧΙΑ 75 δισ. ευρώ!!!
Έλεγαν κι άλλα. Ότι το 2011 η χώρα θα βγει στις αγορές να δανειστεί. Έλεγαν ότι δε θα πάρουν άλλα μέτρα. Έλεγαν ότι βγαίνουμε από το τούνελ. Έλεγαν πολλά.

Υψηλότερα των προσδοκιών ΑΕΠ και πληθωρισμός στην Κίνα


Μεγαλύτερη των προσδοκιών ήταν η ανάπτυξη της κινεζικής οικονομίας στο α΄ τρίμηνο, ενώ και ο πληθωρισμός σημείωσε το Μάρτιο την μεγαλύτερη άνοδο από το 2008.
Υψηλότερα των προσδοκιών ΑΕΠ και πληθωρισμός στην Κίνα
Συγκεκριμένα, το κινεζικό ΑΕΠ αναπτύχθηκε με ρυθμό 9,7% ενώ οι οικονομολόγοι περίμεναν ανάπτυξη 9,4%, και ο πληθωρισμός σημείωσε άνοδο 5,4% από το 5,2% που αναμενόταν.
Τα σημερινά στοιχεία, σχολιάζουν οι αναλυτές, μπορεί να ενισχύσουν τις πιέσεις για αυξήσεις των επιτοκίων και για μεγαλύτερη ανατίμηση του γουάν, καθώς το κόστος των τροφίμων και των εμπορευμάτων οδηγεί τον πληθωρισμό υψηλότερα από το στόχο της κυβέρνησης για το 2011, για τρίτο μήνα.

Έπνιξαν την Κερατέα στα δακρυγόναΘανάσης Βλαντός - Σωτήρης Σκουλούδης

Με ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, αποτελούμενες από δέκα διμοιρίες των ΜΑΤ, ειδικά κλιμάκια άμεσης επέμβασης, οι οποίες πλαισίωναν χωματουργικά μηχανήματα, η ΕΛ.ΑΣ. πολιόρκησε για ακόμη μία φορά την Κερατέα.

Η περίπτωση της Πορτογαλίας αποδεικνύει την υπονόμευση της δημοκρατίας, από τις αγορές

Η πορτογαλική έκκληση προς το ΔΝΤ και την ΕΕ για οικονομική βοήθεια, αποτελεί προειδοποίηση σε όλες τις δημοκρατικές χώρες του πλανήτη.
Η κρίση που ξεκίνησε με τις διασώσεις της Ελλάδας και τις Ιρλανδίας, πήρε μια άσχημη τροπή. Όμως αυτή η τρίτη περίπτωση της Πορτογαλίας, δεν έχει σχέση με το χρέος. Η χώρα είχε μια πολύ καλή οικονομική απόδοση τη δεκαετία του 1990, και τα κατάφερνε μια χαρά απέναντι στη παγκόσμια ύφεση. Υπέστη όμως μια άδικη πίεση από τις αγορές ομολόγων, τους

Μεγέθους 4,2 Ρίχτερ ο σεισμός στη Λακωνία


Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο

Στους 4,2 βαθμούς της κλίμακας Ρίχτερ προσδιορίζει το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο της Αθήνας το σεισμό που σημειώθηκε στις 6:18 στη Λακωνία. Το επίκεντρο εντοπίζεται 164 χιλιόμετρα νότια νοτιοδυτικά της Αθήνας και σε βάθος 20 χιλιομέτρων.

ανεκδοτο... η ξανθιά

Μια ξανθιά πηγαίνει κομμωτήριο και λέει στην κομμώτρια:
- Θέλω να μου τα πάρεις μέχρι εδώ, αλλά πρόσεξε μην κόψεις αυτά τα καλώδια.
- Καλά, λέει η κομμώτρια και ξεκινάει το κούρεμα.
Την άλλη μέρα έρχεται μια άλλη ξανθιά και λέει:
- Κάντα μου κοντά 3-4 πόντους, αλλα μην κόψεις αυτά τα καλώδια.

Ιβηρική υπόθεση!


Ιβηρική υπόθεση!
Τρεις πορτογαλικές ομάδες και μία ισπανική θα δώσουν το «παρών» στα ημιτελικά του Europa League. Η Μπενφίκα ήρθε ισόπαλη 2-2 με την Αϊντχόφεν αλλά σε συνδυασμό με το υπέρ της 4-1 στο πρώτο ματς πήρε το εισιτήριο για τους «4». Εκεί θα αντιμετωπίσει την Μπράγκα που προκρίθηκε με το 0-0 κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου.

Νέο Μνημόνιο, πιο σκληρό

Νέο Μνημόνιο, σκληρό, μεσοπρόθεσμο και με μέτρα που δεν αντέχει καμιά κοινωνία, απαιτεί η τρόικα, μέσω του προγράμματος σταθερότητας μέχρι το 2015. Οι απαιτήσεις των δανειστών μας, ασχέτως που θα πάει η υπόθεση της αναδιάρθρωσης, είναι τόσο σκληρές που δεν αντέχονται ούτε καν κι από αυτή την κυβέρνηση.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η τρόικα έθεσε το εξής δίλημμα στην κυβέρνηση: Ή κόβετε κι άλλο το κράτος ή πάτε σε οριζόντιες μειώσεις μισθών και συντάξεων.
Κι όταν εννοούν κράτος τονίζουν τη δραστική μείωση των δημοσίων υπαλλήλων, ίσως και πάνω από 200.000. Αυτό πρέπει να γίνει με κάθε τρόπο. Με ψαλίδι στους

Κινήσεις αντιπερισπασμού ετοιμάζουν στην κυβέρνηση

Έχοντας γνώση της αδύναμης κατάστασης στην οποία τελεί, αναφορικά με όλα σχεδόν τα μέτωπα που έχει ανοικτά, η ελληνική κυβέρνηση θα επιχειρήσει μέσα στο αμέσως προσεχές διάστημα να ...αιφνιδιάσει θετικά την Κομισιόν και το ΔΝΤ, επιστρατεύοντας τις τελευταίες "εφεδρείες" που διαθέτει. Σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζεται το ενδεχόμενο, στο πλαίσιο πάντα του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος για το διάστημα 2012-2015, που θα ανακοινωθεί σε "γενικές γραμμές" σε λίγο, να προχωρήσει ένα - δύο το πολύ projects τα οποία θεωρούνται και είναι ώριμα προς υλοποίηση άμεσα.
Δηλαδή, πριν από το τέλος του 2011. Κατ αυτόν το τρόπο θα επιχειρήσει
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες