ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

19/1/10

Ξεκίνησε ο διαμελισμός της Ελλάδος

του Αρχιμ. Νεκταρίου Μουλατσιώτη

Η Δύση πέτυχε την διάλυση της Σερβίας με πόλεμο. Τότε όλοι λέγαμε έρχεται η δική μας η σειρά? Φύλαξε ο Θεός και ο πόλεμος δεν ήλθε? Η Δύση όμως δεν άλλαξε σχέδια για την Ελλάδα. Ο αγωγός Μπουργκάς ? Αλεξανδρούπολη ? Ηγουμενίτσα με τις συμφωνίες που είχαν υπογραφτεί, απέτρεπαν τον διαμελισμό της Ελλάδας, διότι η συμφωνία προέβλεπε δυναμική επέμβαση Ρωσίας σε οποιοδήποτε σημείο της χώρας μας κινδύνευε ο αγωγός της. Η Δύση όμως πέτυχε και ο αγωγός σχεδόν σταμάτησε? Έτσι όλα τα πεδία είναι ανοικτά πάλι. Ο διαμελισμός της Ελλάδος με πόλεμο δεν είναι τόσο εφυκτός? Έτσι βρήκε η Δύση τον τρόπο. Δημιουργούν 13 κρατίδια (σχέδιο Καλλικράτη) με ανάλογες Κυβερνήσεις, περιορισμένων δυνατοτήτων τώρα στην αρχή?για να μην αντιδράσει ο λαός μας. Όμως όλες οι κυβερνήσεις, οι νόμοι και τα δικαιώματα που έχουν αλλάζουν στο διάβα του χρόνου?

Ανοίγει το Γραφείο της Επιτροπής Εθνικής Σωτηρίας


Το γραφείο της Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας στην οδό Μαυροκορδάτου 6, (στην Εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής , στην οδό Ακαδημίας), θα είναι ανοιχτό, από την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου, από τις 11 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα.

Όλοι οι φίλοι εθελοντές της Επιτροπής που έχουν συγκεντρώσει υπογραφές κατά του Λαθρονομοσχεδίου, θα πρέπει να καταθέσουν τις καταστάσεις στα γραφεία της Επιτροπής.

Η Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας

http://deltio11.blogspot.com/2010/01/blog-post_4374.html

ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΜΑΛΑΚΗ

Οταν στην Ελλάδα επικρατεί ο εθνομηδενοσμός υπάρχουν κάποιοι  άνθρωποι

που αντιστεκονται και δείχνουν  τα <<απαγορευμένα>>πρόσωπα της Ελληνικής
επανάστασης.Ο λόγος για τον Ηλία Μαμαλάκη ο οποίος  προβαλει μια σειρά

απο ιστορικά ντοκιμαντέρ με την ζωή και την δράση του Θεόδωρου Κωλοκοτρόνη.

για να δείτε τα ντοκιμαντέρ πατήστε εδώ
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες