ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

11/3/11

Για κλοπή του σχεδίου απόβασης SUGA & σχεδίων της MILGEM συνελήφθησαν Έλληνες στην Τουρκία - φωτο

Τις φωτογραφίες του ζευγαριού που υποτίθεται ότι ήταν μέλη κυκλώματος κατασκόπων υπέρ της Ελλάδας, έδωσαν στην δημοσιότητα οι τoυρκικές μυστικές υπηρεσίες. Σύμφωνα με τo τηλεοπτικό δίκτυο Samanyolu το κύκλωμα με τη συμμετοχή των δύο Ελλήνων πρακτόρων αποκαλύφθηκε όταν Τούρκος αξιωματικός του Ναυτικού ο οποίος έχει συλληφθεί και με την κατηγορία της συμμετοχής στο σχέδιο συνομωσίας "Βαριοπούλα" προσπάθησε να παραδώσει στον άνδρα του ζεύγους, στον Γεώργιο Αμουτζόπουλο αντί χρηματικής αμοιβής το

Ο Πρωθυπουργός ζήτησε από τον Υπουργό Πολιτισμού Παύλο Γερουλάνο να κάνει τις απαιτούμενες ενέργειες για να προχωρήσει η κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου.


Ενήμερος για όσα έχουν γίνει στον χώρο του ποδοσφαίρου με τις περίφημες πλέον κασέτες είναι ο Γιώργος Παπανδρέου που ζήτησε από τον Υπουργό Πολιτισμού Παύλο Γερουλάνο να διελευκανθεί πλήρως η υπόθεση.

Δεν έδωσε τα χρήματα στο ξενοδοχείο, με αποτέλεσμα τα παιδιά της Α' Λυκείου να μείνουν αποκλεισμένα στο αεροδρόμιο της Ισπανικής πόλης...


Αίσια κατάληξη είχε η μικρή περιπέτεια ογδόντα μαθητών του 1ου Λυκείου Αλεξανδρούπολης, που πήγαν εκδρομή στην Ισπανία και ξαφνικά βρέθηκαν χωρίς καταλύματα, καθώς το ταξιδιωτικό γραφείο το οποίο ανέλαβε την αποστολή, δεν φρόντισε να εμβάσει τα χρήματα για τη διαμονή τους σε ξενοδοχείο της Βαρκελώνης.

Απροστάτευτοι 60.000 ηλικιωμένοι

Χιλιάδες ηλικιωμένοι που δεν έχουν συγγενείς και σήμερα δέχονται φροντίδα από το «Βοήθεια στο Σπίτι» κινδυνεύουν να μείνουν εκτός προγράμματος, καθώς αλλάζουν οι προϋποθέσεις για τη συμμετοχή στην προνοιακή αυτή δομή.

Πάγκαλος μαινόμενος κατά Moody’s



Πυρά για τον οίκο αξιολόγησης της Moody’s και για την υποβάθμιση της Ελλάδας κατά τρεις βαθμίδες εκτόξευσε από την Βουλή ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θόδωρος Πάγκαλος.

ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ ΑΜΑΡΤΙΑ ΜΟΥ




ΙΣΤΟΡΙΑ: Η επιστήμη μου μελετά και ερμηνεύει σημαντικά γεγονότα που αναφέρονται σε έθνη, πρόσωπα, χώρες, ορισμένες περιόδους της ζωής των ανθρώπων. (Τεγόπουλος – Φυτράκης 1997) 

Σύμφωνα με τον παραπάνω ορισμό γίνετε εύκολα αντιληπτό πώς η ιστορία δεν είναι μια απλά καταγραφή γεγονότων που συντελέστηκαν στο παρελθόν αλλά εμπεριέχει και την διαδικασία της ερμηνείας των γεγονότων αυτών. Με άλλα λόγια ψάχνει το πώς και το γιατί συνέβησαν αυτά που συνέβησαν με απώτερο σκοπό να διδάξει είτε από τα λάθη είτε από τα καλά καμωμένα του παρελθόντος.

«Δεν άντεχα άλλο αυτή τη ζωή που μας είχε επιβληθεί»



Το πρώην top model Αντριάνα Σκλεναρίκοβα εξηγεί τους λόγους που την οδήγησαν να εγκαταλείψει τον πρώην ποδοσφαιριστή, Κριστιάν Καρεμπέ. «Δεν άντεχα άλλο αυτή τη ζωή που μας είχε επιβληθεί. Όταν ο Κριστιάν σταμάτησε το ποδόσφαιρο, χάθηκε
«Δεν άντεχα άλλο αυτή τη ζωή που μας είχε επιβληθεί»
τελείως από κοντά μου. Δεν ήταν η ζωή που επιθυμούσα. Είμαι 39 ετών και έχω ανάγκη από σταθερότητα σε μια σχέση» δηλώνει χαρακτηριστικά η καλλονή από τη Σλοβακία στο γαλλικό περιοδικό «Paris Match».

Του έκαψε το πέος


Μία γυναίκα από την Αυστραλία που σκότωσε τον άνδρα της ρίχνοντας του βενζίνη και πυρπολώντας τον στο ευαίσθητο σημείο, αθωώθηκε από το δικαστήριο από την κατηγορία του φόνου, έχοντας ελαφρυντικά...

Η 47χρονη Ρατζίνι Ναραγιάν παραδέχθηκε πως έχασε τον έλεγχο της όταν κατάλαβε πως την απατούσε ο άνδρα της και του έριξε βενζίνη και ένα αναμμένο κερί.

Φθηνότερο το καλάθι της νοικοκυράς έως 14%



Οι προσπάθειες του Υπουργείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας για μείωση των τιμών στην ελληνική αγορά και ελάφρυνση του μηνιαίου προϋπολογισμού των ελληνικών νοικοκυριών συνεχίζονται αμείωτες και φέρνουν αποτελέσματα. Οι δείκτες της ΕΛΣΤΑΤ επιβεβαιώνουν την τάση αυτή καθώς καταγράφουν μείωση 0,8% του ΓΔΤΚ κατά το μήνα Φεβρουάριο σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα.
Φθηνότερο το καλάθι της νοικοκυράς έως 14%
Εξάλλου, σύμφωνα με το Παρατηρητήριο Τιμών της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου του Υπουργείου (τιμοληψίες 21 Φεβρουαρίου), σε τέσσερις μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ, το εβδομαδιαίο καλάθι μιας 4μελούς οικογένειας παρουσιάζει πτώση τιμών από 7,91% έως 10,9% σε σχέση με πέρυσι, το εβδομαδιαίο οικονομικό καλάθι ενός ζευγαριού παρουσιάζει πτώση από 7,36% έως και 14,08% σε σχέση με πέρυσι ενώ το εβδομαδιαίο καλάθι για ένα ζευγάρι συνταξιούχων παρουσιάζει πτώση από 7,94% έως και 12,94%, σε σχέση με πέρυσι.

Εικόνες αποκάλυψης - Παγκόσμιος σεισμός λένε οι σεισμολόγοι



ΤΡΟΜΟΣ ΑΠΟ "ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ" - ΣΤΟΥΣ 32 Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ - ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΟΙ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΙ - ΕΚΚΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΕ ΤΑΪΒΑΝ, ΡΩΣΙΑ, ΧΑΒΑΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ, ΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΞΙΚΟ
Εικόνες αποκάλυψης - Παγκόσμιος σεισμός λένε οι σεισμολόγοι
Ισχυρότατος σεισμός μεγέθους 8,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ

ανεκδοτο... Τίτλος: Ο μουγκός Τοτός


Ο Τοτός είχε πάει 2 ετών και δεν μιλούσε καθόλου.
Πάει 3, πάλι δεν έχει βγάλει μιλιά.
Όταν έφτασε 4 χρονών και δεν είχε μιλήσει τον γύρισαν σε όλους τους γιατρούς, χωρίς όμως να βρούνε το πρόβλημα.
Φτάνει ο Τοτός 10 χρονών και γυρνά από το σχολείο, δοκιμάζει την σούπα και λέει:
- Μαμά, η σούπα είναι κρύα!
Σοκάρεται η μαμά του, αρχίζει να κλαίει από την χαρά της, να τηλεφωνεί σε συγγενείς και φίλους.
Κάποια στιγμή ηρεμεί και ρωτάει τον Τοτό:
- Καλά παιδί μου, γιατί δεν μιλούσες τόσα χρόνια;
- Τόσα χρόνια όλα τα φαγητά ήταν ωραία! 

/www.filaki.gr

ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ : Γαλέος σαγανάκι


Υλικά:

½ κιλό γαλέος κομμένος σε φέτες
3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 πιπεριά καυτερή ψιλοκομμένη
2 ντομάτες ώριμες χοντροκομμένες

Διαδικασία εξπρές


Διαδικασία εξπρές (
Μέχρι την επόμενη εβδομάδα εκτιμάται πως θα έχει ολοκληρωθεί η προανακριτική διαδικασία που διενεργεί ο Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου. Οι Σωτήρης Βοργιάς και Γιώργος Δαλούκας κατέθεσαν σήμερα στον αθλητικό εισαγγελέα, στον οποίο θα πάει την επόμενη Τετάρτη ο Κυριάκος Θωμαΐδης. Τα στοιχεία ζήτησε και ο Ανδρέας Φάκος.

ΚΑΙ ΝΕΑ ΕΚΘΕΣΗ-ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΑΠΟ ΕΥΡ. ΕΝΩΣΗ

Πρέπει πολλά και βασικά ακόμη να «διορθώσουν» οι γείτονες για να ενταχθούν στην οικογένεια της Ε.Ε.


• Ουδεμία πρόοδος σημειώθηκε στην Αλβανία, στους βασικούς τομείς λειτουργίας του κράτους (Διοίκησης, Εγκληματικότητας, μεταρρυθμίσεων κλπ.), αναφέρει, μεταξύ άλλων, πρόσφατη Έκθεση της αρμόδιας Επιτροπής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, η οποία παρακολουθεί τα πεπραγμένα στη γειτονική χώρα.
Στην Έκθεση, τονίζεται, μεταξύ άλλων, ότι η Αλβανία, σαν χώρα υποψήφια, για την ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση, πρέπει να δώσει περισσότερη έμφαση «στην προληπτική διάσταση της εγκληματικότητας και στην πάλη ενάντια στη δωροδοκία» και να υποστηρίξει την αύξηση και ανάπτυξη της ενεργούς α

"Συλλάβαμε Έλληνα πράκτορα",λένε οι Τούρκοι!

MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ


Με πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της η εφημερίδα Sabah ισχυρίζεται οτι η τουρκική ΜΙΤ κατάφερε να εξαρθρώσει κύκλωμα ελλήνων πρακτόρων αλλά και πρακτόρων που δούλευαν για την ΕΥΠ.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Γεώργιος Αμουτζόπουλος, ο οποίος εργάζονταν σε τουρκική τράπεζα που εξαγοράστηκε απο ελληνική τράπεζα αλλά και η τουρκάλα σύζυγος του Μπιρντέμ Τσετίνκαγια ήταν απο τα βασικά στελέχη αυτού του κυκλώματος. Το κατηγορητήριο που έχει ετοιμάσει το στρατοδικείο, αναφέρει οτι η ΜΙΤ άρχισε να διαρρέει εσκεμμένα πληροφορίες απο τον Μάϊο του 2009 για να καταφέρει να διαπιστώσει τον τρόπο που "φεύγουν" οι

Τελευταία μέρα για την απογραφή συνταξιούχων του ΟΓΑ

Σήμερα λήγει η παράταση που είχε δοθεί από τον ΟΓΑ για την απογραφή και ένταξη των συνταξιούχων στο νέο σύστημα πληρωμής των συντάξεων του οργανισμού με πίστωση τραπεζικού λογαριασμού.
Για την απογραφή ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να καταθέσει εντός της ημέρας  το "Απογραφικό Δελτίο" που του έχει σταλεί από τον ΟΓΑ στο κατάστημα της τράπεζας ή στα

Ημέρες δόξας για τις πετρελαϊκές εταιρείες της Ρωσίας

ImageΗμέρες δόξας για τις πετρελαϊκές εταιρείες της Ρωσίας λόγω κρίσης στην παγκόσμια αγορά μετά τα γεγονότα στην Μέση Ανατολή: Η Lukoil, η μεγαλύτερη ιδιωτική εταιρεία πετρελαίου της Ρωσίας, ανακοίνωσε σημαντική αύξηση της κερδοφορίας της. Συγκεριμένα, η εταιρία παρουσίασε αύξηση των καθαρών κερδών της κατά 29% για το 2010, που σημαίνει 9,01 δις δολάρια από 7,01 δις δολάρια που ήταν το 2009.
Η αύξηση επιτεύχθηκε χάρη στην αύξηση της τιμής του πετρελαίου

Πανηγυρίζουν οι λαθρομετανάστες για την υποχώρηση της κυβέρνησης

Πανηγυρίζουν στο Μέγαρο Υπατία οι μετανάστες για το πακέτο μέτρων που τους ανακοίνωσε ο Γ. Ραγκούσης και με το οποίο συμφώνησαν και αποχωρούν. Να είναι άραγε από την απεργία πείνας και δεν κατάλαβαν τι τους είπε ή πράγματι η κυβέρνηση “ξεβρακώθηκε” προκειμένου να λύσει το θέμα χωρίς να υπάρξουν νεκροί;
Η ουσία είναι πως σύμφωνα με τις ανακοινώσεις, τους δίνεται η δυνατότητα παραμονής με 8 αντί για 10 χρόνια εργασίας, μειώνονται τα ένσημα για να πάρουν άδεια, θα μπορούν να πηγαιοέρχονται στις πατρίδες τους και να επιστρέφουν στην Ελλάδα και παίζεται ένα θρίλερ με το καθεστώς ανοχής το οποίο από 6+6 μήνες φαίνεται να γίνεται 6+… επ’ αόριστω καθεστώς ανοχής.
Κάτω από το φόβο της ξεφτίλας πανευρωπαϊκώς και αντιλαμβανόμενη τα λάθη που έκανε, η κυβέρνηση αποφάσισε να δώσει γη και ύδωρ προκειμένου να φύγουν οι μετανάστες από το Μέγαρο Υπατία. Οι τελευταίοι πανηγυρίζουν και λένε ότι ο αγώνας τους

Citigroup: “Η Ελλάδα ετοιμάζεται να κατέβει από το βαγόνι του ευρώ”

Της Νατάσας Καντζάβελου, Λονδίνο
Η ιδιωτικοποίηση είναι η μοναδική λύση που θα μπορούσε να βοηθήσει την Ελλάδα να καλύψει την τρύπα χρέους της. Δεν συμπεριλαμβάνεται βέβαια στην ιδιωτικοποίηση η πώληση μνημείων, όπως της Ακρόπολης στους Τούρκους!". Ο Willem Buiter, επικεφαλής οικονομολόγος στη Citigroup, σε ομιλία για την κρίση χρέους στην ζώνη του ευρώ, στο London Bussiness School, δήλωσε πώς η Ελλάδα δεν δείχνει διατεθειμένη να προχωρήσει στην ιδιωτικοποίηση της δημόσιας ακίνητης περιουσίας.
"To 50% αποτελούν κρατικές επιχειρήσεις και οι πολιτικές αντιδράσεις είναι έντονες ώστε είναι δύσκολο η ελληνική κυβέρνηση να αποφασίσει την υλοποίησή της και το υπόλοιπο αποτελούν ακίνητη περιουσία" .
Ο γνωστός οικονομολόγος σχολιάζοντας το αδιέξοδο που έχει βρεθεί η χώρα δήλωσε ότι " Η Ελλάδα ετοιμάζεται να κατέβει από το βαγόνι του ευρώ" καθώς η

Τέσσερις ισπανικές περιφέρειες υποβάθμισε η Moody's

Στην υποβάθμιση τεσσάρων περιφερειών της χώρας προχώρησε ο Οίκος αξιολόγησης πιστοληπτικής ικανότητας Moody's.
Ο οίκος αξιολόγησης πιστοληπτικής ικανότητας Moody's ανακοίνωσε σήμερα την υποβάθμιση τεσσάρων ισπανικών περιφερειών, εξαιτίας των «δυσχερειών» που αντιμετωπίζουν

Συζήτηση για τη μετανάστευση στο ΕΛΙΑΜΕΠ

«Μπορούν και πρέπει να κλείσουν τα σύνορα για τους παράνομους μετανάστες;», ήταν ο τίτλος της δημόσιας συζήτησης-αντιπαράθεσης, που διοργάνωσε χθες, Πέμπτη, το βράδυ το Ελληνικό Ίδρυμα Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής. Υπέρ του κλεισίματος των συνόρων κλήθηκαν να επιχειρηματολογήσουν ο καθηγητής Πολιτικής Οικονομίας, Θεόδωρος Λιανός, και ο βουλευτής Ροδόπης και γραμματέας Προγράμματος της ΝΔ, Ευριπίδης Στυλιανίδης. Κατά του κλεισίματος των συνόρων μίλησαν ο πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου και επίκουρος καθηγητής του Παντείου Πανεπιστημίου, Δημήτρης Χριστόπουλος, και ο ευρωβουλευτής των Οικολόγων Πράσινων, Μιχάλης Τρεμόπουλος.
Ο κ. Λιανός σημείωσε ότι «για να απαντήσουμε στο ερώτημα εάν πρέπει τα σύνορα
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες