ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

8/12/10

Προ των πυλών η εκκλησία tv;

Απ’ ό,τι φαίνεται το «όνειρο» του εκλιπόντα αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου, που δεν κατάφερε ο ίδιος να υλοποιήσει, λόγω του υψηλού κόστους του, ενδεχομένως να υλοποιηθεί. Οι ιεράρχες εξετάζουν πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο ίδρυσης τηλεοπτικού σταθμού, παρά το γεγονός ότι η περίοδος δεν ευνοεί τέτοιου είδους οικονομικά ρίσκα. Την ώρα, μάλιστα, που ο ραδιοφωνικός σταθμός της Εκκλησίας κοστίζει περί τα 800.000 ευρώ.
Προ των πυλών η εκκλησία tv;

Το... ελληνικό «Skyline»


Μια πρόταση, ύψους τριών δισεκατομμυρίων ευρώ, Ελλήνων επιχειρηματιών για την αξιοποίηση του παλαιού αεροδρομίου στο Ελληνικό, αναμένεται να κατατεθεί στον υπουργό Επικρατείας, Χάρη Παμπούκη, μέχρι την Παρασκευή.
Το... ελληνικό «Skyline»
Πρόκειται για ένα σημαντικό σχέδιο που θα περιλαμβάνει 7 ουρανοξύστες και, περίπου, 20 ακόμη κτίρια, τα οποία θα εκτείνονται σε 300 στρέμματα. Το σχέδιο αποτελεί την πρώτη ολοκληρωμένη αρχιτεκτονικά και χωροταξικά πρόταση, που θα κατατεθεί σχετικά με τον ζωτικής, οικονομικά, σημασίας χώρο του παλαιού αεροδρομίου του Ελληνικού.

Θα απολυθούν 2.490 συμβασιούχοι

Με νέκρωση των υπηρεσιών του, κυρίως των ευαίσθητων τομέων της καθαριότητας και της κοινωνικής πρόνοιας κινδυνεύει ο Δήμος Αθηναίων από τις αρχές του νέου χρόνου, λόγω της αποχώρησης των 2.490 συμβασιούχων του.
Ηδη μπροστά στο ενδεχόμενο αυτό οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα του δήμου, όπου οι συμβασιούχοι αποτελούν σχεδόν το 1/3 της δύναμής του προχώρησαν από χθες στην κήρυξη 48ωρης προειδοποιητικής απεργίας.
Το θέμα της υπολειτουργίας όλων των κρίσιμων υπηρεσιών του δήμου, εξαιτίας της απόλυσης έμπειρου προσωπικού απασχόλησε τη χθεσινή συνάντηση του υπουργού Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση και του νέου δημάρχου της Αθήνας Γιώργου Καμίνη.
Και οι δύο στις δηλώσεις τους επέρριψαν όλη την ευθύνη για την κατάσταση που πάει να διαμορφωθεί στον απερχόμενο δήμαρχο Νικήτα Κακλαμάνη.
Όπως τόνισαν, έπρεπε ο τελευταίος να προκηρύξει εγκαίρως μέσω

Πάντα αλληλέγγυοι


Σε πολύ καλό κλίμα διεξήχθη η συνάντηση του πρωθυπουργού με τον πρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής. Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι η Ελλάδα θα συνεχίσει να είναι στο πλευρό του παλαιστινιακού λαού. Μήνυμα Αμπάς για την κρίση που περνάει η χώρα μας
Τον Πρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής Μαχμούντ Αμπάς, υποδέχθηκε στο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.
Η συνάντηση διεξήχθη σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, αφού η Ελλάδα είναι παραδοσιακός σύμμαχος στον αγώνα του παλαιστινιακού λαού.

Η άγνωστη αργκό των πιλότων

Το News247 παρουσιάζει για πρώτη φορά την αργκό των πιλότων των μαχητικών αεροσκαφών στην επιχειρησιακή και την κοινωνική τους ζωή. Πώς αποκαλούν τους Τούρκους πιλότους και τι λένε όταν φλερτάρουν!

«Αέρινες Σιωπές» με…λόγια που καταλαβαίνουν μόνο οι Έλληνες πιλότοι. Αξιοποιώντας επιχειρησιακές εκφράσεις συνεννοούνται με έναν ειδικό κώδικα που είναι ακατανόητος στους αμύητους.
Οι πιλότοι των μαχητικών αεροσκαφών έχουν αναπτύξει μια ιδιότυπη αργκό την οποία χρησιμοποιούν τόσο στην υπηρεσιακή όσο και στην κοινωνική τους ζωή.
Έχουν δώσει παρατσούκλια ακόμη και στους Τούρκους χειριστές αποκαλώντας τους «Μπούφους» ενώ συχνά παραλληλίζουν τους στρατιωτικούς στόχους με τους ερωτικούς!
Το News247 με αποκλειστικό ρεπορτάζ καταγράφει το αλφαβητάρι των πιλότων μας, που δεν χάνουν ποτέ το χιούμορ τους παρά την καθημερινή, άκρως επικίνδυνη αποστολή τους στο Αιγαίο, για την προάσπιση της εθνικής κυριαρχίας.  

WikiLeaks: Η Ρωσία εξάγει φυσικό αέριο, πετρέλαιο και εγκληματίες

Πολλά αμερικανικά διπλωματικά τηλεγραφήματα που δόθηκαν στη δημοσιότητα από τον ιστότοπο WikiLeaks και δημοσιεύονται από την Le Monde φέρνουν στο φως τη διείσδυση της ρωσικής μαφίας στην Ευρώπη, από την Ισπανία μέχρι τη Βουλγαρία, και εγείρουν το θέμα των σχέσεων ανάμεσα στο οργανωμένο έγκλημα και την πολιτική εξουσία στη Μόσχα.

Στην Ισπανία, η αμερικανική πρεσβεία χαιρετίζει τον Αύγουστο 2009 δύο μεγάλης κλίμακας επιχειρήσεις με τις ονομασίες "Troika" (2008-2009) και "Avispa" (2005-2007) κατά των ρωσικών δικτύων του οργανωμένου εγκλήματος, και οι οποίες οδήγησαν στη σύλληψη 60 υπόπτων, περιλαμβανομένων τεσσάρων από τους οκτώ ή δέκα ηγέτες της ρωσικής μαφίας εκτός των συνόρων της Ρωσίας.
Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης στη Μαδρίτη της αμερικανο-ισπανικής ομάδας εργασίας για το οργανωμένο έγκλημα, ο ισπανός εισαγγελέας Χοσέ "Πέπε" Γρίνδα Γκονθάλεθ, επικεφαλής της επιχείρησης Avispa, δηλώνει πως θεωρεί "τη Λευκορωσία, την Τσετσενία και τη Ρωσία ημι-μαφιόζικα κράτη" και λέει ότι "η Ουκρανία θα γίνει και αυτή τέτοιο κράτος", σύμφωνα με τηλεγράφημα της αμερικανικής πρεσβείας στη Μαδρίτη, την 8η Φεβρουαρίου 2010.
Σύμφωνα με τον ισπανό εισαγγελέα, η ρωσική μαφία ασκεί "τεράστιο έλεγχο" επί στρατηγικών τομέων, όπως το αλουμίνιο.
Ο ισπανός εισαγγελέας αναφέρεται επίσης στις σχέσεις που μπορούν να

ΧΑΦΙΕΔΟΚΑΡΤΑ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

Ηλεκτρονικό φακέλωμα φορολογουμένων.
Ηλεκτρονικό φακέλωμα στην καθημερινότητα!
Βάση δεδομένων με στόχο την εξατομικευμένη προσέγγιση για τις κάθε είδους συναλλαγές και προτιμήσεις. Σαθρό πρόσχημα η ...διευκόλυνση των νοικοκυριών και η φοροδιαφυγή
Κάτω από το σαθρό πρόσχημα της φοροδιαφυγής, τάχα για τη διευκόλυνση των καταναλωτών, το υπουργείο Οικονομικών βάζει μπροστά την ηλεκτρονική χαφιεδοκάρτα, όπου και με τη διαμεσολάβηση των τραπεζών θα καταγράφονται όλες οι συναλλαγές για τον καθένα ξεχωριστά!

Μπίζνες με κρατική χρηματοδότηση!

IΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
«Μπίζνες» με πλαστά ευρώ 
 
Μαζί με τη δημόσια περιουσία δίνουν και κεφάλαιο για την κερδοφόρα εκμετάλλευσή της
Με δημόσιο χρήμα θα πριμοδοτηθούν οι ιδιώτες για να φτιάξουν και να εκμεταλλευτούν το συνεδριακό κέντρο στο γυμναστήριο του Τάε Κβο Ντό, αποκαλύπτοντας τα απώτερα σχέδια που έχει υπόψη της να υλοποιήσει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, στην προσπάθειά της να εντείνει ακόμα περισσότερο την πολιτική στήριξης του κεφαλαίου και των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων, με κονδύλια που λεηλατούνται από τους εργαζόμενους της χώρας.

Nουριέλ Ρουμπινί σήμερα στην Αθήνα: "Βγείτε από το ευρώ για να σωθείτε"

Το αυτονόητο, αυτό που οι πάντες αντιλαμβάνονται, αυτό που έφερε την καταστροφή της ελληνικής οικονομίας δεδομένων των δομών της και η απομάκρυνση από το οποίο μπορεί να αποτελέσει την μόνη λύση τέθηκε για άλλη μία φορά απόψε το βράδυ από τον Νουριέλ Ρουμπινί σε κλειστή εκδήλωση που διοργανώθηκε από εταιρεία συμβούλων στην Αθήνα: «Η έξοδος από το ευρώ είναι η μόνη λύση για την ελληνική οικονομία».

Σύμφωνα με πηγές που παρακολούθησαν την εκδήλωση ο διάσημος οικονομολόγος, ο οποίος έγινε γνωστός από την πρόβλέψη του για την παγκόσμια πιστωτική κρίση του 2008, θεωρεί ότι όσο απαραίτητη και ορθή να είναι η δημοσιονομική προσαρμογή της χώρας δεν λύνει το μεγάλο πρόβλημα του τεράστιου δημόσιου χρέους.

Μόνο οι άπληστοι εγχώριοι τραπεζίτες που οδήγησαν την χώρα στην ζούγκλα του ευρώ μόνο

Το SouvlakiHut κέρδισε τη Μακντόναλντς , αλλά παραλίγο να ... πτωχεύσει

Η ελληνική εταιρία SouvlakiHut που μόλις πέρσι είχε ξεπεράσει ακόμα και τη Μακντόναλντς και είχε ως στόχο της να κάνει το σουβλάκι παγκόσμιο, παρά λίγο να κηρύξει πτώχευση.

Το SouvlakiHut, μπροστά στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπισε πουλήθηκε στην κοινοπραξία "Astera".


Σύμφωνα με τον έναν εκ των δύο ιδιοκτητών του SouvlakiHut κ. Γιάννη Φωτιάδη που μίλησε στο "Νέο Κόσμο", η ομογενειακή επιχείρηση στην ουσία "έπεσε θύμα της γρήγορης επιτυχίας της".


"Η ζήτηση από επιχειρηματίες που ήθελαν να ανοίξουν το δικό
τους SuvlakiHut τα τελευταία χρόνια ήταν μεγάλη, με αποτέλεσμα να ανοιχτούμε επιχειρηματικά και να επενδύσουμε πολλά κεφάλαια στην επέκταση της αλυσίδας. Η παγκόσμια οικονομική

Ήρωες θεωρούνται στο Ισραήλ οι Έλληνες πιλότοι των CL-415 - Νέες δηλώσεις Ερντογάν κατά Ισραήλ

Δεκτοί στο προεδρικό μέγαρο, απονομή χρυσού σταυρού από τον Πατριάρχη και πάνω απ'όλα απίστευτα δημοφιλείς όπου και αν πήγαιναν στο Ισραήλ οι Έλληνες πιλότοι των CL-415 που προσέφεραν τα μέγιστα για να σβήσουν οι πυρκαγιές στη χώρα. "Όπου και αν πηγαίναμε γινόμασταν δεκτοί ως ήρωες" δήλωσε ένας από αυτούς στο defencenet.gr.

Την ίδια στιγμή η Τουρκία εξακολουθεί να αξιώνει μία συγγνώμη και την καταβολή αποζημίωσης για τους εννέα Τούρκους που σκοτώθηκαν από Ισραηλινούς στρατιώτες στο «Mavi Marmara», πλοίο του διεθνούς στολίσκου με τη βοήθεια για τη Γάζα, δήλωσε σήμερα ο Τούρκος πρωθυπουργός, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, έπειτα από συνάντηση διπλωματών που έγινε στη Γενεύη με στόχο να ξεπαγώσουν οι διμερείς σχέσεις Τουρκίας-Ισραήλ.

Ο Ερντογάν δήλωσε χαρακτηριστικά σε ομιλία του στο κοινοβούλιο: «Αυτοί που θέλουν να ανοίξουν ένα νέο κεφάλαιο (στις τουρκο-ισραηλινές σχέσεις θα πρέπει

ΠΟΙΟΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ''ΠΑΙΔΙΑ'';

Εξαιρετικά σαφές το παρακάτω κείμενο του έγκυρου ''Defencenet'' για το ποιοί μπορεί να κρύβονται πίσω από τα ''αγανακτισμένα παιδιά'' που καταστρέφουν το κέντρο των Αθηνών. Εκτός και αν κάποιος πιστεύει ότι τα αφελή 18χρονα και 20χρονα που συλλαμβάνονται, είναι όλη η ιστορία. Τι μπορεί να υπάρχει βαθιά, στους πραγματικούς πυρήνες της τρομοκρατίας;
Με στόχο αστυνομικό ή δικαστικό, θα υλοποιούσαν την "διαμαρτυρία" τους για τον θάνατο του Αλέξη Γρηγορόπουλου προ διετίας οι τρομοκράτες που συνελήφθησαν το περασμένο Σάββατο. Επίσης, οι αστυνομικοί είναι σχεδόν σίγουροι ότι οι συλληφθέντες είναι ο εκτελεστικός βραχίονας της οργάνωσης, αλλά όχι τα ηγετικά στελέχη που εντοπίζονται στον "ιστορικό" χώρο της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς.
Από εκεί και πέρα Κύριος Οίδε ποιοί βρίσκονται από πίσω τους: Ξένες μυστικές υπηρεσίες, επιχειρηματικά συμφέροντα ελληνικά ή ξένα, κτλπ. Η ΕΥΠ που έχει εμπλακεί στις έρευνες θεωρεί ότι "Αυτοί είναι οι δολοφόνοι. Κάποιοι άλλοι είναι οι στρατολόγοι και πίσω από αυτούς είναι οι πραγματικοί ηθικοί αυτουργοί".
Λέγεται ότι οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν τη γιάφκα της Νέας Σμύρνης και

Διώξτε το φόβο της χρεοκοπίας από τους πολίτες!!


Στην κυβέρνηση φαίνεται να μην έχουν πλήρως καταλάβει πόσο βαριά πέφτει στους πολίτες η σκιά της ενδεχόμενης χρεοκοπίας.

Του Θανάση Λυρτσογιάννη

Ωρες-ώρες είναι να τρελαίνεσαι με τη στάση ορισμένων υπουργών που δίνουν την εντύπωση ότι αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις της χώρας με μία δόση αμεριμνησίας, ακόμα και σχετικής ανυπακοής στο μνημόνιο. Δεν έχουν αντιληφθεί φαίνεται πως δεύτερος δρόμος δεν υπάρχει, εκτός κι΄ αν γνωρίζουν κάτι που δεν ξέρουμε εμείς οι κοινοί θνητοί.
Στην κυβέρνηση φαίνεται να μην έχουν πλήρως καταλάβει πόσο βαριά πέφτει στους πολίτες η σκιά της ενδεχόμενης χρεοκοπίας. Είναι ένας φόβος παραλυτικός, ένας φόβος που προκαλεί παραλυσία και βουτιά της οικονομικής δραστηριότητας.

«Παράθυρο» για τη λήψη νέου δανείου από την Ελλάδα.

«Παράθυρο» για τη λήψη νέου δανείου από την Ελλάδα
«Να ευθυγραμμίσουμε τα ημερομίσθια με την παραγωγικότητα», πρότεινε ο γενικός διευθυντής του ΔΝΤ.

Του Γιώργου Xατζηδημητρίου

Bέβαιος ότι το «δανειακό πρόγραμμα για τη σωτηρία της Eλλάδας θα στεφθεί με επιτυχία, αφού η χώρα βρισκόταν στο χείλος του γκρεμού και δεν υπήρχαν εναλλακτικές λύσεις», εμφανίστηκε χθες από τη Bουλή ο γενικός διευθυντής του ΔNT Nτομινίκ Στρος Kαν.

Yπέδειξε ωστόσο χωρίς περιστροφές την ανάγκη νέων διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων στην αγορά εργασίας, όταν υπογράμμισε με έμφαση «πρέπει να ευθυγραμμίσουμε τα ημερομίσθια με την παραγωγικότητα. Θυμηθείτε λοιπόν στο σημείο αυτό, ότι αυξήθηκαν οι συντάξεις και τα ημερομίσθια - στην περίπτωση της Eλλάδας αυτό έγινε την τελευταία 5ετία σε σχέση με άλλες χώρες. Kαι αυτό πρέπει να εξομαλυνθεί».

Μειώσεις και πλαφόν

Σε άμεσο "κούρεμα" μισθών στο δημόσιο προχωρά η κυβέρνηση, που αναμένεται να βάλει και ανώτατο όριο αποδοχών για τους υπαλλήλους 52 ΔΕΚΟ. Ποιοι μισθοί δεν κινδυνεύουν με μειώσεις προς το παρόν

Ο κύβος ερρίφθη για άμεση μείωση μισθών στις ΔΕΚΟ, που μπορεί να αγγίξει μέχρι και το 40% των συνολικών αποδοχών. Το σχέδιο εξυγίανσης θα έχει ως πιλότο το αντίστοιχο σχέδιο για τα εργασιακά στον ΟΣΕ.
Η κυβέρνηση με έκτακτο νομοσχέδιο προχωρά σε περικοπές, ενώ αναμένεται να μπει και πλαφόν στις αποδοχές, ώστε κανένας δημόσιος υπάλληλος να μην αμείβεται με περισσότερα από 4.000 ευρώ μηνιαίως. Παράλληλα υπάρχουν διαβεβαιώσεις ότι δεν πρόκειται να πειραχτούν οι μισθοί κάτω από τα 1.800 ευρώ.

Συνελήφθη ο Παύλος Ψωμιάδης

Στην Ασφάλεια κρατείται ο επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης της ασφαλιστικής ΑΣΠΙΣ Παύλος Ψωμιάδης μετά τη σύλληψή του το βράδυ της Τρίτης, μετά από ένταλμα
Άνδρες του Τμήματος Αναζητήσεων της Ασφάλειας, εντόπισαν τον επιχειρηματία Παύλο Ψωμιάδη, ιδιοκτήτη της ασφαλιστικής εταιρίας ΑΣΠΙΣ που χρεοκόπησε και τον συνέλαβαν κοντά στο σπίτι του στο Χαλάνδρι.
Ο επιχειρηματίας οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Αττικής όπου και κρατείται, με βάση το ένταλμα σύλληψης που εξέδωσε το πρωί ο 6ος Τακτικός Ανακριτής για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Δρόμοι για γερά νεύρα


Χωρίς λεωφορεία, τρόλεϊ, τρένο και μετρό θα μείνει το επιβατικό κοινό σήμερα Τετάρτη, καθώς οι εργαζόμενοι προχωρούν σε 24ωρη απεργία. Αυξημένη κίνηση από το πρωί, με τους πολίτες να χρησιμοποιούν τα αυτοκίνητά τους για να φτάσουν στη δουλειά τους. Δείτε τον Χάρτη του NEWS 247
Κυκλοφοριακό χάος στην Αθήνα, καθώς οι εργαζόμενοι σε όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς σηκώνουν χειρόφρενο και να προχωρούν σε 24ωρη απεργία.
Σήμερα θα παραμείνουν ακινητοποιημένα τα τρόλεϊ, τα λεωφορεία, το Μετρό , ο Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος, το Τραμ και ο προαστιακός, λόγω της 24ωρης απεργίας που εξήγγειλαν τα σωματεία των εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, αντιδρώντας με τον τρόπο αυτό στις αλλαγές που σχεδιάζει το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, τόσο στην οργανωτική δομή του συγκεκριμένου κλάδου, όσο και στις εργασιακές σχέσεις.

Φοροκάρτα αντί αποδείξεων

Ως ηλεκτρονικό μάτι καταγραφής αποδείξεων θα λειτουργήσει η φοροκάρτα, που μπαίνει στη ζωή μας στις αρχές του 2011. Δείτε πώς θα λειτουργεί, πώς γίνεται η ενεργοποίησή της και τι θα γίνει με το ζήτημα των προσωπικών δεδομένων
Από τις αρχές Γενάρη έρχεται να μας χτυπήσει την πόρτα η φοροκάρτα την οποία θα χρησιμοποιούν οι φορολογούμενοι πολίτες προαιρετικά.
Για να δελεάσει η κυβέρνηση τους πολίτες θα δίνει μπόνους έκπτωσης φόρου σε όσους την προμηθευθούν.
Την εν λόγω κάρτα θα παίρνουν οι πολίτες από όποια τράπεζα επιθυμούν, ενώ ήδη οι τράπεζες εξετάζουν κίνητρα με συλλογή πόντους και δώρα για να δελεάσουν τους καταναλωτές.
Σύμφωνα με την εφημερίδα "Τα Νέα", η φοροκάρτα θα έχει απλή μορφή καθώς επάνω θα αναγράφεται μόνο ένας 19ψηφιος αριθμός, ο οποίος θα αποστέλλεται στο υπουργείο Οικονομικών με ένα λογότυπο του υπουργείου και πίσω θα υπάρχει μια μαγνητική ταινία.
Μάλιστα στη κάρτα δεν θα αναγράφονται  προσωπικά στοιχεία όπως ονοματεπώνυμο κτλ για να μην υπάρξει θέμα με την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.
Πως θα γίνει η ενεργοποίηση

Τρώει τον Τιτανικό

Μετά τις αποκαλύψεις της NASA για το βακτήριο που ζούσε μέσα στο αρσενικό, ενα νέο είδος βακτηρίου, που τρέφεται με σκουριά και αλάτι, βρέθηκε στο ναυάγιο του τιτανικού
Λίγες μόνο ημέρες μετά τις ανακοινώσεις της NASA περί "εξωγήινου" βακτηρίου που ζει με βάση το αρσενικό, ένα ακόμα νέο είδος βακτηρίου, το Halomonas titanicae, ανακαλύφθηκε στη σκουριά από το κουφάρι του Τιτανικού.
Το Halomonas titanicae αποτελεί την τελευταία ανακάλυψη μιας σειράς βακτηρίων και μυκήτων που έχουν εντοπιστεί στο σκουριασμένο κουφάρι του Τιτανικού, τα οποία τρέφονται με τη σκουριά.
Η ύπαρξή του ανακοινώθηκε σε σχετική δημοσίευση στην επιθεώρηση International Journal of Systematic and Evolutionary Microbiology.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες