ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

23/2/11

Ρίχνουν αυλαία οι «Κούκλες»

Ρίχνουν αυλαία οι «Κούκλες»

Νωρίτερα από το αναμενόμενο σταματάει η σειρά

Στις 16 Μαρτίου θα μεταδοθεί το τελευταίο επεισόδιο της σειράς του Mega «Κούκλες»

Πώς θα είναι οι ήρωες όταν γεράσουν

Πώς θα είναι οι ήρωες όταν γεράσουν

ΔΕΙΤΕ: «Αποκλειστικές» φωτογραφίες των παιδικών ηρώων όταν μεγαλώσουν


Η Μπάρμπι στα 50α γενέθλια της

Πουλούσε πλαστά βιβλιάρια υγείας

Πουλούσε πλαστά βιβλιάρια υγείας

Στον εισαγγελέα θα οδηγηθεί ο δράστης

Ένας 37χρονος άνδρας, ελληνικής υπηκοότητας, συνελήφθη στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην οδό Πειραιώς, γιατί εξέδιδε πλαστά βιβλιάρια υγείας, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Απόκριες στο δήμο Αθηνών


Απόκριες στο δήμο Αθηνών

Οι εκδηλώσεις οργανώνονται από τον Πολιτισμικό Οργανισμό

Για φέτος τις Απόκριες η επιδίωξη του δήμου Αθηναίων είναι να προσφέρει σε όλους ένα ζωντανό, χαρούμενο γλέντι, τόσο στο κέντρο, όσο και στις γειτονιές της πόλης. Οι εκδηλώσεις οργανώνονται από τον Πολιτισμικό Οργανισμό του Δήμου Αθηναίων με τη συνεργασία των Μουσικών Συνόλων του Δήμου Αθηναίων και τις 7 Δημοτικές Κοινότητες (διαμερίσματα).

Εκατοντάδες φωλιές χελώνας στον Κυπαρισσιακό Κόλπο


Εκατοντάδες φωλιές χελώνας στον Κυπαρισσιακό Κόλπο

Μόνο μία στις χίλιες επιβιώνει

Συνολικά 941 φωλιές χελώνας στον Κυπαρισσιακό Κόλπο καταμέτρησε ο «Αρχέλων», ο σύλλογος που είναι αφοσιωμένος στην προστασία της θαλάσσιας χελώνας.

Πιείτε μπύρα και αδυνατίστε



Πιείτε μπύρα και αδυνατίστε

Στην υγειά σας

Δύο ποτήρια μπύρα ale και lager την ημέρα μπορούν να μας βοηθήσουν να αδυνατίσουμε, ενώ μειώνουν τον κίνδυνο διαβήτη και υπέρτασης, σύμφωνα με μία νέα μελέτη.

Οι ισπανοί ερευνητές που την πραγματοποίησαν εξήγησαν ότι η μπύρα περιέχει φολικό οξύ, βιταμίνες, σίδηρο και ασβέστιο, και ότι παρέχει τα ίδια οφέλη στην υγεία με αυτά που ήδη έχουν αποδοθεί στην μετρημένη κατανάλωση κρασιού.

Ας τσικνίσουμε... με ολίγη προσοχή

Ας τσικνίσουμε... με ολίγη προσοχή

Γράφει η διαιτολόγος-διατροφολόγος Γεωργία Καπώλη

Ο τρόπος μαγειρέματος επηρεάζει την θρεπτική σύσταση των τροφίμων και συχνά αναρωτιόμαστε αν το ψήσιμο στα κάρβουνα είναι πιο υγιεινό από το τηγάνισμα. Η απάντηση στο παραπάνω δίλημμα προκύπτει αν αναλογιστούμε την επεξεργασία που υφίσταται το τρόφιμο σε καθεμία από τις παραπάνω περιπτώσεις.

Δορυφορικές φωτογραφίες απεικονίζουν την Ατλαντίδα;

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgICzpYVuJeb8ADYGSe_ueXVIxn3X29bDPqfvKhhMWvYaQQ8Uq0r-Uqvf2paUGLD_Ie0FAMqmur8sVMO2h8GwnP0WBixc3kHvSetvmwGb6-aaYbFcNcKQLV5jFYHPhM2j7ddjmn9bnooTye/s400/5.jpg
'Πρόσφατες δορυφορικές φωτογραφίες από περιοχή της νότιας Ισπανίας αποκαλύπτουν... κάποια ασυνήθιστα χαρακτηριστικά πάνω στο έδαφος που σύμφωνα με κάποιους ερευνητές είναι ερείπια της Ατλαντίδος καθώς φαίνονται να ταιριάζουν με περιγραφές του Πλάτωνα. Συγκεκριμένα, φωτογραφίες της περιοχής

Marisma de Hinojos,κοντά στην πόλη Cadiz, δείχνουν δύο ορθογώνια κτίσματα μέσα στη λάσπη ενώ τριγύρω στο έδαφος διακρίνονται τμήματα ομόκεντρων δακτυλίων.

ΔΕΙΤΕ: 10 φωτογραφίες με τους πιο τρελούς και αστείους φιλάθλους!


Μερικές φορές οι οπαδοί πάνε στο γήπεδο με περίεργες εμφανίσεις... οι οποίες προκαλούν απίστευτα γέλια. Σίγουρα ωστόσο υπάρχουν και κάποιοι άλλοι fans, που… «πουλάνε» τρέλα! Όπως και να έχει και οι δύο αυτές περιπτώσεις (και όχι μόνο), σίγουρα θα σου ανεβάσουν την διάθεση… Γι’ αυτό εμείς βρήκαμε στην ξένη ιστοσελίδα, sportzfun τις δέκα φωτογραφίες με τους καλύτερους σε αυτό το είδος και σου τις προσφέρουμε, για να τις απολαύσεις…


ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Πολλές απαιτήσεις...


Ένας άντρας μπαίνει στο αγαπημένο του εστιατόριο και κάθεται στο συνηθισμένο του τραπέζι. Ρίχνει μια ματιά γύρω του και βλέπει μια πανέμορφη γυναίκα να κάθεται σ'ένα κοντινό τραπέζι. Η γυναίκα είναι μόνη της. Ο τύπος φωνάζει το γκαρσόνι και του ζητά να στείλει στη γυναίκα το πιο ακριβό μπουκάλι σαμπάνιας που έχει και σκέφτεται ότι αν η γυναίκα δεχτεί το μπουκάλι, τότε θα δεχτεί και τα περαιτέρω...

Δεν μας έριξαν στα "βράχια" μόνο οι εξοπλισμοί. Υπήρχαν μεγαλύτερα...πάρτυ!

Του ΠΑΡΙ ΚΑΡΒΟΥΝΟΠΟΥΛΟΥ


Μια μεγάλη αλήθεια είπε ο αναπληρωτής στην τελευταία του τηλεοπτική παρουσία. Είτε μας αρέσει ,είτε όχι ο χώρος των αμυντικών δαπανών,μας "έχει βάλει μέσα", πάρα πολλά δις,αλλά όσο κι αν ακούγεται παράδοξο, δεν είναι αυτός ο χώρος που έχει τα πρωτεία!

Τι είπε ο Μπεγλίτης;
"…θέλω να επισημάνω ιδιαίτερα, ότι το δημόσιο χρέος των 350 δισεκατομμυρίων ευρώ δεν οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στις αμυντικές δαπάνες ή στους υπέρογκους εξοπλισμούς των προηγούμενων 35 χρόνων. Αν δούμε τα χρέη των δημόσιων νοσοκομείων, την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, το τεράστιο κόστος που είχαν τα νοσοκομεία όλα αυτά τα χρόνια ή άλλοι τομείς της άσκησης δημόσιας εξουσίας, θα δούμε ότι ήταν υπέρτερο από το κόστος των αμυντικών δαπανών.  Απλά γύρω από τις αμυντικές δαπάνες υπήρχε ένα μυστήριο, ακριβώς επειδή ήταν αδιαφανείς ή ανεξέλεγκτες οι διαδικασίες".
Και για να μιλήσουμε με αριθμούς. Από το 1996 που

''Η Google υποκίνησε την αναταραχή στην Αίγυπτο''

''Η Google υποκίνησε την αναταραχή στην Αίγυπτο''Ο αντιπρόεδρος της ρωσικής κυβέρνησης κατηγορεί την εταιρεία Google Inc, σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται σήμερα, ότι υποκίνησε ταραχές κατά την επανάσταση που ανέτρεψε τον αιγύπτιο ηγέτη Χόσνι Μουμπάρακ.

"Δείτε τι έκαναν στην Αίγυπτο, αυτοί οι υψηλά ιστάμενοι διευθυντές της Google, πόσες χειραγωγήσεις της ενέργειας του λαού έγιναν εκεί", δήλωσε στην εφημερίδα "Ουόλ Στριτ Τζέρναλ" ο αντιπρόεδρος της ρωσικής κυβέρνησης Ίγκορ Σέτσιν.

Ένα τόσο έντονο σχόλιο από έναν από τους πιο έμπιστους συνεργάτες του πρωθυπουργού Βλαντίμιρ Πούτιν αποτελεί σαφή ένδειξη ότι αυξάνεται η ανησυχία μεταξύ των ρώσων

ΑΠΕΡΓΙΑ ΜΜΕ: “Μουγκά” στην…Στρούγκα!


Του καθηγητή ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΙΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί να απαγορεύσει τους ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ να απεργήσουν!!!

Για σήμερα 23 Φεβρουαρίου 2011 είχε προαναγγελθεί η Πανελλήνια ΑΠΕΡΓΙΑ!
ΓΙΑΤΙ, όμως, πάλι συνέπεσε ΣΗΜΕΡΑ, Κυρίες και Κύριοι Δημοσιογράφοι η απεργία σας και το κλείσιμο των ΜΜΕ και έχουμε σε ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ το ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΟ και  πρωτόγνωρο ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΚΟ φαινόμενο του «black-out» στην ενημέρωση της συστηματικά «παραπληροφορημένης» ελληνικής κοινής γνώμης; 
ΔΕΝ μπορεί να προβλέψει κανείς πόσο ΜΑΖΙΚΕΣ θα είναι οι

Επεισόδια στην Πανεπιστημίου

Η παρουσία έστω και μιας διμοιρίας των ΜΑΤ στην Πανεπιστήμιου ήταν αρκετή για να εκτραπεί η κατάσταση.

Οι αψιμαχίες ξεκίνησαν μέσα από το μπλοκ της ΟΛΜΕ(!) και η "αποκλεισμένη" διμοιρία δέχεται σφοδρή επίθεση με γιαούρτια, ντομάτες, ξύλα κτλ.

Καταγράφεται ήδη ο τραυματισμός ενός ηλικιωμένου που

Ταχρίρ με το ζόρι

Ενώ οι πορείες έχουν ολοκληρωθεί, ένα τμήμα των διαδηλωτών παραμένει κι επιχειρεί να συγκεντρωθεί στην πλατεία Συντάγματος ακολουθώντας τα κελεύσματα ημίτρελων αριστεριστών.

Δεν είναι λίγοι αλλά ούτε και περισσότεροι από 3.000 ενώ ανάμεσα τους υπάρχουν κι αρκετοί κουκουλοφόροι.

Αναρωτιέμαι ποιους εκπροσωπούν αλλά

«Thimble»

Δύο φοιτητές του Πανεπιστημίου University of Washington δημιούργησαν μια επαναστατική εφαρμογή για συσκευές smartphone, που επιτρέπει σε άτομα με προβλήματα όρασης να αντιλαμβάνονται τον περιβάλλοντα χώρο.
Η εφαρμογή ονομάζεται «Thimble» και συνδυάζει το λογισμικό με μια συσκευή που θυμίζει γάντι για τον δείκτη του δακτύλου του χεριού.
Το «γάντι» αυτό είναι ένας μικρός ανιχνευτής που επικοινωνεί μέσω Bluetooth με το κινητό και διαθέτει μια μικρή κάμερα στην

Forbes: Το ελληνικό φαινόμενο "Δεν Πληρώνω"

Εκτενές ρεπορτάζ φιλοξενεί το αμερικανικό περιοδικό Forbes για το κίνημα «Δεν Πληρώνω» στη χώρα μας...
 
Forbes: Το ελληνικό φαινόμενο Δεν Πληρώνω
«Στήνουν μπλόκα στους σταθμούς των διοδίων και αφήνουν τους οδηγούς να περνούν ελεύθερα. Καλύπτουν τα ακυρωτικά μηχανήματα εισιτηρίων στα Μέσα Μεταφοράς έτσι ώστε το επιβατικό κοινό να μην πληρώνει. Ακόμα και οι γιατροί συμμετείχαν στις κινητοποιήσεις, εμποδίζοντας τους ασθενείς να καταβάλουν το εισιτήριο νοσηλείας στα δημόσια νοσοκομεία», αναφέρει το αμερικανικό περιοδικό σκιαγραφώντας τη δράση του κινήματος.

Μερικοί αποκαλούν τη στάση αυτή «ανυπακοή», άλλοι «τζαμπατζιλίκι». «Όπως και να΄ ναι το

Κινητό τηλέφωνο από νερό!!!



 Ένα φουτουριστικό και άκρως πρωτότυπο κινητό τηλέφωνο σχεδίασε από τη Νότια Κορέα ο σχεδιαστής Bon Seop Ku για την Samsung.



Η συσκευή ονομάζεται AQUA και φαίνεται σαν να αποτελείται

ΤΗΝ ΑΠΕΛΥΣΕ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΑΡΡΩΣΤΗ

«Την απέλυσε επειδή ήταν κλινήρης σπίτι της για 10 μέρες με ίωση», όπως γράφει η εφημερίδα «Ρεπόρτερ». Η 25χρονη υπάλληλος, η οποια  εργαζόταν  σε ταβέρνα της Πάτρας και  βρέθηκε στο δρόμο λόγω της εργατικής αυθαιρεσίας, διηγείται πώς έφθασαν τα πράγματα σ’ αητή την άδοξη κατάληξη:
«Εργάζομαι στη συγκεκριμένη ταβέρνα εδώ και περίπου δύο χρόνια. Δεν είχα δώσει δικαίωμα και αφορμή ποτέ και για το οτιδήποτε. Ήμουν πάντοτε τυπική στα καθήκοντά μου, κάτι που και ο ίδιος ο εργοδότης μου το είχε αναφέρει αρκετές φορές κατά το παρελθόν. Πριν από 10 μέρες αρρώστησα, έχοντας υψηλό πυρετό, που με είχε καθηλώσει στο κρεβάτι. Αμέσως ειδοποίησα τη διεύθυνση, λέγοντας ότι δεν έχω τη δυνατότητα να εργαστώ.
Μετά από τέσσερις με πέντε μέρες ξεκίνησαν τα τηλέφωνα από το

Πήγε εμπορικό πλοίο για τους Έλληνες στη Λιβύη - Γελάνε στο ΓΕΑ με τα περί "ειδικής επιχείρησης"

ImageΜε μία προσέγγιση εμπορικού σκάφους (ΜΙΝΕRVA-ANTONIA) σε λιβυκό λιμάνι στο κόλπο της Σύρτης η ελληνική κυβέρνηση προσπαθεί να λύσει το πρόβλημα των περίπου 200 εγκλωβισμένων Ελλήνων, αφού για αποστολή μεταγωγικού αεροσκάφους, ούτε λόγος.

Οι σφαίρες πέφτουν σαν το χαλάζι, η

Πτώση 79% στα κέρδη της Eurobank «βλέπουν» 8 αναλυτές του Reuters

Πτώση 79% αναμένεται να εμφανίσουν τα κέρδη 2010 της Eurobank, στα 63,4 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με δημοσκόπηση του Reuters σε 8 αναλυτές. Τα κέρδη της Eurobank αναμένεται να διαμορφωθούν στα 63,4 εκατ. από 304,3 εκατ. ευρώ το 2009, με τις εκτιμήσεις να κυμαίνονται από 45,3 έως 70 εκατ. ευρώ.
Η πτώση στα κέρδη της τράπεζας αποδίδεται από τους αναλυτές στις υψηλότερες προβλέψεις και στους χαμηλούς όγκους χορηγήσεων, λόγω της ύφεσης και της κρίσης χρέους στην Ελλάδα. Η ένταση της ύφεσης, με την οικονομία να συρρικνώνεται κατά 4,5% το 2010, επηρεάζει αρνητικά την ζήτηση για δάνεια και οδηγεί τις εγχώριες τράπεζες σε σημαντική αύξηση των

«Ελάτε να μας σώσετε»



ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΒΥΗ. ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ NEWSDAY ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ.
«Ελάτε να μας σώσετε»
Με τη συνδρομή ενός εμπορικού πλοίου θα ξεκινήσει αύριο ο επαναπατρισμός των Ελλήνων πολιτών από τη Λιβύη. Την ίδια στιγμή, σε ετοιμότητα βρίσκονται δύο C 130, με το υπουργείο Εξωτερικών να αναμένει από τις λιβυκές αρχές άδειες υπερπτήσεως και προσγειώσεως.

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Ο ΒΛΑΧΟΣ

Μπαίνει ένας βλάχος σe ένα κατάστημα:
- Θέλου μια φουτουγραφική μηχανή!
- Με φλας; τον ρωτάει η πωλήτρια.

Στοιχεία για χρηματοδότηση ΜΚΟ


Φάκελο με στοιχεία για χρηματοδότηση ΜΚΟ, παρέδωσε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών ο βουλευτής της ΝΔ, Α. Ντινόπουλος.


Φάκελο με στοιχεία για συγκεκριμένη χρηματοδότηση Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης παρέδωσε στην αρμόδια Εισαγγελέα Πρωτοδικών, Μ. Κυβέλου, στο Τμήμα Οικονομικού Εγκλήματος, ο βουλευτής της ΝΔ, Αργύρης Ντινόπουλος.

Διαμαρτύρονται για το 1821


Διαμαρτυρία έξω από τα στούντιο του σταθμού Σκάι βρισκόταν σε εξέλιξη μέχρι αργά το βράδυ της Τρίτης, από πολίτες οι οποίοι πρόσκεινται στην εθνικιστικές οργανώσεις.


Περίπου 100 άτομα τα οποία ανήκουν, σύμφωνα με πληροφορίες, σε εθνικιστικές οργανώσεις, μετά από κάλεσμα της εφημερίδας "ΣΤΟΧΟΣ", βρίσκονταν μέχρι αργά το βράδυ, έξω από το κτίριο του σταθμού ΣΚΑΙ και πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Οριστική ρήξη Σενεγάλης-Ιράν



Η κυβέρνηση της Σενεγάλης διέκοψε τις διπλωματικές της σχέσεις, την Τετάρτη με το Ιράν, κατηγορώντας την Τεχεράνη, ότι ενισχύει με όπλα τους αυτονομιστές αντάρτες.
Οριστική ρήξη Σενεγάλης-Ιράν
Στην περιοχή του Νότιου Κασαμάντσε, όπου 3 στρατιωτικοί σκοτώθηκαν και άλλοι 6 τραυματίστηκαν μόνο την τελευταία εβδομάδα, το υπουργείο Εξωτερικών της Σενεγάλης εξέδωσε ανακοίνωση η οποία αναφέρει:

Πώς θα κινηθούν σήμερα στις απεργίες τα ΜΜΜ



Στην σημερινή κινητοποίηση συμμετέχουν και οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς της Αθήνας.
Πώς θα κινηθούν σήμερα στις απεργίες τα ΜΜΜ
Ωστόσο, κάποια από αυτά θα λειτουργήσουν κανονικά για την διευκόλυνση των διαδηλωτών. Για την ακρίβεια θα παραμείνουν ακινητοποιημένα όλη την ημέρα τα μπλε λεωφορεία και τα τρόλεϊ.

Όλη η Ελλάδα στους δρόμους



Μέρα γενικής απεργίας σήμερα και παραλύει το σύνολο της χώρας. οι συγκεντρώσεις που έχουν προγραμματιστεί αναμένεται να είναι πολυπληθείς. Παρακολουθείστε λεπτό προς λεπτό στο newsday όλες τις εξελίξεις.
Όλη η Ελλάδα στους δρόμους
Οι δημόσιες υπηρεσίες, οι δήμοι, τα μέσα μαζικής μεταφοράς, τα νοσοκομεία, οι τράπεζες, τα σχολεία, τα μέσα ενημέρωσης, συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία που έχουν κηρύξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ για ασφαλιστικά και μισθολογικά θέματα, ενώ κλειστά θα παραμείνουν τα εμπορικά καταστήματα.

Nokia N950: Το πρώτο MeeGo smartphone της εταιρίας!



Μπορεί όλοι να περιμέναμε ότι η πρώτη συσκευή MeeGo της Nokia θα είναι το N9, αλλά τελικά θα πρέπει να αναθεωρήσουμε και να υποδεχτούμε το Nokia N950, σύμφωνα με τα λεγόμενα του CTO της εταιρίας, Rich Green.
“Οι προγραμματιστές θα πρέπει να θεωρούν διάδοχο του Nokia N900, το N950. Έχει γίνει σημαντική δουλειά επάνω στη νέα τεχνολογία, και θα βρείτε πολλά ενδιαφέροντα στοιχεία στο σχεδιασμό του UI, της πλατφόρμας, αλλά και στο hardware της συσκευής”

Ετοιμάζεται ο φάκελος για την UEFA



Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία του φακέλου με τα όσα έγιναν στο Καραϊσκάκη, που θα αποστείλει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην UEFA με ιδιαίτερο βάρος να δίνεται στα επεισόδια κατά των ποδοσφαιριστών της ομάδας μετά το τέλος του αγώνα και στις εκδηλώσεις ρατσιστικής συμπεριφοράς σε βάρος του Τζιμπρίλ Σισέ. Οι οργανωμένοι οπαδοί ετοιμάζουν πανό για τον Σισέ στον αγώνα με τον Ατρόμητο, για τον οποίο επικρατεί ξεσηκωμός. Συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις με άλλες ομάδες για κοινό μέτωπο εναντίον του Μαρινάκη. Σειρήνες από Ιταλία για Τζόρβα, άμεσα το ραντεβού με Βύντρα για την ανανέωση του συμβολαίου του...

ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ : Γίγαντες σκορδάτοι


Υλικά (για 4 μερίδες):

½ κιλό γίγαντες
3 ξερά κρεμμύδια σε κομμένα σε χοντρές ροδέλες
6 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
1 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
2 καυτερές πιπεριές ή μπούκοβο
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες