ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

6/7/10

Υψηλού επιπέδου Ρωσο-Βουλγαρικές συνομιλίες για τους αγωγούς

Ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της Ρωσίας Βίκτορ Ζούμπκοφ πραγματοποιεί επίσκεψη στην Βουλγαρία με την ατζέντα να είναι επικεντρωμένη στα ενεργειακά σχέδια τα οποία φαίνεται να έχουν μπλοκαριστεί από την Σόφια.
Ο Ρώσος πρωθυπουργός Βλάντιμιρ Πούτιν και ο Βούλγαρος ομόλογός του Μπόικο Μπορίσοφ συμφώνησαν για την εν λόγο συνάντηση κατά την τελευταία τους τηλεφωνική συνομιλία πριν λίγες ημέρες. Η συζήτηση όπως είναι φυσικό περιστρέφεται γύρω από τρία ζητήματα. Του αγωγού πετρελαίου Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη, του αγωγού φυσικού αερίου South Stream και της κατασκευής του πυρηνικού εργοστασίου του Μπελένε.
Επίσης, στις 8 Ιουλίου, Βουλγαρική αντιπροσωπία πρόκειται να επισκεφθεί την Μόσχα για συνομιλίες με την Gazprom. Είναι σαφές πως η σημερινή υψηλού επιπέδου συνάντηση θα προετοιμάσει το έδαφος για τις συζητήσεις στην Ρωσία.
Εκτός των γνωστών δηλώσεων του Μ. Μπορίσοφ σχετικά με το πυρηνικό εργοστάσιο του Μπελένε αλλά κυρίως αναφορικά με τον Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη, η Σόφια φαίνεται να «φρενάρει» και το ζήτημα του αγωγού φυσικού αερίου αφού η Βουλγαρία δείχνει έτοιμη να προχωρήσει σε «έρευνα» αναφορικά με τους όρους συμμετοχής της στο εν λόγω πρόγραμμα.
Είναι σαφές πως πολλά θα εξαρτηθούν από τις διαπραγματεύσεις αυτών των μηνών αφού μία καθυστέρηση των προγραμμάτων μπορεί να οδηγήσει τα σχέδια σε κατάρρευση.

απο defence-point.gr

ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΚΟΜΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟ

Το Κόμμα των Ελλήνων «Εθνική Ελληνική Μειονότητα για το Μέλλον»-MEGA, άνοιξε την Κυριακή την αυλαία των πολιτικών δραστηριοτήτων για την ανάδειξη και την οργάνωσή του. H αίθουσα συνεδριάσεων του ξενοδοχείου «Butrinti», ήταν κατάμεστη από ΄Ελληνες που ενδιαφέρονται για το πρόγραμμα αυτού του κόμματος, το οποίο εμφανίζεται στην πολιτική της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας ως όραμα και ιστορική αναγκαιότητα για τη συσπείρωση των Βορειοηπειρωτών και την προώθηση των πραγματικών προβλημάτων τους.

Την έναρξη της δραστηριότητα έκανε ο κύριος Σπύρος Διαμάντης, πολιτικός

Και οι Οικολόγοι Πράσινοι κατά του Χριστιανικού Σταυρού

Για να γνωρίζετε τι εκπροσωπούν πραγματικά τα κόμματα που ψηφίζετε...!
Η μη ανάρτηση των θρησκευτικών συμβόλων κύριοι "οικολόγοι" δεν θίγει τα ανθρώπινα δικαιώματα των χριστιανών ορθόδοξων που αποτελούν το 97% των Ελλήνων;
Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου των Πρασίνων
Η ανάρτηση θρησκευτικών συμβόλων στα σχολεία & το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου. Ακραία, άκαιρη και χωρίς συνταγματική νομιμοποίηση η χθεσινή παρέμβαση της Ελλάδας στο Ε.Δ.Δ.Α. Οι Οικολόγοι Πράσινοι ζητούν την ουδετερότητα της Πολιτείας απέναντι στα θρησκευτικά φρονήματα των πολιτών. Οι Οικολόγοι Πράσινοι πληροφορήθηκαν με έκπληξη πως η Ελλάδα, κατά τη χθεσινή ακροαματική διαδικασία στο Τμήμα Ευρείας Σύνθεσης του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ), στην υπόθεση Lautsi κατά Ιταλίας για την απομάκρυνση των θρησκευτικών συμβόλων από τα σχολεία, προέβη σε κοινή παρέμβαση (στην οποία συμμετέχουν επίσης η Κύπρος, ο Άγιος Μαρίνος, η Αρμενία, η Βουλγαρία, η Λιθουανία, η Μάλτα, το Μονακό, η Ρουμανία και η Ρωσία) υπέρ της Ιταλίας...
, η οποία καταδικάστηκε από το αρμόδιο Τμήμα του Ε.Δ.Δ.Α. για παραβίαση

Θρίλερ με έρευνα-διάσωση στους Καλόγερους - Ενημέρωση ΓΕΕΘΑ δημιουργεί ερωτήματα

Σκηνικό κρίσης πήγε να δημιουργηθεί στην περιοχή τωνν νήσων Καλόγερων στο Βόρειο Αιγαίο (δυτικά της Χίου), όταν κατά την εκτέλεση αποστολής έρευνας-διάσωσης (είχε προσαράξει εμπορικό σκάφος επάνω στις βραχονησίδες, υποτίθεται αλλά δεν έχει βρεθεί κάτι μέχρι στιγμής) από ελληνικά σκάφη και ελικόπτερα, η τουρκική φρεγάτα TCG F-503 Beykoz, προσπάθησε να παρεμβληθεί στα ελληνικά σκάφη.

Τουρκικά μαχητικά περιπολούσαν επάνω

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΓΧΩΝΕΥΘΟΥΝΕ ΓΛΩΣΣΕΣ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες