ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

31/3/11

Τα 10 πιο απίστευτα επιδόματα του δημόσιου



Το φοβερό και τρομερό κράτος μας σε όλο του το μεγαλείο. Ας θαυμάσουμε την ευρηματικότητα, προκειμένου να μην χάσουν την πελατεία τους – ψηφαλάκια, των ανθρώπων που άρμεγαν το κράτος, για δεκαετίες, μέχρι τελικής πτώσεως (ΔΝΤ) και τώρα ανέλαβαν την σωτηρία μας.
Τα 10 πιο απίστευτα επιδόματα του δημόσιου
• Επίδομα προθέρμανσης αυτοκινήτου (ΟΤΕ)
• Επίδομα πλυσίματος χεριών (ΟΣΕ)

H Λιβ Μπορί είναι το πιο σέξι Poker Girl


Η Λιβ Μπορί δεν είναι η αντίπαλος που θέλεις στο πόκερ και το τραπέζι σου (γιατί κατά πάσα πιθανότητα θα χάσεις σε heads up), αλλά είναι μια γυναίκα που παίζεις all in μαζί της.



ford Τα περιπολικά της Ford για το Mad Max 4

Τα περιπολικά της Ford για το Mad Max 4 




Η Ford με το Top Gear της Αυστραλίας ετοίμασε το project "Down Under", που περιέχει δύο αυτοκίνητα για να αποφασίσουν οι αναγνώστες του περιοδικού ποιο τελικά θα πρωταγωνιστήσει στο Mad Max 4.

Οι σχεδιαστές Νίμα Νουριάν και Σίμον Μπρουκ είναι "υπεύθυνοι" για τα Mad Max Interceptor και θα περιμένουν τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας από τους αναγνώστες του Απριλίου για να δουν ποιο τελικά θα είναι σε θέση να πάρει μέρος στην ταινία.

Η γλώσσα των διδύμων


Έναν δικό τους τρόπο επικοινωνίας έχουν βρει δυο αδελφάκια 17 μηνών. Συνεννοούνται μεταξύ τους αλλά κανείς δεν μπορεί να τα καταλάβει. Δείτε το βίντεο (Vid)

Είναι μόλις 17 μηνών και έχουν το δικό τους κώδικα επικοινωνίας. Ο λόγος για δυο δίδυμα αδελφάκια που  έχουν μια έντονη συζήτηση στην κουζίνα του σπιτιού τους… αλλά κανείς δε τα καταλαβαίνει.

Δείτε τη Britney Spears μέσ' στα σ****τα!


Η Britney Spears καλεσμένη στην εκπομπή του Jimmy Kimmel ξεπέρασε τον εαυτό της. H τραγουδίστρια χθες το βράδυ υποδύθηκε μια σκηνή – η οποία έχει διαγραφεί από την σκηνή «Jackass». Μάλιστα, όπως γράφουν τα ξένα μέσα, ήταν τόσο καλή που θα έπρεπε να πάρει μέρος σε όλα τα επεισόδια…

Δείτε τη Britney Spears μέσ' στα σ****τα!

Τρόμος των Αμερικανών από το ... ΕΣΥ - Έφυγε τρέχοντας η USAF!

ImageMπορεί οι Αμερικανοί να διαθέτουν την μεγαλύτερη και πιο ισχυρή πολεμική μηχανή που γνώρισε ποτέ ο κόσμος, αλλά τις τελευταίες ημέρες γνώρισαν κάτι που πραγματικά τους τρόμαξε: Τον κόσμο του Εθνικού Συστήματος Υγείας (ΕΣΥ). Τον οποίο όταν το αντίκρυσαν ετράπησαν σε "άτακτο φυγή" και αυτός ο τρόμος τους φαίνεται ότι αναθεωρεί και τα σχέδιά τους για ανάπτυξη επιπλέον αεροπορικών δυνάμεων στην Πελοπόννησο. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν απόλυτα ασφαλείς πηγές του defencenet.gr, κλιμάκιο της USAF, επισκέφθηκε προ ημερών τις βάσεις του Αράξου και της Ανδραβίδας εν

Στο Κογκρέσο η έγκριση για πωλήσεις 160 εκατ. δολαρίων στην Π.Α.

ImageΗ Υπηρεσία Συνεργασίας Αμυντικής Ασφάλειας ενημέρωσε σήμερα το Κογκρέσο για πιθανή πώληση στην ελληνική Πολεμική Αεροπορία, αξίας 160 εκατ. δολαρίων μέσω Foreign Military Sales, δηλαδή μέσω διακρατικής

Facebook RSS S&P: Βουλιάζοντας με την Ελλάδα

Η κατάσταση της ελληνικής οικονομίας δεν αφήνει το χρηματοπιστωτικό σύστημα της Κύπρου να ηρεμήσει αφού οι Standard and Poor’s ανακοίνωσαν  νέα υποβάθμιση της οικονομίας από Α/Α-1 σε Α- 2 με αρνητικό ορίζοντα.
Βασική αιτία της υποβάθμισης όπως αναφέρει η έκθεση του οίκου, είναι η έκθεση του χρηματοπιστωτικού συστήματος της χώρας στην ελληνική αγορά και στο ελληνικό χρέος.
Προχωρώντας ένα βήμα παραπέρα, οι S&P θεωρούν πως υπάρχει μεγάλος κίνδυνος η Ελλάδα να προχωρήσει σε haircut κάτι που για την κυπριακή οικονομία θα σημαίνει πως η έμμεση έκθεση του δημοσίου θα γίνει άμεση και θα επηρεάσει τον ισολογισμό της

Τη μείωση του φορολογικού συντελεστή στο 15% προτείνει το ΕΒΕΑ

Την μείωση του βασικού φορολογικού συντελεστή για τις επιχειρήσεις στο 15% και παράλληλα την δημιουργία κλίμακας συντελεστών ανάλογα με τον τζίρο των επιχειρήσεων ώστε η μικρές και οι μεσαίες να καταβάλλουν λιγότερους φόρους, -κατά τα πρότυπα της Πορτογαλίας-, προτείνεται μεταξύ άλλων σε μελέτη του ΕΒΕΑ που εκπόνησε ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Γιάννης Βαρουφάκης σε συνεργασία με το Κέντρο Μελετών του Επιμελητηρίου, για τη

Πράκτορες της CIA και του MI6 βρίσκονται εδώ και εβδομάδες στη Λιβύη

Στη Λιβύη βρίσκονται εδώ και εβδομάδες πράκτορες της CIA, σύμφωνα με δημοσίευμα των New York Times, για να αποκαταστήσουν επαφή με τους αντικαθεστωτικούς και να καθοδηγήσουν τις αεροπορικές επιδρομές του διεθνούς συνασπισμού. Το τηλεοπτικό δίκτυο ABC, μετέδωσε ότι ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα έχει δώσει μυστικά εξουσιοδότηση για την παροχή βοήθειας προς τις δυνάμεις της εξέγερσης. Ο Λευκός Οίκος επανέλαβε ότι δεν έχει ακόμη αποφασίσει τη χορήγηση όπλων στη λιβυκή αντιπολίτευση, χωρίς να δώσει απάντηση για τις παραπάνω πληροφορίες.
Πράκτορες της αμερικανικής υπηρεσίας Πληροφοριών, σύμφωνα με τους New York Times, έχουν αναπτυχθεί σε μικρές ομάδες στη Λιβύη, με αποστολή να αποκαταστήσουν

ΕΛΠΕ: Δεκαήμερη απεργία από 3 Απριλίου

Δεκαήμερη απεργία ξεκινούν από τις 3 Απριλίου οι εργαζόμενοι στα Ελληνικά Πετρέλαια (ΕΛΠΕ), ζητώντας την πρόσληψη εργαζομένων για τη μονάδα του ομίλου στη Θεσσαλονίκη.
«Προσπαθούν να λειτουργήσουν τη νέα μονάδα βενζινών στη

Η βροχή έφερε χάος στους δρόμους

Χάος στους δρόμους του λεκανοπεδίου προκάλεσε η πρωινή βροχόπτωση, με τους οδηγούς να αντιμετωπίζουν μεγάλα προβλήματα στις περισσότερες κεντρικές οδικές αρτηρίες.
Για γερά νεύρα είναι το μποτιλιάρισμα στη Λ. Συγγρού καθώς κλειστή

REETI: Το ρομπότ της Robopec που εκδηλώνει τα συναισθήματα του!


Η αλήθεια είναι ότι δεν αφιερώνουμε αρκετό χώρο για τα ρομπότ, αλλά ο REETI της Γαλλικής Robopec μας τράβηξε το ενδιαφέρον και αξίζει μιας μικρής αναφοράς.
Η εταιρία έχει δημιουργήσει το δικό της λογισμικό που επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν “συναισθήματα” και εκφράσεις προσώπου (με σχετική εφαρμογή για iPhone και iPad), για παράδειγμα κινήσεις στόματος, ματιών, αυτιών κλπ., με τον REETI να ανταποκρίνεται κάθε φορά που νιώθει άγγιγμα από τον χρήστη, χάρι στους τρεις αισθητήρες αφής, αλλάζοντας μάλιστα και χρώμα ανάλογα με το συναίσθημα!

Φαληρικό Δέλτα


Πράσινο µέτωπο 1.000 στρεµµάτων στην παραλιακή

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΓΙΟΓΙΑΚΑΣ




Πεζόδροµοι που καταλήγουν σε προκυµαίες, πισίνα µε θαλασσινό νερό και θεµατικές ενότητες δραστηριοτήτων είναι µερικές µόνο από τις αλλαγές που περιλαµβάνει η πρόταση για την ανάπλαση της παραλιακής ζώνης, όπου µε την ένωση µε τον χώρο τού παλαιού Ιπποδρόµου θα δηµιουργηθεί ένα πάρκο µε πολύ πράσινο και χώρους αναψυχής

Γινόμαστε όλοι δότες


Δότες οργάνων γινόμαστε όλοι, όπως προβλέπει το νέο προσχέδιο νόμου για τις μεταμοσχεύσεις, το οποίο και δόθηκε στη δημοσιότητα. Ποιοι θα μπορούν να εξαιρεθούν. Τι θα ισχύει με τους ζωντανούς δότες

Σε εν δυνάμει δότες οργάνων για να χρησιμοποιηθούν σε μεταμόσχευση μας καθιστά όλους στο εξής, σύμφωνα με τα όσα προβλέπει το νέο προσχέδιο νόμου για τις μεταμοσχεύσεις που δόθηκε στη δημοσιότητα.

Σουτιέν για οφθαλμόλουτρο



Το αντιρυτιδικό σουτιέν είναι πραγματικότητα! Όποια γυναίκα θέλει να μην χαλαρώσει το στήθος της, μία εταιρεία κατασκεύασε το ειδικό αυτό σουτιέν. Το πρωτοποριακό του ντιζάιν ενδείκνυται για οφθαλμόλουτρο

Μετά τις αντιρυτιδικές κρέμες έρχεται από την La décolleté τον αντιρυτιδικό σουτιέν! Αυτό υπόσχεται η εταιρία σε κάθε γυναίκα η οποία επιθυμεί να μη χαλαρώσει το στήθος της.
Δαπανώντας 70 δολάρια σε μια εβδομάδα θα εκπλαγείτε από το αποτέλεσμα στο στήθος σας. Το συγκεκριμένο σουτιέν όμως δεν είναι σαν τ’ άλλα.
Αυτό έχει ένα πρωτοποριακό ντιζάιν.  Στο La décolleté το στήθος είναι ελεύθερο  καθώς δεν είναι εγκλωβισμένο μέσα σε ύφασμα και μπανέλες.
Για ευνόητους λόγους  πολλοί είναι οι άνδρες που σπεύδουν να αγοράσουν το συγκεκριμένο  εσώρουχο  για την καλή τους καθώς σίγουρα κάνει κάλο στο μάτι!

Ανδρικές κουβέντες


Όταν ένας 25χρονος ζητά συμβουλές από τον κολλητό του για να προσεγγίσει τη πρώην του αλλά κάνει το λάθος να ξεκινήσει τη κουβέντα μέσω του επαγγελματικού του email. Αποτέλεσμα η αυστηρά ανδρική συζήτηση να σταλεί κατά λάθος σε όλες τις επαγγελματικές επαφές του νεαρού αλλά και στην ίδια

Όσοι συζητάτε και σχολιάζετε για καυτές παρουσίες με τους φίλους σας προσέξτε μόνο οι ηλεκτρονικές συζητήσεις σας μην καταλήξουν σε αυτές- και όχι μόνο- και βρεθείτε να θέλετε να σας καταπιεί η γη.
Γιατί αυτό ακριβώς έπαθαν δύο φίλοι  από το Δυτικό Λονδίνο όταν έπιασαν τη κουβεντούλα για μια σέξι κοπέλα η οποία μάλιστα τύγχανε να ήταν και πρώην του ενός.

Νέα μπλόκα στη Κερατέα, κλειστή η Λαυρίου


Μικρής έκτασης επεισόδια σημειώθηκαν ένα ακόμα βράδυ ανάμεσα σε αστυνομικούς και κατοίκους στην Κερατέα. Κλειστή η λεωφόρος Λαυρίου. Πέτρες και μπάρες στη μέση του δρόμου
Ένα ακόμα βράδυ η Λεωφόρος Λαυρίου μετατράπηκε σε πεδίο μάχης, καθώς επικράτησε ένταση και σημειώθηκαν μικρής έκτασης επεισόδια από κατοίκους που αντιδρούν στην κατασκευή ΧΥΤΥ στην Κερατέα.

KPMG: Εκτιμήσεις για μειώσεις μισθών σε μία στις δέκα ελληνικές επιχειρήσεις



Μειώσεις μισθών εκτιμά ότι θα προχωρήσει μία στις δέκα επιχειρήσεις στη χώρα μας η KPMG , ενώ τέσσερις στις δέκα επιχειρήσεις θα προχωρήσουν σε μηδενικές αυξήσεις.

Σε κρίσιμη καμπή το ελληνικό χρηματιστήριο – Δραματική πτώση για τα κέρδη του FTSE 20



Η υποβάθμιση της Ελλάδας από την S&P κατά δύο βαθμίδες , η νέα απειλή υποβάθμισης από την Fitch και η αμφισβήτηση των αποτελεσμάτων της Συνόδου στις 24-25 Μαρτίου για την αντιμετώπιση της κρίσης χρέους στην Ευρωζώνη πιέζουν το ΧΑ.

Intralot: Μείωση 26,5% στα καθαρά κέρδη του 2010



Μείωση 26,5% στα καθαρά κέρδη 2010 σε ετήσια βάση λόγω προβλέψεων για απομείωση περιουσιακών στοιχείων, ανακοίνωσε η εταιρεία Intralot. Η εταιρία είπε ότι τα καθαρά κέρδη μειώθηκαν στα 36,6 εκατ. ευρώ, κάτω από τις προβλέψεις των αναλυτών σε πρόσφατη δημοσκόπηση του Reuters, που ανέμεναν κατά μέσο όρο καθαρά κέρδη 49,8 εκατ. ευρώ.

Καίριο χτύπημα στη Μαφία της Νύχτας





Πλήγμα στα κυκλώματα των «νονών» της νύχτας πέτυχε η ΕΛ.ΑΣ καθώς μετά από παρακολουθήσεις δύο ετών κατόρθωσε να εξαρθρώσει τέσσερις πολυμελείς οργανώσεις για εκβίαση καταστηματαρχών με το πρόσχημα της παροχής προστασίας, για εμπρησμούς σε καταστήματα, για απόπειρες ανθρωποκτονιών και για εμπορία ανθρώπων.

Πράσινο φως από το ΚΑΣ για επέκταση μετρό προς Πειραιά




Εγκρίθηκε ομόφωνα από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο (ΚΑΣ) η μελέτη για τη χωροθέτηση του έργου «Επέκταση της Γραμμής 3, τμήμα Χαϊδάρι-Πειραιάς», κατά τη διάρκεια συνεδρίασής του. Η Γραμμή 3 θα είναι προέκταση της υπάρχουσας η οποία φτάνει μέχρι το Αιγάλεω και θα καλύπτει τις περιοχές Αγία Βαρβάρα, Χαϊδάρι, Νίκαια, Κορυδαλλό και Πειραιά. Το μήκος της θα είναι 7,6 χλμ. και θα έχει έξι νέους σταθμούς: Αγία Βαρβάρα, Κορυδαλλός, Νίκαια, Μανιάτικα, Πειραιάς, Δημοτικό Θέατρο.

ανεκδοτο... πάτσιι!

Ο γιατρός:
- Εδώ χρησιμοποιούμε την μέθοδο της αυθυποβολής. Για να θεραπευτείτε θα πρέπει να πείτε 3 φορές: "Έγινα καλά!"
Λέει ο ασθενής:
- Εγινα καλά! Αι ,άχχ! Αι αι! Έγινα καλά! Ωωχχ! Έγινα καλά! Αλήθεια γιατρέ μου, έγινα καλα!

«Ναι, του τηλεφώνησα»


«Ναι, του τηλεφώνησα»
Τηλεφωνική επικοινωνία με τον διαιτητή Γιώργο Δαλούκα πριν και μετά τον αγώνα Άρης-Παναθηναϊκός παραδέχτηκε πως είχε ο Νικόλας Πατέρας στην πρόσφατη κατάθεσή του στον αθλητικό εισαγγελέα, όπως αποκαλύπτει σήμερα η «SportDay».

Το πρώτο τηλεφώνημα, σύμφωνα με όσα φέρεται να κατέθεσε ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ήταν για να βεβαιωθεί ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής δεν θα δημιουργήσει πρόβλημα στην ομάδα του και το δεύτερο για να τον επιπλήξει γιατί-όπως ισχυρίστηκε-στο δεύτερο ημίχρονο σφύριζε 70% υπέρ του Άρη.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες