ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

18/1/11

Πώς θα λειτουργήσουν



Στο νομό Θεσσαλονίκης τουλάχιστον, ο σύλλογος ανακοίνωσε ότι θα λειτουργήσουν φαρμακεία ασφαλείας και τις υπόλοιπες ώρες τα διανυκτερεύοντα κατά τη διάρκεια της απεργίας

Ανοιχτά θα παραμείνουν φαρμακεία ασφαλείας στο νομό Θεσσαλονίκης, κατά διάρκεια της τριήμερης στάσης εργασίας των επαγγελματιών του κλάδου που ξεκινάει από αύριο.

Κλείνει ο φάκελος της παράτασης



Οι διαφωνίες και οι ανταγωνισμοί στο εσωτερικό της Ε.Ε. καταδίκασαν την ελληνική υπόθεση για παράταση εξόφλησης του χρέους τόσο στο Eurogroup όσο και στο Ecofin όπου αναβλήθηκε επ'αόριστον κάθε σχετική συζήτηση
Στις καλένδες παρέπεμψαν οι υπουργοί οικονομικών της Ε.Ε. το θέμα της παράτασης αποπληρωμής του χρέους των 110 δις ευρώ της Ελλάδας από το ταμείο στήριξης,  καθώς το συνέδεσαν με την γενική συζήτηση για την ενίσχυση του ταμείου βοήθειας,  η οποία προς το παρόν κλείνει για την Ε.Ε.

Στην αντεπίθεση ο Θ. Πάγκαλος



"Δέκα φορές κοπρίτες" χαρακτήρισε όσους πολιτικούς κάνουν ρουσφέτια, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή. Τι είπε για τον διορισμό της κόρης του και το ρεβεγιόν στο King George Palace

Για συστηματική και οργανωμένη προσπάθεια εξόντωσής του και εξώθησής του σε παραίτηση έκανε λόγο ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος, μιλώντας στην εκπομπή "Νέοι Φάκελοι" του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ.

Γυμνοί από το ΑΣΕΠ



Φαίνεται πως θα πρέπει να παρουσιαστούν γυμνές και γυμνοί προκειμένου να διαπιστωθεί εάν πληρούν τα κριτήρια πρόσληψης στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών όπου θα ποζάρουν για τους σπουδαστές, καθώς αυτό αποφάσισαν τα υπουργεία Εσωτερικών και Οικονομικών
Η οικονομική κρίση φαίνεται να πλήττει πλέον όλους τους εργασιακούς τομείς, με ορατές επιπτώσεις παντού, ενώ στο πέρασμά της, δεν άφησε ανεπηρέαστα ούτε τα μοντέλα που ποζάρουν για τις ανάγκες των φοιτητών στη Σχολή Καλών Τεχνών.

Ο χαιρετισμός Μιχαλολιάκου «άναψε» τα αίματα


Την έντονη αντίδραση του δημάρχου Αθηναίων Γ. Καμίνη αλλά και όλων των δημοτικών συμβούλων όλων των παρατάξεων, προκάλεσε η κίνηση του δημοτικού συμβούλου και επικεφαλής της «Χρυσής Αυγής» Ν. Μιχαλολιάκου να χαιρετήσει με τρόπο που θυμίζει ναζιστικό χαιρετισμό μέσα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στη λήξη της συνεδρίασης
Ο χαιρετισμός Μιχαλολιάκου «άναψε» τα αίματα
Ο δήμαρχος Αθηναίων Γ. Καμίνης, καταδίκασε τη συμπεριφορά αυτή τονίζοντας «ότι ο καθένας κρίνεται από τις πράξεις του», ενώ επιφυλάχθηκε να φέρει το θέμα στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο. Η ενέργειά του καταδικάστηκε επίσης από όλους τους δημοτικούς συμβούλους.

Ο διάλογος συνεχίζεται…



Συνεχίστηκε και σήμερα, για δεύτερη μέρα, ο διάλογος μεταξύ του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και των εργαζομένων στις αστικές συγκοινωνίες.
Σήμερα την πόρτα του υπουργείου πέρασαν οι εργαζόμενοι στο Μετρό, οι οποίοι έχουν ήδη ανακοινώσει ότι αναστέλλουν τις κινητοποιήσεις τους για όσο χρόνο διαρκέσει ο διάλογος. Η συνάντηση, όπως και χτες, έγινε αρχικά με τον υπουργό κ. Δημήτρη Ρέππα και συνεχίστηκε με τον γγ του υπουργείου κ. Χάρη Τσιόκα.

Ο διάλογος συνεχίζεται…

Έξι μεγαλογιατροί του ΕΣΥ διώκονται για μίζες


Έξι μεγαλογιατροί Δημοσίων Νοσοκομείων διώκονται από την Εισαγγελία Αθηνών για δωροδοκία από την εταιρία ορθοπεδικών ειδών De Puy Internasional (θυγατρική της Johnson & Johnson με έδρα τη Βρετανία) και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος γιατί σε λογαριασμούς τους βρέθηκαν εκατομμύρια ευρώ τα οποία δεν μπόρεσαν να δικαιολογήσουν.
Έξι μεγαλογιατροί του ΕΣΥ διώκονται για μίζες
Η πολύμηνη δικαστική έρευνα που διενεργήθηκε από την Εισαγγελία Εφετών Αθηνών κατέληξε στην απαγγελία των κακουργηματικών κατηγορίων καθώς ανοίχτηκαν

Σούπερ μάρκετ και καφέδες, όσο δύο μισθοί!


Δείτε πόσο κοστίζει το σούπερ μάρκετ του πρωθυπουργού, αλλά και οι... καφέδες του υπουργείου Οικονομικών.
Σε μια περίοδο που ο λαός, όπου σταθεί κι όπου βρεθεί, μιλά για τη γνωστή λαϊκή ρήση με το... παξιμάδι, κάποιοι στην κυβέρνηση επιβεβαιώνουν αυτό που όλοι γνωρίζουμε.
Σούπερ μάρκετ και καφέδες, όσο δύο μισθοί!
Ότι ζουν στον δικό τους, μαγικό κόσμο.
Κάνετε που κάνετε τις σπατάλες σας, δεν μπορείτε να μην προκαλείτε τουλάχιστον;

ΔΕΥΤΕΡΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΟΝ ΟΗΕ

Σημαντικά τα όσα αναφέρει το χθεσινό φύλλο της σκοπιανής ''ΒΡΕΜΕ'',σχετικά με την πρόθεση της κυβέρνησης της FYROM να ζητήσει ψηφοφορία στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, για αποδοχή της ονομασίας «Δημοκρατία της Μακεδονίας». Ακολουθεί το πλήρες άρθρο της εφημερίδας, προς εξαγωγή συμπερασμάτων.
''Ανώτατοι αξιωματούχοι στη FYROM, εξετάζουν σοβαρά να καταφύγουν σε ψηφοφορία στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών για αποδοχή της ονομασίας «Δημοκρατία της Μακεδονίας», μετά και την αναγνώριση της Ζιμπάμπουε και της Συρίας. Με τις δύο αυτές χώρες η κατάσταση άλλαξε, αφού πληρούται ο αναγκαίος αριθμός των δύο τρίτων, των κρατών μελών των Ηνωμένων Εθνών για αυτή την πρωτοβουλία.Όμως, μια τέτοια ιδέα, όπως προειδοποιούν οι εγχώριοι και οι ξένοι εμπειρογνώμονες, μπορεί να βλάψει σοβαρά τις διαπραγματεύσεις του διεξάγονται υπό την αιγίδα του μεσολαβητή του ΟΗΕ, Μάθιου Νίμιτς.
Όπως πληροφορούμαστε από κυβερνητικές πηγές, ο υπουργός Εξωτερικών την προηγούμενη

ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ "ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΟΔΙΑ"

Την Παρασκευή 14 Γενάρη πραγματοποιήθηκε ανοιχτή συνέλευση στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης για "ελεύθερους δρόμους χωρίς διόδια".
Στην συνέλευση αναπτύχθηκε πλούσιος προβληματισμός σχετικά με την οργάνωση και την τακτική του κινήματος κατά των διοδίων στην Θεσσαλονίκη, με επίκεντρο τα διόδια των Μαλγάρων.
Όπως ειπώθηκε από ομιλητές ο σταθμός διοδίων των Μαλγάρων είναι ο παλαιότερος στην χώρα και με βάση την εκτίμηση για 50.000 διελεύσεις την ημέρα εισπράττει

Έως την 31η Δεκεμβρίου 2012 θα ισχύσει η απαλλαγή από το "πόθεν έσχες" για την απόκτηση πρώτης κατοικίας

Έως την 31η Δεκεμβρίου 2012 θα ισχύσει η απαλλαγή από το "πόθεν έσχες" για την απόκτηση πρώτης κατοικίας, μέτρο που τέθηκε σε εφαρμογή από τις 17 Δεκεμβρίου 2010. Η απαλλαγή, σύμφωνα και με την εγκύκλιο που εξέδωσε το υπουργείο Οικονομικών, αφορά πρώτη κατοικία εμβαδού έως 120 τ.μ. και αξίας έως 200.000 ευρώ και αναμένεται να βοηθήσει τη "χειμάζουσα" αγορά ακινήτων.Στην εγκύκλιο επεξηγείται- και με συγκεκριμένα παραδείγματα- ποιοι και πώς δικαιούνται απαλλαγή από το "πόθεν έσχες" για την απόκτηση πρώτης κατοικίας, όπως και το τι υπολογίζεται στο συνολικό εμβαδόν. Όπως επισημαίνεται, μεταξύ άλλων, η απαλλαγή από το "πόθεν έσχες" αφορά "στη δαπάνη για την αγορά από ενήλικο, με δικαίωμα πλήρους κυριότητας, καθώς και στην ανέγερση από αυτόν οικοδομής, ως πρώτης κατοικίας, συνολικής αξίας διακοσίων χιλιάδων

Στο δικαστήριο ο «τραπεζίτης των φτωχών»

Ενώπιον δικαστηρίου του Μπανγκλαντές εμφανίστηκε σήμερα ο Μοχάμαντ Γιουνούς, ο «τραπεζίτης των φτωχών» που έχει τιμηθεί με το Νόμπελ Ειρήνης, για υπόθεση δυσφήμισης που χρονολογείται από το 2007.

Ο ιδρυτής της Grameen Bank, με την οποία μοιράστηκε το Νόμπελ το 2006, εμφανίστηκε για δέκα λεπτά ενώπιον του δικαστηρίου, το οποίο αποφάσισε να αφεθεί προσωρινά ελεύθερος.
Οι συνήγοροί του τόνισαν στο δικαστήριο ότι πρόκειται για μια εξέχουσα προσωπικότητα που

Τα παιδία παίζει... από κατάθλιψη!

Τα παιδία παίζει... από κατάθλιψη!Περίπου το 10% των παιδιών εκτιμάται ότι παίζει παιχνίδια με τις ώρες στο διαδίκτυο ή διάφορα παιχνίδια στον υπολογιστή του και στο Playstation και το… 85% των αγοριών παίζει, πάντως, παραπάνω από όσο θα ήθελαν οι γονείς. Νεότερη έρευνα δείχνει, όμως, ότι οι γονείς ίσως δεν θα έπρεπε απλώς να ενοχλούνται, αλλά και να ανησυχούν.

Συγκεκριμένα, οι ερευνητές πιστεύουν ότι από τα στοιχεία που συγκέντρωσαν βγαίνει το

Η ζωή που κρύβει ο Γ. Παπακωνσταντίνου

Η ζωή που κρύβει ο Γ. Παπακωνσταντίνου
Στον υπουργό Οικονομικών είναι αφιερωμένη η πρώτη σελίδα της εφημερίδας «Δημοκρατία», η οποία τονίζει ότι πρόκειται για ένα «χαμηλόβαθμο υπάλληλο του ΟΟΣΑ που χωρίς άλλα «επαγγελματικά ένσημα» έγινε υπουργός Οικονομίας του... ΔΝΤ».

Η εφημερίδα κάνει εκτενείς αναφορές στις γκρίζες ζώνες του υπουργού που με εξαίρεση τη δεκαετία στον ΟΟΣΑ που εργάστηκε ως «χαμηλόβαθμος υπάλληλος» δεν έχει άλλα ένσημα…

Το δημοσίευμα μιλά για τις καταθέσεις του υπουργού Οικονομικών που

Αλλοδαποί με 1.000 πακέτα λαθραία τσιγάρα

Περισσότερα από 1.000 πακέτα λαθραίων τσιγάρων (φωτό) βρέθηκαν στην κατοχή δύο αλλοδαπών οι οποίοι συνελήφθησαν από λιμενικούς στην Ηγουμενίτσα.
Πρόκειται για έναν 24χρονο οδηγό μικρού φορτηγού και τον 30χρονο συνοδηγό του καθώς σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη, στο δάπεδο του οχήματος εντοπίστηκαν 1.054 πακέτα τσιγάρων, διάφορων επωνυμιών, χωρίς νόμιμα παραστατικά κατοχής και διακίνησης.
Στο μεταξύ στον Βόλο συνελήφθη ένας 55χρονος Έλληνας ο οποίος είχε μπει, μετά από σχετικές πληροφορίες, στο στόχαστρο του Τμήματος
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες