ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

10/4/11

Διαφορές Άγγλου με Έλληνα κατά τη διάρκεια της εργασίας ...!!!



  Άγγλος
Ελληνάρας

Σοβαρά ; Απίστευτο ! Εντυπωσιακό!

Πω , πω κουφάθηκα ρε πούστη!

Δε με απασχολεί ιδιαίτερα το συγκεκριμένο ζήτημα

Στ' αρχίδια μου !

Μου αρέσουν οι προκλήσεις

Γαμώ την τύχη μου! Κι άλλη στραβή!

Δεν είχα σχέση με το συγκεκριμένο εγχείρημα

Τι στο διάολο έχω να κάνω εγώ με αυτή την παπαριά !

Τα κρουασάν και η οργή των αξιωματικών



Φωτιές άναψε άρθρο που δημοσιεύτηκε στην "Καθημερινή" και έκανε λόγο για μόνιμους αξιωματικούς που παίρνουν κρουασάν και τα πουλάνε εκτός στρατοπέδων. Ανακοίνωση του ΣΥΣΜΕΔ, που ζητά από τον δημοσιογράφο στοιχεία και ονόματα

Την οξύτατη αντίδραση του Συνδέσμου Υποστήριξης και Συνεργασίας Μελών Ενόπλων Δυνάμεων, προκάλεσε άρθρο του δημοσιογράφου Κ. Ζούλα στην "Καθημερινή" στο οποίο γίνεται αναφορά σε "μονιμάδες" που παίρνουν τρόφιμα και κρουασάν από τον στρατό και τα πουλάνε έξω. Ο Σύνδεσμος ζήτησε την ανάκληση του άρθρου.

Πως τα φωτοβολταϊκά πάνελς παράγουν ρεύμα;

φωτοβολταϊκά ρεύμα Πως λειτουργούν αυτά τα περίφημα φωτοβολταϊκά πάνελς και παράγουν ρεύμα; Αναρωτηθήκατε ποτέ; Τι συμβαίνει με τον ήλιο, τα φωτόνια και τα ηλεκτρόνια;
Ένα φωτοβολταϊκό πάνελ (όπως αυτό που βλέπουμε στην πάνω φωτογραφία), με το που λαμβάνει ηλιακό φως, παράγει ρεύμα όπως όλοι γνωρίζουμε.

Η λογική για να μπορέσουμε να εκμεταλλευτούμε όλο αυτό το ρεύμα που παράγεται, ενώ "βαράει" ο ήλιος το φωτοβολταϊκό μας πάνελ, είναι η εξής:
1) είτε με το ρεύμα που παράγεται, φορτίζουμε μία μπαταρία επαναφορτιζόμενη

Το παν είναι η υπογραφή σου να είναι μοναδική. Απίστευτο!!


Πραγματικά δεν υπάρχει το παρακάτω!!!!!

Από κατάστημα μιας

Bάλε συνδρομητική τηλεόραση και πάρε δώρο ένα... όπλο

Βάλε συνδρομητική τηλεόραση και πάρε δώρο ένα... όπλοΜια αλυσίδα καταστημάτων ηλεκτρονικών στις πολιτείες Μοντάνα και Άϊνταχο των ΗΠΑ προσφέρει δωρεάν… όπλα σε νέους συνδρομητές υπηρεσιών δορυφορικής τηλεόρασης.

Όσοι εγγράφονται στην συνδρομητική υπηρεσία της δορυφορικής

Μαθήματα Διοίκησης Μέρος

Μάθημα 1:

Ένας άνδρας μπαίνει στο μπάνιο μόλις η γυναίκα του έχει κάνει ντουζ, και το κουδούνι της πόρτας χτυπά.

Η γυναίκα του ρίχνει μια πετσέτα επάνω της και τρέχει στην πόρτα.
Όταν ανοίγει την πόρτα βλέπει τον Γιώργο, τον γείτονα.
Πριν ανοίξει το στόμα της ο Γιώργος της λέει. Σου δίνω 800 ΕΥΡΩ να βγάλεις την πετσέτα.
Μετά από λίγη σκέψη η γυναίκα βγάζει την πετσέτα και

Περί αξίας της ελληνικής γλώσσας

Σχετικά με την αξία της ελληνικής γλώσσας, έχουν πει:

Μάρκος Τίλλιος Κικέρων (ο επιφανέστερος άνδρας της αρχαίας Ρώμης):
«Εάν οι θεοί μιλούν, τότε σίγουρα χρησιμοποιούν τη γλώσσα των Ελλήνων.»


Γκαίτε (ο μεγαλύτερος ποιητής και πεζογράφος της Γερμανίας):
«Άκουσα στον Άγιο Πέτρο της Ρώμης το Ευαγγέλιο σε όλες τις γλώσσες. Η Ελληνική αντήχησε άστρο λαμπερό μέσα στη νύχτα.»

Claude Fauriel (Κλαύδιος Φωριέλ, Γάλλος Ακαδημαϊκός και ποιητής):
«Η Ελληνική έχει ομοιογένεια σαν την Γερμανική, είναι όμως πιο πλούσια από αυτήν. Έχει την σαφήνεια της Γαλλικής, έχει όμως μεγαλύτερη ακριβολογία. Είναι πιο

Εθισμένη στο να τρώει… καναπέδες!



Η Adele Edwards είναι μία γυναίκα με μία περίεργη συνήθεια: είναι εθισμένη στο να τρώει… καναπέδες!
Η 30χρονη μητέρα από τη Florida τρώει αντικείμενα που βρίσκονται στο σπίτι της, όπως καναπέδες, καρέκλες, αντικείμενα που βρίσκει στο πάτωμα, κτλ.
Έχει φάει μέχρι στιγμής 8 καναπέδες και 5 καρέκλες!
Σύμφωνα με τους γιατρούς, υποφέρει από την αρρώστια Pica, μία πάθηση που προκαλεί στους ασθενείς να καταναλώνουν μη φαγώσιμα αντικείμενα.
Ο σύντροφός της, Chasney, καθώς και οι γιατροί της την προειδοποιούν συνεχώς πως αν δε σταματήσει την κακή αυτή συνήθεια, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα

"Επιστρέφει" το κλασικό τηλέφωνο με καντράν!

Έτοιμο για… δυναμική επιστροφή είναι το παλιό τηλέφωνο με καντράν που αποτελούσε «αναγκαιότητα» σχεδόν κάθε σπιτιού τις προηγούμενες δεκαετίες. Το σίγουρο είναι ότι το νέο τηλέφωνο θα είναι πολύ πιο μοντέρνο και βέβαια χωρίς καλώδιο!

Το αυθεντικό τηλέφωνο με καντράν, όπως είναι ευρέως γνωστό,πέρασε από διάφορες "ενσαρκώσεις" μετά την πρώτη του εμφάνιση τη δεκαετία του

Μία πραγματικά αληθινή γυναίκα-vampire



Παντρεύτηκε στην ηλικία των 17, ήταν εκπαιδευόμενη δικηγόρος και η οικογένειά της ήταν βαθειά θρησκευόμενη.
Ωστόσο, σήμερα η 35χρονη μητέρα τεσσάρων παιδιών Maria Hose Cristerna

Επαναφορτιζόμενες μπαταρίες μέσω θύρας usb!!


Οι εξέλιξη των μπαταριών τρέχει πλέον με γρήγορους ρυθμούς. Έχουμε δει κατά καιρούς πολλούς τύπους μπαταριών που έχουν σχεδιαστεί για το μέλλον. Η συγκεκριμένη

Stop σε Skype, Gmail και Hotmail από την πρώην KGB!

Οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες κηρύσσουν «πόλεμο» στο ίντερνετ!

Σύμφωνα με εισήγηση του κυρίου Alexander Andreyechkin, επικεφαλής του τμήματος πληροφοριών και ειδικών επικοινωνιών (!) της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας Federal Security Service (FSB) της Ρωσίας (Σ.Σ: της πρώην KGB δηλαδή), η ελεύθερη πρόσβαση των Ρώσων χρηστών ίντερνετ σε διαδεδομένες υπηρεσίες όπως το Skype, το Hotmail και το Gmail ενέχουν κινδύνους για την ασφάλεια της χώρας, αφού ουσιαστικά είναι «εκτός ελέγχου» και πάντως οι βάσεις δεδομένων τους είναι εκτός … πρόσβασης από τις κρατικές υπηρεσίες ασφαλείας!

Ως εκ τούτου ο κύριος  Andreyechkin, στην σχετική έκθεσή του που

Εντυπωσιάζει ο λιβυκός Στρατός - Πειθαρχημένος και επιθετικός

ImageΕντυπωσιακά ανθεκτικές, με επιθετικό πνεύμα, πειθαρχημένες και με υψηλή "απορροφητικότητα" σε ότι αφορά τα αποτελέσματα από τις συνεχείς αεροπορικές προσβολές που δέχονται, αποδεικύονται οι λιβυκές ένοπλες δυνάμεις, ομολογεί το ΝΑΤΟ. Την νύχτα που μας πέρασε, παρά τον σφοδρό βομβαρδισμό που δέχονταν από μαχητικά Rafale F.3, F-16 και Μirage 2000-5 και με μηδενική υποστήριξη αντιαεροπορικών, κατάφεραν να εξαπολύσουν μεγάλη επίθεση κατά των επαναστατών στην πόλη  Ατζνταμπίγια. Με υποδειγματική συνδυασμένη χρήση αρμάτων μάχης Τ-72 και

Μέχρι το 1955 έψαχνε το FBI τον Αδόλφο Χίτλερ!

ImageΜετά το Ρόσγουελ, με την ευκαιρία του αποχαρακτηρισμού των απόρρητων εκθέσεων της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ερευνών (FBI) δημοσιεύθηκαν σήμερα στην επίσημη ιστοσελίδα του έγγραφα από τα οποία προκύπτει πως οι αμερικανικές αρχές δεν είχαν πειστεί πως ο Αδόλφος Χίτλερ αυτοκτόνησε στο καταφύγιό του στο Βερολίνο και συνέχιζαν να

Der Spiegel: Διαφωνία Τρισέ-υπουργών Οικονομικών της ΕΕ για αναδιάρθρωση ελληνικού χρέους


Οι υπουργοί Οικονομικών των σημαντικότερων χωρών της Ευρωζώνης και ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Jean-Claude Trichet διαφωνούν για την αναγκαιότητα πιθανής αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους, σύμφωνα με επισημάνσεις τους στο επόμενο τεύχος του γερμανικού περιοδικού Der Spiegel.

Ανυπολόγιστες ζημιές στο χώρο των εκδόσεων



Υπέρογκες ζημίες και διόγκωση των δανείων ήταν ο αντίκτυπος της ύφεσης της ελληνικής οικονομίας το 2010 στους μεγαλύτερους εκδοτικούς ομίλους της χώρας, Μάλιστα η αρνητική εικόνα των ισολογισμών των εισηγμένων του χώρου ξεπέρασε ακόμα και την πιο απαισιόδοξη εκτίμηση, με τα διαφημιστικά έσοδα να πέφτουν σχεδόν κατακόρυφα και η “αιμορραγία” από την μείωση της κυκλοφορίας των εντύπων να παραμένει αμείωτη.

Ο γυμνός εξολοθρευτής


Ένα τελευταίας τεχνολογίας ρομπότ των επίλεκτων δυνάμεων SWAT γαζώθηκε από τα πυρά γυμνού δράστη, όταν εισήλθε στο σπίτι του. Μετά από διαπραγματεύσεις, ο γυμνός άνδρας παραδόθηκε. Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από το περιστατικό (vid + pics)

Οι επίλεκτες δυνάμεις των SWAT στις Η.Π.Α πάνε εκεί που δεν μπορούν οι άλλοι. Κατάλληλα εξοπλισμένοι και με ρομπότ τελευταίας τεχνολογίας προσπαθούν να κάνουν τα πάντα για να σώσουν αυτούς που κινδυνεύουν.

Στη μπανιέρα δυο - δυο…


Είναι το πιο «καυτό» τηλεοπτικό ζευγάρι στη Μεγάλη Βρετανία και καθηλώνουν το κοινό με τις περιπέτειές τους. Πρόκειται για τη Sophie Webster και τη Sian Powers -κατά κόσμον Brooke Vincent και Sacha Parkinson-, που πρωταγωνιστούν στη σειρά «Coronation Street», μία από τις μακροβιότερες σαπουνόπερες παγκοσμίως.
Στη μπανιέρα δυο - δυο…
Ξεχάστε αυτά που ξέρατε για τις γλυκανάλατες σαπουνόπερες τύπου «Τόλμη και Γοητεία» ή «Ατίθασα Νιάτα». Οι Βρετανοί προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα και από την άνοιξη του 2010, τα κορίτσια έχουν σχέση!

J&J: Πρόστιμο 70 εκατ. δολαρίων με ελληνικό άρωμα


Υπέρογκο πρόστιμο καλείται να καταβάλλει η Johnson & Johnson που παραδέχτηκε ότι έδινε μίζες σε γιατρούς στην Ευρώπη για να εξασφαλίζει συμβόλαια. Το ελληνικό Δημόσιο ζημιώθηκε κατά 24.258.072 δολάρια


Λίγες ημέρες μετά την ποινική δίωξη για κακουργήματα που ασκήθηκε σε βάρος έξι γιατρών δημόσιων νοσοκομείων που εμπλέκονται στο σκάνδαλο χρηματισμού από την εταιρεία ορθοπεδικών ειδών DePuy International, η Johnosn & Johnson, μητρική της DePuy, καλείται να πληρώσει πρόστιμο 70.006.316 εκατομμυρίων δολαρίων, καθώς παραδέχτηκε ότι δωροδοκούσε γιατρούς στην Ευρώπη για να κερδίσει συμβόλαια.

"Έλληνες θα πληρώσετε την Πορτογαλία"


Οικονομική συνδρομή εκατομμυρίων από την Ελλάδα και την Ιρλανδία για τη διάσωση της Πορτογαλίας προβλέπει το πακέτο διάσωσης. Βρετανός Ευρωβουλευτής χαρακτηρίζει παράλογο το σχέδιο. Δείτε το βίντεο (vid)

Ενώ οι φωνές περί ελληνικής αναδιάρθρωσης χρέους πληθαίνουν, θα κληθούμε, όπως και η Ιρλανδία, να συμβάλλουμε στη διάσωση της Πορτογαλίας, καταβάλλοντας μάλιστα αρκετά εκατομμύρια ευρώ.

Αλήθειες και ψέματα για την αναδιάρθρωση



Δραματικές συνέπειες ή λύτρωση;
Στο παραπάνω δίλλημα καλούνται να απαντήσουν οι οικονομολόγοι, σχετικά με την αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους. Από τη μία οι αγορές δείχνουν να έχουν προεξοφλήσει πως κάτι τέτοιο θα συμβεί, και από την άλλη διαψεύδεται απ’ όλες τις πλευρές.
Αλήθειες και ψέματα για την αναδιάρθρωση
Σύμφωνα με την «Καθημερινή», μια βίαιη αναδιάρθρωση θα έχει χειρότερα αποτελέσματα απ’ ό,τι προβλέπεται. Θα καταφέρει ισχυρό πλήγμα κατά των τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων, ενώ θα απαιτηθεί η λήψη πιο αυστηρών μέτρων, με την Ελλάδα να «παγώνει» τις εισαγωγές με πίστωση σε διάφορα προϊόντα.

Βουλευτής κατηγορείται για ξυλοδαρμό




Σε περιστατικό ξυλοδαρμού ενός πολίτη φέρεται να εμπλέκεται ο βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Τρικάλων, κ. Χρήστος Μαγκούφης.

ανεκδοτο... Ινδιάνος ...

Ένας Ινδιάνος πάει στο ληξιαρχείο γιατί θέλει να αλλάξει το όνομά του, καθώς είναι πολύ μεγάλο.

Έτοιμος για το δέκατο «διπλό»


Έτοιμος για το δέκατο «διπλό»
Σε διψήφιο αριθμό θέλει να φτάσει σήμερα, κόντρα στον Ατρόμητο (19:00/Novasports Highlights), τα φετινά του «διπλά» στην Σούπερ Λίγκα ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να παραταχθούν με αρκετές αλλαγές στο αρχικό τους σχήμα, αφού εκτός των απουσιών που αντιμετωπίζουν, ο Ερνέστο Βαλβέρδε θέλει να δώσει χρόνο σε ποδοσφαιριστές με λίγα ή και καθόλου λεπτά συμμετοχής. Πάνω από 150.000 τα μηνύματα για τον Ερασιτέχνη.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες