ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

1/4/11

Coca cola diet και mentos στα 1000 frames το δευτερόλεπτο

Coca cola diet και mentos στα 1000 frames το δευτερόλεπτο

Πρωτότυπο και εντυπωσιακό slow motion

Κωλόχαρτο Ιδανικό Για Δυσκοίλιους

Κωλόχαρτο Ιδανικό Για Δυσκοίλιους «Ούτε Χημικά ούτε βότανα»
Αυτή είναι η απάντηση 2 σε 1, των πολιτικών της Ελλάδος για τη δυσκοιλιότητα, απέναντι σε μεγάλους κολοσσούς φαρμάκων. Το κράτος για άλλη μια φορά κάνει κινήσεις προς το καλό του πολίτη και των ταμείων του.

Οδηγίες Χρήσεως:
Ένα τυπωμένο κωλόχαρτο, με τον πρόσωπο του ενός και

Προιόντα εμπνευσμένα απο το Facebook

Είναι πλέον γνωστή η καλώς ή κακώς τεράστια επιρροή του κοινωνικού αυτού δικτύου στους νέους  και όχι μόνο. Τώρα η αυτοκρατορία του Facebook επεκτείνεται και σε άλλους τομείς!
1.Κοσμήματα

Μιχάλης Ιγνατίου "Κυνική ομολογία Κίσινγκερ για την Κύπρο"





Πριν από την ψήφιση του νόμου Freedom of Information Act, συνήθιζα να λέω...
 
Μιχάλης Ιγνατίου : Κυνική ομολογία Κίσινγκερ για την Κύπρο
 στις συναντήσεις ότι: “Την παρανομία την κάνουμε αμέσως. Η παραβίαση του Συντάγματος παίρνει λίγο περισσότερο”. (γέλια) Αλλά λόγω του νόμου Freedom of Information Act, φοβάμαι να λέω τέτοια πράγματα».
Η παραπάνω κουβέντα-ομολογία ανήκει στον Χένρι Κίσιγκερ, πρώην υπουργό Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών, και την εκστόμισε στη διάρκεια συνάντησής του με τον Τούρκο ομόλογό του Μελίχ Εσενμπέλ. Η συνάντηση έγινε τη Δευτέρα 10 Μαρτίου 1975 στο τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών και αντικείμενό της ήταν η αμερικανική βοήθεια προς την Τουρκία και φυσικά το Κυπριακό, το οποίο βρισκόταν στην κορυφή της ατζέντας των τουρκοαμερικανικών σχέσεων. (Ξεκίνησαν να συζητούν στις 5:20 το απόγευμα και τελείωσαν μετά από 70 λεπτά.)
Ο Κίσιγκερ αναφέρεται στο «Νόμο για την Ελευθερία στην Πληροφόρηση» που χρησιμοποιούμε όλοι οι ερευνητές και ο οποίος μέχρι στιγμής έχει αποδειχτεί το καλύτερο εργαλείο για όσους αναζητούν την αλήθεια στα άδυτα των αμερικανικών εγγράφων. Και φοβάται το συγκεκριμένο νόμο, τον οποίο πολέμησε σκληρά όσο ήταν υπουργός, διότι μέσω της νόμιμης απόκτησης των εγγράφων αναδείχτηκε ο αισχρός ρόλος του εναντίον της Κύπρου και της Ελλάδας, της Χιλής, του ανατολικού Τιμόρ, του Μπαγκλαντές και άλλων χωρών και λαών.

ΕΛΠΕ: Υπερβολικά υψηλές οι αμοιβές των εργαζομένων

Υπερβολικά υψηλές χαρακτηρίζει τις αμοιβές των εργαζομένων της η Ελληνικά Πετρέλαια  Σχετικά άρθρα ΑΕ, σε σημερινή ανακοίνωσή της στο Reuters, και εγείρει θέμα σύνδεσης των μισθών με την παραγωγικότητα.
Το μέσο ετήσιο κόστος μισθοδοσίας ανά εργαζόμενο στα ΕΛΠΕ ανέρχεται σήμερα στις 85.000 ευρώ, ενώ η παραγωγικότητά τους υστερεί σε σχέση με αυτή των εταιρειών διύλισης της Δυτικής Ευρώπης, τονίζει η εταιρεία μόλις δύο μέρες πριν την προγραμματισμένη απεργία των εργαζομένων της.
«Οι εργαζόμενοί μας παίρνουν μισθούς πάνω από αυτούς των Γερμανών και Ολλανδών συναδέλφων τους, αλλά εργάζονται 15% λιγότερες ημέρες το χρόνο, και σε

Η CIA πίσω από το Facebook

Επίσημες δηλώσεις επιβεβαιώνουν αυτό που υποψιάζονταν πολλοί. Το Facebook...
 
Η CIA πίσω από το Facebook
δεν είναι τίποτε άλλο από ένα πείραμα της CIA και μάλιστα πείραμα το οποίο πήγε πολύ καλύτερα απ'ότι οι ίδιοι περίμεναν. Τα εύσημα, σύμφωνα με τον διευθυντή της CIA, ανήκουν στον Mark Zuckerberg, ο οποίος στην CIA είναι γνωστός με την κωδική ονομασία "The Overlord" (Ο Επικυρίαρχος).

Ο διευθυντής της CIA, αφού έδωσε συγχαρητήρια στον Mark Zuckerberg δήλωσε τα εξής στην συνεδρίαση του Κονγκρέσου για τη συνέχιση της χρηματοδότησης του πειράματος:


Μετά από χρόνια δημόσιας

Α. Λοβέρδος: Συγχωνεύσεις και απολύσεις διοικητών νοσοκομείων

Δέκα διοικητές δημόσιων νοσοκομείων έχουν ήδη απομακρυνθεί από τις θέσεις τους και 20 ακόμα απειλούνται...
 
Α. Λοβέρδος: Συγχωνεύσεις και απολύσεις διοικητών νοσοκομείων
με απόλυση επειδή δεν τήρησαν τους στόχους του προϋπολογισμού, όπως ανέφερε ο υπουργός Υγείας κ. Ανδρέας Λοβέρδος μιλώντας στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής.
Επίσης, το υπουργείο Υγείας θα προχωρήσει τον Απρίλιο σε μείωση των τιμών των γενόσημων φαρμάκων. Οι τιμές τους θα καθοριστούν στο 60% των τιμών των πρωτότυπων φαρμάκων από 80%- 90% που είναι σήμερα.

Στη συνάντηση που είχε στο υπουργείο Υγείας ο Ανδρέας Λοβέρδος

E.Βενιζέλος: "Πόσο θα κοστίσουν οι FREMM"

ImageΓια πρώτη φορά έχουμε υπολογισμό συνολικού κόστους του προγράματος των φρεγατών FREMM και μάλιστα από επίσημα χείλη: Οι 6 φρεγάτες FREMM (εσχάτως, όπως αποκάλυψε το defencenet.gr συμφωνήθηκε να ναυπηγηθούν μόνο 4 σκάφη) θα κόστιζαν 7 δισ. ευρώ δήλωσε σήμερα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος, σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό. Το νούμερο που ακούγεται μπορεί να είναι εντυπωσιακό, αλλά όχι και τόσο αν ληφθεί υπ’όψιν ότι αυτό το κόστος αφορά: -12ετές κόστος ναυπήγησης με άνοδο 5-7% των τμών ανά έτος ως κόστος αναπροσαρμογής, όπως γίνεται με όλα τα οπλικά συστήματα
-Κόστος δανεισμού-χρηματοδότησης: Περίπου 2,5%

Οι πιο σέξι ηρωίδες σε videogame και οι ελληνίδες celebrities που μας θυμίζουν




Τα videogame δεν τα παίζαμε μόνο για top score! Οπως και τη Μενεγάκη δε την βλέπαμε μόνο γιατί μας άρεσε η εκπομπή της! Αυτές είναι οι ηρωίδες που μεγάλωσαν γερά παιδιά και οι ελληνίδες celebrities που μας φέρνουν στο νου!


 
10. Christie Monteiro



Εμείς έτσι μάθαμε το Καποέιρα! Χρειάστηκε μια Christie Monteiro από τη σειρά Tekken για να αντιληφθούμε τα πλεονεκτήματα αυτής της πολεμικής τέχνης και επιτέλους να εκτιμήσουμε τις χυμώδης γυναίκες.

Ο Μεντβέντεφ απέπεμψε 10 στρατηγούς λόγω διαφθοράς




Ο πρόεδρος της Ρωσίας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ, απήλλαξε από τα καθήκοντά τους δέκα στρατηγούς του Υπουργείου Εσωτερικών, ανάμεσά τους και αξιωματικοί της περιφερειακής αστυνομίας, όπως ανακοίνωσε το Κρεμλίνο.

Δεν μπορούν να κλάψουν τους νεκρούς τους





Τραγωδία χωρίς τέλος βιώνουν οι πολίτες της Ιαπωνίας, καθώς τρεις εβδομάδες μετά το ξύπνημα του πυρηνικού εφιάλτη στη Fukushima, τουλάχιστον 1.000 πτώματα βρίσκονται στην απαγορευμένη «νεκρή ζώνη» των 30 χιλιομέτρων περιμετρικά του εργοστασίου, δίχως να επιτρέπεται η περισυλλογή τους, λόγω των ιδιαίτερα υψηλών επιπέδων ραδιενέργειας που έχουν εκλυθεί στην ατμόσφαιρα.

Κάνει το μεγάλο βήμα ο Παπανδρέου για ΑΟΖ, με διάγγελμα προς το Έθνος το μεσημέρι



Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται ο Γ. Παπανδρέου, αμέσως μετά την «ώρα του πρωθυπουργού» στη Βουλή , με διάγγελμα προς το Έθνος να ανακοινώσει ότι η Ελλάδα θεσπίζει την Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη στο Αιγαίο, καλύπτοντας και την περιοχή έξω από το Καστελόριζο. Μέσα στις επόμενες μέρες μάλιστα ο πρωθυπουργός φέρεται αποφασισμένος, ενδεχομένως και πριν το άνοιγμα των χρηματιστηρίων τη Δευτέρα, να έχει αναγγείλει και την οριοθέτηση της , μονομερώς και σύμφωνα με το δικαίωμα της Ελλάδος , στη βάση του Διεθνούς Δικαίου της Θάλασσας.

Όταν οι οίκοι αξιολόγησης ενδιαφέρονται για τα κέρδη παρά για τις ακριβείς προβλέψεις



Tης Νατάσας Καντζάβελου, Λονδίνο
Οι οίκοι αξιολόγησης οδηγούν τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης που ήδη βρίσκονται στα πρόθυρα κατάρρευσης σε μεγαλύτερο οικονομικό χάος. Σύμφωνα με το Reuters, η απειλή των οργανισμών πιστοληπτικής ικανότητας ότι μπορεί να σταματήσουν να βαθμολογούν τις επικίνδυνες χώρες γιατί η ΕΕ είχε την «τόλμη» να προτείνει ότι θα πρέπει να είναι νομικά υπεύθυνες όταν οι αξιολογήσεις τους αποδειχθούν λάθος, οδηγούν τις ασθενέστερες ευρωπαϊκές χώρες σε μια κλιμακούμενη μάχη μεταξύ των Ευρωπαίων και των οργανισμών αξιολόγησης. Ωστόσο θα μπορούσε να σημάνει ένα σημείο καμπής για τους οργανισμούς αυτούς, για το ρόλο τους στην πιστωτική κρίση, ώστε κάποια στιγμή να κληθούν να λογοδοτήσουν.

Economist: «Η Ελλάδα, η Πορτογαλία και η Ιρλανδία έχουν χρεοκοπήσει. Ας το παραδεχθούν»



Της Νατάσα Καντζάβελου, Λονδίνο
"Η Ελλάδα, η Πορτογαλία και η Ιρλανδία έχουν χρεοκοπήσει. Ας το παραδεχθούν". Το οικονομικό περιοδικό Economist επισημαίνει ότι οι τρεις χώρες πρέπει να προχωρήσουν σε αναδιάρθρωση των χρεών τους τώρα. Υπογραμμίζει ότι η συνεχής αναβλητικότητα του πυρήνα να καθυστερεί την άμεση επίλυση της κρίσης χρέους στην περιφέρεια επιφυλάσσει μεγαλύτερους κινδύνους και επισημαίνει ότι η Ελλάδα, η Πορτογαλία και η Ιρλανδία πρέπει να πιέσουν οι ίδιες προς αυτή την κατεύθυνση. Το Economist τονίζει το ενδεχόμενο να βρεθεί διέξοδος στο πρόβλημα με συνεργασία του ΔΝΤ.

Pimco: Οι Αμερικάνοι γίνονται πιο «Έλληνες από τους Έλληνες»



«Τα αμερικανικά ομόλογα έχουν μικρή αξία» αναφέρει ο κ. Μπιλ Γκρος, επικεφαλής της Pimco, του μεγαλύτερου ταμείου επενδύσεων σε ομόλογα στον κόσμο στο πρακτορείο Bloomberg.

Bloomberg: Σπάστε το ταμπού της πώλησης γης


Σε άρθρο του Bloomberg επισημαίνεται πως η Ελλάδα θα πρέπει να σπάσει το ταμπού της πώλησης εάν θέλει να μειώσει το χρέος της. Αντίθετοι στη λύση της μακροχρόνιας μίσθωσης άνθρωποι της κτηματαγοράς

Η μοναδική κατά το Bloomberg λύση για μείωση χρέους της Ελλάδας είναι η πώληση γης, με το ειδησεογραφικό πρακτορείο να επισημαίνει ότι πρέπει να σπάσουμε το ταμπού της πώλησης.

Economist: Έχετε χρεοκοπήσει, παραδεχτείτε το


Ο Economist προεξοφλεί σε άρθρο του τη χρεοκοπία της Ελλάδας, της Ιρλανδίας και της Πορτογαλίας. Καλεί την Ελλάδα να σταματήσει να προσποιείται πως μπορεί να αντέξει το τρέχον δανειακό βάρος και να ασκήσει πιέσεις για αναδιάρθρωση (Pic)

Ενώ βρισκόμαστε στο επίκεντρο και δεχόμαστε τις επιθέσεις των διεθνών οίκων αξιολόγησης, ένα ακόμα χτύπημα έρχεται από το περιοδικό Economist που προεξοφλεί τη χρεοκοπία της Ελλάδας.

Το μέγεθος...... του χάρτη


Μόλις την 63η θέση καταλαμβάνει η Ελλάδα, ως προς το μέσο όρο του μήκους του ανδρικού μορίου, σύμφωνα με έρευνα ιστοσελίδας. Πρωτιά για το Κονγκό (Pic)

Το διαδίκτυο είναι γεμάτο πληροφορίες, μεγάλο μέρος αυτών είναι ανεπιβεβαίωτες και ανακριβείς. Αυτό πιθανότατα ισχύει και για την έρευνα του everyoneweb.com που  κάνει ένα συγκριτικό "κρας τεστ"  των μεγεθών  του ανδρικού μορίου ανά την υφήλιο.

Πρώτη η Ρωσία με διαφορά... στήθους


Μετά από τον χάρτη με τα μεγαλύτερα ανδρικά μόρια ανά την υφήλιο έρχεται αυτός με τα μεγαλύτερα στήθη. Μέχρι τη Ρωσία και τις Σκανδιναβικές χώρες πρέπει κανείς να πεταχτεί για να βρει τις γυναίκες με το μεγαλύτερο στήθος στον κόσμο

Μπορεί η μικρή Ολλανδέζα και η ταυρομάχος Ισπανίδα να έχει το όνομα αλλά οι Ρωσίδες και οι Σκανδιναβές είναι αυτές που έχουν τη χάρη.
Σύμφωνα με τον χάρτη, στο νότιο ημισφαίριο οι γυναίκες κατά κανόνα έχουν μικρότερο στήθος από ότι αυτές του Βορείου ημισφαιρίου με την Κίνα, την Βόρεια και Νότια Κορέα, την Ινδονησία, την Μαλαισία και την Ταϊλανδή.

Η Χερτζίκοβα που όλοι αγαπήσαμε

Χαραγμένη στην μνήμη όλων παραμένει η διαφήμιση της Wonderbra με την Ευα Χερτζίκοβα. Σύμφωνα με έρευνα της Outdoor Media Centre, πρόκειται για την πιο επιτυχημένη όλων των εποχών. Η λίστα με τις πρώτες 10
Ως η πιο πετυχημένη όλων των εποχών αναδείχθηκε, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Outdoor Media Centre, η διαφήμιση της Wonderbra, με την Τσέχα Ευα Χερτζίγκοβα.
Η καμπάνια "Hello Boys" με πρωταγωνίστρια την ξανθιά  καλλονή είχε δημιουργήσει μεγάλη αίσθηση όταν έκανε την εμφάνισή της το 1994.
Οι γιγαντοαφίσες της Χερτζίκοβα είχαν τότε προκαλέσει και πολλά τροχαία ατυχήματα, καθώς πολλοί οδηγοί έστρεφαν την προσοχή τους στα κάλλη του μοντέλου.

Μόνο για δανεισμό λέει το Βρετανικό Μουσείο


Συνεχίζουν να αρνούνται την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα στο Μουσείο της Ακρόπολης οι Βρετανοί. Αυτή τη φορά η άρνηση τους εκφράστηκε από τον διευθυντή του μουσείου Νιλ ΜακΓγκέγκορ, ο οποίος υπενθύμισε πως έχει προσφερθεί να τα δανείσει στην Ελλάδα.
Μόνο για δανεισμό λέει το Βρετανικό Μουσείο
Με συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα “The Australian” o Νιλ ΜακΓκρέγκορ, υποστήριξε ότι «το πιο κατάλληλο μέρος για τη φιλοξενία των γλυπτών είναι το Βρετανικό Μουσείο, το οποίο είχε πάντα στόχο να ωθεί κάθε φιλομαθή άνθρωπο να ερευνά τους διάφορους τρόπους με τους οποίους ο κόσμος είναι οργανωμένος σε κοινωνίες».

Ψάχνει διεξόδους ο Καντάφι;


Διπλωματική λύση και κατάπαυση του πυρός ζήτησε εκ νέου η Γερμανία - Επιβεβαιώνουν οι Βρετανοί τις επαφές με άνθρωπο του Καντάφι που είναι στο Λονδίνο - Χάνουν έδαφος οι αντάρτες
Ψάχνει διεξόδους ο Καντάφι;
Τελευταίες εξελίξεις
(11:30) Περισσότεροι από 400 άνθρωποι αγνοούνται στην ανατολική Λιβύη από την έναρξη της εξέγερσης κατά του καθεστώτος του Μουάμαρ Καντάφι πριν από έξι εβδομάδες και εκφράζονται φόβοι ότι πολλοί από αυτούς μπορεί να έχουν δολοφονηθεί ή συλληφθεί από τις κυβερνητικές δυνάμεις, υποστηρίζουν αξιωματούχοι των ανθρωπιστικών οργανώσεων.

ανεκδοτο... τοτος!

Ήταν ο Τοτός στο σχολείο λίγο πριν το σχόλασμα και λέει η δασκάλα:
- Όποιος απαντήσει την ερώτηση που θα κάνω τώρα, μπορεί να φύγει νωρίτερα.
Φτιάχνει ο Τοτός μια σαϊτα και την πετάει στην δασκάλα.

Αλήθεια χωρίς αμφισβήτηση


Αλήθεια χωρίς αμφισβήτηση
Λίγες ώρες πριν μπει η Πρωταπριλιά, ο Παναθηναϊκός απέδειξε για πολλοστή φορά μία μεγάλη αλήθεια: πως είναι-δίχως αμφιβολία-η κορυφαία ομάδα της Ευρώπης για τα τελευταία 15 και πλέον χρόνια. Κι αν δεν έφταναν μέχρι τώρα οι πέντε κατακτήσεις της κορυφής της Ευρώπης σε εννέα συμμετοχές σε Final 4, ήρθε η θριαμβευτική πρόκριση απέναντι στην Μπαρτσελόνα για να πείσει και τον πλέον δύσπιστο και να βάλει και πάλι στα έξοδα τους «πράσινους» φιλάθλους, αρχικά για το ταξίδι του Μαΐου στη Βαρκελώνη και-με το καλό-την απόκτηση μίας φανέλας με ένα αστέρι παραπάνω από τα πέντε που ήδη την κοσμούν. Το www.sport-fm.gr αναλύει...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες