ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

27/1/10

ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Η ΝΤΟΡΑ;

Απίστευτη η δήλωση του επίτιμου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κύριου Κ. Μητσοτάκη, έτσι όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “Έθνος”, με αφορμή τον εμπρησμό της Συναγωγής των Χανίων:

«Εκθέτουν και ντροπιάζουν και έξω από τα όρια της χώρας της Κρήτης αυτές οι απανωτές απόπειρες εμπρησμού»!!

Χώρα η Κρήτη; Ίσως να είναι λεκτικό ατόπημα του επιτίμου αλλά συνήθως, τέτοιες χοντράδες διορθώνονται άμεσα, πριν πάρουν διαστάσεις. Τέτοια διόρθωση δεν έγινε και στα δημοσιογραφικά γραφεία συζητείται μεταξύ σοβαρού και αστείου ότι “Ο επίτιμος θέλει να δει

Kαραθανάσης, Βλαχάκος, Γιαλοψός: Παρόντες!

http://profile.ak.fbcdn.net/object3/1307/62/n13099867255_7940.jpgΠέρασαν ήδη 13 χρόνια. Και όμως είναι σαν να μην περάσει ούτε μία μέρα... Ήταν σαν χθες που ακούσαμε στην τηλεόραση που διέκοψε το πρόγραμμά της ότι υπάρχει σε εξέλιξη θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο. Μετά ακούγονταν οι γνωστές φήμες: τι θα γίνει με την Τουρκία, τι δεν θα γίνει, ο Στόλος έφυγε, έχουμε ετοιμασίες για πόλεμο, και διάφορα άλλα.
Σαν χθες ήταν όταν Τούρκοι, πρώτα "δημοσιογράφοι" και μετά στρατός πάτησαν τα Ιμια. Περίεργο. Όλοι μάθαμε ότι υπάρχει βραχονησίδα με αυτό το όνομα. Πάτησαν τα Ιμια, και ύψωσαν τουρκική σημαία. Η σημαία κατεβαίνει αργότερα και στη θέση της μπαίνει η ελληνική. Σαν χθες ήταν που μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα ήμασταν ένα βήμα πριν την σύγκρουση. Σαν χθες ήταν που φεύγοντας τα πολεμικά πλοία από τον Ναύσταθμο Σαλαμίνας ο Ευαγγελάτος για να μην ξεχνιόμαστε, περιέγραφε την αναχώρηση από τηλεοράσεως και έδινε στον αέρα τους κωδικούς αριθμούς των πλοίων!
Και το τραγικό συμβάν: ένα ελικόπτερο πέφτει
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες