ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

22/9/10

Ερχεται νέα μείωση του βασικού μισθού

Μείωση του βασικού μισθού και κατάργηση της αποζημίωσης για απόλυση στους 12 μήνες (σ.σ. σήμερα χωρίς αποζημίωση είναι οι 2 μήνες), φέρνουν οι εργασιακές αλλαγές που προωθεί η ηγεσία του υπουργείου Εργασίας βάσει του επικαιροποιημένου -και όχι μόνο- μνημονίου.
Μια πρόγευση των ρυθμίσεων (που τις ξεκίνησε ο Ανδ. Λοβέρδος αλλά λόγω ανασχηματισμού τις επωμίζεται η υπουργός Εργασίας Λούκα Κατσέλη) βγήκε από τα όσα διαμείφθηκαν στη χθεσινή συνάντηση που είχε η αντιπροσωπεία της τρόικας με την κ. Κατσέλη και τον αναπληρωτή υπουργό Γ. Κουτρουμάνη.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του

Χρυσοπληρώνουμε τον καθηγητή του Καίμπριτζ Πώλ Κάρτλετζ για να μας λέει οτι οι Σπαρτιάτες ήταν φανατικοί παιδεραστές!

Με πρωτοβουλία της Βουλής των Ελλήνων και γενναιόδωρη χρηματοδότηση του ελληνικού κράτους, το Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης απέκτησε «έδρα Αρχαίας Ελληνικής Δημοκρατίας». Τα εγκαίνια της νέας έδρας στο φημισμένο αυτο ιδιωτικό πανεπιστήμιο έκανε την περασμένη εβδομάδα ή πρόεδρος της βουλής κ. Άννα Ψαρουδα - Μπενάκη, παρουσία επιφανών εκπροσώπων της ελληνικής ομογένειας και πολλών Ελλήνων, που ταξίδεψαν από την Ελλάδα.

Ή είδηση όμως βρίσκεται άλλου: Όπως μας ενημέρωσε η κρατική τηλεόραση, ως καθηγητής της «έδρας Αρχαίας Ελληνικής Δημοκρατίας» επελέγη ο διάσημος καθηγητής ελληνικής ιστορίας στο βρετανικό πανεπιστήμιο του Καίμπρίτζ, ΠΩΛ ΚΑΡΤΛΕΤΖ.

Ό μισθός που θα του δίνει το ελληνικό κράτος για να διδάσκει δημοκρατία στα

Έρχονται οι λαθρομετανάστες …Μεταναστεύουν οι Έλληνες επιστήμονες!


Του Καθηγητή ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΙΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ

Οι New York Times αφιέρωσαν  – μετά την ομιλία του Πρωθυπουργού κ Παπανδρέου στα εγκαίνια της ΔΕΘ και την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου - ένα επίκαιρα σημαντικό άρθρο για το δράμα της αυξανόμενης ανεργίας των νέων επιστημόνων στην Ελλάδα και το κύμα μετανάστευσής τους σε Ευρώπη και Αυστραλία!

      Πριν μερικούς μήνες Το έγραψα στα αγαπημένα μου blogs και το είχα αναφέρει σε ραδιοτηλεοπτικές εκπομπές που συμμετείχα:  Είτε επρόκειτο για πολύ καλά μελετημένο και αριστοτεχνικά μεθοδευμένο σχέδιο δράσης, ή για απότοκο της χρονικής καθυστέρησης που πάντα χαρακτήριζε την ελληνική γραφειοκρατία το αποτέλεσμα τελικά ήταν το ίδιο!

      Αναφέρομαι, φυσικά, στο γεγονός ότι τα ΑΝΑΛΓΗΤΑ μέτρα εις βάρος των συνταξιούχων της Ελλάδας και μαζί οι δραματικές αλλοιώσεις στον χαρακτήρα των εργασιακών μας σχέσεων με τους Κεφαλαιοκράτες εργοδότες ΠΕΡΑΣΑΝ καλοκαιριάτικα, την ώρα που οι Έλληνες ψηνόμαστε με καύσωνες…

      ΠΕΡΑΣΑΝ το ΝΕΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ με τις σχετικές
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες