ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

27/4/11

Τα κεφάλια… Μέσι!


Τα κεφάλια… Μέσι!
Όσο κράτησε, καλά ήταν.

Έφερε και μια κούπα.

Ο εφιάλτης του αλκοόλ απειλεί τα παιδιά της Ελλάδας




Η δηλητηρίαση, λόγω της κατανάλωσης αλκοόλ είναι και επισήμως η αιτία θανάτου 16χρονης μαθήτριας στην Κρήτη. Η εκδοχή του νυχτερινού κέντρου και το χρονικό της τραγωδίας. Ένας στους έξι εφήβους στην Ελλάδα καταναλώνουν αλκοόλ. Στείλτε μας την άποψή σας

Οξεία δηλητηρίαση από το αλκοόλ, είναι η αιτία θανάτου της 16χρονης από το Ρέθυμνο, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Ρεθύμνου, Αντώνη Παπαδομανωλάκη.
Τις προσεχείς μέρες αναμένονται και τα αποτελέσματα της τοξικολογικής εξέτασης. Ωστόσο, τα ερωτήματα που εγείρονται είναι πολλά.
Η δεκαεξάχρονη βγήκε από το σπίτι της για να διασκεδάσει. Στο κέντρο διασκέδασης, καταναλώνει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, καταλήγει στο νοσοκομείο και λίγες ώρες αργότερα χάνει τη ζωή της.

Κάν'το όπως οι Έλληνες


Πετάξτε τα ρούχα και τα κιλά από πάνω σας! Γυμναστήριο στην Ισπανία βρήκε ένα πρωτότυπο τρόπο να αυξήσει τα μέλη του. Τι τους ενέπνευσε (Pic)

Γυμναστήριο στην Ισπανία αποφάσισε να εφαρμόσει τη "γυμνή γυμναστική" με στόχο να αυξήσει την πελατεία του. Ο στόχος ήταν να αντιμετωπιστούν τα αποτελέσματα της οικονομικής κρίσης και όπως αναμενόταν επετεύχθη πολύ γρήγορα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες