ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

20/3/11

Σκάνδαλο πρώτου μεγέθους!

Το θέμα αποκαλύπτει το σημερινό ΒΗΜΑ και μάλιστα με την υπογραφή του Σταύρου Ψυχάρη:
«Αυτό μας έλειπε- ένα οικονομικό σκάνδαλο εν μέσω κρίσης!
Όπως αποκαλύπτει σήμερα «Το Βήμα», ένα σκάνδαλο… αντάξιο εκείνων που οδήγησαν σε απορρύθμιση την προηγούμενη κυβέρνηση σκιάζει τη χώρα.
Η προσπάθεια της Εθνικής Τραπέζης (θεμιτή και δικαιολογημένη κατά τη γνώμη πολλών) να απορροφήσει την Αlpha Βank φαίνεται να έδωσε την ευκαιρία σε ορισμένους ξένους «σαράφηδες» να επιχειρήσουν μιαν αρπαγή κερδών στο Χρηματιστήριο της Αθήνας.
Συγκεκριμένως διατυπώνεται η κατηγορία ότι διεθνής τραπεζικός

Το οπλοστάσιο της λιβυκής πολεμικής αεροπορίας

Μαχητικά αεροσκάφη παλαιάς σοβιετικής κατασκευής διαθέτει κυρίως η λιβυκή πολεμική αεροπορία: καταδιωκτικά MiG-21 (περίπου 20, τα περισσότερα εκ των οποίων δεν είναι ικανά να πετάξουν), πολλαπλών ρόλων MiG-23 (το κύριο όπλο της λιβυκής πολεμικής αεροπορίας, η οποία διαθέτει περίπου 100), δίωξης βομβαρδισμού Sukhoi Su-22 (30 με 40) και πολύ μικρό αριθμό βομβαρδιστικών μακράς εμβέλειας Sukhoi Su-24.
Επίσης, θεωρείται πως υπάρχουν ακόμα σε λειτουργική κατάσταση κάποια Dassault Mirage F1 (γαλλικής προέλευσης). Αξίζει να σημειωθεί πως δύο λιβυκά Mirage F1 βρίσκονται στη Μάλτα, καθώς οι πιλότοι τους ζήτησαν άσυλο εκεί, αφού αρνήθηκαν

Μην το κρύβεις Χριστιανή μου

Πανέμορφα σκίτσα γυναικών





Οι πιο περίεργες συμπτώσεις

1. Η κατάρα του αμαξιού του James  Dean
Το Σεπτέμβριο του 1995 , o James Dean σκοτώθηκε σε ένα τρομερό αυτοκινητιστικό δυστύχημα καθώς οδηγούσε την Porsche του. Μετά το τρακάρισμα, το αμάξι αποδείχτηκε οτι ήταν πολύ γρουσούζικο.
α) Όταν το αυτοκίνητο απομακρύνθηκε απο τον τόπο του ατυχήματος και μεταφέρθηκε σε ένα γκαράζ, η μηχανή γλίστρησε απο το αυτοκίνητο και έπεσε στα πόδια ενός μηχανικού με αποτέλεσμα να χάσει και τα δυο του πόδια.
β) Αργότερα η μηχανή αγοράστηκε απο κάποιον γιατρό που την έβαλε στο δικό του αγωνιστικό αυτοκίνητο και σκοτώθηκε μετά απο λίγο καιρό κατα τη διάρκεια ενος αγώνα. Στον ίδιο αγώνα, σκοτώθηκε ακόμα ένας αυτοκινητιστής στο αμάξι του οποίου υπήρχε  ένα εξάρτημα απο το αυτοκίνητο του James Dean.
γ) Όταν η Porsche του James Dean επιδιορθώθηκε, το γκαράζ

Εισέβαλε στην Μιζουράτα ο Καντάφι – Υπάρχουν νεκροί

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων στο πρακτορείο Reuters, οι δυνάμεις του Καντάφι εισέβαλαν στην πόλη Μιζουράτα, η οποία βρίσκεται υπό τον έλεγχο των αντικαθεστωτικών.
Πολλοί άνθρωποι σκοτώθηκαν από τα πυρά όπλων "Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν μέχρι στιγμής σήμερα από ελεύθερους σκοπευτές. Είναι (οι ελεύθεροι σκοπευτές) ακόμα ακροβολισμένοι. Γίνεται πολύ δύσκολο για τους ανθρώπους να βγαίνουν έξω", είπε

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΕΙΑΣ

του Παναγιώτη Αποστόλου
Βρισκόμαστε μερικές ημέρες μετά την τριήμερη επίσκεψη στην χώρα μας του νεοοθωμανιστή Τούρκου Υπ.Εξ. κ. Αχμέτ Νταβούτογλου, επίσκεψη που προετοίμασε το Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών. Στην κοινή συνέντευξη τύπου με τον Έλληνα ομόλογό του, κ. Δημ. Δρούτσα στην Αθήνα,  ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών διατύπωσε την θέση της Άγκυρας, πως το Καστελόριζο ανήκει γεωγραφικά στην Ανατολική Μεσόγειο και όχι στο Αιγαίο. Βεβαίως, οφείλουμε να τον “ευχαριστήσουμε” που παραδέχθηκε πως το Καστελόριζο είναι Ελληνικό νησί.
Βέβαια οι Τούρκοι πολιτικοί και διπλωμάτες ποτέ δεν λένε κάτι στον αέρα, απλά για να το πουν. Ότι θα πουν έχει επεξεργασθεί από τις πολιτικές τους ηγεσίες επί

Β' Εθνική: Ακάθεκτος ο Παναιτωλικός, δύσκολα ο ΟΦΗ

Παναιτωλικός και ΟΦΗ συνέχισαν με νίκες την πορεία τους στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής μια εβδομάδα πριν το μεταξύ τους ντέρμπι.
Και οι δυο ομάδες παλεύουν για τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, που δίνει την απευθείας άνοδο στη Σούπερ Λίγκα, με τους Αγρινιώτες, όμως, να έχουν το μεγάλο πλεονέκτημα, αφού απέχουν οκτώ ολόκληρους πόντους από τους τρίτους Κρητικούς.
Στα σημερινά τους παιχνίδια, ο Παναιτωλικός δε συνάντησε καμία δυσκολία, επικρατώντας στο Αγρίνιο με 3-1 της Αναγέννησης Καρδίτσας, χάρη στα τέρματα των Ρότσα (2'), Θεοδωρίδη (37') και Γκούρμα (62'). Οι φιλοξενούμενοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν προς στιγμήν με τον Ντοριβάλ (38').
Αντιθέτως, ο ΟΦΗ τα βρήκε πιο σκούρα στο Ηράκλειο κόντρα στον Εθνικό Αστέρα, καθώς έπρεπε να περιμένει μέχρι το 81ο λεπτό, προκειμένου ο Παπουλής με

Απειλούν με απεργία οι πιλότοι Formula 1

Σε απεργία απειλούν να προχωρήσουν οι πιλότοι της Formula 1 με αφορμή τις αλλαγές που έγιναν στους κανονισμούς.
Τη μεγαλύτερή τους αντίδραση συναντά η αλλαγή του κανονισμού για τις πίσω πτέρυγες, που θα κάνει τα μονοθέσια πιο γρήγορα, αλλά πιθανότατα και πιο επιρρεπή σε ατυχήματα.
«Οι περισσότεροι πιλότοι συμφωνούν ότι μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα ασφαλείας. Όλοι είμαστε ενωμένοι και αν όλοι συμφωνήσουμε, τότε μπορούμε να

Αποκαλύψεις για Έλληνες πολιτικούς


Απόρρητα έγγραφα του WikiLeaks ήρθαν στη δημοσιόττητα. Εκτενείς αναφορές για την κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και τον πρωθυπουργό. Δείτε τους χαρακτηρισμούς για του Έλληνες πολιτικούς, τις απόρρητες συναντήσεις και τα σχόλια για τις πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις της χώρας

Απόρρητα τηλεγραφήματα του WιkiLeaks για Έλληνες πολιτικούς, αλλά και για εθνικές υποθέσεις της χώρας, δημοσιεύει η εφημερίδα «Καθημερινή της Κυριακής».

«Καμία ανοχή στους δικτάτορες»




«Πιστεύω ότι ο κόσμος έχει ωριμάσει στη σκέψη, ότι δεν πρέπει να υπάρχει ανοχή για παρόμοιους δικτάτορες».

Δεύτερο “κύμα” επιθέσεων από Γαλλία και ΗΠΑ στη Λιβύη- Νέο διάγγελμα Καντάφι (Συνεχής Ενημέρωση)



Βρετανικά καταδιωκτικά-βομβαρδιστικά εξαπέλυσαν επιθέσεις στη Λιβύη στη διάρκεια της νύχτας και κυρίως σε περιοχές γύρω από την πρωτεύουσα Τρίπολη, ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Άμυνας. "Η πλειονότητα των στόχων ήταν στην περιοχή της Τρίπολης", δήλωσε στους δημοσιογράφους ο στρατηγός Τζον Λόριμερ, εκπρόσωπος των Βρετανικών ενόπλων δυνάμεων.
Παράλληλα, η Γαλλία συνεχίζει τις αεροπορικές της επιχειρήσεις κατά των δυνάμεων του Καντάφι και σήμερα, ανακοίνωσε πηγή των ενόπλων δυνάμεων. "Οι γαλλικές επιχειρήσεις συνεχίζονται. Τα γαλλικά αεροσκάφη είναι έχουν λάβει θέσεις", είπε η πηγή.

Πυρά αντιπολίτευσης


Κατά της εμπλοκής της Ελλάδας στην επέμβαση στη Λιβύη, έστω και με τη μορφή της παροχής διευκολύνσεων στο ΝΑΤΟ, τάσσεται το σύνολο των κομμάτων της Αριστεράς, ενώ αντιρρήσεις εξέφρασε και ο ΛΑΟΣ. Ζητούν έκτακτη σύγκληση της Βουλής
Το ΚΚΕ αντέδρασε με έντονο τρόπο στις στρατιωτικές επιχειρήσεις στη Λιβύη, οι οποίες άρχισαν το απόγευμα του Σαββάτου, καταγγέλλοντας επέμβαση του διεθνούς ιμπεριαλισμού και κάνοντας λόγο για «μακελάρηδες».

Εκνευρισμός "Δε πληρώνω" με "νομοταγείς" πολίτες


Τεταμένη ήταν το Σάββατο 19/03 η κατάσταση στο Μετρό του Συντάγματος όταν διαπληκτίστηκαν μέλη του κινήματος "Δεν πληρώνω" με επιβάτες που ήθελαν να επικυρώσουν το εισιτήριό τους (Vid)


Ένταση επικράτησε στο Μετρό του Συντάγματος ανάμεσα σε μέλη της κίνησης "Δεν Πληρώνω" και σε επιβάτες που θέλησαν να επικυρώσουν το εισιτήριο τους.
Μάλιστα, μια γυναίκα τράβηξε το αυτοκόλλητο από ένα ακυρωτικό μηχάνημα ενώ μια άλλη την έσπρωξε. Στη συνέχεια ακολούθησε διαπληκτισμός μεταξύ τους.

"Γιατί γιαούρτωσα τον Πάγκαλο"


Το γιαούρτωμα του Πάγκαλου ήτα ξέσπασμα οργής σημειώνει ο άνδρας που προέβη στην εν λόγω πράξη. Μιλώντας σε κυριακάτικη εφημερίδα σημειώνει πως δεν ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ (Vids)

Πατέρας τριών παιδιών είναι ο άνθρωπος που γιαούρτωσε τον Θεόδωρο Πάγκαλο πριν από λίγες μέρες υποστηρίζοντας στην εφημερίδα "Το Πρώτο Θέμα" πως το έκανε ως ξέσπασμα οργής.
Ο ίδιος τόνισε την εφημερίδα πως δεν ανήκει στην πολιτική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ κάτι που υποστήριξε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.

Τέλος ο σταθμός της Φουκουσίμα - Ραδιενέργεια και σε τρόφιμα εκτός Ιαπωνίας



Δεν θα λειτουργήσει ποτέ ξανά ο πυρηνικός σταθμός της Φουκουσίμα - Διατροφικός εφιάλτης από το ραδιενεργό ιώδιο - Μολυσμένα τρόφιμα και στην Ταϊβάν - Αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση στον αντιδραστήρα Νο.2
Τέλος ο σταθμός της Φουκουσίμα - Ραδιενέργεια και σε τρόφιμα εκτός Ιαπωνίας
LIVE από το CNN μέσω του ιαπωνικού δικτύου ΝΗΚ

Τελευταίες εξελίξεις
(11:40) Αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση στον αντιδραστήρα Νο.2
(11:38) Ο πυρηνικός σταθμός της Φουκουσίμα δεν θα επαναλειτουργήσει, δήλωσε σήμερα στο Τόκιο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιούκιο Εντάνο.

Βροχή οι βόμβες των Συμμάχων - Ο Καντάφι ισοπεδώνει την Μισράτα



Ακούστε όλο το μήνυμα του Λίβυου ηγέτη - Στους 64 έφτασαν οι νεκροί από τους Νατοϊκούς βομβαρδισμούς - Μήνυμα του Πάπα για την ασφάλεια των πολιτών
Βροχή οι βόμβες των Συμμάχων - Ο Καντάφι ισοπεδώνει την Μισράτα

ανεκδοτο... πεθερικά !

Ήταν μία φορά ένα ζευγάρι στο αυτοκίνητο και τσακώνονταν.
Βλέπει ο άνδρας δύο βόδια στο λιβάδι και λέει στην γυναίκα του:
- Γυναίκα, συγγενείς σου είναι;

Παράλληλα, πολεμάνε παράλληλα!


Παράλληλα, πολεμάνε παράλληλα! 
Tο Ολυμπιακός-ΑΕΚ είναι η «μητέρα των μαχών», ωστόσο η 27η αγωνιστική θα ‘χει πολλά ανοιχτά (και παράλληλα) μέτωπα!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες