ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

9/2/11

Γερμανία: Τέλος στην εποχή των χαμηλών μισθολογικών αυξήσεων

Τέλος δίνει η Γερμανία στην πρακτική των πολύ χαμηλών μισθολογικών αυξήσεων. Δίνοντας αυξήσεις που μετά βίας κάλυπταν την αύξηση του πληθωρισμού εδώ και δέκα χρόνια, η Γερμανία κατάφερε να εφαρμόσει μία αμφιλεγόμενη πολιτική που ενίσχυσε την ανταγωνιστικότητα της οικονομίας της, εντείνοντας τις ανισορροπίες στην Ευρωζώνη που σήμερα οδηγούν στην κρίση χρέους.

Η εποχή αυτή φαίνεται να παίρνει τέλος έπειτα και από την έντονα συμβολική απόφαση της Volkswagen να

Η Κρήτη εμφανίζεται σαν κράτος στη Γαλλία

Πρωτοφανής προβοκάτσια διεθνώς σε βάρος της Ελλάδας από τη μεγάλη γαλλική εταιρεία Quinette που κατασκευάζει σε όλο τον κόσμο καθίσματα υψηλής αισθητικής για θέατρα, κινηματογράφους και χώρους αναψυχής.
Οι Γάλλοι της εταιρείας αυτής εμφανίζουν την Κρήτη σαν ανεξάρτητο κράτος και όχι σαν ελληνική επικράτεια.
Συγκεκριμένα στη λίστα με τα διεθνή κατασκευαστικά projects σε όλον τον κόσμο, στη σελ. 5 το όνομα της Κρήτης υπάρχει ανάμεσα σε όλα τα κράτη του κόσμου σαν αυτόνομο κράτος, όπου αναφέρονται και οι εργασίες που έκανε η Quinette στους κινηματογράφους του Ηρακλείου Αστόρια, Κρόνος, Σινέ-Τζαγκαράκης και στο πλοίο Βιτσέντζος Κορνάρος.
Στη σελ. 7 της ίδιας λίστας αναφέρει την Ελλάδα σαν μια διαφορετική χώρα και

Μπόμπολας Σκουπίδια Διόδια ΜΑΤ ΚΕΡΑΤΕΑ

αστείες μαντινάδες !

Ετούτηνε την εποχή
μην περιμένεις γάμο
γιατί ακρίβηνε η ζωή
και μπουνταλιές δεν κάνω.

Ομορφη είσαι κοπελιά
εν πάσει περιπτώσει
να δούμε κι ο πατέρας σου
ήντα λεφτά θα δώσει.

Σαν τη θωρείς την κοπελιά
κι όλο γυρεύγει χάδια
να ξέρεις πως τα κέρατα
βγάζουνε παρακλάδια.


Εβγήκε τζαναμπέτισσα
και τα χωριά γυρίζει
κι όποιο κι αν δει τον αγαπά
κι ας μην τονε γνωρίζει.

Παρέτησε τηνε

Στα 621 ο μισθός των νέων κάτω των 25 ετών!

Αλλάζει τελείως το τοπίο στον τομέα των εργασιακών από τις νέες απαιτήσεις της τρόικας και από τα… ψιλά γράμματα στον τελευταίο νόμο.
Οι ανατροπές είναι δραματικές για όσους εργάζονται με σύμβαση αορίστου χρόνου, καθώς
-όποια σύμβαση ΔΕΝ αναφέρει ρητώς ότι ΔΕΝ είναι «δοκιμής» θα θεωρείται τέτοια για… πάντα! Όποια στιγμή θέλει ο εργοδότης θα μπορεί να πει το «αντίο» και να μην πληρώσει ούτε ένα ευρώ αποζημίωση
-σύμβαση μισθωτού πέραν του 12μήνου (από 12 μήνες έως 2 χρόνια) μπορεί να διακοπεί χωρίς αποζημίωση, αν ο εργαζόμενος έχει ενημερωθεί ένα μήνα πριν
-μειωμένες αποζημιώσεις 50% αν ο εργαζόμενος ενημερωθεί 12 μήνες πριν (μέχρι τώρα ήταν 24 – χάνει γύρω στα 42.000 ευρώ)
-ειδικές επιχειρησιακές συμβάσεις θα προβλέπουν την

Ένα εκατ. ευρώ επικήρυξη για τον Παλαιοκώστα

Με το χρηματικό ποσό του ενός εκατ. ευρώ επικηρύχθηκε ο Βασίλης  Παλαιοκώστας, με Κοινή Υπουργική Απόφαση που υπογράφουν οι υπουργοί Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής και Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου. Το ποσό αυτό θα δοθεί ως χρηματική αμοιβή σε οποιονδήποτε παράσχει στοιχεία και πληροφορίες, που θα οδηγήσουν στον εντοπισμό και τη σύλληψη του καταζητούμενου δραπέτη.

Υπενθυμίζεται ότι μία ημέρα πριν ο ανακριτής εξέδωσε ένταλμα σύλληψης, αποδίδοντάς του και συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση για το δέμα – βόμβα που εξερράγη

ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ Ο ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΕΒΕΡΤ

Κύπρος: Εγκρίθηκε η έκτακτη φορολόγηση των τραπεζών

Νομοσχέδιο για τη φορολόγηση των τραπεζών στην Κύπρο με κριτήριο τη καταθετική τους βάση ενέκρινε το Υπουργικό Συμβούλιο. Το νομοσχέδιο προβλέπει ετήσια φορολογία των τραπεζών το 2011 και το 2012 με το ποσό των 60 εκατ. ευρώ.
Από το ποσό αυτό 35 εκατ. ευρώ θα καταλήγουν στο πάγιο ταμείο της κυβέρνησης και τα υπόλοιπα θα χρησιμοποιηθούν για την ίδρυση ειδικού ταμείου εγγυοδοσίας των τραπεζών.
Συγκεκριμένα προβλέπεται :
- Η επιβολή ειδικής φορολογίας ύψους 0,095% με βάση το ύψος των

ΓΙΑΤΙ Η ΑΘΗΝΑ ΔΙΣΤΑΖΕΙ ΝΑ ΘΕΣΠΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΟΖ;

Οι ενδείξεις για την ύπαρξη από σημαντικών έως μεγάλων κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου στην ανατολική Μεσόγειο έχουν εκ των πραγμάτων διαφοροποιήσει τη γεωπολιτική της περιοχής. Η επίσκεψη του Δημήτρη Χριστόφια στην Αθήνα ήταν μία ευκαιρία για Αθήνα και Λευκωσία να συντονίσουν το βηματισμό τους σε μία υπόθεση, που αφορά όχι μόνο ζωτικά οικονομικά συμφέροντα, αλλά και τις παραμέτρους ασφάλειας του ελλαδικού και του κυπριακού Ελληνισμού.
Ο Κύπριος πρόεδρος μπορεί να εμφανίσθηκε προσεκτικός για να μη φέρει σε δύσκολη θέση το Γιώργο Παπανδρέου, αλλά η ουσία είναι ότι η Κυπριακή Δημοκρατία, σε αντίθεση με την Ελλάδα, έχει ήδη κάνει το κρίσιμο βήμα. Επί προεδρίας Τάσσου Παπαδόπουλου, θέσπισε Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ) και προχώρησε σε συμφωνίες οριοθέτησης με την Αίγυπτο και το Λίβανο (η κύρωσή της εκκρεμεί στο λιβανικό Κοινοβούλιο). Προ καιρού, υπέγραψε παρόμοια συμφωνία και με το Ισραήλ. Μόνο οι διαπραγματεύσεις με τη Συρία κόλλησαν όχι τόσο λόγω διαφορών όσο λόγω της τουρκικής παρέμβασης στη Δαμασκό.

Ας σημειωθεί ότι ο Τάσσος Παπαδόπουλος είχε ζητήσει από τον

Μαργαρίνη, μια πλαστική ουσία

Η μαργαρίνη αρχικά κατασκευάστηκε για τη χρήση σε γαλοπούλες ως τροφή πάχυνσης . Όταν από την χρήση πέθαναν οι γαλοπούλες, οι επενδυτές που είχαν ξοδέψει αρκετά κεφάλαια για την έρευνα ήθελαν να κάνουν απόσβεση.
Το προϊών ήταν μια άσπρη ουσία χωρίς να έχει την εμφάνιση είδος φαγώσιμου .Πρόσθεσαν χρωστικό κίτρινο χρώμα και μια γευστική ουσία και το διέθεσαν στην καταναλωτική αγορά .
Γνωρίζετε τι διαφορά μεταξύ βουτύρου και μαργαρίνη;
(Συνεχίστε να διαβάζετε, έχει πολύ ενδιαφέρων )
3 Και τα δύο προϊόντα έχουν σχεδόν τις ίδιες θερμίδες.
3 To βούτυρο έχει λίγο περισσότερο κεκορεσμένο λίπος 8 γραμμάρια έναντι 5 γραμμάρια της μαργαρίνης.
3 Τρώγοντας μαργαρίνη, αυξάνει (στις γυναίκες ) κατά 53% τις πιθανότητες

Τα smartphones ξεπερνούν σε πωλήσεις τα PCs για πρώτη φορά στην ιστορία!


Οι εποχές αλλάζουν και μαζί τους οι συνήθειες των ανθρώπων, κάτι που αποδεικνύει η τελευταία στατιστική ανάλυση της IDC, σύμφωνα με την οποία οι πωλήσεις των smartphones ξεπέρασαν αυτές των PCs για πρώτη φορά στην ιστορία! Συγκεκριμένα, το τελευταίο τρίμηνο (Q4) του 2010, διατέθηκαν 100.9 εκατ. smartphones και 92.1 εκατ. PCs παγκοσμίως!

Ανεξαρτητοποίησε την Κρήτη η Vodafone! - Δείτε & την σημαία του "νέου κράτους" - Τι λέει η εταιρεία

Πριν από λίγες ημέρες η - εν πολλαίς αμαρτίαις περιπεσούσα - εταιρεία κινητής τηλεφωνίας και όχι μόνο, Vodafone, προέβαλε ένα διαφημιστικό το οποίο προέβαλε τα προϊόντα της εταιρείας. Στη διαφήμιση η οποία εξελίσσεται εντός ταξιδιωτικού γραφείου πίσω από τον υπάλληλο βρίσκονται δύο σημαίες. Και ώ του θαύματος: Η μια εκ των δύο σημαιών είναι η σημαία του θρυλούμενου κινήματος της "Ανεξάρτητης Κρήτης" (!) και η άλλη των νησιών Μάρσαλ του Ειρηνικού που ανεξαρτητοποιήθηκαν πριν μερικά χρόνια!

Η πρώτη σημαία είναι η σημαία της Κρητικής Πολιτείας που την περίοδο 1896 – 1913 ήταν αυτόνομο κράτος που δημιουργήθηκε μετά την Κρητική επανάσταση του 1896 και αποκόπηκε από την Οθωμανική Αυτοκρατορία, αλλά τελούσε υπό την υψηλή επικυριαρχία του Σουλτάνου, υπό την προστασία των Μεγάλων Δυνάμεων (Αγγλίας, Αυστροουγγαρίας, Γαλλίας, Γερμανίας, Ιταλίας και Ρωσίας).

Η σύνθεση της σημαίας βασίζεται στην ελληνική σημαία με τον Σταυρό, όπου

Τουρκική κορβέτα παραβίασε τα εθνικά χωρικά ύδατα στη ... Μύκονο!

Ένας παλιός μας γνώριμος, η τουρκική κορβέτα TCG BODRUM (F501) A-69 ανακοινώθηκε από το ΓΕΕΘΑ, εξερχόμενη από τη Σμύρνη, κινήθηκε βορείως Χίου και στη συνέχεια δυτικά των Ψαρών σε διεθνή ύδατα. Κατόπιν, τήρησε νοτιοδυτική πορεία και εισήλθε περί της 19: 30 εντός των Eθνικών Xωρικών Yδάτων μεταξύ Τήνου - Μυκόνου. Η κορβέτα συνεχίζει με νότια πορεία και κινείται εντός Κυκλάδων (παρούσα θέση βορειοδυτικά Πάρου με νότια πορεία). Πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού που παρακολουθεί το τουρκικό σκάφος, εκπέμπει τα διεθνώς καθορισμένα προειδοποιητικά σήματα, κατά τη διάρκεια του πλου της κορβέτας εντός των Εθνικών Χωρικών Υδάτων.
Λεπτομέρειες για την κίνηση του πλοίου, καθώς και επίσημα στοιχεία θα

8 στους 10 αγνοούν τα αιτήματα των απεργών

 Μαρία Κουρτσιλίδου-Μαρλιας Αλιμπέρτη

Οι γιατροί απεργούν, οι οδηγοί δεν κινούν, οι φαρμακοποιοί δεν πωλούν κι οι πιο πολλοί από μας αγνοούν…
Η απεργιακή πραγματικότητα της χώρας αποτελεί μάλλον «μυστήριο» για ένα μεγάλο μέρος των Ελλήνων. Παρά την οργή και την αγανάκτηση που ξεχειλίζει για την ταλαιπωρία που υποβάλλονται καθημερινά, δεν είναι σε θέση να προσδιορίσουν ούτε ένα από τα βασικά αιτήματα των απεργών.
Όπως προέκυψε από μίνι γκάλοπ του «Α.Τ.» σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας, το 80% δήλωσε είτε ότι δεν γνωρίζει καθόλου είτε ότι οι απεργοί διεκδικούν το ίδιον συμφέρον παρακάμπτοντας την αναστάτωση που δημιουργείται στο υπόλοιπο κοινωνικό σύνολο.
Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις μερικών πολιτών που βρίσκονται σε σύγχυση: «Τι διεκδικούν δεν έχω καταλάβει…». Η απεργιακή «λαίλαπα» φέρνει εκνευρισμό στους επιβάτες των

4.204 καταγγελίες για παρανομίες σε ιστοσελίδες

Ραγδαία αύξηση, σε ποσοστό 136,44%, σημείωσαν οι καταγγελίες για ιστοσελίδες παράνομου περιεχομένου μέσα στο 2010, φτάνοντας συνολικά τις 4.204, σύμφωνα με την Ελληνική Ανοιχτή Γραμμή Safeline του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου. Από αυτές τις καταγγελίες, πρώτες με ποσοστό 25% έρχονται όσες αφορούν στον ρατσισμό, ενώ ακολουθούν οι καταγγελίες για παραβίαση προσωπικών δεδομένων, οι οικονομικές απάτες αλλά και η παιδική πορνογραφία.
Τα άκρως ανησυχητικά στοιχεία παρουσιάστηκαν χθες σε ειδική εκδήλωση στο υπουργείο Παιδείας, εν όψει του εορτασμού της Ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου η οποία διοργανώνεται σε ετήσια βάση από το Πανευρωπαϊκό Δίκτυο Εθνικών Κέντρων Ενημέρωσης «insafe», ενώ στη χώρα μας εκπρόσωπο του δικτύου αποτελεί το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου: www.safeinernet.gr. Φέτος, ο εορτασμός έχει κεντρικό σύνθημα «Το Διαδίκτυο δεν είναι μόνο παιχνίδι! Προστάτεψε τη ζωή σου. Σεβάσου τη ζωή των άλλων!» και επικεντρώνεται στις εικονικές ζωές που δημιουργεί το Διαδίκτυο στους χρήστες του.
Και σίγουρα, αν αναλογιστεί κανείς τη ραγδαία αύξηση χρήσης του Internet και των

Citi: Δέκα παράγοντες που θα βελτιώσουν το κλίμα στις αγορές για την Ελλάδα

Στην χτεσινή έκθεση της με θέμα ««Θα λύσει η Ε.Ε. το γόρδιο δεσμό του ελληνικού χρέους;» η Citi εμφανίζεται πιο αισιόδοξη για την Ελλάδα σε σχέση με αντίστοιχη έκθεση της πριν τρείς μήνες.
Όσον αφορά τις ελληνικές τράπεζες, η Citi εκτιμά ότι θα συνεχίσουν να υποαποδίδουν των ευρωπαϊκών, ενώ σημειώνει ότι δεν δίνει σύσταση «buy» για καμία ελληνική τράπεζα και προτιμά τις κυπριακές. Θετική εμφανίζεται για Frigoglass και ΜΕΤΚΑ, ενώ βλέπει ότι οι κρατικές εταιρείες, όπως ο ΟΠΑΠ και η ΔΕΗ, θα μπορούσαν να υπεραποδώσουν
Η Citi κάνει λόγο για αναθεώρηση της σύστασης ορισμένων εταιρειών λόγω

Ο Παλαιοκώστας έστειλε τον φάκελο - βόμβα

Για το παγιδευμένο με εκρηκτικά δέμα, που σκότωσε τον υπασπιστή του πρώην υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχ. Χρυσοχοΐδη, Γ. Βασιλάκη, κατηγορείται ο διαβόητος δραπέτης των φυλακών Κορυδαλλού Βασίλης Παλαιοκώστας.

Ο πρωταγωνιστής της απόδρασης με ελικόπτερο κατηγορείται για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση, για τρομοκρατικές πράξεις κατά συρροή, για ανθρωποκτονία από πρόθεση, για κατοχή εκρηκτικής βόμβας από τρομοκρατική οργάνωση και για θανατηφόρα έκρηξη.
Δύο φορές απέδρασε από τις φυλακές Κορυδαλλού ο Β. Παλαιοκώστας
Δύο φορές απέδρασε από τις φυλακές Κορυδαλλού ο Β. Παλαιοκώστας
Η δικογραφία για τη δολοφονία Βασιλάκη διαβιβάστηκε στις δικαστικές αρχές πριν από αρκετό καιρό, με αποτέλεσμα να εκδοθεί χθες από τον 13ο τακτικό ανακριτή Αθηνών νέο ένταλμα

Διαμαρτυρία των ιδιοκτητών λεωφορείων στη Θεσσαλονίκη

Σε συμβολικό αποκλεισμό της περιφέρειας κεντρικής Μακεδονίας (πρώην νομαρχία), προχώρησαν οι ιδιοκτήτες τουριστικών λεωφορείων, που μεταφέρουν μαθητές από απομακρυσμένες περιοχές σε σχολεία του νομού Θεσσαλονίκης, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη μη καταβολή δεδουλευμένων ενός έτους και τη μη υπογραφή της σύμβασής τους.
Οι ιδιοκτήτες μαζί με οδηγούς παρέταξαν γύρω από την περιφέρεια, πάνω από 100 λεωφορεία, αποκλείοντας για περίπου 1,5 ώρα το κτίριο, ενώ στη διαμαρτυρία συμμετείχαν και γονείς, που από σήμερα τα παιδιά τους δεν μετακινούνται στα σχολεία, καθώς οι ιδιοκτήτες διέκοψαν τις μεταφορές, μέχρις ότου διευθετηθεί το πρόβλημα.
«Μέχρι να γίνει κάτι με την πληρωμή των οφειλών μας και τις συμβάσεις δεν θα

Η σέξυ Κατερίνα Παπουτσάκη!!!













[katerina-papoutsaki-2-590x804.jpg] 

ΑΝΕΚΔΟΤΟ :ΕΛΛΑΔΑ!!

ΠΗΓΗ

Είναι ο Αμερικάνος πρόεδρος και δείχνει στον Έλληνα πρωθυπουργό τα αξιοθέατα της χώρας.
- Το βλέπεις αυτό το γήπεδο; ρωτάει. 25% στην τσέπη μου.
Μετά πάλι:

ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ : Ρυζόγαλο με φουντούκια


Υλικά:

100γρ. φουντούκια
30γρ. βούτυρο
½ κιλό γάλα
300γρ. ρύζι
80γρ. ζάχαρη

Εκτέλεση:

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ 09/02/2011

«Δύο νίκες, τίποτε άλλο»

«Δύο νίκες, τίποτε άλλο» 
Την πεποίθησή του πως με δύο νίκες κόντρα σε Άρη και Παναθηναϊκό, ο Ολυμπιακός θα κατακτήσει το πρωτάθλημα εξέφρασε στους συμπαίκτες του ο Φρανσουά Μοντεστό. Ο μέσος των «ερυθρολεύκων», ελλείψει τον Ελλήνων διεθνών, πήρε το ρόλο του αρχηγού και έθεσε τον στόχο για τις επόμενες εβδομάδες. Αμετακίνητος δίπλα στον Ιμπαγάσα ο Γάλλος χαφ και στα ντέρμπι.

Ιερείς Part time


Ένα σενάριο που θα προκαλέσει πολλές αντιδράσεις, εξετάζει η ηγεσία της Εκκλησίας της Ελλάδος. Ανοικτό το ενδεχόμενο να επιτραπεί σε κληρικούς να εργάζονται παράλληλα, βγάζοντας τα ράσα. Στόχος να αντιμετωπιστούν τα αποτελέσματα του κανόνα 5 αποχωρήσεις για 1 πρόσληψη

Τρόπους να παρακάμψει την απόφαση της Πολιτείας για εφαρμογή του κανόνα 5 αποχωρήσεις για 1 πρόσληψη, αναζητά η Εκκλησία της Ελλάδος.

Στο κόλπο και ο στρατός


Αντιμετώπιση τρομοκρατικής επίθεσης, εξουδετέρωση βόμβας, αλλά και συμπλοκές με διαδηλωτές περιελάμβανε άσκηση του ελληνικού στρατού. Δείτε το βίντεο και στείλτε μας την άποψή σας (Vid)

Σε μια περίοδο, που οι διαδηλώσεις και οι αντιδράσεις για τα μέτρα λιτότητας, είναι συχνές και η έντασή τους μεγάλη, φαίνεται ότι οι αρχές εξετάζουν όλα τα σενάρια και τα ενδεχόμενα για τους τρόπους αντιμετώπισης των διαδηλωτών.

Δύσπιστοι και απαισιόδοξοι


Απογοητευμένοι για την ποιότητα της εκπαίδευσης στην Ελλάδα εμφανίζονται φοιτητές, γονείς και μαθητές σύμφωνα με πανελλαδική έρευνα. Αγωνία για το μέλλον και απαίτηση για άμεσες αλλαγές. Τι λένε για τις φοιτητικές παρατάξεις και την αξία των πτυχίων. Όλα τα στοιχεία

Αγωνία για το επαγγελματικό μέλλον, ελάχιστη σύνδεση του πτυχίου με την αγορά εργασίας, απογοήτευση για την χαμηλή ποιότητα της παρεχόμενης εκπαίδευσης και δυσπιστία απέναντι στην ικανότητα των φοιτητικών παρατάξεων να επιλύσουν χρόνια προβλήματα των ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων είναι τα βασικά συμπεράσματα της πρόσφατης έρευνας του υπουργείου Παιδείας.

Στάη και ασυμβίβαστο


Το θέμα του ασυμβίβαστου για την παρουσιάστρια της ΝΕΤ Έλλη Στάη έθεσαν δημοσιογράφοι στον κυβερνητικό εκπρόσωπο. Τα ερωτήματα για την ειδησεογραφική της ιστοσελίδα και την κρατική διαφήμιση έμειναν χωρίς απάντηση

Χωρίς πειστικές απαντήσεις έμειναν οι δημοσιογράφοι, σχετικά με την πρόσληψη της Έλλης Στάη στη ΝΕΤ. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής, ρωτήθηκε για το αν υπάρχει ασυμβίβαστο για την παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, δεδομένου ότι διαθέτει ειδησεογραφική ιστοσελίδα.

Ούτε τσάι πλέον οι μετανάστες


Ούτε τσάι δεν θα πίνουν πλέον οι 237 μετανάστες, απεργοί πείνας οι οποίοι μέσω συνέντευξης Τύπου, ζήτησαν διάλογο με την κυβέρνηση.


Τέλος και στην κατανάλωση τσαγιού οι 237 μετανάστες, απεργοί πείνας, οι οποίοι συνεχίζουν την απεργία τους για 15η μέρα. Οι μετανάστες έδωσαν συνέντευξη Τύπου, ζητώντας διάλογο με την κυβέρνηση ενώ προειδοποίησαν πως "αν υπάρξουν θύματα, θα αλλάξουν πολλά πράγματα στην Ελλάδα".

Μετακινήσεις μετ' εμποδίων

Απόφαση για νέες κινητοποιήσεις την Τετάρτη έλαβαν οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Στάση εργασίας σε λεωφορεία, Μετρό, ΗΣΑΠ, τρόλεϊ και τραμ. Δείτε πώς θα κινηθούν τα μέσα

Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις των εργαζόμενων στα μέσα μαζικής μεταφοράς σε ένδειξη διαμαρτυρίας στο νομοσχέδιο για τις αστικές συγκοινωνίες.

Καλοκαιρίας συνέχεια

Αίθριος καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας και μόνο στα νότια θα υπάρχουν παροδικές νεφώσεις και ενδέχεται να βρέξει πρόσκαιρα. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τη νύχτα και το πρωί

Αναλυτική πρόγνωση
Αττική: Αίθριος.

Βόλτα τουρκικής κορβέτας


Ότι και να λέει ο Ερντογάν, δημόσια τουλάχιστον, τα τουρκικά σκάφη εξακολουθούν να κάνουν τα δικά τους. Η κορβέτα "Μπουντρούμ" εισήλθε στα θαλάσσια χωρικά ύδατα της Ελλάδας και μέχρι πολύ αργά το βράδυ έπλεε στην περιοχή των Κυκλάδων.

Στα ελληνικά χωρικά ύδατα μπήκε η τουρκική κορβέτα "ΜΠΟΝΤΡΟΥΜ", η οποία αργά το βράδυ έπλεε νότια της Πάρου.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες