ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

28/3/11

Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ (Yiayia on Relationships) & (Yiayia on Parenting)

Ποια είναι ιστορία του προφυλακτικού;


Το προφυλακτικό συνήθως φτιάχνεται από λάτεξ ή πολυουρεθάνη και χρησιμοποιείται κατά την σεξουαλική πράξη. Υπάρχουν τόσο αντρικά όσο και γυναικεία προφυλακτικά, αλλά τα πρώτα είναι πιο διαδεδομένα. Χρησιμοποιείται με σκοπό την αποφυγή εγκυμοσύνης και μετάδοσης σεξουαλικώς μεταδιδομένων νοσημάτων, όπως η σύφιλη και το AIDS.
Αυτά σίγουρα σας είναι πολύ γνωστά. Όπως φυσικά και το πως χρησιμοποιείται! Ξέρατε όμως, ότι:

1. Το 1564 ο Ιταλός ανατόμος Γκάμπριελ Φαλόπιους σχεδίασε το πρώτο προφυλακτικό. Ήταν μια θήκη από λινό και λάστιχο, δεμένα στην άκρη με μια ροζ λωρίδα. Δοκίμασε την ιδέα του σε περισσότερους από 1.100 άντρες και, σύμφωνα με τα

"Σπηλιά του Νταβέλη"... Ένα διαχρονικό μυστήριο !!

Παράξενα φώτα, σκιές, φωνές, έντονο μαγνητικό πεδίο είναι κάποια απ'τα περιστατικά που έχουν καταγραφεί ή ειπωθεί για τη 'Σπηλιά του Νταβέλη' στην Πεντέλη, το μυστήριο όμως παραμένει και κανείς μέχρι και σήμερα δεν γνωρίζει τι ακριβώς συμβαίνει στο συγκεκριμένο μέρος...



Το σπήλαιο

Στη νοτιοδυτική πλευρά του βουνού, βρίσκεται η "Σπηλιά του Νταβέλη". Το σπήλαιο αυτό, πριν ονομαστεί έτσι, ονομαζόταν "Σπήλαιο των Αμώμων", δηλαδή των αγνών και αναμάρτητων, γιατί μόνο αυτοί μπορούσαν να εισέλθουν εκεί. Τώρα, για ποιο λόγο είχε αυτή

Ηθοποιοί του Χόλυγουντ το.. 2037

Αν δεν αντέχετε να περιμένετε μέχρι το 2037 για να δείτε πως θα δείχνουν γερασμένοι οι αγαπημένοι σας ηθοποιοί και τραγουδιστές, αυτό το άρθρο είναι για εσάς..
Δείτε στην συνέχεια ηλικιωμένους τους Justin Timberlake, Jude Law, Nicole Kidman, Angelina Jolie, Gwen Stephani, Katie Holmes, Averil Lavigne, Paris Hilton, Jessica Simpson, Catherin Zeta-jones και την Kirstern Dunst.
Κάποιοι δείχνουν γοητευτικοί ακόμη και έτσι..


Ηθοποιοί του Χόλυγουντ το.. 2037

Πως πετάνε τα αεροπλάνα;

πετάνε αεροπλάναΠως πετάνε τα αεροπλάνα; Σκεφτήκατε ποτέ; Τι συμβαίνει και μπορούν και σκίζουν τους αιθέρες μόνο με τους κινητήρες; Ας δούμε λοιπόν...
Όλο το κόλπο για να πετάξει ένα αεροπλάνο, είναι ο αέρας!

Αν δεν υπήρχε ο αέρας, δεν θα μπορούσαν να πετάνε τα αεροπλάνα με τίποτα.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν, απλά και κατανοητά.

Αρχικά, για να πάρουμε τα πράγματα με σωστή σειρά, ας

Festo - Το πρώτο ρομποτικό πουλί

Festo - Το πρώτο ρομποτικό πουλίΤο πρώτο ιπταμενο ρομπότ με κίνηση που είναι ολόιδια με ένα κανονικό πουλί

Οι φιλοσκοπιανοί διώκουν τα μέλη των ΟΥΚ γιατί φώναζαν εθνικά συνθήματα!

ImageΣε δίκη στο Ναυτοδικείο Πειραιά, παραπέμπονται στις 20 Σεπτεμβρίου 2011 μετά από δίωξη που ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πειραιά κατόπιν έγκλησης από τον εκπρόσωπο του Ελληνικού Παρατηρητήριου των Συμφωνιών του Ελσίνκι (ΕΠΣΕ) Παναγιώτη Δημητρά, οι 39 άνδρες των ΟΥΚ του Λιμενικού, που κατηγορούνται για παράβαση του Άρθρου 2 του αντιρατσιστικού Ν. 927/79 για τα συνθήματα που αναφώνησαν κατά την παρέλαση της 25ης Μαρτίου 2010 στην Αθήνα.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Παρατηρητηρίου ο Παναγιώτης Δημητράς υπέβαλε παράσταση πολιτικής αγωγής εκπροσωπών των εθνικών ομάδων που προσβάλλονταν από τα συνθήματα αυτά («Σκοπιανοί», Αλβανοί και Τούρκοι).
Το ερωτηματικό που προκύπτει άμεσα από αυτή την μήνυση είναι ποιοι

υπουργείο Εξω(φρεν)ικών

— Δύσκολο να αποφανθεί κανείς ποιο είναι το πιο θλιβερό: Αυτά που κάρφωνε στους Αμερικανούς, όπως οι ίδιοι με χαρτί και σε ανύποπτο χρόνο κατέγραφαν, ή η προσπάθεια να εμφανίσει τον εαυτό της λίγο πολύ θύμα παγκόσμιας συνωμοσίας με στόχο να σπιλωθεί η ίδια; Ο λόγος για τη στενή σύμβουλο του Γ. Παπανδρέου κ. Πωλίνα Λάμψα, που όχι μόνο είναι γραμματέας Διεθνών Σχέσεων του ΠΑΣΟΚ αλλά έχει και την πλήρη ευθύνη των διεθνών επαφών του Γ. Παπανδρέου και της λειτουργίας της Σοσιαλιστικής Διεθνούς.
— Το 2009, λίγο μετά τις εκλογές, έσπευσε να πει στους Αμερικανούς ότι αυτή ασχολείται με θέματα εξωτερικής πολιτικής και απλώς δεν θέλησε να γίνει υφυπουργός για να μην αναφέρεται σε ανώτερους υπουργούς. «Έδινε» κανονικά τον Άλεξ Ρόντο ότι εκτελεί

Τάδε έφη και ''έφυγε''




Όταν ξέρεις ότι το όνομά σου θα γραφτεί με χρυσά γράμματα στις σελίδες της ιστορίας, οφείλεις μέχρι και στην τελευταία σου ατάκα να δίνεις μια σπουδαία θεατρική παράσταση.



 
Δεν φτάνει που είσαι στο νεκροκρέβατο και πεθαίνεις, πρέπει να σκεφτείς και μια εξυπνάδα να πεις, ώστε site όπως το MΕΝ 24 να σε μνημονεύουν με παρόμοια άρθρα εις του αιώνας των αιώνων. Αμήν!

Νόρμαν Ντάγκλας

«Get these fucking nuns away from me»



Ελληνιστί: Πάρτε αυτές τις %&*$# καλόγριες μακριά μου

Μπιρμπίλη: Δεν συμφέρει να πουληθούν τώρα ΔΕΗ και ΕΥΔΑΠ


Κατά της πώλησης της ΔΕΗ και της ΕΥΔΑΠ την συγκεκριμένη χρονική περίοδο τάσσεται η υπουργός Περιβάλλοντος Τίνα Μπιρμπίλη με συνέντευξή της σε εφημερίδα ενώ δηλώνει ότι το θέμα της νομιμοποίησης αυθαιρέτων έχει κλείσει

Στην παρούσα φάση δεν ενδείκνυται η διάθεση πακέτου μετοχών της ΔΕΗ, στο πλαίσιο των προγραµµατιζόµενων αποκρατικοποιήσεων, σύμφωνα με την υπουργό Περιβάλλοντος, Τ. Μπιρμπίλη, η οποία τίθεται σαφώς υπέρ του να παραμείνουν τα δίκτυα τόσο της ΔΕΗ, όσο και της ΕΥΔΑΠ και του φυσικού αερίου, στον έλεγχο του Δημοσίου.

Λουκέτο σε επτά στρατόπεδα


Άμεσα θα κλείσουν επτά μεγάλα κέντρα εκπαίδευσης νεοσυλλέκτων σε όλη την Ελλάδα λόγω περικοπών, αλλά και να εξοικονομηθούν 25 εκατομμύρια ευρώ. Διαβάστε ποια ΚΕΝ κλείνουν άμεσα

Επτά μεγάλα κέντρα εκπαίδευσης νεοσυλλέκτων πρόκειται άμεσα να κλείσουν έτσι ώστε να εξοικονομήσει το Υπουργείο Άμυνας 25 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο.
Όπως αναφέρει το σημερινό ρεπορτάζ της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ, το Γενικό Επιτελείο Στρατού, έκρινε ότι ο αριθμός των κέντρων εκπαίδευσης που υπάρχουν σήμερα, είναι υπερβολικός και σε πολλές περιπτώσεις δεν εξυπηρετεί τους νέους φαντάρους και προσανατολίζεται στην τελική φάση του πλάνου του, να υπάρχει ένα ΚΕΝ ανά περιφέρεια.

Η Ελλάδα ετοιμάζει νέα “ασιατική εκστρατεία” προς άγρα επενδύσεων



Ένα μεγάλο road show στις ανεπτυγμένες αγορές της Ασίας προετοιμάζει με πολύ προσεκτικά βήματα το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης αυτό το διάστημα. Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι για τον σκοπό αυτό έχει προσληφθεί και ξένος σύμβουλος, ο οποίος έχει αναλάβει να προετοιμάσει το έδαφος, υπό την έννοια ότι θα διερευνήσει το πιθανό ενδιαφέρον για επενδύσεις στην Ελλάδα κι εφόσον το εντοπίσει να κανονίσει τις συναντήσεις που θα γίνουν κατά τη διάρκεια της παρουσίασης αλλά και τους σταθμούς της στις διάφορες χώρες της περιοχής.

Εκλογές Γερμανία: Η πυρηνική απειλή “βύθισε” την Άνγκελα Μέρκελ



Σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα από την εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής στην Γερμανία, οι Πράσινοι και Σοσιαλδημοκράτες κερδίζουν μαζί, περίπου το 46,6% των ψήφων, με τους Χριστανοδημοκράτες, το κόμμα της Άγκελα Μέρκελ, να περιορίζονται για πρώτη φορά στο 39% περίπου και να χάνουν την εξουσία στο κρατίδιο μετά από 58 χρόνια.

Νέα παρέμβαση της ΕΚΤ για τις προβληματικές τράπεζες



Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, που επικαλείται αξιωματούχο της κεντρικής τράπεζας της ευρωζώνης, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) βρίσκεται σε στάδιο ολοκλήρωσης ενός νέου προγράμματος για την μακροπρόθεσμη παροχή ρευστότητας σε προβληματικές τράπεζες.

Προετοιμάζεται διπλωματικά και στρατιωτικά η Ελλάδα για «θερμό επεισόδιο» στο Αιγαίο

Του Μανώλη Κυπραίου
Ανησυχία επικρατεί τόσο στο υπουργείο Εξωτερικών, όσο και στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας αναφορικά με τις προκλητικές ενέργειες της Τουρκίας, όπου ευθέως αμφισβητεί την ελληνική κυριαρχία σε θαλάσσιες ζώνες τις οποίες έχει δικαίωμα να τις ελέγχει βάσει του διεθνούς δικαίου της θάλασσας.
Η πρώτη πρόκληση αφορά την περιοχή του Καστελλόριζου, όπου οι Τούρκοι έχουν εξαγγείλει μια από τις μεγαλύτερες αεροναυτικές ασκήσεις των τελευταίων 20 ετών, θέμα το οποίο είχε αναδείξει πρόσφατα πρώτο το newscode (διαβάστε εδώ: Την μεγαλύτερη αεροναυτική άσκηση ετοιμάζει η Τουρκία στο Καστελόριζο ). Η δεύτερη πρόκληση αφορά την απαίτηση της

Μειώθηκαν οι αιτήσεις για άσυλο




Ο αριθμός των αιτούντων άσυλο στις πλούσιες χώρες το 2010 μειώθηκε κυρίως στη Νότια Ευρώπη, όπου ο αριθμός των αφίξεων των υποψηφίων για χορήγηση ασύλου από την Αφρική και την Ασία κατέγραψε μείωση κατά ένα τρίτο, ανακοίνωσε σήμερα η Ύπατη Αρμοστεία του Ο.Η.Ε. για τους πρόσφυγες.

"Μαύρες μέρες" για το ALTER


Οι φόβοι εκατοντάδων εργαζομένων στον τηλεοπτικό σταθμό ALTER φαίνεται πως επιβεβαιώνονται. Όπως προκύπτει και από επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε ο σταθμός αργά χθες το βράδυ, αναστέλλεται κάθε ζωντανό και μαγνητοσκοπημένο πρόγραμμα.
"Μαύρες μέρες" για το ALTER
Η ανακοίνωση λιτή και χωρίς περαιτέρω εξηγήσεις.
Από σήμερα, λοιπόν, το πρόγραμμα του σταθμού έχει επαναλήψεις Σεφερλή, Ζουγανέλη, Βέφας, ξένες σειρές και παιδικά προγράμματα…

To ασφαλιστικό “γράφεται” από την αρχή

Οκτώ αλλαγές στο Ασφαλιστικό -μεταξύ των οποίων και η αναγνώριση πλασματικών ετών ασφάλισης για τα παιδιά- περιλαμβάνονται στο νομοσχέδιο για το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας (ΣΕΠΕ). Στο νομοσχέδιο ρυθμίζεται μια σειρά εκκρεμών θεμάτων, που αγγίζουν πάνω από ένα εκατομμύριο ασφαλισμένους.
Οι κυριότερες ρυθμίσεις αφορούν την αναγνώριση πλασματικών χρόνων ασφάλισης για την ταχύτερη «έξοδο» στη σύνταξη. Φέτος στα ασφαλιστικά ταμεία μπορούν να αναγνωριστούν τέσσερα έτη, ενώ σταδιακά θα πάμε στα επτά χρόνια.
Συγκεκριμένα οι γονείς μπορούν να αναγνωρίσουν πλασματικά έτη

Χτύπησαν τη γενέτειρα του Καντάφι - Φήμες ότι την κατέλαβαν οι αντάρτες



Εκπρόσωπος των ανταρτών είπε ότι ελέγχουν πλέον και την Σίρτη - Τουλάλχιστον τέσσερις εκρήξεις από αεροπορικές επιδρομές ακούστηκαν στην πόλη κατά τη διάρκεια της νύχτας
Χτύπησαν τη γενέτειρα του Καντάφι - Φήμες ότι την κατέλαβαν οι αντάρτες
Τελευταίες εξελίξεις
(09:00) Σύμφωνα τα διεθνή ΜΜΕ που επικαλούνται δηλώσεις εκπροσώπου των αντικαθεστωτικών, η Σίρτη έγινε σήμερα η τελευταία πόλη που πέρασε στον έλεγχό τους. Η Σίρτη είναι γενέτειρα του συνταγματάρχη Καντάφι.

Η εταιρεία της μίας λίρας και η έδρα στην Ελλάδα


του Στάθη Διομήδη


Δε με εξέπληξε καθόλου ο Έλληνας πρωθυπουργός που δήλωσε «περήφανα» στο γερμανικό περιοδικό «Stern» ότι: «Μια αναδιάρθρωση του χρέους πιθανόν να συνεπαγόταν την κατάρρευση ελληνικών τραπεζών»…
Η εταιρεία της μίας λίρας και η έδρα στην Ελλάδα
Μετά από αυτή τη δήλωση και ο πλέον πιστός του οπαδός πείστηκε ότι το μόνο ενδιαφέρον του πρωθυπουργού είναι να γλιτώσουν οι τραπεζίτες τα κέρδη τους και να αυξήσουν το εισόδημά τους.

ανεκδοτο... Φτάνω κι έτσι!

Ο Γιωρίκας βάφει το ταβάνι του σαλονιού ανεβασμένος σε μια σκάλα. Οι μπογιές όμως στάζουν κάτω και έχουν κάνει το πάτωμα χάλια. Μπαίνει μέσα στο δωμάτιο η Λεμονιά, η γυναίκα του, βλέπει την κατάσταση και του λέει:

«Θα προκριθούμε απευθείας»

«Θα προκριθούμε απευθείας»

Την πεποίθησή του ότι η Εθνική Ελλάδας θα τερματίσει στην πρώτη θέση του έκτου προκριματικού ομίλου και θα εξασφαλίσει την απευθείας πρόκρισή της στην τελική φάση του Euro 2012 εξέφρασε ο Βασίλης Τοροσίδης. Ο αμυντικός του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στο οικογενειακό κλίμα των αποδυτηρίων, αλλά και το επιθετικό πρόβλημα που παρουσιάζει η «Γαλανόλευκη».

Ερχεται το νέο πακέτο μέτρων

Νέο «πακέτο» μέτρων ετοιμάζει το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης να παρουσιάσει στην τρόικα η οποία στις αρχές Απριλίου θα βρίσκεται και πάλι στην Αθήνα, προκειμένου να πείσει τους δανειστές μας ότι θα καλυφθεί η «μαύρη τρύπα» του πρώτου τριμήνου που ξεπερνά το 1,5 δισ. ευρώ και ο προϋπολογισμός θα εκτελεστεί κανονικά χωρίς αποκλίσεις.
Στο πλαίσιο εξάλλου αυτό η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών δέχεται εισηγήσεις να προχωρήσει στη διεύρυνση της περαίωσης, δίνοντας τη δυνατότητα
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες