ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

5/1/11

Μέχρι τον Μάρτη το...φακέλωμα



«Κλειδί» που θα επιτρέπει την πρόσβαση στα δημοτολόγια, το TAXIS, τα ασφαλιστικά ταμεία και τα δεδομένα που τηρεί η ΕΛΑΣ με βάση τις υφιστάμενες αστυνομικές ταυτότητες θα αποτελεί η Κάρτα του Πολίτη, όπως κατέστησε σαφές σε συνέντευξη Τύπου ο υπουργός Εσωτερικών κ. Ι. Ραγκούσης, ο οποίος ξεκαθάρισε - για μία ακόμη φορά-, ότι δεν θα περιλαμβάνονται σε αυτήν προσωπικά δεδομένα.
Μέχρι τον Μάρτη το...φακέλωμα
Ο κ. Ραγκούσης είπε ότι οι ρυθμίσεις για την Κάρτα του Πολίτη θα συμπεριληφθούν στο νομοσχέδιο για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση το οποίο θα τεθεί άμεσα σε δημόσια διαβούλευση, θα εισαχθεί προς ψήφιση στη Βουλή τον προσεχή Μάρτιο και θα τεθεί σε πλήρη ισχύ στο τέλος του 2011. Στην Κάρτα του Πολίτη, εκτός από το ΑΜΚΑ, το ΑΦΜ, τον αριθμό του δημοτολογίου και τα στοιχεία της αστυνομικής ταυτότητας, όπως εξήγησε ο υπουργός Εσωτερικών, θα ενσωματωθεί σταδιακά και η φοροκάρτα. Με αυτόν τον τρόπο η κάρτα θα επιτρέπει την πρόσβαση προς όλες τις ηλεκτρονικές βάσεις δεδομένων του κράτους.

Κύριε Πάγκαλε, δείτε ποιοι... τα φάγατε


Δείτε πόσα και τι παίρνουν οι βουλευτές που αντί να μειώσουν τις αποδοχές τους, τις αύξησαν έως 30%.
καλέσουν οι απολαβές των 300 και των υποτακτικών τους, σε μια περίοδο που όλοι οι Έλληνες υποφέρουν.
Κύριε Πάγκαλε, δείτε ποιοι... τα φάγατε
Το ρεπορτάζ είναι του Νικόλα Βαφειάδη και δημοσιεύτηκε, κατά λάθος φαίνεται στην Καθημερινή. Μετά από αυτό το ρεπορτάζ, ο δημοσιογράφος απολύθηκε από την εφημερίδα για... άγνωστο λόγο.

Χάος με τον ΦΠΑ



Την αντίδραση του υπουργείου Οικονομικών, προκάλεσαν οι δηλώσεις του υφυπουργού Ανάπτυξης περί διακανονισμού για τον ΦΠΑ. Τι θα γίνει με τις οφειλές μεταξύ επιχειρήσεων και Δημοσίου. Τα πιθανότερα σενάρια
Το συμψηφισμό μόνον οφειλών από ΦΠΑ μεταξύ επιχειρήσεων και Δημοσίου εξετάζει το Υπουργείο Οικονομικών δήλωσε σήμερα ο γγ του υπουργείου Ηλίας Πλασκοβίτης.

Καταλήψεις σε τράπεζες




Συγκεντρώσεις έξω από την Τράπεζα της Ελλάδος και υποκαταστήματα τραπεζών πραγματοποίησαν μέλη του ΠΑΜΕ, καταγγέλλοντας τον ρόλο του τραπεζικού συστήματος στην οικονομική κρίση. Ζητά διαγραφή χρεών για τα ασθενέστερα στρώματα
Διαγραφή των χρεών των ανέργων και των φτωχών και επιστροφή των κατοικιών που κατασχέθηκαν ζητά το ΠΑΜΕ, το οποίο πραγματοποιεί κινητοποιήσεις σε υποκαταστήματα τραπεζών σε όλη τη χώρα.

Oι πιστοί του θανάτου




Μια επικίνδυνη συμμορία φαίνεται να κρύβεται πίσω από την εκκλησία του "Αγίου Θανάτου" στο Μεξικό. Συνελήφθη ο ιερέας της κατηγορούμενος για απαγωγές. Τα χαρακτηριστικά της αίρεσης (Vid)
Τον επικεφαλής μιας παραθρησκευτικής οργάνωσης, που λατρεύει τον "Άγιο Θάνατο" συνέλαβε η Αστυνομία στο Μεξικό. Ο θεωρούμενος ως πρωθιερέας της οργάνωσης, που μετρά εκατομμύρια οπαδούς στην αμερικανική ήπειρο, κατηγορείται για απαγωγή δύο ανθρώπων, καθώς και για το ότι παρίστανε το μέλος του επίφοβου καρτέλ των ναρκωτικών και πρώην ομάδας εκτελεστών, Zetas.

Προσωρινή υποχώρηση




Σε στάσεις εργασίας και όχι 24ωρη απεργία προχωρούν οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς την Τετάρτη, μετά τις προσφυγές των διοικήσεων στη Δικαιοσύνη. Δείτε πώς θα κινηθούν τα μέσα
Σε αναστολή των κινητοποιήσεών τους, με τη μορφή της 24ωρης απεργίας, προχώρησαν οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Ο πόλεμος των διοδίων




Οι αυξήσεις στις τιμές των διοδίων φουντώνει το κίνημα "Δεν πληρώνω" με την κυβέρνηση να ετοιμάζει μέτρα. Πώς θα τιμωρούνται οι παραβάτες. Πιέσεις από τις κατασκευάστριες εταιρίες. Σηκώνονται οι μπάρες την Κυριακή
Τα μέτρα του για να σταματήσει το κίνημα των διοδίων, παίρνει το υπουργείο Μεταφορών, την ώρα που οι κοινοπραξίες ανακοινώνουν διαδοχικές αυξήσεις.
Όπως έχει παρατηρηθεί σε πολλούς σταθμούς διοδίων, το ποσοστό των πολιτών που δεν πληρώνουν είναι μεγάλο, καθώς περίπου 6 στους 10 δεν πληρώνουν!

Ηλεκτροσόκ από την πίσω πόρτα



Μεγάλη επιβάρυνση για τα νοικοκυριά κρύβουν τα νέα τιμολόγια της ΔΕΗ, καθώς στην πραγματικότητα καταργείται η κλιμακωτή χρέωση. Δείτε πώς διαμορφώνονται οι μεταβολές στις τιμές και τι σημαίνει αυτό για την τσέπη μας
Σε κρυφές αυξήσεις οδηγούν τα νέα τιμολόγια της ΔΕΗ με την ουσιαστική κατάργηση της κλιμακωτής χρέωσης
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες