ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

10/3/11

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! ΤΟΥΡΚΟΙ "ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ" ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΣΤΟΝ ΕΧΙΝΟ!

Προσέξτε... δεν είναι ακόμη μια φωτογραφια! Πρόκεται για φωτογραφία από την χθεσινοβραδυνή και υποτιθέμενα ιδιωτική επίσκεψη του Νταβούτογλου στην Θράκη, που ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ! Διακρίνονται εμφανώς αγνώστου ταυτότητος "άνδρες ασφαλείας" οι οποίοι φορούν κίτρινα φωσφοριζέ γιλέκα (για να ξεχωρίζουν από το πλήθος) στων οποίων την πλάτη, όπως διακρίνεται σε μιά εκ των φωτογραφιών, αναγράφεται η λέξη GOVERLi στα τούρκικα. Σε ελεύθερη μετάφραση η λέξη GOVERLi σημαίνει ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ. 

Ασφαλώς Ελληνικές Αρχές Ασφαλείας δεν διακρίνονται

ΕΤΣΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΝΗΣΙΑ ..ΚΑΜΜΕΝΟΣ



8+1 γυναίκες που δεν πρέπει να μπλέξεις μαζί τους


 8+1 γυναίκες που δεν πρέπει να μπλέξεις μαζί τους
Ψάχνεις για μια ήρεμη και υγιή σχέση; Τότε για το καλό σου, μείνε μακριά από αυτές τις γυναίκες. Θα σε τρελάνουν, θα σου σπάσουν τα νεύρα, θα σε κάνουν να χάσεις τον ύπνο σου αλλά και τον εαυτό σου. Αξίζει;

Στο στόχαστρο οι Οίκοι Αξιολόγησης


Έντονες αντιδράσεις προκαλεί και πάλι ο ρόλος των διεθνών οίκων αξιολόγησης (Standard and Poor's, Moody's και Fitch) οι οποίοι με τις αξιολογήσεις τους καθορίζουν σε μεγάλο ποσοστό την πορεία και την οικονομική κατάσταση επιχειρήσεων αλλά και οικονομιών, όπως της Ελλάδος. Να καταθέσουν αγωγή εναντίον του οίκου αξιολόγησης Moody's προτείνουν δέκα βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. Επιστολές Παπακωνσταντίνου σε Γιούνκερ, Ρεν, Τρισέ και Μπαρνιέ

Aυξάνονται οι φωνές Ευρωπαίων πολιτικών που κατακρίνουν τους διεθνείς οίκους αξιολόγησης, χαρακτηρίζοντας πολλές εκθέσεις τους ότι δεν βασίζονται σε αντικειμενική αξιολόγηση και σε πολλές περιπτώσεις είναι αυθαίρετες και δεν στηρίζονται σε ισχυρά οικονομικά επιχειρήματα.
Μια τέτοια κριτική άσκησε στη Moody΄s, το ελληνικό υπουργείο Οικονομικών, στην τελευταία υποβάθμιση της Ελλάδας κατά τρεις βαθμίδες, τη στιγμή που η ελληνική οικονομία αξιολογείται κάθε τρεις μήνες από τρεις διεθνείς οργανισμούς (Ε.Ε, Ε.Κ.Τ και Δ.Ν.Τ) και οι οποίοι σε αντίθεση με τη Moody΄s, βλέπουν πρόοδο της ελληνικής οικονομίας.

Μετά τα dvd, οι κασέτες του Κούγια


Οι αποκαλύψεις για την παράγκα του ελληνικού ποδοσφαίρου κυριαρχούν στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Μετά τις κασέτες του Κούγια, που εμπλέκουν παράγοντες του ποδοσφαίρου, ο Αχιλλέας Μπέος προχωρά σε νέες αποκαλύψεις. Οι αντιδράσεις των "πρωταγωνιστών"

Η "παράγκα" του ελληνικού ποδοσφαίρου επανήλθε στο προσκήνιο μετά τις κασέτες που κατέθεσε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Έλενα Ράικου ο Αλέξης Κούγιας, απασχολώντας το σύνολο του ελληνικού Τύπου και όχι μόνο.

Η αθυρόστομη Ελληνίδα γιαγιά


Την αντίδραση της ελληνοαμερικανικής κοινότητας προκάλεσε διαφήμιση για προϊόντα ελληνικής προέλευσης στις ΗΠΑ. Γιαγιά παρουσιάζεται να αποκαλεί "πόρνη" την εγγονή της, λόγω των ρούχων που φοράει. Δείτε το βίντεο (Vid)

Σίγουρα έχουμε στο μυαλό μας μία συγκεκριμένη εικόνα για την Ελληνίδα γιαγιά. Από τη στιγμή που αυτή ανατράπηκε και παρουσιάστηκε ως αθυρόστομη προς χάριν διαφημιστικού στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, τότε ήταν αναμενόμενο να προκαλέσει αντιδράσεις στην ελληνοαμερικανική κοινότητα και όχι μόνο.

Καλλιτεχνικά οπίσθια


Ξεχάστε τον τύπο σώματος που ξέρατε ότι είχατε με την ονομασία φρούτου. Τώρα τα ζουμερά οπίσθιά σας σε σχήμα αχλαδιού έχουν άλλη χάρη αφού η Triumph πρωτοτυπεί εισάγοντας ονόματα ζωγράφων. Δείτε τον δικό σας τύπο σώματος (Pic)

Τέρμα πια τα "αχλαδωτά"! Η εταιρία εσωρούχων Triumph γνωρίζοντας ότι κάποιες από τις πελάτισσές της δεν θέλουν να χαρακτηρίζονται οι γλουτοί  τους με φρούτα αποφάσισε να κάνει την επανάσταση.

Το σύμπαν δεν είναι μόνο ένα


Δεν υπάρχει μόνο ένα, αλλά πάρα πολλά σύμπαντα, ίσως και μπροστά στη μύτη μας, χωρίς όμως να τα βλέπουμε, όπως επίσης δεν αντιλαμβανόμαστε ότι πιθανότατα ζούμε σε δέκα διαστάσεις, τονίζει ο Δημήτρης Νανόπουλος. Δεν αποκλείεται μάλιστα στο μέλλον να δημιουργούμε σύμπαντα στο εργαστήριο

Δεν πρόκειται για ευφυολογήματα κάποιου συγγραφέα επιστημονικής φαντασίας, αλλά για θεωρίες και υποθέσεις -με βάσιμες πιθανότητες να ανταποκρίνονται στην αλήθεια- ενός από τους πιο διάσημους Έλληνες επιστήμονες, του Δημήτρη Νανόπουλου, διακεκριμένου καθηγητή Φυσικής του πανεπιστημίου του Τέξας A&M (ΗΠΑ) και τακτικού μέλους της Ακαδημίας Αθηνών, ο οποίος μίλησε χθες βράδυ, στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, σχετικά με το πείραμα του Μεγάλου Επιταχυντή Αδρονίων του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Πυρηνικών Ερευνών (CERN) και την πειραματική διερεύνηση της ύπαρξης του Πολυσύμπαντος (multiverse).

Έκαναν τα Σκόπια Διαμέρισμα της Ελλάδας!



Το αρχικό πρόβλημα που είχε παρατηρηθεί από πολλούς χρήστες του Facebook και στο οποίο η Ελλάδα δεν υπήρχε, έχει διορθωθεί. Κάνοντας όμως προσπάθεια εγγραφής στην συγκεκριμένη υπηρεσία καταλάβαμε από τα πρώτα κιόλας βήματα πως τα Σκόπια τα θεωρούν διαμέρισμα της Ελλάδας.
Έκαναν τα Σκόπια Διαμέρισμα της Ελλάδας!
Κάνοντας προσπάθεια να εγγραφούμε στην υπηρεσία του Facebook Mobile στην επιλογή χωρών υπήρχε η επιλογή της Ελλάδας ενώ στο διπλανό ακριβώς κουτάκι υπήρχαν όντως οι εταιρείες που παρέχουν κινητή τηλεφωνία στην χώρα μας.

ΜΗΔΕΝΙΚΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟ 1821

Επιστολή προς τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ» απέστειλε ο Σεβ. Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμάς,  η οποία αφορά στην σειρά "1821"  και συγκεκριμένα στο επεισόδιο που κάνει λόγο στην Ιστορία της Εξόδου του Μεσολογγίου.
Ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμάς, στην επιστολή που δημοσιεύει η Romfea.gr, μεταξύ άλλων αναφέρει: «Ως επίσκοπος της Ιεράς και ηρωϊκής Πόλεως του Μεσολογγίου εκφράζω την λύπη μου και την έντονη διαμαρτυρία μου διότι απεσιωπήθη πλήρως η προσφορά της Ορθοδόξου Εκκλησίας μας όπως και η προσφορά και η θυσία του ορθοδόξου ιερού κλήρου με επικεφαλής τον Επίσκοπο Ρωγών Ιωσήφ».
Η επιστολή του Μητροπολίτη κ. Κοσμά έχει ως εξής:
Την Τρίτη 01-03-2011 προεβλήθη από τον Τηλεοπτικό Σταθμό «ΣΚΑΪ» ένα επεισόδιο της σειράς «1821» το οποίο ανεφέρετο μεταξύ άλλων και στην Έξοδο του Μεσολογγίου.
Ως επίσκοπος της Ιεράς και ηρωϊκής Πόλεως του Μεσολογγίου και της ιστορικής Μητροπόλεως Αιτωλίας και

Η ρωσική «αρκούδα» αντεπιτίθεται στην Μέση Ανατολή…

Του Μανώλη Κυπραίου
Το παιχνίδι ισχύος πίσω από την εμφύλια σύρραξη στην Λιβύη είναι κάτι περισσότερο από έντονο. Η Διεθνής Κοινότητα είναι κυριολεκτικά «κομμένη στα δύο». Από τη μια η Δύση από την άλλη η Ανατολή, θυμίζοντας μέρες του ψυχρού πολέμου.
Ή μήπως η υπόθεση της Λιβύης αναδεικνύει με τον ορθότερο στρατηγικά τρόπο πως ο ψυχρός πόλεμος επέστρεψε;
Η Ρωσία παρακολουθεί στωικά, χωρίς υπερβολές και αποφεύγοντας άμεσα να πάρει επίσημη θέση στην κρίση στην χώρα του Μαγκρέμπ, επαναλαμβάνοντας συνεχώς τη φράση που χρησιμοποιούσαν οι υπουργοί εξωτερικών επί Σοβιετικής Ενωσης: «είναι εσωτερική υπόθεση του κράτους».
Ναι μεν υπήρξε ανακοίνωση εκ μέρους του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών για τον

Παραίτηση Γεωργακόπουλου με πυρά κατά Παπακωνσταντίνου

Μια κόντρα διαρκείας με τον υπουργό Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου οδήγησε σε παραίτηση...
 
Παραίτηση Γεωργακόπουλου με πυρά κατά Παπακωνσταντίνου
τον Γεν. Γραμματέα του υπουργείου Δημήτρη Γεωργακόπουλο. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν οι περιορισμένες αρμοδιότητες του κ. Γεωργακόπουλου που είχε επιβάλλει ο κ Παπακωνσταντίνου με τον οποίο το τελευταίο διάστημα δεν είχε επαφή.
Στην επιστολή παραίτησης, σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Γεωργακόπουλος αναφέρει ότι δεν ελήφθη υπόψη η προσφορά του και οι προτάσεις του κάνοντας λόγο για κακή πορεία των εσόδων φωτογραφίζοντας τα αποτελέσματα των αποφάσεων του υπουργού Οικονομικών. Ο κ. Γεωργακόπουλος διαφωνούσε για τα μέτρα είσπραξης φορολογικών εσόδων ενώ ήταν

Απορίες για την επίσκεψη Νταβούτογλου στην Καβάλα – Έφτασε τα μεσάνυχτα, αναχωρεί πριν το μεσημέρι

Με σκεπτικισμό αντιμετωπίζεται στην Καβάλα η επίσκεψη του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου, που έφτασε στην πόλη γύρω στα μεσάνυχτα και διανυκτέρευσε στο Ιμαρέτ –ύστερα από μια εξαντλητική μέρα επαφών στην Αθήνα και τη Θράκη.
Σήμερα (10/3) το πρωί, εκτός απροόπτου, θα ξεναγηθεί στους χώρους του ιστορικού ξενοδοχείου (που επί Τουρκοκρατίας ήταν, ως γνωστόν, θρησκευτικό μουσουλμανικό ιεροδιδασκαλείο και οικοτροφείο), καθώς και σε διατηρηθέντα τουρκικά μνημεία στην Παναγία –όπως το σπίτι του Μωχάμετ Άλι και η Παλιά Μουσική.  Παρότι δεν κατέστη δυνατό

ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ 40 ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ

Στο «σφυρί» βγαίνουν μέσα στο 2011 τα 40 περιφερειακά αεροδρόμια της χώρας με την κυβέρνηση ήδη να αναζητεί σύμβουλο ο οποίος θα αξιολογήσει τον τρόπο με τον οποίο θα προχωρήσει η ιδιωτικοποίηση των αερολιμένων της χώρας χωρίς να δημιουργηθούν
 μονοπωλιακές καταστάσεις.


Με στόχο στο τέλος του 2011 να έχει προχωρήσει η σχετική διαδικασία ο σύμβουλος που θα επιλεγεί θα προτείνει τον τρόπο που θα ομαδοποιηθούν τα 40 περιφερειακά αεροδρόμια της χώρας, και θα αναζητηθούν τα 2 δισ. ευρώ που υπολογίζεται ότι είναι οι αναγκαίοι πόροι για την αναβάθμιση των ελληνικών αεροδρομίων.

Ομαδοποίηση
Τα δύο αεροδρόμια που θα δεν θα συμμετέχουν στη

Στρος-Καν: Αν δεν ήµασταν εµείς θα είχατε πέσει στην άβυσσο

Ντοµινίκ Στρος-Καν: «Οι Ελληνες  έχουν την αίσθηση ότι τους  εξαπάτησαν. Κι ας είναι οι ίδιοι  που µαγείρεψαν τα στοιχεία, που  δεν έχουν πληρώσει φόρους, κάτι  που είναι λίγο σαν εθνικό σπορ»  «Οι Ελληνες βρίσκονται µέσα στα σκατά. Και µάλιστα πολύ βαθιά ». Αυτή είναι η διαπίστωση του επικεφαλής του Διεθνούς Νοµισµατικού Ταµείου Ντοµινίκ Στρος-Καν όπως τη διατυπώνει στο ντοκιµαντέρ που γυρίστηκε από τον γαλλικό τηλεοπτικό σταθµό Canal+ για τη ζωή του µε τον τίτλο «Με τον Ντοµινίκ Στρος-Καν µέσα στοΔΝΤ» καιπρόκειταινα προβληθεί την Κυριακήστη Γαλλία. Χρησιµοποιώντας λαϊκή γλώσσα ο άνθρωπος που,όπωςόλα δείχνουν, θα διεκδικήσει την προεδρία της Γαλλίας στις εκλογές του 2012 λέει πως « οι Ελληνες αισθάνονται ότι τους εξαπάτησαν και όµως είναι εκείνοι που µαγείρεψαν τα στοιχεία καιπου δεν πληρώνουν φόρους ». Προσθέτει µάλιστα µε καταγγελτικό ύφος: « Η απάτη πάει σύννεφο », θεωρώνταςότι εάν δεν είχε ζητηθεί η παρέµβαση του ΔΝΤη Ελλάδα « θα είχε πέσει στην άβυσσο ».

ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ. Για τις ανάγκες του ντοκιµαντέρ που

Moody΄s, Δον Κιχώτες και …ελληνικοί ανεμόμυλοι

Να μηνύσει το ελληνικό δημόσιο τη Moody’s για την υποβάθμισης της ελληνικής οικονομίας και να ζητήσει και αποζημίωση, ζήτησαν από τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου και την κυβέρνηση 10 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.



Προφανώς πρόκειται για έκρηξη …θυμικού ή για έκφραση της λαικής αγανάκτησης καθώς η τελευταία υποβάθμιση προκάλεσε την αντίδραση κυβέρνησης, τραπεζιτών, αγοράς και απλού κόσμου. Και αρκετοί ζήτησαν να μηνυθεί η Moody s.

Οι βουλευτές, όμως, ξέρουν- ή θα έπρεπε να ξέρουν – ότι δεν μπορεί ο

Συνάντηση με απεσταλμένο του Καντάφι θα έχει ο υφυπ. Εξωτερικών Δ. Δόλλης

Ο απεσταλμένος του Λίβυου ηγέτη θα συναντηθεί σήμερα με τον υφυπουργό Εξωτερικών ενόψει της ειδικής συνεδρίασης του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ.
Ο υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Δόλλης θα συναντηθεί, σήμερα το πρωί στο υπουργείο Εξωτερικών, με τον απεσταλμένο της Λιβύης Μοχάμεντ ΤαχίρΣιάλα.
Όπως διευκρινίζεται από το υπουργείο, η συνάντηση πραγματοποιείται κατόπιν

Λιβύη: Αφέθηκαν ελεύθεροι δημοσιογράφοι του BBC

Τα μέλη δημοσιογραφικής αποστολής του βρετανικού δικτύου BBC, στη Λιβύη, συνελήφθησαν από τις δυνάμεις ασφαλείας της χώρας, χτυπήθηκαν και υποβλήθηκαν στη δοκιμασία της εικονικής εκτέλεσης, όπως δήλωσαν, ενώ προσπαθούσαν να φθάσουν στα δυτικά, στην πολιορκημένη από τις δυνάμεις του Καντάφι πόλη, Ζαουίγια.
Τα τρία μέλη της ομάδας, ο Βρετανός δημοσιογράφος Κρις Κομπ-Σμιθ, ο Τούρκος χειριστής της κάμερας Γκοκτάϊ Κοραλτάν και ο Παλαιστίνιος ανταποκριτής Φέρας Κιλάνι, κατηγορήθηκαν για κατασκοπεία και απειλήθηκε η ζωή τους κατά τη διάρκεια της 21 ωρών κράτησής τους από στρατιώτες και μυστικούς αστυνομικούς, πιστούς στο Λίβυο ηγέτη Μουαμάρ Καντάφι.
Όπως ανέφεραν στις μαρτυρίες τους, αφού τους φόρεσαν κουκούλες και χειροπέδες, τους γρονθοκόπησαν, ενώ τους χτύπησαν και με ρόπαλα και όπλα.
Ο Φέρας με δήλωσή του, που δόθηκε από το BBC, είπε ότι κατά

Απογοητευτικά είναι τα στοιχεία για την ανάπτυξη του τουριστικού κλάδου στην χώρα μας καθώς δεν φαίνεται να αποτελεί πόλο έλξης για τουριστικές επενδύσεις.



Απογοητευτικά είναι τα στοιχεία για την ανάπτυξη του τουριστικού κλάδου στην χώρα μας καθώς δεν φαίνεται να αποτελεί πόλο έλξης για τουριστικές επενδύσεις.

Αδύναμη η Ελλάδα


Ανεπαρκή χαρακτηρίζει την αντιμετώπιση του προβλήματος της παράνομης μετανάστευσης από την Ελλάδα, ο Οργανισμός Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της ΕΕ. Μάλιστα, ο Οργανισμός αφήνει σαφείς αιχμές, καθώς τονίζει ότι έχει δοθεί έκτακτη βοήθεια από την ΕΕ. Τα στοιχεία της έρευνας για τον Έβρο

ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ....




ανεκδοτο: Σε πόσα κομμάτια χώρισε ο Βush το Ιράκ;

 Σε πόσα κομμάτια χώρισε ο Βush το Ιράκ;
- Σε τρία: Diesel - Αμόλυβδη - Super

- Τι είναι 4 λάστιχα και τι είναι 365 χρησιμοποιημένα προφυλακτικά;
- Τα 4 λάστιχα είναι GOODYEAR ενώ τα 365 προφυλακτικά είναι VERY GOOD YEAR!

- Πως μπορείς να πετάξεις ένα αβγό στον τοίχο χωρίς να το σπάσεις;
- Να το πετάξεις μαζί με την κότα.

ΤΖΕΦΡΥ ΠΡΟΣ ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ:"ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ,ΕΓΩ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΔΝΤ"



Νέες αποκαλύψεις για τις συνομιλίες Παπανδρέου – Στρος Καν κάνει το περιοδικό ΕΠΙΚΑΙΡΑ στο τεύχος του που κυκλοφορεί αύριο.
Συγκεκριμένα, ο Γάλλος δημοσιογράφος Νικολά Εσκουλάν πήρε συνέντευξη από τον Ντομινίκ Στρος Καν , αλλά όπως παραδέχεται ο ίδιος στο ελληνικό περιοδικό έχουν κοπεί αποσπάσματα που.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες