ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

20/2/11

Στρος Καν :«O Παπανδρέου είχε ζητήσει παρέμβαση του ΔΝΤ δύο μήνες μετά τις εκλογές»

Δύο μήνες μετά τις βουλευτικές εκλογές του 2009 και συγκεκριμένα το Δεκέμβριο του 2009, ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου είχε ζητήσει παρέμβαση του ΔΝΤ στην Ελλάδα, όπως αποκάλυπτει ο επικεφαλής του Ταμείου Ντομινίκ Στρος Καν σε ντοκιμαντέρ του γαλλικού τηλεοπτικού σταθμού "Canal +", το οποίο θα προβληθεί τον προσεχή μήνα, αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας "Καθημερινής της Κυριακής".
Παράλληλα ο πρωθυπουργός είχε θέσει το θέμα τον ίδιο μήνα και στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ, για να εισπράξει τότε από τους ομολόγους του την

Δικαίωση για τον Αρχιμανδρίτη Επιφάνιο Οικονόμου

Και με τη βούλα του νόμου δικαιώθηκε ένας ιερέας που πλήρωσε την αφοσίωσή του στον Μακαριστό Χριστόδουλο.
Ύστερα από πέντε αναβολές, το 9ο τριμελές Πρωτοδικείο Αθηνών καταδίκασε σε έναν χρόνο φυλάκιση τον Χ.Κ., τον άνθρωπο πάνω στον οποίο είχε χτιστεί όλο το άδικο όπως αποδείχτπκε κατηγορητήριο για τον εκπρόσωπο Τύπου του Μακαριστού, αρχιμανδρίτη Επιφάνιο Οικονόμου.
Θυμίζουμε πως ο π. Eπιφάνιος Οικονόμου είχε υποστεί βαρύτατο εξευτελισμό και

Υπουργός Εξωτερικών "Ο Αρχιεπίσκοπος Δημήτριος είναι μεγάλη προσωπικότητα"

Ο υπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Δρούτσας, είχε σήμερα συνάντηση με τον αρχιεπίσκοπο Αμερικής Δημήτριο, με τον οποίο συζήτησε μια σειρά ζητημάτων που αφορούν την Ελλάδα και την Ομογένεια.
Ο κ. Δρούτσας δήλωσε ότι κάθε συνάντησή του με τον αρχιεπίσκοπο Δημήτριο αποτελεί "ιδιαίτερη τιμή και χαρά" και επισήμανε ότι είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για πολλά θέματα.
"Ο Σεβασμιότατος είχε την καλοσύνη να με ενημερώσει για το σημαντικό έργο της Αρχιεπισκοπής, ιδιαίτερα σε ότι αφορά την Ομογένεια, η οποία είναι τόσο σημαντική για την Ελλάδα", τόνισε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας ότι από την πλευρά του ενημέρωσε το συνομιλητή του

Β' Εθνική: Έχασαν έδαφος ΟΦΗ και Διαγόρας

ΟΦΗ και Διαγόρας έχασαν σημαντικό έδαφος στην προσπάθεια που κάνουν για να πλασαριστούν όσο ψηλότερα γίνεται στη βαθμολογία της Β' Εθνικής, καθώς και οι δυο ήρθαν ισόπαλοι στα παιχνίδια τους με Τρίκαλα και Πανθρακικό αντίστοιχα.
Οι Κρητικοί φιλοξένησαν στο Ηράκλειο τους Τρικαλινούς και ήταν εκείνοι που προηγήθηκαν στο 38' με κεφαλιά του Αγρίτη. Παρόλα αυτά, έξι λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με το ίδιο νόμισμα και με κεφαλιά του Μίνγκα έγραψαν το τελικό 1-1.
Ο Διαγόρας, από την άλλη, έμεινε στη λευκή ισοπαλία με τον Πανθρακικό

Σεξ στα 16 και χωρίς προφυλάξεις κάνουν οι Ελληνίδες!!!

Στην τρυφερή ηλικία των 16 ετών γνωρίζουν το σεξ τα κορίτσια στη χώρα μας, χωρίς να παίρνουν τις απαραίτητες προφυλάξεις, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν από τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα.

Οι ειδικοί μελέτησαν τη...

συμπεριφορά 43 σεξουαλικά δραστήριων κοριτσιών ηλικίας 13,8 – 19 ετών και διαπίστωσαν ότι είχαν κατά μέσο όρο δύο συντρόφους (διακύμανση από έναν έως 12).

Το 85% των κοριτσιών χρησιμοποιούσε σπανίως προφυλακτικό

Ομαδικό όργιο φοιτητών σε χαμάμ στο Άγκιστρο

Σάλο στη μικρή κοινωνία του χωριού Άγκιστρο, έχει προκαλέσει ομαδικό όργιο φοιτητών στο γνωστό χαμάμ της περιοχής. Παρέα από φοιτητές και φοιτήτριες
που σπουδάζουν στη Θεσσαλονίκη, επισκέφτηκαν τα ιαματικά λουτρά προκειμένου να χαλαρώσουν και να περάσουν ένα διήμερο μακριά από την καθημερινότητα.

Το ταξίδι αναψυχής, όμως, γρήγορα μετατράπηκε σε τρικούβερτο γλέντι, όταν η παρέα χαλάρωσε τόσο που γρήγορα τα αθώα παιχνιδάκια μετατράπηκαν σε ταινία σκληρού πορνό.
Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, οι «φωνές» των φοιτητών ξεσήκωσαν την περιοχή, καθώς η «θερμοκρασία» είχε ανέβει επικίνδυνα.

Οι φοιτητές, αφού απόλαυσαν το... χαμάμ, αποχώρησαν για το

ΥΠΟΙΚ: Δεν είναι μνημονιακός στόχος τα 50 δισ. ευρώ

Τα 50 δισ. ευρώ αποτελούν ένα στόχο που θέτει η κυβέρνηση για τα οφέλη από την αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας σε βάθος πέντε ετών, δηλαδή, πέρα από τη χρονική διάρκεια του Προγράμματος Οικονομικής Πολιτικής και του μηχανισμού στήριξης της Ελλάδας, ξεκαθαρίζει σε συνέντευξή του ο υπουργός Οικονομικών.
Μιλώντας στο «Έθνος της Κυριακής» ο κ. Παπακωνσταντίνου διευκρινίζει ότι τα 50 δισ. δεν είναι μνημονιακός στόχος, ενώ όπως επισημαίνει υπάρχει και η δυνατότητα μακροχρόνιας μίσθωσης, που προτιμούν και πολλοί επενδυτές.
Ο υπουργός Οικονομικών επισημαίνει πως στόχος της κυβέρνησης για το 2011 είναι να αντλήσει περισσότερα από 1 δισ. ευρώ από τις αποκρατικοποιήσεις, ενώ αναφερόμενος στην

ΤΟ ΡΟΖ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΣΤΕΛΛΑΣ

Εδώ και λίγες ώρες κυκλοφορεί στο χώρο του διαδικτύου το επίμαχο ροζ βίντεο της Στέλλας Μπεζαντακου
Πρόκειται για ένα

Iρανικά πολεμικά πλοία διέπλευσαν την Διώρυγα του Σουέζ

Δύο ιρανικά πολεμικά πλοία διέπλευσαν την Διώρυγα του Σουέζ και κατευθύνονται προς την Συρία, σύμφωνα με το αραβόφωνο ιρανικό τηλεοπτικό δίκτυο Αλ Αλάμ.

Ο Ισραηλινός υπουργός Εξωτερικών Αβιγκντορ Λίμπερμαν είχε δηλώσει την Τετάρτη ότι η κίνηση του Ιράν να στείλει τα πολεμικά να περάσουν την

ΣΚΙΟΥΡΟΣ ΣΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

 ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΣΚΙΟΥΡΟ!!!!!

Γαλλία: Δεν σκέφτεται τις προεδρικές εκλογές ο Στρος-Καν

  O γενικός διευθυντής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Στρος-Καν επιμένει ότι δεν έχει «τίποτε άλλο» στο μυαλό του πέρα από τα καθήκοντά του.
Ο επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, ο Γάλλος Ντομινίκ Στρος-Καν, επέμεινε το Σάββατο ότι δεν έχει «τίποτε άλλο στο μυαλό του» πέρα από το ΔΝΤ, ερωτηθείς σχετικά με τις προθέσεις του εν όψει των προεδρικών εκλογών στη Γαλλία το 2012, στις

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Σπιναλόγκα

Πώς χαιρετούν στην Σπιναλόγκα;

ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ : Μακαρονάκι κοφτό με μανιτάρια και μάραθο (Νηστίσιμη συνταγή)


Υλικά:

500γρ. μακαρονάκι κοφτό
15-20 μανιτάρια καστανά κομμένα στα τέσσερα
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
½ φλυτζάνι ελαιόλαδο

Φτου σας! Σκοτώσατε το ποδόσφαιρο



ΤΕΛΟΣ Ο ΣΙΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΔΕΙΑΣΕΙ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ. ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΜΠΑΛΑ ΚΙ ΟΧΙ ΠΟΛΕΜΟ.
Φτου σας! Σκοτώσατε το ποδόσφαιρο
Αυτά που έγιναν στο Καραισκάκη ήταν απλά η εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Γι αυτό το σκέφτονται να έρθουν μεγάλοι παίκτες. Γι αυτό στην Ευρώπη πατώνουμε. Γι αυτό τα γήπεδα είναι άδεια. Γι αυτό πάμε κατά διαόλου!

Κινητό για γερή καρδιά


Δεν αισθάνεστε καλά; Τότε βάλτε το κινητό σας τηλέφωνο και κάνει ένα καρδιογράφημα και αν δεν είστε καλά θα καλέσει από μόνο του το ασθενοφόρο
Τα νέα έξυπνα κινητά τηλέφωνα ΕΡΙ Life τα οποία δημιουργήθηκαν στη Σιγκαπούρη έχουν ασυνήθιστες δυνατότητες. Αν ο χρήστης πιέσει το δάχτυλό του σε μια υποδοχή, το κινητό θα του κάνει ένα μίνι-ηλεκτροκαρδιογράφημα, ελέγχοντας το σφυγμό του.

Ακατάλληλα 8 στα 10 σχολεία


Τον κώδωνα κινδύνου κρούουν δημοτικοί σύμβουλοι για την γκρίζα εικόνα των σχολείων της Αθήνας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί σχολική μονάδα που ξεκίνησε να χτίζεται το 1986 και ακόμα δεν έχει παραδοθεί. Ελλιπής συντήρηση, σάπια κουφώματα, μηδαμινές εργασίες υποδομών

Σήμα κινδύνου εκπέμπουν τα σχολικά κτίρια της Αθήνας, καθώς οι χρόνιες ελλείψεις και τα κτιριακά προβλήματα καθιστούν αρκετά από αυτά ολικώς ή μερικώς ακατάλληλα.

Εκτος μνημονίου τα 50 δις


Ο στόχος των ιδιωτικοποιήσεων των 50 δις ευρώ δεν αποτελεί όρο για τη συνέχιση της δανειοδότησης της Ελλάδας από την Τρόικα, όπως διαβεβαιώνουν πηγές του ΔΝΤ

“Μετά το 2013 η τρόικα δεν µπορεί να σου πει τι θα κάνεις και τα 50 δις ευρώ φτάνουν ως το 2015”, σηµειώνουν στην Ουάσιγκτον, σύμφωνα με “Τα Νέα” (19/02).

"Γαλάζιο" ξεπούλημα ελληνικής γης


Εκποιήσεις ή απόπειρες εκποιήσεις εκτάσεων γης φιλέτων από την Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου κατά την περίοδο διακυβέρνησης της ΝΔ, και μάλιστα κοψοχρονιά αποκαλύπτει Κυριακάτικο δημοσίευμα εφημερίδας

Όπως αποκαλύπτει  το "Έθνος της Κυριακής" (20/02),  με ύποπτες μεθοδεύσεις, η ΚΕΔ εκποίησε το 2005 παραθαλάσσιο “φιλέτο” σε ιδιώτη, στην Πιερία, υπόθεση με την οποία ασχολήθηκε και η Δικαιοσύνη.

Ο Σαμαράς πανηγύρισε τα δύο γκόλ του Ολυμπιακού

Ο Σαμαράς πανηγύρισε τα δύο γκόλ του ΟλυμπιακούΠαρακολούθησε μαζί με τον γιό του στο Καραϊσκάκη το μάτσ Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού

Με τον γιο του πανηγύρισε τα δύο γκολ του Ολυμπιακού ο Αντώνης Σαμαράς. Ο πρόεδρος της ΝΔ παρακολούθησε απο κοντά απο τις κερκίδες του Καραϊσκάκη το μάτσ των "αιωνίων", ενώ έδειξε τον ενθουσιασμό του για τα δύο τέρματα των Τζεμπούρ και Μιραλάς.
Εξάλλου ο Σαμαράς είναι γνωστός "Γαύρος" και μάλιστα σήμερα, στο περιθώριο της συνεδρίασης
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες