ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

27/2/11

Τουρκία: Πέθανε ο Τούρκος πρώην πρωθυπουργός Ερμπακάν

Πέθανε σε ηλικία 84 ετών ο Τούρκος πρώην πρωθυπουργός Νετζμετίν Ερμπακάν, όπως ανακοίνωσε ένας από τους εκπροσώπους του.
Ο Ερμπακάν έφυγε από τη ζωή την παραμονή της επετείου του ονομαζόμενου "μεταμοντέρνου πραξικοπήματος" το οποίο ήταν η αρχή του τέλους για την κυβέρνηση συνασπισμού που είχε σχηματίσει ο ιστορικός ηγέτης του τουρκικού πολιτικού Ισλάμ Νετζμετίν Ερμπακάν.
Ο πρόεδρος του Κόμματος Ευημερίας πέθανε το μεσημέρι σε νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν στην ’γκυρα.
To 1956 δημιούργησε ένα εργοστάσιο όπου κατασκευάστηκε ο πρώτος

Γελοιογραφίες..


Δείτε μερικές πολύ ωραίες γελοιογραφίες που απεικονίζουν την κατάσταση που ζούμε σήμερα..

Φραστική επίθεση κατά Πάγκαλου από Έλληνες φοιτητές στο Παρίσι

Παρίσι, Γαλλία
Έλληνες φοιτητές στο Παρίσι επιτέθηκαν φραστικά στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Θεόδωρο Πάγκαλο κατά την άφιξή του στο Ελληνικό Σπίτι της Πανεπιστημιούπολης για την προβολή της ταινίας του Κώστα Γαβρά «Ζ», παρουσία του σκηνοθέτη. Μετά την επίθεση η βραδιά-αφιέρωμα στον Κ.Γαβρά ακυρώθηκε. Για «τρομοκρατικού χαρακτήρα παρέμβαση Γάλλων αναρχικών και Ελλήνων οπαδών του ΣΥΡΙΖΑ» έκανε λόγο σε ανακοίνωσή του ο Θ.Πάγκαλος.

Πριν από την έναρξη και μόλις έφθασε στην αίθουσα ο Θεόδωρος

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΟΣΦΠ

Ποιός είναι ο "τοξότης" των επεισοδίων

Το μεσημέρι της Τετάρτης στα επεισόδια στο κέντρο βρέθηκε με ένα τόξο στο χέρι και συνελήφθη από μία ολόκληρη διμοιρία των ΜΑΤ.

Οι φωτογραφίες του κρατώντας το τόξο στη διαδήλωση στο κέντρο της Αθήνας έκαναν τον γύρο του κόσμου και σύμφωνα με την εφημερίδα Πρώτο Θέμα είναι ο μεγαλύτερος γιος μιας αστικής καλλιτεχνικής οικογένειας των βορείων προαστίων.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα ο 22χρονος νεαρός φοιτητής του

κορίτσια......................


Κορίτσια με μπικίνι Νο45


Αεροπλάνο 400 δολαρίων

http://www.mediasoup.gr/sites/default/files/imagecache/medium_splash/images/self_aeroplano.JPG
Ο μηχανικός ονομάζεται Ding Shilu και κατάφερε να δημιουργήσει ένα αεροπλάνο χρησιμοποιώντας υλικά που κοστίζουν 400 δολάρια ($395 για την ακρίβεια) , όπως μεταδίδουν τα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.

O Ding Shilu πιλοτάρει το αεροπλάνο του σε δρόμους της Shenyang


Το φθηνότερο αεροπλάνο ζυγίζει περίπου 130 κιλά και είναι φτιαγμένο από

Adriana Sklenarikova: Ακατάλληλη για καρδιακούς...!! (hot photos)

Προσοχή!! Μην δείτε αυτό το άρθρο αν είστε καρδιακοί, υπερτασικοί, και στα πρόθυρα εγκεφαλικού..

Διαβάζοντας στο ίντερνετ μάθαμε ότι η Adriana Sklenarikova ήρθε στην Ελλάδα προσκεκλημένη από μια επώνυμη ελληνική εταιρεία ρούχων.

Με αφορμή την επίσκεψη της, σας παρουσιάζουμε

ΓΙΑΤΙ ΚΟΠΗΚΑΝ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΑΥΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ (ΕΞΑΝΤΑΣ) ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΤ;

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΞΑΝΤΑ ΤΗΣ ΝΕΤ. ΣΤΟ SITE ΤΗΣ ΝΕΤ ΤΟ ΔΙΈΓΡΑΨΑΝ. ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΔΝΤ ΕΊΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ.

Λοιπον σε αυτο το βίντεο διχνει την Γουατεμαλα οπου το ΔΝΤ καταφερε να μπει το 1984 και καταφερε να......
παει την οικονομια σε υψηλα επιπεδα. Μικρο πληθωρισμο , εξαγωγες και ευημερια μακροοικονομικων. Ομως ΜΕ ΕΝΑ ΤΙΜΗΜΑ. Το χρημα το...
διακινουν 10-20 οικογενειες. Ολοι οι κατοικοι υποσυτιζονται και τα παιδια

Πως φαντάζονταν το 2000 οι άνθρωποι του 1910

αν αναλογιστεί κανείς ότι δεν γνώριζαν τι είναι ο υπολογιστής τότε.

Πάμε να δούμε πως φαντάζονταν το έτος 2000 οι άνθρωποι του 1910

Αυτή είναι η πιο sexy αθλήτρια στον κόσμο!!!

Μπορεί να έχουμε συνηθίσει τα μοντέλα σε φωτογραφίσεις και εξώφυλλα περιοδικών, όμως και οι αθλήτριες  τον... τελευταίο καιρό έχουν αποκτήσει όλο και μεγαλύτερο γκρουπ θαυμαστών.
Μία  από αυτές και η...
Ντάρια Κλίσινα, η μόλις 19 Μαΐων πρωταθλήτρια μήκους, η  οποία σε κάθε της εμφάνιση κάνει τον ανδρικό πληθυσμό να παραμιλά.

Η Ντάρια θεωρείται μία από τις πιο sexy αθλήτριες του κόσμου κι αυτό γιατί οι καμπύλες της

Ερχεται στη Θράκη ο Νταβούτογλου

Η άφιξη του επικοινωνιακού Αχµέτ Νταβούτογλου αναµένεται να είναι και το µόνο νέο στο µέτωπο των ελληνοτουρκικών, τουλάχιστον  µέχρι τις βουλευτικές εκλογές στην Τουρκία. Στη φωτογραφία ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών (δεξιά) µε τη σύζυγό του  «Θέλω να έρθω στην Ελλάδα οδικώς και να περάσω από τη Θράκη».

Την επιθυµία αυτή είχε εκφράσει ο Αχµέτ Νταβούτογλου στην ελληνική διπλωµατική αποστολή στο Ερζερούµ. Οδικώς δεν θα έρθει ο τούρκος υπουργός Εξωτερικών – πραγµατοποιεί επίσηµη επίσκεψη το διάστηµα 8-10 Μαρτίου – αλλά από τη Θράκη θέλει να περάσει. Αυτή, λένε διπλωµατικές πηγές, ίσως να είναικαι η µόνη είδηση που θα προκύψει στο µέτωπο των ελληνοτουρκικών, τουλάχιστον µέχρι τις εκλογές της 12ης Ιουνίου στηνΤουρκία. Οπουδεν πρέπει βέβαια να αποκλείονται και «δείγµατα γραφής» από τις τουρκικές ένοπλες δυνάµεις, όπως φάνηκε από

Σαρκοζί: «Αν προσέξατε, δεν έκανα κάποια δήλωση για το Κυπριακό…»

Για πρώτη φορά, μετά από 19 χρόνια, Γάλλος Πρόεδρος επισκέφθηκε χθες την Τουρκία. Ο Νικολά Σαρκοζί είχε συνάντηση με τον Τούρκο Πρόεδρο Αμπντουλάχ Γκιουλ και τον Τούρκο Πρωθυπουργό Ταγίπ Ερντογάν στην Άγκυρα, ως προεδρεύων των G20. Μετά το πέρας των συναντήσεων, ο Σαρκοζί αναφέρθηκε στα ευρωτουρκικά ζητήματα, χαρακτηρίζοντάς τα ως «θέματα που δεν συμφωνούμε», σημειώνοντας, ωστόσο, ότι οι δύο πλευρές προσπαθούν να κατανοήσουν η μία τις κόκκινες γραμμές της άλλης, για να χαράξουν ένα δρόμο για το μέλλον.
«Μπορεί να έχουμε διαφωνίες», ανέφερε ο Γάλλος Πρόεδρος,

Συλλήψεις Αλβανών για σωρεία ένοπλων ληστειών στην Φθιώτιδα

Σε σωρεία ένοπλων ληστειών ενέχονται οι συλληφθέντες μετά από την αιματηρή καταδίωξη που έγινε χθες το πρωί στη Φθιώτιδα ύστερα από τη διπλή ληστεία στην Αγροτική Τράπεζα και στα ΕΛ.ΤΑ. του Μώλου.

Οι τέσσερις που συνελήφθησαν είναι Αλβανοί και ειδικότερα δύο

«Μάννα εξ ουρανού» η κρίση στη Λιβύη για τις ελληνικές ακτοπλοϊκές εταιρείες

του Νικου Mπαρδουνια
Για τις ελληνικές ακτοπλοϊκές εταιρείες η κρίση στη Λιβύη αποδείχθηκε «μάννα εξ ουρανού». Κι αυτό γιατί κλήθηκαν να συμβάλουν στην ασφαλή μεταφορά χιλιάδων ξένων υπηκόων, κυρίως Κινέζων, προς την Ελλάδα έναντι, όπως υποστηρίζουν ναυλομεσιτικοί οίκοι, πολύ καλών οικονομικών συμφωνιών.
Αυτό σημαίνει ότι θα εισρεύσει στα ταμεία τους «ζεστό» χρήμα ύψους έως και 20 εκατ. ευρώ, δίνοντας λύση στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν λόγω της μείωσης της επιβατικής κίνησης και της σημαντικής αύξησης της τιμής των καυσίμων.
Να σημειωθεί ότι για το 2010 μόνο οι εισηγμένες στο Χ.Α. ακτοπλοϊκές

Τα μεγάλα ψέματα του υπουργείου Ανάπτυξης για τις τιμές των ειδών διατροφής

του Γιάννη Τριήρη
Εμπαίζει χωρίς αιδώ τους Έλληνες καταναλωτές η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, παρουσιάζοντας στοιχεία για τις τιμές των προϊόντων διατροφής και νοικοκυριού, που έρχονται σε ευθεία αντίθεση με τα επίσημα στοιχεία της Στατιστικής Υπηρεσίας .
Σε μια πρωτοφανή επιχείρηση παραπληροφόρησης των Ελλήνων πολιτών, ο Υφυπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Ντίνος Ρόβλιας, εξέδωσε, την Παρασκευή δελτίο τύπου, στο οποίο παρουσίαζε στοιχεία του Παρατηρητηρίου Τιμών της Γενικής Γραμματείας Εμπορείου, στην οποία προΐσταται ως γενικός γραμματέας ο κ. Στέφανος Κομνηνός, πανηγυρίζοντας για δήθεν μειώσεις τιμών σε 70 συγκεκριμένα προϊόντα.
Σύμφωνα με τα παραπλανητικά στοιχεία της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου

Προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ στην πρόθεση ψήφου

Προβάδισμα στο ΠΑΣΟΚ δίνουν δύο δημοσκοπήσεις που δημοσιεύονται στο Τύπο.
Ερευνα της MRB που δημοσιεύται στην εφημερίδα Real καταγράφει διαφορά 1,9% υπέρ του ΠΑΣΟΚ.
Συγκεκριμένα, τα ποσοστά έχουν ως εξής: ΠΑΣΟΚ 23,2%, ΝΔ 21,3% , ΚΚΕ 9%, ΛΑΟΣ 5,6%, ΣΥΡΙΖΑ 3%, ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ- ΠΡΑΣΙΝΟΙ 2,7%, ΔΗΣΥ 2,2%, ΔΗΜΑΡ 2,2%, ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ 4% και η αδιευκρίνιστη ψήφος φθάνει το 26,8%. Στην έρευνα δεν γίνεται

Τα επαγγέλματα που αντέχουν...στην κρίση

Φυσιοθεραπευτές, μεταφραστές, τεχνικοί Η/Υ, ακόμη και προπονητές περιλαμβάνονται στη λίστα του αμερικανικού περιοδικού Businessweek με τα δέκα επαγγέλματα που εμφανίζουν τις καλύτερες προοπτικές για το 2011.
Σύμφωνα με ανάλυση του Businessweek, στις Ηνωμένες Πολιτείες και όπως προκύπτει από στοιχεία του υπουργείου Εργασίας της χώρας, σημαντική αύξηση αναμένεται να σημειώσει φέτος η ζήτηση φυσιοθεραπευτών καθώς οι baby boomers μεγαλώνουν και όλες οι ηλικίες αναγνωρίζουν τα σωματικά και ψυχικά οφέλη για την υγεία που συνδέονται με το θεραπευτικό μασάζ.
Οι δουλειές των προπονητών αναμένεται επίσης να ... ανοίξουν,

Μάχες για τα πλέι-οφ


Μάχες για τα πλέι-οφ
Οι μάχες για την τελική κατάταξη στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκας συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον από το σημερινό πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής. Η ΑΕΚ δοκιμάζεται εκτός έδρας με τον Εργοτέλη, ο ΠΑΟΚ με την Καβάλα στην Τούμπα και ο Άρης στο ‘’AEL FC ARENA’’ με την Λάρισα. Την παραμονή του παίζει σήμερα ο Αστέρας Τρίπολης, με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες.

Πρασοτυρόπιτα


Υλικά:

1 πακέτο φύλλο κρούστας
1 κιλό πράσα κομμένα σε ροδέλες
250 γρ. κρεμμυδάκια φρέσκα σε ροδέλες
1 μεσαίο κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: ο τσαντάκι σου.

Σ' ένα ελληνικό χωριό, Κυριακή πρωί μετά τη λειτουργία, ο παπάς έχει πάρει σβάρνα τις ρούγες και... θυμιατίζει ανεξαρτήτως και γενικώς σπίτια, ανθρώπους, δρόμους κλπ.

Εγκλήματα πολέμου στη Λιβύη


Εμπάργκο όπλων, πάγωμα των λογαριασμών του Καντάφι και των συγγενών του και παραπομπή των δολοφονιών αμάχων στη Χάγη αποφάσισε το ΣΑ του ΟΗΕ. Εκτιμήσεις για τουλάχιστον 2.000 νεκρούς. Το παρασκήνιο της απόφασης. Σφαγή τη νύχτα στη Ζαουίγια
Το Συμβούλιο Ασφαλείας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών επέβαλε κυρώσεις στη Λιβύη, περιλαμβανομένων αυστηρού εμπάργκο όπλων, του "παγώματος" πόρων του ηγέτη της χώρας Μουάμαρ Καντάφι, συγγενών του και στελεχών της κυβέρνησής του, ταξιδιωτικών απαγορεύσεων στα ίδια πρόσωπα καθώς και την παραπομπή στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο στη Χάγη των δολοφονιών αμάχων στο πλαίσιο της καταστολής των αντικαθεστωτικών κινητοποιήσεων που διαρκούν δύο εβδομάδες.

Ανυπότακτοι στην εφορία


Σκληραίνει η αντιμετώπιση της Πολιτείας προς τους ανυπότακτους, με την εμπλοκή της εφορίας στην επιβολή των προστίμων. Δείτε πώς θα αναγκάζονται να πληρώνουν οι λιποτάκτες. Τι θα ισχύει με τους έφεδρους και τους Έλληνες του εξωτερικού

Τον στρατό μπορείς να τον αποφύγεις, την εφορία ποτέ! Πλέον οι ανυπότακτοι πέρα από το στρατοδικείο, θα έρχονται αντιμέτωποι και με τα τσουχτερά πρόστιμα της εφορίας.

Πέντε ώρες χωρίς μέσα


Για πέντε ώρες χωρίς μέσα μαζικής μεταφοράς θα μείνει τη Δευτέρα η Αθήνα, λόγω στάσης εργασίας των εργαζομένων. Κοινή γενική συνέλευση όλων των εργαζομένων για το μέλλον των κινητοποιήσεών τους

Σοβαρά προβλήματα αναμένεται να αντιμετωπίσει το επιβατικό κοινό τη Δευτέρα, λόγω κοινής στάσης εργασίας των εργαζομένων στις αστικές συγκοινωνίες.

Παράπλευρη απώλεια


Έτοιμη να επιστρέψει στη χώρα της φέρεται η Ουκρανή νοσηλεύτρια του Λίβυου ηγέτη, σοκαρισμένη από την κατάσταση που επικρατεί στη Λιβύη. Δείτε τι δηλώνει η κόρη της Τατιάνα

Η πρωτοφανής βιαιότητα με την οποία το λιβυκό καθεστώς καταστέλλει τις λαϊκές διαδηλώσεις, φαίνεται πως έχει και... παράπλευρες απώλειες.

Διάσωση στη Σαχάρα


Στη Σούδα επέστρεψαν οκτώ Έλληνες και έντεκα Κύπριοι, που είχαν εγκλωβιστεί στην περιοχή Jalu. Μεταφέρονται με C-160, σε επιχείρηση που συντονίζεται από τη γερμανική κυβέρνηση

Οκτώ Έλληνες και έντεκα Κύπριοι που εργάζονται για κυπριακή κατασκευαστική εταιρία στην περιοχή Jalu της Λιβύης,  επέστρεψαν στην αεροπορική βάση της Σούδας με αεροσκάφος C-160 της γερμανικής Πολεμικής Αεροπορίας.

Υπογραφές για άρση βουλευτικής ασυλίας


Πληθαίνουν οι φίλοι πρωτοβουλίας στο Facebook με αίτημα την άρση της βουλευτικής ασυλίας. Έγγραφο με 8.000 υπογραφές πολιτών κατατέθηκε στη Βουλή. "Ο κόσμος θέλει επιτέλους να τιμωρηθεί κάποιος" δηλώνει μέλος της επιτροπής (Pic)

Ξεκίνησε ως διαμαρτυρία στο Facebook κατά της ατιμωρησίας των πολιτικών, ωστόσο δείχνει να μετατρέπεται σε κίνημα που διεκδικεί να λογοδοτήσουν υπουργοί και πρώην υπουργοί για τα σκάνδαλα, που διαρκώς οδηγούνται στο αρχείο.

Schaeuble: Λάθος η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ


Η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ "δεν είναι ταμπού, αλλά θεωρώ ότι θα ήταν λάθος", σημειώνει ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Wolfgang Schaeuble σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Focus.
Schaeuble: Λάθος η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ
Η επιστροφή της Ελλάδας στη δραχμή θα ήταν "καταστροφική" για τη γερμανική οικονομία καθώς θα προκαλούσε την ανατίμηση του ευρώ, πλήττοντας και τις γερμανικές εξαγωγές, δηλώνει ο Schaeuble στο περιοδικό, όπως μεταδίδει το Bloomberg.

Κατέσχεσαν τα...τραγούδια του Τόλη



Οι μεγάλες επιτυχίες του Τόλη Βοσκόπουλου, όπως το «Αγωνία», «Οι άντρες δεν μιλούν πολύ» και «Πριν χαθεί το όνειρό μας», έχουν μεγαλώσει γενιές Ελλήνων και ακούγονται ακόμη και σήμερα.
Κατέσχεσαν τα...τραγούδια του Τόλη
Ωστόσο, ο μεγάλος μας δημιουργός και τραγουδιστής που τραγουδούσε με πάθος μόνο για τον έρωτα είναι υποχρεωμένος να μοιράζεται εδώ και 8,5 μήνες τα πνευματικά δικαιώματά τους με την εφορία. Και επειδή τα χρωστούμενα είναι πολλά, απ’ ό,τι φαίνεται δεν θα ανταμείβεται για πολλά ακόμη χρόνια.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες