ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

7/2/11

Γκολ στους μαθητές

Σχέσεις με πέντε μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας του σχολείου όπου δίδασκε είχε μια καθηγήτρια φυσικής αγωγής. Το κακό γι' αυτήν είναι ότι επρόκειτο για πέντε ανήλικους. Κινδυνεύει με βαριά ποινή

Μία 32χρονη καθηγήτρια φυσικής αγωγής από το Οχάιο των Ηνωμένων Πολιτειών κατηγορείται ότι είχε ερωτική επαφή με πέντε ανήλικους μαθητές της, στους οποίους μάλιστα αγόρασε και αλκοόλ.

NASA: Επιτέλους, ο ήλιος σε …3D! (pics + video)

NASA: Επιτέλους, ο ήλιος σε …3D! (pics + video)
Μπορεί πρακτικά να το γνωρίζαμε αλλά ¬–πλέον- έχει και την σφραγίδα της ΝΑΣΑ. Ο ήλιος είναι σφαίρα!!! Κι όμως αυτό που –εδώ και χρόνια- θεωρούσαμε αυτονόητο, εδώ και λίγες ώρες μπορεί να αποδειχθεί και στην πράξη.

Η ΝΑΣΑ μπόρεσε να φωτογραφίσει πανοραμικά αλλά και –αντίστοιχα- να τραβήξει βίντεο από τον ήλιο, που αποδεικνύουν το ακριβές σχήμα του και μπορούν να αποκαλύψουν πολλά στοιχεία που δεν ήταν γνωστά στους επιστήμονες –μέχρι σήμερα- για την… καρδιά του πλανητικού μας συστήματος.

Διέρρηξαν μοναστήρι στις Σέρρες


Αντικείμενα συνολικής αξίας 60.000 ευρώ έκλεψαν άγνωστοι δράστες από το μοναστήρι Προφήτη Ηλία, στο Άγιο Πνεύμα του νομού Σερρών, το οποίο διέρρηξαν. Οι άγνωστοι απέσπασαν χρυσαφικά, χρήματα, και άλλα πολύτιμα αναθήματα, ενώ αφαίρεσαν από την εικόνα της
Διέρρηξαν μοναστήρι στις Σέρρες
 Παναγίας Μυρτιδιώτισσας τρία χρυσά δεσποτικά εγκόλπια που απεικονίζουν την Παναγία, ένα χρυσό σταυρό, ένα πεντόλιρο, τέσσερις χρυσές λίρες, ένα χρυσό ρολόι λαιμού, ένα περιδέραιο με ανάγλυφες παραστάσεις, καθώς επίσης και αρκετά χρυσά δακτυλίδια, βέρες, βραχιόλια, και διάφορα άλλα χρυσαφικά.

ΑΝΕΚΔΟΤΟ :Ανύπαρκτα πράγματα !

Τίτλος:   Ανύπαρκτα πράγματα

Σε μια συνάντηση του Παπανδρέου με τον πρωθυπουργό της Ελβετίας, ο Παπανδρέου συστήνει τους υπουργούς του:
- Ο υπουργός Δικαιοσύνης, Εργασίας, Υγείας, Παιδείας, Οικονομίας κλπ.
Έρχεται η σειρά του Ελβετού, που συστήνει αντίστοιχα:

Δεν ήξερε τον Εθνικό Ύμνο

Να ανοίξει η γη να τη καταπιεί ήθελε η σέξι Κριστίνα Αγκιλέρα, η οποία μπέρδεψε τα λόγια της όταν τραγούδησε τον Εθνικό Ύμνο των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια της έναρξης του Σούπερ Μπολ στο Τέξας.
Ένα μεγάλο λάθος για την εμπειρία της έκανε η ξανθιά καλλονή, Κριστίνα Αγκιλέρα όταν τραγούδησε τον Εθνικό Ύμνο των ΗΠΑ, κατά τη διάρκεια της  έναρξης του Σούπερ Μπολ στο Τέξας.

Η Υγεία... «στην εντατική»


Σε μία περίοδο που οι ιώσεις και η γρίπη είναι σε έξαρση, με κύρια αυτή της γρίπης Η1Ν1, η κόντρα στον χώρο της υγείας καλά κρατεί. Έτσι ανένδοτοι είναι οι γιατροί του ΙΚΑ, οι συνάδελφοί τους των νοσοκομείων του ΕΣΥ και οι ελευθεροεπαγγελματίες, αλλά και οι φαρμακοποιοί, οι οποίοι συνεχίζουν τις απεργιακές κινητοποιήσεις τους με στόχο να αποσυρθεί το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας.
  1. Η Υγεία... «στην εντατική»
Η στάση τους, οδήγησε τον υπουργό Υγείας κ. Α. Λοβέρδο, τον αναπληρωτή υπουργό Εργασίας κ.Γ. Κουτρουμάνη και τον διοικητή του ΙΚΑ κ. Ρ. Σπυρόπουλο να αφαιρέσουν από τα χέρια των γιατρών του ΙΚΑ τα συνταγολόγια.

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ 07/02/2011

Χωρίς ανάσα…

Χωρίς ανάσα… (Photo: Action Images)
Τέλος μπαίνει από σήμερα στους πανηγυρισμούς για τη νίκη με σκορ 1-0 επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα για τον Παναθηναϊκό, αφού ακολουθεί ένα ακόμα δύσκολο και σημαντικό ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Μέσα στη βδομάδα επιστρέφουν Σισέ και Μπουμσόνγκ στις προπονήσεις.

Νέες στάσεις εργασίας


Ταλαιπωρία αναμένεται για το επιβατικό κοινό. Στάση εργασίας στα λεωφορεία τη Δευτέρα και στο Μετρό την Τρίτη. Κρίσιμες γενικές συνελεύσεις. Αλλάζει η μορφή των κινητοποιήσεων

Σε νέες κινητοποιήσεις προχωρούν από τη Δευτέρα οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς, λόγω γενικών συνελεύσεων
Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα, θα μείνουν ακινητοποιημένα από τις 11 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα τα μπλε λεωφορεία.

Nein Πάγκαλου σε Μέρκελ


Ισχυρό ήταν το "όχι" του αντιπροέδρου Θεόδωρου Πάγκαλου στην πρόταση της καγκελαρίου της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ για αναθεώρηση του εθνικού μας Συντάγματος, προκειμένου να επιτύχουμε την αλλαγή. Σε συνέντευξη στην εφημερίδα "Τα Νέα" ο ίδιος αναφέρεται στα μέτρα λιτότητας, τις αλλαγές που απαιτούνται και σε εκτιμήσεις ανάκαμψη της χώρας
Για λήψη μέτρων υπέρ των ομάδων που πέρυσι αιφνιδιάστηκαν και επλήγησαν από τις αυξήσεις και τις περικοπές σε μισθούς και συντάξεις και μάλιστα προς το τέλος του χρόνου, κάνει λόγο ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Τα Νέα», ενώ παράλληλα απορρίπτει τη λογική Μέρκελ και την ανάμειξη των ξένων σε εθνικά θέματα, αλλά και την αναθεώρηση του συντάγματος.

Μπλόκα από αγρότες


Κινητοποιήσεις ξεκινούν από τη Δευτέρα 7/02, οι αγρότες της Μακεδονίας, της Θράκης και της Θεσσαλίας, μετά την "άκαρπη", όπως τη χαρακτήρισαν, συνάντηση με την ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, στην οποία συζητήθηκαν τα ζητήματα που τους απασχολούν.

Με τα τρακτέρ τους θα βγουν στους δρόμους, σήμερα το πρωί στις 11, οι αγρότες των Αδέσμευτων Αγροτικών Συλλόγων του νομού Σερρών. Πρώτο σημείο συνάντησης των αγροτών θα είναι η διασταύρωση Σερρών -Σιδηροκάστρου, επί της Εθνικής Οδού Σερρών - Θεσσαλονίκης. Οι αγρότες θα έχουν προορισμό τον παραμεθόριο σταθμό του Προμαχώνα, ενώ στις προθέσεις τους είναι να κλείσουν με τα τρακτέρ τους τα ελληνοβουλγαρικά σύνορα.

Οχι σύνταξη στα 67



Την κόκκινη γραμμή τράβηξε ο αναπληρωτής Εργασίας Γιώργος Κουτρουμάνης, λίγο πριν την συνάντηση με μέλη της τρόικας. Κάθετη η ηγεσία του υπουργείου στη σύνταξη στα 67. Στο μικροσκόπιο της συνάντησης, μισθοί δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, υγεία, ανάπτυξη και φοροδιαφυγή

Φοβού την έλευση της τρόικας , οι υπουργοί της κυβέρνησης σπεύδουν να θέσουν κόκκινες γραμμές, προκειμένου να ελεγχθούν μαζικές αντιδράσεις από κοινωνικές ομάδες.

Αίθριος καιρός


Γενικά αίθριο καιρό με λίγες τοπικές βροχές το πρωί στην Κρήτη και μικρή περαιτέρω άνοδο της θερμοκρασίας προβλέπει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Τη νύχτα όμως και νωρίς το πρωί στα ηπειρωτικά θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός

Στην Αττική, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ το πρωί η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα είναι βορειοανατολικοί 3 με 5 Μποφόρ. Μικρή ενίσχυση αναμένεται στα ανατολικά μετά το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η θερμοκρασία θα είναι δύο με τρεις βαθμούς χαμηλότερη.

Προσπάθεια να μην εκδοθεί ο Ασάντζ στη Σουηδία

Συνήγοροι του ιδρυτή του ιστοτόπου WikiLeaks, Τζούλιαν Ασάντζ, θα προσπαθήσουν να πείσουν σήμερα, Δευτέρα, το δικαστή Χάουαρντ Ριντλ να εμποδίσει την έκδοσή του στη Σουηδία, όπου καταζητείται για δύο υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης, υποστηρίζοντας ότι είναι πιθανό να καταλήξει στις ΗΠΑ, όπου κινδυνεύει να του επιβληθεί η θανατική ποινή.

Ο 39χρονος ειδικός στους υπολογιστές, ο οποίος έχει εξοργίσει την Ουάσινγκτον δημοσιοποιώντας χιλιάδες διαβαθμισμένα διπλωματικά έγγραφα μέσω του ιστοτόπου που έχει συνιδρύσει, καταζητείται στη Σουηδία όπου δύο εθελόντριες του WikiLeaks τον κατηγορούν για σεξουαλική κακοποίηση, κάτι που ο ίδιος διαψεύδει.

Στη διήμερη ακροαματική διαδικασία που αρχίζει σήμερα στο δικαστήριο Μπέλμαρς στο νοτιοανατολικό Λονδίνο, οι συνήγοροι του Ασάντζ θα επιχειρήσουν να αντικρούσουν το ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης σε βάρος του πελάτη τους.

Η διαδικασία αυτή είχε αρχίσει να εφαρμόζεται το 2004 για να επιταχύνονται οι εκδόσεις

Συνάντηση Χριστόφια - Ντάουνερ

Λευκωσία: Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας θα δεχθεί σήμερα στις 16:00 στο Προεδρικό Μέγαρο τον Ειδικό Σύμβουλο του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό Αλεξάντερ Ντάουνερ. Η σημερινή συνάντηση θα πραγματοποιηθεί ενόψει της συνάντησης της Τετάρτης μεταξύ των ηγετών των δύο κοινοτήτων, στο πλαίσιο των συνομιλιών για λύση του Κυπριακού.
Η συνάντηση της Τετάρτης θα είναι η πρώτη μεταξύ των ηγετών των δύο κοινοτήτων μετά τη συνάντησή τους στη Γενεύη με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ στις 26 Ιανουαρίου.
Μετά τη συνάντηση στη Γενεύη, ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Μπαν Γκι-μουν είχε δηλώσει ότι οι δύο πλευρές συμφώνησαν να εντατικοποιήσουν τις διαπραγματεύσεις με

Στους δρόμους σήμερα οι αγρότες

Στους δρόμους βγαίνουν σήμερα Δευτέρα οι αγρότες του νομού Λάρισας. Υλοποιώντας σχετική απόφαση της πανελλήνιας επιτροπής αγροτών Ελλάδας, η επιτροπή αγροτών νομού Λάρισας έχει απευθύνει προσκλητήριο προς τους αγρότες της περιοχής, να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση, η οποία θα ξεκινήσει μετά τις 12 το μεσημέρι με προσυγκέντρωση αγροτικών μηχανημάτων στον κόμβο Γυρτώνης.

Ανάλογα με την συμμετοχή θα υπάρξει και ανάλογη απόφαση, προκειμένου εν συνεχεία τα

Καλύτερο το «ντόπιο πρωινό»

Ενα πρωινό γεύµα που θα διέθετε γιαουρτόπιτα αντί για κέικ, παξιµάδι Κυθήρων αντί για φρυγανιές, σαλάµι Λευκάδας αντί ζαµπόν, ακόµη και στραπατσάδα αντί για οµελέτα θα µπορούσε να αποτελέσει το ελληνικό παραδοσιακό πρωινό. Να ονοµάζεται µάλιστα «ντόπιο πρωινό», να είναι πλούσιο σε θρεπτικές αξίες και να προσφέρεται από καλά εκπαιδευµένο προσωπικό.

«Αν κάποτε αρκούσε στην Ελλάδα να προβάλλει τα µέρη που έλκουν τους ξένους, τώρα θα πρέπει να βρει πράγµατα πουέλκουν την καρδιά, το µυαλό και το στοµάχι τους», σχολίασε ο υπουργός Πολιτισµού και Τουρισµού Παύλος Γερουλάνος στο 7ο συνέδριο της σειράς IMIC, που διοργανώθηκε την περασµένη Παρασκευή στο Μέγαρο Μουσικής, µε θέµα «∆ίνοντας αξία στην εµπειρία του φαγητού». Και µε ποιον τρόπο θα µπορούσε να συµβεί αυτό, χωρίς η Ελλάδα να αντιγράψει ή να ακολουθήσει τις τάσεις που υποδεικνύουν οι ξένοι; συμφώνα με τον σεφ Λευτέρη Λαζάρου, η υπεραξία των προϊόντων έρχεται µόνο µέσα από τη µαγειρική. Οπως εξηγεί, η χώρα διαθέτει

Σκότωσαν 30χρονο ειδικό φρουρό στην Καλλιθέα

Ένας 30χρονος ειδικός φρουρός σκοτώθηκε και ένας 26χρονος αλλοδαπός τραυματίστηκε από πυρά αγνώστων, στις 3:30 τα ξημερώματα, στην οδό Σόλωνος 83 στην Καλλιθέα.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο ειδικός φρουρός -που υπηρετούσε στο ΑΤ Καλλιθέας αλλά ήταν εκτός υπηρεσίας- επέβαινε σε ΙΧ αυτοκίνητο μαζί με τον 26χρονο, όταν έπεσε σε ενέδρα αγνώστων, οι οποίοι τους πυροβόλησαν με καλάσνικοφ.

Ο 26χρονος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στον

ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΝΑΣΑ!

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ έκρηξη λόγω της πολιτικής σκληρής λιτότητας που εφαρμόζει η κυβέρνηση, η οποία μπορεί να οδηγήσει ακόμη και σε πρόωρες εκλογές, διαβλέπουν στη Νέα Δημοκρατία και θέτουν σε κατάσταση επιφυλακής τον κομματικό μηχανισμό. Στις συσκέψεις που πραγματοποιήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες ο Αντώνης Σαμαράς ζήτησε από τα κορυφαία στελέχη να εντείνουν την κριτική τους στην κυβέρνηση. «Δεν πρέπει να τους αφήσουμε να πάρουν ανάσα», φέρεται να είπε χαρακτηριστικά.
Παράλληλα τους κάλεσε να «κατέβουν στον λαό» και να εξηγήσουν στους πολίτες την πολιτική της παράταξης που, όπως είπε, «δικαιώνεται καθημερινά και σε όλους τους τομείς».
Ο κ. Σαμαράς προανήγγειλε πρόγραμμα περιοδειών στην περιφέρεια, έχοντας στο βάθος του μυαλού το ενδεχόμενο των πρόωρων εκλογών. Θέλοντας μάλιστα να ενισχύσει το ηθικό τόσο των στελεχών, όσο και των ψηφοφόρων της παράταξης, μιλώντας στην πρόσφατη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας εξέφρασε –για πρώτη φορά– τη βεβαιότητά του για νίκη της ΝΔ στις επόμενες εκλογές. «Τις εκλογές, όποτε κι αν γίνουν, θα τις κερδίσουμε εμείς», τόνισε. «Γιατί αφουγκραζόμαστε τον κόσμο, πλησιάζουμε τον κόσμο και με τη συμπεριφορά μας κερδίζουμε τον κόσμο», πρόσθεσε. Στη Συγγρού μιλούν για σαφή αλλαγή του πολιτικού κλίματος, παραδέχονται ωστόσο ότι απαιτείται σκληρή καθημερινή μάχη σε όλα τα επίπεδα προκειμένου οι πολίτες να ανακτήσουν την εμπιστοσύνη τους στη ΝΔ και να την καταστήσουν εκ νέου κυρίαρχη

Το 15νθήμερο μαρτύριο του ελέγχου ξεκινάει σήμερα από την Τρόικα

Το πρώτο κλιμάκιο της τρόικας των ελεγκτών βρίσκεται από σήμερα στην Αθήνα. Αποστολή; Να ελέγξει βασικούς δείκτες της ελληνικής οικονομίας και να συγκεντρώσει όλα εκείνα τα απαραίτητα στοιχεία, που θα βοηθήσουν στη σύνταξη της τακτικής απολογιστικής έκθεσης για την πρόοδο της χώρας, με βάση τα προβλεπόμενα στο Μνημόνιο.
"Επαθλο"; Η χορήγηση της τέταρτης δόσης από το δάνειο των 110 δισ ευρώ. Το 15νθήμερο του μαρτυρίου, όπως πλέον το αντιλαμβάνονται οι αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες των υπουργείων, που περνούν από την καθιερωμένη πλέον "ιερή εξέταση", αρχίζει σε μερικές ώρες, ενώ το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της είναι το εξής: Κάθε φορά, τα πράγματα γίνονται και χειρότερα. Γιατί; Επειδή, όπως παραδέχονται και οι ίδιοι οι εξεταζόμενοι, οι εξεταστές τους γνωρίζουν, πλέον, πολύ καλά όλα τα κατατόπια και κατά

Παν. Ρουμελιώτης: «To ΔΝΤ δεν θα φύγει ποτέ από την χώρα»

Σε συνέντευξη του στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία , ο εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ Π. Ρουμελιώτης αποκαλύπτει ότι οι συζητήσεις που γίνονται στην ΕΕ αφορούν όχι μόνο την επιμήκυνση του δανείου των 110 δις. ευρώ αλλά του συνόλου του ελληνικού χρέους.
Για τα μέτρα του Μνημονίου τονίζει ότι αυτά δεν έχουν επιβληθεί αλλά ήταν εισηγήσεις της Ελληνικής Κυβέρνησης και στην ερώτηση για το πότε το ταμείο θα φύγει από την Ελλάδα , ο κ. Ρουμελιώτης απαντάει «Ποτέ». Χαρακτηριστικά αναφέρει: «Ποτέ δεν θα σταματήσουν εντελώς. Κάθε χώρα που είναι μέλος του ΔΝΤ με βάση το άρθρο 4 του οργανισμού κάθε χρόνο υπόκειται σε έλεγχο. Απλώς δεν θα είναι τόσο πιεστικοί οι έλεγχοι, γιατί οι όροι του μνημονίου θα έχουν υλοποιηθεί».
Για το πρόγραμμα επιτήρησης τονίζει ότι οι τακτικές επισκέψεις των

Ντ. Ρόβλιας: Συκοφαντία ότι δικηγορώ υπέρ μεγαλοεργολάβων

''Το δημοσίευμα της εφημερίδας υπό τον ψευδή και συκοφαντικό τίτλο «Υπουργός συνήγορος μεγαλοεργολάβων κατά του Δημοσίου», υπηρετεί οικτρά τόσο το λαϊκισμό, όσο και τη νοσηρή φαντασία'' τονίζει ο υφυπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Ντ. Ρόβλιας, απαντώντας σε όσα αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Τύπος της Κυριακής». Δηλώνει δε, ότι περιμένει από την εφημερίδα να ανακαλέσει ''όσα συκοφαντικά άμεσα ή έμμεσα'' του αποδίδει, διαφορετικά όπως αναφέρει'' το λόγο θα έχει η δικαιοσύνη''.
Ο υφυπουργός σχολιάζει στη δήλωσή του ότι η επίθεση που δέχεται, ενδεχομένως είναι

Επικείμενη επίσκεψη Γκρούεφσκι στις ΗΠΑ

Μερίδα των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης των Σκοπίων, επικαλούμενα διπλωματικές πηγές, μετέδωσαν ότι η Ουάσιγκτον προσκαλεί εσπευσμένα τον κ. Γκρούεφσκι, περίπου στα μέσα του Φεβρουαρίου, για να του μεταφέρει την ανησυχία της σχετικά με την έλλειψη του πολιτικού διαλόγου στην ΠΓΔΜ- μετά και την αποχώρηση της
αντιπολίτευσης από την Βουλή- τις πιέσεις προς τα ανεξάρτητα ΜΜΕ και την κατάσταση αναφορικά με την ευρωατλαντική πορεία της χώρας, που χαρακτηρίζεται από στασιμότητα.
Η κυβέρνηση της ΠΓΔΜ, σε ανακοίνωσή της σχετικά με τις αναφορές αυτές των μέσων
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες