ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

18/3/11

Πονηρό λαγουδάκι


 Πονηρό λαγουδάκι

Πολυάσχολο γατάκι

 Πολυάσχολο γατάκι

Παράξενα μηχανήματα αυτόματης πώλησης

Εκτός από τα μηχανήματα αυτόματης πώλησης που όλοι ξέρουμε, υπάρχουν και κάποια που είναι πραγματικά παράξενα. Όπως θα δείτε στην συνέχεια υπάρχουν μηχανήματα που με ένα κέρμα αγοράζεις ψωμί, ομπρέλες, ακόμη και ζωντανά δολώματα για ψάρεμα…
Μηχάνημα που πουλάει σεξουαλικά παιχνίδια!!!
Παράξενα μηχανήματα αυτόματης πώλησης
Μηχάνημα που πουλάει προϊόντα  pro-activ για μείωση της

Απίστευτο, διέλυσε την καινούρια του Lamborghini

Perierga.gr - Διέλυσε LaborghiniΑπίστευτη ενέργεια από Κινέζο πολυεκατομμυριούχο, ο οποίος διέλυσε με βαριοπούλες την ολοκαίνουρια Lamborghini Gallardo που μόλις ένα μήνα πριν αγόρασε για 140.000 ευρώ.
Ο Κινέζος κροίσος δυσαρεστημένος από την εξυπηρέτηση της εταιρείας όταν το αυτοκίνητό του εμφάνισε κάποιο πρόβλημα, έβαλε μια ομάδα εργατών να μεταρέψουν το πολυτελές αυτοκίνητο σε παλιοσίδερα.
Απίστευτα προκλητική ενέργεια σε κοινή θέα

Έκτακτη Επικαιρότητα: Ο Δρούτσας στο Πεντάγωνο: Επιτέλους φερθείτε ως ΕΛΛΗΝΕΣ…

Ο υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Δρούτσας συναντιέται σε λίγα λεπτά στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, με προφανή σκοπό να αντιμετωπιστεί ο Τουρκικός τραμπουκισμός ο οποίος πλέον δείχνει καθαρά πως δεν πρόκειται να μας επιτρέψει να ανακηρύξουμε Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ)!

H Ελλάδα υπό το φώς της πρώτης καθαρά πολεμικής ενέργειας της Τουρκίας για την αμφισβήτηση της Ελληνικής ΑΟΖ φαίνεται να προσπαθεί να λάβει

Ο πόλεμος για την ΑΟΖ ξεκίνησε – ισραηλινή εμπλοκή...

Η Τουρκία πραγματοποίησε την πρώτη επίσημη «εχθροπραξία» κατά της χώρας μας στο πεδίο μάχης της ΑΟΖ (Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη) επιλέγοντας για μια ακόμη φορά τη χρήση στρατιωτικών μέσων.

Του Γιάννη Θεοδωράτου

Με τη χρήση πολεμικού πλοίου, εφάρμοσε για μία ακόμη φορά τη γνωστή της στρατηγική προκειμένου να αμφισβητήσει τα ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα στην

Ιθύνων νους του πραξικοπήματος στην Κύπρο ο Χρ.Λαμπράκης ;;;

Αυτή η είδηση κεραυνός τι είναι, την ώρα που στην Ελλάδα απεργούν τα ΜΜΕ;
ΚΥΠΡΟΣ : 17.03.2011. Τον ιδιοκτήτη του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη και εκδότη των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα» Χρήστο Λαμπράκη, κατονόμασε ως ιθύνοντα νου του πραξικοπήματος εναντίον του Μακαρίου στις 15 Ιουλίου 1974, ο βουλευτής του ΔΗΚΟ Ζαχαρίας Κουλίας.
Μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής  στο πλαίσιο συζήτησης για το Φάκελο της Κύπρου, ο Ζαχαρίας Κουλίας ανέγνωσε έγγραφο που κατέθεσε στην at hoc Επιτροπή για τον Φάκελο της Κύπρου, ο Χάρης Βωβίδης, γραμματέας του τότε

Οι σύμμαχοι εγκαταλείπουν τον Γιώργο ο ένας μετά τον άλλο

O Γ. Παπανδρέου, στους μήνες αυτούς της παντοδυναμίας του (μέχρι τώρα διότι πλέον έχει χάσει μεγάλο μέρος της ισχύος του) είχε τρεις σημαντικούς συμμάχους, δύο στο εξωτερικό κι ένα στην Ελλάδα.
Έτσι πορεύτηκε κουτσά στραβά μέχρι σήμερα, έτσι την έβγαλε αλώβητος αλλά… καιρός γαρ εγγύς. Κι επειδή, και οι σύμμαχοί του βλέπουν ότι το πολιτικό του μέλλον είναι βραχύ, αρχίζουν και τον αδειάζουν.
Ο πρώτος σύμμαχος είναι οι Αμερικανοί. Πάντα ήθελαν έναν πρωθυπουργό σαν τον τωρινό, να κάνει τις δουλειές καλά και χωρίς πολλές ερωτήσεις. Κι αυτοί ως αντάλλαγμα

Περισσότεροι από 16.600 νεκροί και αγνοούμενοι στην Ιαπωνία




Μέχρι στιγμής ο τελευταίος απολογισμός του σεισμού και των τσουνάμι είναι 6.405 νεκροί ενώ ο αριθμός των αγνοουμένων βρίσκεται στους 10.259, διευκρίνισε η αστυνομία. Συνολικά 2.409 άνθρωποι έχουν τραυματισθεί. Σύμφωνα με τις Αρχές ο αριθμός των νεκρών αυξήθηκε σημαντικά τις τελευταίες ημέρες και εκφράζονται φόβοι ότι θα συνεχίσει να αυξάνεται, καθώς τα σωστικά συνεργεία δεν έχουν πλέον σχεδόν καμιά ελπίδα να ανακαλύψουν επιζώντες μέσα στα συντρίμμια. Μετά το χάος των πρώτων ημερών, η διαδικασία αναγνώρισης των πτωμάτων προχωράει κανονικά.

Έτοιμος να επέμβει ο ΟΗΕ στη Λιβύη-Αποφασίστηκε η προσφυγή σε στρατιωτικά μέσα



Ψηφίσθηκε χθες το βράδυ από το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, έπειτα από τρεις ημέρες εντατικών διαπραγματεύσεων, η προσφυγή σε στρατιωτικά μέσα προκειμένου να αντιμετωπισθούν οι δυνάμεις του Καντάφι. Ο ΟΗΕ με το ψήφισμα ανοίγει το δρόμο για αεροπορικά πλήγματα στη Λιβύη. Η απόφαση λαμβάνεται για να προστατευθούν οι άμαχοι και να επιβληθεί στον λιβυκό στρατό μια κατάπαυση του πυρός, όμως διευκρινίζεται ότι δεν τίθεται ζήτημα στρατιωτικής κατοχής.

«Κατηγορώ» Πάγκαλου κατά ΣΥΡΙΖΑ για την επίθεση με γιαούρτια στα Καλύβια



Με ανακοίνωση του ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Θ. Πάγκαλος βάλλει κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του προέδρου του ΣΥΝ Αλέξη Τσίπρα για την επίθεση με γιαούρτια χθες βράδυ στα Καλύβια.
Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα ονόματα των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ Μελέτη Πόγκα και του πρώην Δημάρχου Κερατέας κ. Σταύρου Ιατρού, τους οποίους ο Θόδωρος Πάγκαλος δείχνει ως υποκινητές της επίθεσης εναντίον του.

Ντεσιμπελόμετρα σε μπαρ


Ανοιχτά όλο το βράδυ, αλλά με έλεγχο της έντασης της μουσικής πρότεινε να λειτουργούν από εδώ και στο εξής τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης. Προμήθεια ντεσιμπελόμετρων για ελέγχους όλο το 24ωρο

Την απελευθέρωση του ωραρίου κατά το οποίο επιτρέπεται να παίζουν μουσική τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Θεσσαλονίκη πρότεινε ο δήμαρχος, Γιάννης Μπουτάρης, που εμφανίστηκε στη συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Το email της χρεοκοπίας έκανε "ριφιφί"


Οι έρευνες για το συντάκτη του email της χρεοκοπίας απέδωσαν καρπούς. Σχηματίστηκε δικογραφία για δέκα άτομα. Πολίτες υπό το φόβο χρεοκοπίας σήκωσαν 200 εκατομμύρια ευρώ και τα μετέφεραν σε τράπεζες του εξωτερικού

Δικογραφία εις βάρος δέκα πολιτών, όλοι Έλληνες, σχηματίστηκε από το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για διασπορά ψευδών ειδήσεων και φημών, σχετικά με χρεοκοπία της χώρας μας.

Πυροβόλησαν πάλι αστυνομικούς


Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται αργά το βράδυ της Πέμπτης μεγάλη επιχείρηση της ΕΛΑΣ για το σύλληψη τριών ατόμων οι οποίοι επέβαιναν σε κλεμμένο ΙΧ. Άνοιξαν πυρ κατά των αστυνομικών.

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η ΕΛΑΣ για τη σύλληψη τριών ατόμων οι οποίοι επέβαιναν σε αυτοκίνητο, το οποίο όπως διαπιστώθηκε, ήταν κλεμμένο.

"Cern" made in Greece



Το όνειρο τους θα ζήσουν 120 μαθητές και μαθήτριες που θα πάρουν μέρος σε ένα ειδικό πρόγραμμα του ΑΠΘ, μελετώντας αυτό το ειδικό πρόγραμμα που λαμβάνει χώρα στην Ελβετία.

Το Τμήμα Φυσικής του πανεπιστημίου θα φιλοξενήσει γύρω στους 120 μαθητές και μαθήτριες λυκείου, οι οποίοι έγιναν, για μια μέρα, φυσικοί σωματιδίων και ανέλυσαν πραγματικά δεδομένα από τον καινούργιο και ισχυρό Μεγάλο Αδρονικό Επιταχυντή (Large Hadron Collider, LHC) που βρίσκεται στο εργαστήριο CERN, έξω από τη Γενεύη!

145 εκατ. ευρώ τα χρέη του Δήμου Θεσσαλονίκης


Στα 145 εκ. ευρώ φτάνουν τα χρέη του Δήμου Θεσσαλονίκης, όπως αποκάλυψε ο Γιάννης Μπουτάρης, σε κοινή συνέντευξη Τύπου με τον αντιδήμαρχο Ανάπτυξης και Διαχείρισης Οικονομικών Πόρων, Χασδάι Καπόν, για την οικονομική διαχείριση της προηγούμενης δημοτικής Αρχής τού Βασίλη Παπαγεωργόπουλου.

Σύμφωνα με ΜΜΕ της συμπρωτεύουσας ο Δήμαρχος της Θεσσαλονίκης έκανε λόγο για διαφθορά στη διαχείριση του δημοσίου χρήματος, αδιαφορία στη διαχείριση και από έλλειψη πρόθεσης να αλλαχθεί το σκηνικό από την παρελθούσα διοίκηση, ενώ προανήγγειλε ότι η νέα δημοτική αρχή θα διεκδικήσει τις απώλεις από την κακοδιαχείριση.

Γερμανικό "μπλόκο" στις αγορές κρατικών ομολόγων από EFSF



Πρόταση μομφής ενέκρινε την Πέμπτη το γερμανικό κοινοβούλιο ζητώντας από την γερμανική κυβέρνηση να εμποδίσει την αγορά κρατικών ομολόγων προβληματικών χωρών της Ευρωζώνης από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (EFSF), σύμφωνα με ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία.
Γερμανικό "μπλόκο" στις αγορές κρατικών ομολόγων από EFSF
Η ψηφοφορία δείχνει ότι η κυβέρνηση της Angela Merkel δεν συμφωνεί με τους νομοθέτες και αφήνει έκθετη τη Γερμανίδα Καγκελάριο η οποία το σαββατοκύριακο έδωσε τη συγκατέθεσή της στην αγορά κρατικών ομολόγων από το EFSF, στο πλαίσιο της Συνόδου Κορυφής των ηγετών των χωρών της Ευρωζώνης.

Ο «Μεγάλος Αδερφός» του Δημοσίου


Με στόχο την «αναλυτική και κατά κατηγορίες καταγραφή των δημοσίων υπηρεσιών και των φορέων της δημόσιας διοίκησης», όπως είπε ο ίδιος ο Γιάννης Ραγκούσης, το υπουργείο Εσωτερικών εξέδωσε εγκύκλιο με την οποία καταρτίζει το «Μητρώο Υπηρεσιών και Φορέων της Ελληνικής Διοίκησης».
Ο «Μεγάλος Αδερφός» του Δημοσίου
Έτσι μετά την ολοκλήρωση της απογραφής των δημόσιων υπαλλήλων το υπουργείο Εσωτερικών σφίγγει τα λουριά στους δημόσιους υπαλλήλους.

Ανεργία για… Γκίνες



Κατακόρυφη ποσοστιαία άνοδο της τάξης του 1,8% σημείωσε το επίπεδο ανεργίας στην Ελλάδα κατά το 4ο τρίμηνο του 2010, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε την Πέμπτη η Ελληνική Στατιστική Αρχή. Συγκεκριμένα η ανεργία στη χώρα μας έφτασε το 14,2% από 12,4% στο τρίτο τρίμηνο, ενώ ένα χρόνο νωρίτερα ήταν στο 10,3%.
Ανεργία για… Γκίνες
Πρόκειται για το υψηλότερο ποσοστό που καταγράφηκε ποτέ από το 1998, όταν η στατιστική υπηρεσία άρχισε να δημοσιεύει τριμηνιαία στοιχεία ανεργίας.

ανεκδοτο... Γυμνή στο ταξί

Νυχτερινή βάρδια ο ταρίφας, μόνος στην πιάτσα περιμένει πελάτη.
Ξαφνικά έρχεται μια κοπέλα ολόγυμνη και μπαίνει μέσα στο ταξί και του λέει:
- Πάμε Σύνταγμα.
Την κοιτάζει ο ταρίφας από πάνω μέχρι κάτω...ψιλοσκέφτεται, κάνει να ξεκινήσει και μετά από λίγο σταματάει.

Λεφτά και ιστορία δεν φέρνουν ευτυχία!

Λεφτά και ιστορία δεν φέρνουν ευτυχία!
Από τον καναπέ τους θα δουν τον φετινό τελικό του Europa League πολλά από τα φαβορί της διοργάνωσης. Σε μια βραδιά που κυριάρχησαν οι εκπλήξεις, δύο ήταν οι πιο εντυπωσιακές. Η «με όνομα βαρύ σαν ιστορία» Λίβερπουλ έμεινε εκτός προημιτελικών μετά το 0-0 στο «Άνφιλντ» με την Μπράγκα (είχε χάσει 1-0 εκτός), ενώ και η Μάντσεστερ Σίτι της οποίας οι ιδιοκτήτες έχουν δαπανήσει σχεδόν όσα δανείστηκε η Ελλάδα από το Δ.Ν.Τ, νίκησε 1-0 την Ντιναμό Κιέβου, αδυνατώντας να ανατρέψει το 2-0 του πρώτου ματς!

ΠΓΔΜ: Συνάντηση κορυφής για την πολιτική κρίση




Ο πρόεδρος της ΠΓΔΜ, Γκιόργκι Ιβάνοφ κάλεσε τους αρχηγούς των τριών μεγαλύτερων κομμάτων της χώρας να παραβρεθούν σε σημερινή συνάντηση μαζί του με στόχο την αναζήτηση λύσης από το πολιτικό αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει η ΠΓΔΜ και την επίτευξη συναίνεσης για τη διεξαγωγή πρόωρων βουλευτικών εκλογών.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες